Header

Bloggen lämna tyvärr till sidan, just som jag gissade. Fredagen 18.8 var den beräknade dagen. Ingen bebis har kommit ännu. Inga känningar på något vis. Inga krämpor, pigg och energisk. Dock med humöret på topp dessutom.

"den" kommer då "den kommer och är redo att möta världen. Tror inte på myter där man skall göra "detdär" och "detdär" för att få förlossningen att starta. (Hen kommer då hen vill ut) USCH, hatar ordet "hen".

Sover rätt bra om nätterna och är bara uppe på wc en gång. Så det är ju skönt med tanke på många andra gravida som har problem med det ena och det andra.

Hursomhelst hoppas jag och vi att babyn mår bra och är frisk då den kommer!! <3

Likes

Comments

Likes

Comments

Nåjaa, får se om jag gör detta till en vara eller om det lämnar.... Har iallafall lämnat på mammaledigt idag, första dagen mammaledig, såå svårt att förstå just nu.

Annars har graviditeten gått bra hittills. Bara början som var tröttsam och illamående kom och gick. Men aldrig har jag kastat upp iallafall. Så jag får vara glad för det. Många har, under sin graviditet inte mått bra alls under flera veckor. Men jag får vara glad för att jag mått så bra som jag mått.

Mammalådan har kommit för fleeera veckor sen.. Spjälsäng, barnvagn, matstol har vi inskaffat och satt på plats.

Promenader och en hel del läsning tror jag att det blir under den närmaste tiden...

Likes

Comments