Något litet, spännande och tidsfördriv.... Ja, det är tanken med dessa små packet. Bland annat är det ett ”Elsa”-pussel med 54bitar (kommer vara en utmaning även för mig😉).

Känns som ett riktigt smart drag att ha några överraskningar i handbagaget som man kan ta upp då o då på flygresan. I vissa lägen får man ”köpa sig” lugn och ro.

Undrar om Rikard har köpt små packet till mig också?!? Haha

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förberedelser

Det här blir vårt lilla reseapotek + lite till kanske. Att resa med barn är spännande. Svårt att veta vad man kan tänkas behöva.
Det där med vikt och packa lagom...tror inte det är min grej😉

Likes

Comments

Förberedelser

Nedräkningen inför julafton pågår nu för fullt här hemma. Riktigt kul att nu få skapa egna jultraditioner med tjejerna. Häromdagen rullade Alicia och jag köttbullar till jul, men det blev inte riktigt som vi hade tänkt. De blev så goda att vi åt upp alla samma dag. Whoops! Så nu får man rulla en ny (ska göra en lite större) sats;)

Men så har vi ju även den andra nedräkningen. Åh ja nu är det ju mindre en än månad kvar! Känslan är just nu riktigt bra, känns stabilt och kul att få åka iväg. Häftigt att vår lilla idé och tanke verkligen ska genomföras nu. Vi har fått många bra tips till resan som vi är glada för. Senaste tipset är att låta Alicia få ha en klubba vid start o landning för att "lätta på trycket";). Kommer även få låna en uppblåsbar väska/box att ställa på golvet framför sätet så att flygsätet förvandlas till en liten "babysäng" alt blir bekvämare för barnen. Vi får även låna en liten tygpåse som kan vecklas ut till en "barnstol" . Ja alltså, det blir en sele som man kan sätta på en vanlig stol. Väger i princip ingeting och tar väldigt lite plats! Toppen!

Min oro för hur vi ska få med oss all välling vi behöver har också löst sig. Fick tips via en kompis att man kan köpa välling här: SwedishFoodshop Känns tryckt att känna till denna sida. Om något skulle hända och vi inte kan ta in all den välling vi behöver, så kan vi köpa där. Så skönt att få bort ("onödiga") orosmoment.

Apropå orosmoment så har ju vår lilla tjej under lång tid inte har sovit så bra. Denna underbara tjej (läs: monstret) har förvandlat nätterna från "inte sovit så bra" till "fruktansvärda". Men ja hon har ju fått fem nya tänder i överkäken. Kanske inte så konstigt att nätterna är fruktansvärda då. Det positiva är att hon har nästan en hel månad kvar att lära sig sova bra;)

Likes

Comments

Förberedelser

De första små stegen har kommit. Åh om sju veckor går vi på en helt annan strand​ med betydligt mindre kläder! 

Likes

Comments

Förberedelser

Istället för vagnen tog vi bärryggsäcken när vi skulle hämta storasyster på förskolan idag. Min tanke var att Stina skulle få öva på att sitta i ryggsäcken och att jag själv skulle kunna konstatera att jag är stark och det är lätt att bära henne.

Men ack, fasen vad svag jag är och på köpet fick jag ont i axlarna...så nu har jag några veckor på mig att träna ryggen och så ska jag nog ta några promenader med ryggsäcken så jag vänjer mig. Stina verkade iaf gilla och sitta där bak.

Likes

Comments