View tracker

De senaste åren har jag brytt mig så mycket vad andra tycker om mig osv. Men nu ignorera dem, sluta umgås med dem. Svårare är det inte. Det sårar ju sjukt mycket ändå att få reda om att nån har snackat skit bakom ryggen som kanske betyde sjukt mycket, en person man litade på, som var som bror/syster för dig? Sånt lämnar djupa sår och då är det svårt lita på andra.

Jag har fått uppleva en hel del skitsnack bakom min rygg och jag uppskattar om personerna i fråga åtminstone vågar säga det direkt till mig än att jag ska behöva höra det via omvägar.

I detta fall kommer jag ha svårt o lita på nån kille även dom inte alls är lika, respekten för killarna är borta eller ifall för dem flesta,

Fast om någon betett sig mot en på ett sätt som sårar en kan det ju vara värt att ta upp det med personen. Hur ska hen annars veta det till nåsta gång? Självklart behöver man inte säga till personen man är arg eller ledsen på att hen är dum i huvudet, men man kan ju i alla fall berätta att man tänkt på det där hen sade/gjorde och att det gör en ledsen/arg.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Får man lägga ut vilka bilder som helst, skriva vad som helst? Jaa! Andra personer har inget med dinna bilder o göra. Nuförtiden så lägger ut tjejer bikini bilder 24/7, men de ser folk inte. De dom ser mest är mig, de nog 2 månader sen jag fick nått hat på min ask.fm och nu har allt börjat om. Asså visst kränk mig, men tänk att en dag när jag inte orkar mer skuldkänslor kommer till er som skrev massa hat till mig för några minuter sen. Asså jag tror dom som skriver hat, är inte nöjda med sig själva dom vill få ut ilskan på nån annan, såra nån osv. Asså jag är ju känslig person och nu har "hen" mig att sitta och gråta och skaka i hela kroppen. Ja visst alla säger ta bort ask osv, men ibland så är det roligt att svara på frågor. Just nu känns det att jag vill skada mig osv, för det känns att alla hatar mig på sätt o viss. 2 månader utan att jag har gråtit och nu kommer nån o skriver hat. Palla liksom. Ord kan såra mer än nån tror.

Likes

Comments

View trackera vad ska jag säga? Vad kan jag säga? Vi har problem med killar på samma sätt som de har problem med tjejer? Ibland undrar jag var livet kommer att ta oss. Hur ser livet ut om några år? Ingen kan svara på det. Och allt kan förändras på bara en enda sekund. Det är lustigt. En person som betyder så himla mycket för en helt plötsligt blir främling. Varför? Hur? Var försvinner alla känslor? Vi tjejer tror alltid att killen har väldigt lätt för att gå vidare. Men det har de inte. De är bara bra på att ignorera sina känslor.  Många frågar mig om jag är avundsjuk.   Men jag är avundsjuk för att han kommer kärlek till någon annan. Äsch vad spelar det för roll? Vi alla gör misstag och vi alla blir sårade. Men sånt är livet. Det är bara till att acceptera. Så mina underbara tjejer/killar forget about your ex and enjoy life! För du är ung bara en gång och gör alla dumheter som livet erbjuder.  


Likes

Comments
 
Hm de va ju längre sen jag blogga osv. Men har faktiskt inte haft nått att skriva om. Nu kan jag skriva av mig här haha har faktiskt gjort massa saker under påsklovet osv..
Ah juste innan påsklovet så hade vi proan, proa hos pappa i Göteborg det va ju kul.
Efter proan så åkte jag till Litauen och va där 2 veckor! De va den underbaraste lovet på längre! Vill bara tacka dom alla underbara människor! Speciellt Monika! Hoppas att jag får träffa henne snart igen! Skit men va kul de va att komma tillbaka till Sverige hade saknat mina vänner!
Kom till Sverige 1 maj, och fyller ju år 2 maj så det va ju kul. På födelsedagen så skulle jag till kyrkan för att träna till våran konfirmation! Så är 15 och är konfirmerad! Haha skit gött!
Jag vet inte men mår skit bra de senaste tiden, har bestämt mig att jag behöver inte ha nån pojkvän i denna åldern men hade säkert vart roligt att ha en. Men ahh får se med tiden. Kan ju erkänna att jag är faktiskt dryg mot visa killar, men det är för jag vill inte ha dom för nära mig att bli kär igen osv. Vill inte ha ångest som jag hade för 1 månad sen, för blev kär i fel kille bara.
Hm varför jag känner mig älskad? Asså åhh känner mig älskad av alla mina älskade vänner dom som står jätte nära mig. Vill verkligen tacka dom underbara tjejer för alla fina presenter och att ni finns för mig! Även Monika som inte kan vara med mig varje dag men som alltid skriver till mig! Känner mig älskad av mina vänner på sätt o viss!
Peace! Kommentera gärna vad jag ska skriva om för vet inte vad som är intressant! 


Likes

Comments

Jag tycker ask.fm är bra och dåligt. Idag fick jag nog och raderade min ask sida Det som är bra är att man kan välja att ingen kan fråga anonymt, och då står den personen som frågade för det som dom skrev. Det som är dåligt är när man kan fråga anonymt. Visst, det kan vara roligt att få frågor, och få svara på frågor. MEN, vissa frågor är ju helt idiotiska rent ut sagt, och kränkande. Jag tycker att det är FEGT av dom som ställer anonyma frågor där dom frågar massa om sex, varför personen är ful eller inte ens ställer någon fråga, utan utnyttjar sajten för att kränka människor med personangrepp. Som t.ex. att kalla någon: fet, ful, äcklig, tjock, hora och andra elaka kommentarer. Visst, man kan välja om man vill ta emot anonyma kommentarer, men ta då inte tillfället i akt och skriv kränkande saker, fråga annat! Det är ingen ursäkt för att klanka ner på någon. Jag har flera vänner som har blivit sjukt arga och ledsna för de "frågor" som har ställts. Och många säger också:" Men om man väljer att ta emot anonyma frågor så får man räkna med sånna frågor" NEJ- Det ska inte spela någon roll om man har valt det eller inte, det finns ingen ursäkt för elaka "frågor" Det tog stopp och jag satte ner foten och raderade min ask sida idag. Jag behöver inte läsa deras kommentarer, jag mår varken bättre eller sämre av att höra av att jag borde ta livet av mig. Jag tror inte det handlar om osäkerhet eller avundsjuka längre, jag är helt säker på att dom har en sjukdom. För jag menar varför skulle man annars lägga tid på att få en en annan människa att må dåligt? Nä det är ingenting jag tänker acceptera, jag tänker inte ta emot skit på en ask sida, så nu är den borta.

Likes

Comments

Varför bryr man sig egentligen för? Ibland undrar jag varför jag ens ska bry mej för,det är kanske bara att acceptera att det är som det är och kasta bort sitt liv, för det är ju enklare, man slipper bli besviken,och tro att det löser sig själv, vilket det givetvis inte gör, men så känns det just nu, så trött på att det är som det är, jag kämpar och kämpar men jag kommer aldrig i mål får oftast starta om ifrån start igen och hur ska man orka i mål när man hela tiden får starta om?

Jag förstår att den som läser den här bloggen tänker säkert, varför kan hon inte ta tag i själv för hur svårt kan det vara? Bara göra så och så, hon sitter här och kommer ingen vart, det måste vara nåt allvarligt fel på hon eftersom hon är ensam och sitter på Internet och skriver om sitt tragiska liv.. och kanske har ni rätt, det kanske är nåt fel på mej, jag börjar tvivla på mej själv, men jag önskar jag visste vad det var för fel på mej, för jag försöker verkligen men tydligen inte tillräckligt. Det kräv så lite att man ska få den känslan kanske ett  sms eller ett telefonsamtal att man bara får känna sig levande känna den där känslan att man syns att någon ser mej att man inte är osynlig att det faktiskt finns dom som bryr sig om hur jag mår och vad jag gör.


Likes

CommentsVad gör man när det känns som man faller i småbitar, som att livet aldrig kommer bli bra, som att det inte finns någon lösning. När det känns som att en lösning, att det jag önskar är så långt bort att det inte finns. När man känner sig betydelselös. Att aldrig räcka till som man är.. Den människa jag är duger inte, är inte bra nog, förtjänar inte de chanser jag vill ha, får aldrig uppleva det jag vill uppleva.

Tänk att vara så älskad så att man känner att en person vill vara med just mig, att en person skulle vara beredd att offra mycket för att få vara med mig. Välja att stå ut med att jag är som jag är, välja att ha tålamod med det, känna att det spelar ingen roll. Tyvärr måste väl en relation gå ganska långt innan man hamnar där, så pass långt att det aldrig kommer hända mig.

Jag tänker så otroligt mycket på såna här saker just nu, och har så gjort den senaste tiden. Vad skulle krävas för att någon skulle göra en sådan uppoffring för mig? För att någon skulle känna att ”Jag väntar på dig oavsett, du är värd att vänta på”.

Livet går upp och det går ned, såsom det alltid är. Även om det aldrig är bra så är det antingen okej eller så är det… inte alls okej.

Likes

Comments

Hellu :)
Åhh så mysig dag idag, skulle ha typ dans halva dagen men hade textilslöjd. Gjorde klart min tröja,och började göra shorts. Efter skolan så drog jag Elias o mamma till sportlife. Jag o mamma åkte till Willys o köpa inte lite grejor för att jag skulle göra mat idag osv.. Haha är tvär stolt. Äntligen så har mina leggings kommit från Litauen. Har ändå vart ganska tuff dag om man tänker de med kärlek. Vill verkligen bara gå vidare men asså riktiga känslor försvinner inte så fort. Ligger i sängen och tänker på att börja skriva novellen. Har inte ens ide hur jag ska börja osv.. Men ifall så ska jag till konfirmationen imorn. Och så har jag fixad proa plats oss pappa i Göteborg,ska nog åka runt med hans chef osv.. Inte så jätte roligt men kommer ju tjäna pengar på de haha tvär soft ju. Så har jag oxå fixad naglarna.

Men have a nice day massa kramar o pussar :)
Likes

Comments

Hej!
Ifall så är jag hemma nu o ligger i sängen o tänker på allt.
I lördags så va jag o brosan hemma,mamma o pappa va i Norge. Hade lite hög musik osv..
I söndags så va jag men min lilla Sofie och hon sov över. Idag så har det inte hänt så mycket direkt. Vart i skolan,hade hälsosammtal.
Är 166cm lång skriver inte hur mycket jag väger men är inte alls nöjd. Va med på idrotten efteråt. Hade ingen humör alls dom sista minuterna. Så har vart ganska deppig de sista lektionerna och nu då. Hm hitta ingen proa plats så får nog proa med pappa. Imorn ska jag nog gymma med min turk Elias ❤️

Ha de så bra!
( här kommer det lite bilder)


Likes

Comments

Har inte haft tid idag med nån inlägg och så. Men ifall så har jag inte gjort så mycket vart i skolan,efter skolan så va jag med Elias i stan lite och så drog vi till konfirmationen den va bara 45min lång för visa va sjuka osv.. När jag kom hem så åt man liten macka och börja plugga direkt 👌 har faktiskt slutat plugga nyss men känns att jag inte kan ett dugg. Men får se hur det går imorn osv.. Ligger i sängen och har ingen känsel i benen.. Imorn ska man till stan med Sofie nog o hitta proa plats.
Men ni får ha det så bra så kommer en inlägg imorn ❤️
Ha de bra!
Likes

Comments