Godmorgon!

Nu börjar sommarlovet nå sitt slut, i alla fall för mig.

Det är synd att det snart är över eftersom det känns som om det precis börjat - men jag känner fortfarande att jag måste få tillbaka mina gamla vanor igen.


Om ni vill veta vad jag har gjort under sommaren skulle jag kunna beskriva det med ett ord, ingenting. När jag säger ingenting menar jag nästan ingenting, alltså jag har ju ätit massa god mat och börjat skriva i en bullet journal.

Jag har provat många olika matträtter, några av dem är frukost rätter som acai bowl, bananpankakor och blåbärspannkakor. Några av dom kan ni se i bilderna ->

Iallafall hoppas ni har en fortsatt trevlig sommar,

Hejdå!

Översta raden - Blåbär & bananpannkakor och en sida ur min bullet journal

Understa raden - Hallon acai bowl

Likes

Comments

Hej och välkomna till AVACO!

Nu har jag alltså skaffat en blogg, eller det var ett tag sedan men kände inte att jag fick inspiration till att posta någonting då.

Så det här är mitt första inlägg - och jag har inget att skriva om så jag tänkte att jag kunde berätta lite om mig själv och vad ni kommer att få läsa mer om här på min blogg.

Jag är en tjej på 13år från Stockholm och ska börja årskurs 9 - det låter kanske konstigt eftersom jag bara är 13år gammal (det tycker många iallafall) men anledningen till det är att jag hoppat över en klass - jag är alltså född på hösten 2003.

Eftersom jag kommer börja i 9:an OCH är simmare som tränar 6 gånger i veckan kommer jag inte ha mycket tid över till att skriva på min blogg, men jag ska göra mitt bästa.

Så jag kanske ska förklara lite om vad jag ska skriva om - men det blir lite svårt eftersom jag inte vill bli fast med en speciell genre av inlägg. Jag skulle ju kunna säga att det troligtvis blir många inlägg om kost, träning och annat som jag känner för att dela med mig av.

Men nu var första inlägget klart så jag kan andas ut.

Hejdå.

Likes

Comments