Äntligen !

Nu har alla mina gamla blogg inlägg anlänt till en ny och fräsch portal.
Jag trodde det skulle vara svårare, men icke!

Planering inför bröllopet ligger lite på is här hemma. Men snart bär det av till efterlängtade Paris! Det är lite mer än två veckor kvar till vi åker och det ska bli så härligt.

Hoppas ni går in och läser min gamla inlägg.

Au revoir!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Då jag är ny i denna bloggvärld och skulle vilja hitta lite mer inspiration så gör jag ett försök med mitt första inlägg här på Nouw med att göra en shotout efter Bröllopsbloggar.
Så har du en kompis, känner till någon blogg eller så kanske du själv har en blogg som handlar om bröllop.
Så Lägg en kommentar med länk!

Just nu följer jag bara Bröllopspodden och om ni inte gör det så tycker jag det är en fantastisk podd och blogg.
Min pintrest är fullt med bröllopsinspiration på klänningar, inredning och inbjudningskort.

Då jag innan har bloggat på Devote och har valt att byta till Nouw så tar det lite tid att få över mina gamla inlägg till den nya. Så ni som är lite nyfikna på vad som startade bloggen så kommer snart allt på sin plats!

Au revoir

#bröllop #bröllopsblogg #shoutout

Likes

Comments

Jag har gått och tänkt på om jag skulle ha brudtärna eller inte, men nästan direkt sa jag till mig själv "Klart jag ska ha en brudtärna!"

Lika snabbt bestämde jag mig för vem som skulle få äran att vara min brudtärna. 

Hon började jobba på Accent ett halvår efter mig och vi kom bra överens och hade mycket roligt. Vi kunde till och med komma förbi varandra på jobbet även om vi var lediga och sitta och prata, äta lunch ihop och liknande. Men sen las Accent ner och vi började umgås lite på fritiden. Vi umgås inte särskilt mycket, men hon är en vän som alltid finns där. Rolig, charmig och otroligt smart tjej. Hon bjöd in mig på midsommarfesten som var igår och vi satt och pratade lite och kom in på bröllop. Så då slängde jag ut frågan. Hon började gråta, jag började gråta och kvällen kunde inte bli bättre. Hon kände sig så hedrad och jag blev så glad över att jag frågade henne.

Nu hoppas jag på att tiden kan gå lite snabbare och 2019 kan komma!


La réunion.


Likes

Comments

Underbara midsommar, nu går vi mot mörka tider och sommaren har precis börjat. 

Min midsommar bestod av ett stort gäng med härliga människor och en hel del skratt och blommor. 

Glad midsommar på er alla! 

Likes

Comments

Ibland hinner man inte med allt. När det kommer till mig, har jag alltid många bollar i luften. Alltid ska jag ha något att sitta med. Nu har jag ett tag varit ifrån sociala medier, tror att sånt är nyttigt ibland. Att ta en vecka eller några dagar och slippa allt plingade från telefonen. Men nu har semester tagit slut och jag är tillbaka. 

Just nu i mitt liv så är det en stor höjdpunkt på året kommen. Varje år bars några mil ifrån min stad så arrangeras en festival som kallas Sweden rock festival. As ball festival där man ligger i gräset och lyssnar på häftig musik. Äter och dricker och bara njuter av att man lever. Alla är trevliga, respekterar varandra och tar hand om varandra. Igår så var solen stark och någon rockare hade väl blivit slagen av den starka solen och var på väg att somna i gräset. Några andra av festivalgästerna gick fram och fixade så han fick den hjälpen han behövde. Det var fint. 

Men vi inne på fjärde och sista dagen idag och ska snart åka ner. 

Bröllops planeringen ligger lite på hyllan, jobbet tar ganska mycket av min tid och ork. 


La réunion.

Likes

Comments

Har ni sett att Glitter har en kollektion "Wedding by Zanzlöza".

https://www.glitter.se/inspira...

Fint och enkelt :) 

Slöjan är sååå fin !

La réunion 

Likes

Comments

Just precis i denna stund sitter jag och dricker kaffe från en vit mig med guld detaljer, min man dricker te ifrån en mugg där namnet "Mary Shelley" står skrivet med en bild och ett citat. Vi äter frukost i vardagsrummet idag. Han sitter i soffan med sin dator. Jag sitter i fåtöljen med min dator och vi scrollar och taggar varandra i olika artiklar på Facebook.
Jag hittar ett hus från 1800-talet, som fanns i en artikel från Elle, som jag tyckte vi kunde renovera i Stockholm. Jag taggade honom och drog en kommentar att han är ju så händig så han hade kunnat fixa det i ett rap. 

Då kommenterar han en artikel under husets artikel.. 
En kurs i Bröllopsplanering!?

Jim sa rubriken och jag blev helt, "Varför har inte jag hittat detta?!" 

Det är nio olika dejter som du och din partner ska gå igenom. I varje dejt kommer ni få olika material och nedladdningsbart material, checklistor ect. Alltså allt man behöver planera inför sitt bröllop oavsett budget eller storlek. Såklart jag ska testa detta ! 
https://app.coursio.com/store/... 

Inte nog med detta, så läser jag att personerna som ligger bakom detta, Lisa Larsson och Lisa Seigerud, även har en Bröllopspodd!

Så nu ska jag ägna hela min fritid genom att lyssna på podden och gosa ner mig i alla olika dejter :) 


La réunion.

Likes

Comments

Jim. 

En helt fantastik person, en person som ger mig så mycket kärlek och ömhet. 
Han har fått något helt fantastiskt idag. 

Han har fått sin e-bok utgiven idag. 

Jag är så stolt över honom. 

Hoppas ni kommer gå in och ta en titt iaf. 

http://www.nojesgalaxen.se/aut...

http://www.adlibris.com/se/e-bok/makaber-9789188147417
http://www.bokus.com/bok/9789188147417/makaber/
https://www.storytel.se/authors/37536-Jim-Friberg
https://www.nextory.se/bok/makaber-jim-friberg/9789188147417

La réunion.

Likes

Comments

Puuuuh! Efter en lång vecka med jobb och slit så har jag äntligen helg ! ÄNTLIGEN! Det firades igår med att jag åkte till en marknad och åt langos och köpte donats :) 

Men ikväll.. Ikväll blir det glitterparty! Glitter klänningen är inköpt och kom i torsdags och det är glitter över hela lägenheten, haha ! :D 
Paketen är inslagna och färdiga.

Det ska bli så roligt att få umgås med andra än sina jobbarkompisarna, haha! Jag har absolut inget emot dem, men ibland behöver man umgås med andra också och ikväll är det födelsedags fest för tre tjejer. En av tjejerna är en av min bättre vänner. Hon är rolig, snäll och otroligt söt :) Hon och jag träffades på mitt förra jobb, för ungefär ett år sen. 

Men det ska bli kull att festa till att lite :) 


La réunion.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw