känns som att jag behöver en lätt lunch idag bestående av smoothie & frukt eftersom jag inte är så hungrig. Idag är en jobbig dag, känner mig väldigt trött & orkeslös. Får se om jag orkar mig ut lite senare.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det var verkligen avkopplande att vara ute på Ulriksdals Slottsträdgård idag. Så fina omgivningar & för att inte tala om alla vackra blommor på handelsträdgården. Fick både med mig slottscafets vegetariska kokbok & en fin pionbuske som jag ska njuta av massor av somrar framöver.

Likes

Comments

Det var en glad kille som cyklade iväg idag för att möta upp sina kompisar & gå till skolan för första gången. Har svårt att ta in att vår minsting börjar förskoleklass i höst, kändes som det inte var så länge sen han tittade ut på Södra BB en kall februaridag 😘 Även om jag logiskt vet att det var längesen,  ca 6år sådär 😉 Det är många tankar som snurrar i huvudet, hur ska det gå för min fina pojke i höst. Kommer han klara av att gå i stor grupp, hur blir det med kompisar etc. Mammahjärtat vet att det nog alldeles säkert kommer att gå bra, men oron kommer nog alltid finnas där. Nu är jag iaf på väg till Ulriksdals trädgård för att äta god vegobuffe med mamma & syster & titta på alla vackra blommor.

Likes

Comments

Jag har startat den här bloggen för att dela med mig av hur det är att vara mamma till en autistisk pojke. Jag kommer ganska öppenhjärtligt och ärligt och med en gnutta humor att dela med mig av med och motgångar i tillvaron. Jag hoppas för min egen del att bloggen kan vara ett sätt att bearbeta det som händer i mig och en kanal för att ibland få ur mig frustration, ilska, gråt och även glädje <3

Likes

Comments