Finaste hjärtat! I år fyllde hon tre år. TRE ÅR! Tiden går så rusigt fort! Nyss var hon ju en liten valp! Hon är så himla duktig. Vi har en hundkompis som vi brukar köra rallylydnad, spårning och liiiite lite agility med. Nästa år ska vi förhoppningsvis börja tävla i rallyn. Om inte jag är alltför nervös. Men jag vill så gärna få rosetter, så då är det ju bara att ta tummen ur å hårdträna.

Och om några år eller så, så ska vi väl kunna skaffa ett syskon. Vill ju gärna ha en blue merle med tan...men samtidigt ha en ny ras. Så det blir till å ta en rejäl funderare tills vi sätter den planen i verket!


Likes

Comments

​Det har ju hänt endel sen sist vi sågs. Vi har hunnit med Gotland, Kalkbrottet utanför Filipstad. Fjällvandring i Idré och mycket mer.

Förra året gick även min lillasyster bort, så det har varit kämpigt. Men vart hon nu är så är hon frisk och kan göra allt det som hon innan inte kunnat. 

Mitt kameraår har varit lite fattigt. Men jag köpte mig en ny kamera i födelsadagspresent i somras så det ska nog ta fart snart!

Likes

Comments

Halloj!

Nu var det allt bra länge sedan det skrevs något här. Och ser ni? Ny bloggportal till på köpet! Tänkte att det var dags med något nytt så kanske skrivandet här kan komma igång lite...Även om det var exakt så jag tänkte sist. Hehe.

Vi fårla se hur länge detta håller, Men välkomna hit!

Likes

Comments

Var in på SimonPixel's blogg och såg att han skrivit om ett verktyg i PS där man kan göra om sina foton så de ser ut som oljemålningar. Något jag bara var tvungen å testa då det var löljigt enkelt att få till.

Och så snyggt till rätt bilder!!!

 
 


Likes

Comments

 
Jag vill ha VÅR & SOMMAR!!!
Värme från solens strålar.
Blad på träden och fina blommor på marken.
Höra ljudet av fåglarna tidigt på morgonen!
 
SNÄLLA BLI VÅR NUU!!!
 

Likes

Comments