Header

7/3 åkte jag iväg med en killkompis som vi lärde känna kvällen innan på en roadtrip utanför Byron. Vi åkte till ett underbart vattenfall, där vi simmade omkring och såg sköldpaddor. Sen åkte vi vidare till en sjö som låg mitt ute i ingenstans, båda ställena var helt fantastiska! Sjön var färgad klarblå av mineraler som fanns i vattnet, vilket gjorde att den inte var lämplig för att simma i... Det sket vi i, och hoppade i och simmade, och hoppade från bergsväggen, vilket jag tycker är extremt läskigt haha stod och tvekade i en halvtimme innan jag hoppade! Sjukt härlig dag iaf!!! Kul att hänga med lite aussie people

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Byron, stället man inte vill lämna.. Vi alla tjejer älskade verkligen Byron. Vi har fått många nya underbara vänner, lärt oss surfa, haft sjuka kvällar och fått se de mest fantastiska vyer! Hostlet var det bästa någonsin, sån härlig stämning och miljö. Det blev verkligen ett hem och personalen blev som en familj. Sjukt svårt att lämna denna plats, men idag har vi gjort det och nu är vi på vårt nya hostel i Surfers Paradise.

Förra fredagen hoppade Anna, Jennifer, Ellen och Olivia fallskärm och det va helt fantastiskt!

Likes

Comments

Bondi vart helt underbart! Vädret va perfekt alla dagar, stranden va super fin och livet där var bara enkelt. Vi träffade många härliga vänner där som vi skapade nya minnen med!

Likes

Comments

Sydney va precis så härligt som man föreställt sig! Mycket häng på stan, besökt sevärdheter, lyxat till med restaurang på jennifers födelsedag och även besökt Sea life aquarium.

Likes

Comments

Här bodde vi i en hel vecka.. Mitt i innestan men det äckligaste hostel någonsin, hahahaa.. Det luktade mögel, var kackerlackor på golvet och rummet hade super tunna fönster som släppte in allt ljud. Men man kan inte alltid ha det bra;) läget va guld värt och stämningen va bra (om man vill festa varje dag och ständigt ha hög volym).

Likes

Comments

Här sover vi på stationen i Melbourne, sen fick vi stanna på vägen till Sydney och titta på koalor och papegojor i det vilda.

Likes

Comments

12/2 stod det Great ocean road på schemat. Vi åkte 10 på morgonen och kom hem vid 12 på natten, en lång dag som va så värd! Vi valde sunset turen, vilket va väldigt vackert när man stod vid de tolv apostlarna och solen sakta gick ner i havet!

Just nu 16/2 så sitter vi på Hungry Jack's och väntar på vår buss som går vid 08.00 till Sydney. Vi har nämligen missat vår buss som skulle gått 19.00 igår..

Likes

Comments

11/2 blev det lite sightseeing i staden, framför allt vid Federation square. Vi besökte bland annat den kända graffiti-gränden och tog en kaffe! Denna dag så va Olivia och hälsade på några bekanta.

Likes

Comments

5/2 landade vi i Melbourne. En stad som vi alla gillat väldigt mycket. Vi har bott på Space hotel som hade rooftop med jacuzzi, liten bio salong, gym och väldigt bra kök! På dagarna har vi varit på St Kilda Beach, shoppat och gått omkring i staden, även en hel del fest har vi fått in!

Likes

Comments

3/2 åkte alla utan Olivia till Milford Sound, en dagstur på ca 13h. Detta ställe är mycket berömt för sin natur. Det var t.ex här som regissören till Avatar åkte en regnig dag och fick inspiration till filmen, vilket man kunde se då det liknade avatar en hel del. En mycket värd dag helt enkelt!

Likes

Comments