View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Är tillbaka på blogg.se! Så klicka er in på autaini.blo.gg, domänen kommer kopplas dit så snart som möjligt! Känner att jag sakna att kunna göra designen fritt. Sorry för allt hattande fram och tillbaka men nu stannar jag nog på blogg.se

Likes

Comments

View tracker

Tillbaka efter en väldigt snabb visit i Eskilstuna. Jag kommer nu räknas som sjukskriven i skolans ögon. Om jag mår bra och känner mig redo till nästa termin börjar jag då igen.
​Känner nu under den här perioden måste jag fundera starkt på vad det är jag vill med livet.  När man blir dålig så vänds världen på något sätt och nya ögon öppnas, iallafall för mig. Det får mig att vilja göra en omvärdering av livet. Hur jag vill att mitt liv ska se ut. Vad jag har för mål med det. Vad jag helt enkelt vill göra med det. När jag mår bra igen eller så bra jag kan bli då kanske jag vill helt andra saker, känner redan nu att jag vill göra mer av livet. Så jag har mycket att klura ut nu. Det viktigaste är att jag jobbar mot att bli bättre. 

Likes

Comments

1 mars 2016 och jag är riktigt pigg. Har varit uppe sen 06.30 och hade svårt att sova på grund av en liten herre som inte kunde bestämma sig var han skulle sova i sängen och sedan skulle han traska över till mamma och Enzo. Så jag är förvånad över att jag är pigg.
Idag har jag möte med min studievägledare. Får se hur det går. Hoppas på att något bra kan komma av det. Om jag inte får studieuppehåll får jag ta ställning till det då. Vet bara en sak att studera går inte för mig just nu tyvärr.

Annars då, jag har kommit in i en period då jag ska spela The Sims. Köpte min första expantion till The Sims 4, kände det nu är det dags att jag gör det så att det blir lite roligare att spela The Sims 4. Har haft det sen julen 2014 men har knappt spelat det. Tragiskt nästan. Men nu jävlar! 

Hoppas ni får en fin tisdag!

Likes

Comments

​Sista februari, imorgon är det mars. Kan säga att detta var inte den början på nya året som jag hade hoppats på. Insåg idag att min psykiska ohälsa är egentligen inget att skämmas över. Det händer många runt om i världen, och den här bloggen är ju faktiskt min form av dagbok. Så jag jag tänker faktiskt säga hur det ligger till. 

Jag har drabbats av ätstörning, håller just nu på att kartlägga den hos psykologen om hur den tar form. Jag försöker gå ner i vikt på ett väldigt ohälsosamt sätt just nu. Vet att det är fel och inte rätt väg att gå men jag kan liksom inte stoppa mig själv. Det är en form av självskadebeteende. Kan säga att det kan vara därför min blogg inte har en mängd med matbilder, t.ex. frukostbilder då jag inte äter frukost längre. Jag äter i princip en måltid per dag. Men det är bra att jag insåg att jag behövde hjälp innan jag är skinn och ben. Mår verkligen inte bra på grund av detta. 
Kommer gå en behandling som tar 22-30 gånger med psykolog och en massa hemläxor, kan ta längre tid. Så jag har valt att ta studieuppehåll om det går när jag bara har gått några veckor, annars får jag hoppa av studierna. Känns lite som jag ger upp på något sätt men ändå kommer hälsan i första hand och min hjärna klarar inte av att fokusera på skolan just nu som det ser ut. Det känns som rätt beslut. Tvivlar även på om förskolelärarprogrammet är rätt för mig, kommer söka annat till hösten och se ifall jag kommer in. Vill iallafall nu få till en stabil hälsa nu.
Känns iallafall bra att jag får den hjälp jag behöver och mina nya psykolog verkar himla bra och det är positivt. Ser ett ljus i tunneln. ​

Har velat fram och tillbaka om jag ska skriva om detta, vill inte inspirera andra till att gå samma väg. Men samtidigt en dag när jag blir bra från det vill jag hjälpa andra och även nu visa att det finns en väg ut ur det. 

Så om uppdateringen inte är som den ska beror det på att jag är väldigt trött nu för tiden, har knappt någon energi vissa dagar. Orkar knappt gå ut med hundarna. Sen sover jag väldigt dåligt också. Vet inte om det är stress som ger mig sömnproblem. 

Likes

Comments

Måndag igen. Vakna halv 7 igen men idag känner jag mig ändå ganska utvilad vilket är skönt. Ska få i mig några droppar kaffe innan det är dags för morgonpromenad med Enzo. Idag ska jag till psykologen och vet allvarligt talat inte vad som händer där.  Känner mig ganska inspirerad idag. Kan bero på gårdagen. 
Var på något som heter Tillsammans Café igår. Min Mimi håller i det. Det är ett sätt att få människor oavsett bakgrund och ålder att träffas. Det var en del från asylboendet som kom dit vilket var super. Tror det var en som skulle hjälpa dem med svenska som dom träffade på denna samling. Detta kommer vara varje söndag. Jag ska eventuellt börja hjälpa Mimi med det. Känner att jag vill ta ett steg och göra nånting för samhället. Efter detta känner jag mig himla inspirerad. Dock var jag så blyg att jag inte vågade prata med alla men det kommer. 

Likes

Comments

God morgon! Har haft en mysig morgonrunda med Enzo. Har börjat träna honom mera på promenaderna vilket är kul. Ibland sköter han sig strålande och ibland går det åt helvete helt enkelt. 
Jag gör så att killarna får ungefär en promenad tillsammans varje dag för att de ska vänja sig vid att gå tillsammans. Enzo är inte den mest observanta hunden så det händer att han kliver på Dandy och sen vi hundmöten blir det även knepigt då Enzo är som han är, men det jobbar vi på. Känner ändå att att det är bra att dom får en promenad tillsammans per dag så att de lär sig att bli lite koordinerade. Det kommer bli bra i slutändan. 

Idag vet jag inte vad som står på schemat, ska kanske fortsätta jobba med min portfoliosida. Kicka igång filmbloggen men är dock osäker på vilken portal jag ska ha den på. Det eviga dilemmat. Har funderat på blogspot ett tag så får se ifall jag kan hitta på nånting där. 

Likes

Comments

God dag! Hade den mysigaste kvällen igår med min goda vän Mimi. Drack lite rött och hade djupa samtal. Det kändes riktigt bra. Är så tacksam att jag har såna fina vänner!
Nu väntar jag på besök från mig extramamma, bjudit över henne på lite fika så det blir gött. Tror hon skulle köpa semlor på vägen. Blir bra det! Kommit in i en riktig semleperiod, eller mamma har. Mamma skulle ha bakat en sockerkaka men vet inte riktigt vad som hände där? Kommer bli bra i vilket fall som helst.

Vaknad 06.00 i morse, var ute med lillen och vi båda lyckades somna om. Ett under skedde, sen vakna jag 08.40 av att mamma säger åt Dandy att vara tyst. Men fick sova någon timma extra iallafall istället för att vara uppe från sex. 
Ska njuta av dagen, solen skiner. Efter att jag har handlat ska jag ta en långis med Enzo och njuta av det underbara vädret!

Likes

Comments

​Jag hatar verkligen olja men nu sitter jag här med olja i håret. Fick rekommendation från en vän och internet att ricinolja är bra för håret om du vill att det ska växa fortare. Så nu tänker jag testa det och köra med det ett tag och se ifall jag märker någon skillnad. Ha i det ett par gånger i veckan och hoppas på mirakel. 
Ricinolja kan göra så att håret växer upp till 4 cm mer per månad. Hoppas jag får de där 4 cm extra per månad. Skulle vara underbart! Nee jag vill inte alls ha dreads nu.....

Likes

Comments

It's friday! Ja det gör inte en sån stor skillnad för mig just nu haha. Igår vet jag inte vad det var med mig men fick verkligen ingenting gjort. Var så trött, ville ligga i sängen hela dagen. Mamma kom hem med varsin semla vilket var riktigt mumsigt. Den var dessutom från ett bageri/café så den var ju bra mycket godare än dom från mataffären. 

​Idag ska jag verkligen göra det jag inte gjorde igår, det vill säga städa. Ska ner på stan en vända så ska ta så ska göra mig anständig för det. Behöver en dusch så nu ska jag smeta in lite olja i håret för att få det att växa fortare. Nu är jag verkligen motiverad! Hatar olja annars men ibland offrar jag mig för mig själv.

Hoppas ni får en grym helg!

Likes

Comments