Hei hei dere!


I går kveld var jeg på spinning for første gang på LENGE. Jeg har jo vært på spinning 294729 ganger før, men jeg har jo faktisk nesten ikke trent noe siden sommerferien så det var ganske hardt å begynne igjen. Og vet dere hva? Jeg har allerede vært på trening i dag også!! Applaus til meg. Det er så deilig å være tilbake når jeg vet hvor mye energi jeg får og hvor mye bedre humør jeg blir i. Etter trening tok jeg meg en tur på butikken og handlet inn til noen sunne matretter. Endelig er jeg i gang med en bedre livsstil igjen.


Snart kommer en venninne til meg og vi skal kose oss med å lage og spise wok. Note to self: Først må jeg rydde det bomba rommet mitt. Det er helt krise. Heldigvis er det kun kjæresten som har sett det.


- Aurora Råken

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Da var ENDELIG #nouw30daychallenge i gang! Jeg har faktisk ventet og gledet meg til dette nå de siste dagene. Vi kickstarter uka med et lite throwback av de to siste ukene. Jeg liker denne "through my phone" kategorien jeg. Håper dere gjør det samme. Jeg føler liksom det gir et litt mer realistisk innblikk i hverdagen min.


Motivasjonen er virkelig på topp nå, og jeg har masse spennende planer for dere de kommende ukene. Så det er bare å glede seg.

​- Aurora Råken

Likes

Comments

I løpet av de siste 11 dagene har jeg kun hatt på sminke én dag. Det er et slags lite "prosjekt" jeg har med meg selv. Jeg har begynt å tenke "trenger jeg egentlig sminke i dag?". Så i går dro jeg på jobb for første gang uten sminke, og det var sååå deilig! Riktignok så har jeg vippeextentions som får meg til å føle meg mye finere, men det er så deilig å la huden puste litt.


De som kjenner meg vet at jeg ELSKER å sminke meg så det er faktisk ganske uvant å ikke gjøre det. Jeg har ikke tenkt til å slutte med sminke for godt, fordi det er jo en hobby jeg har, men å bruke det litt mindre fremover er hvertfall planen.


- Aurora Råken

Likes

Comments

Det første jeg vil si i dette innlegget er bare at opp igjennom ungdomsårene har jeg hatt så utrooooolig mange mennesker jeg har kalt "bestevenn". Jeg kan faktisk ikke telle det på 2 hender engang. Det er noe jeg ser på som veldig fint og trist på engang. Opp i gjennom har jeg jo satt pris på at mange har hatt lyst til å være vennen min, og at jeg har hatt noen å dele fine minner sammen med. Men det finnes alltid et men.


Mange av vennskapene jeg har hatt har vært utrolig dårlige. Nå snakker jeg ikke bare fra deres side, men fra begge. Jeg har i mange tilfeller vært en dårlig venn, og det vet jeg. Jeg har som alle andre ungdommer hatt vanskelige perioder, og det har flere ganger resultert i at jeg har vært en dårlig venn, men det vet jeg også at har gått begge veier.


Her om dagen ryddet jeg i bildene på den gamle macen min, og da kom jeg over bilder og screenshots av samtaler som stakk i hjertet. Noen av bildene var samtaler mellom mine gamle bestevenner som baksnakket meg. Det er helt normalt å baksnakke, jeg vet det. Alle baksnakker til en viss grad, men disse ordene som ble utvekslet gjorde faktisk vondt i hjertet mange år etterpå. Helt siden jeg fant disse bildene forrige uke har det vært stuck i hodet på meg. Jeg har reflektert så sykt mye over hva et vennskap egentlig er. Jeg sitter igjen og er takknemlig over at jeg ikke lenger kaller alle disse menneskene for bestevenn.


Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget, men ettersom at det har gravd høl i huet på meg de siste dagene måtte jeg bare få ned noe av det. Selvfølgelig sitter jeg igjen med masse gode tanker om mange av disse menneskene, jeg har jo en gang kalt de min beste venn. Det er også flere av de jeg bare har gradvis mistet kontakten med, eller at andre hindringer har kommet i veien. Det er egentlig veldig trist å tenke tilbake på, men det er sånn livet er. Når man er "tvunget" til å gå på skole så blir man jo på en måte plassert sammen med mennesker man "automatisk" blir venn med. Alle blir ikke venn med alle selvfølgelig, men man ses oftere og det er lettere å "ta vare på" vennskapet av den grunn.


Etter jeg sluttet på videregående forstod jeg hvem som var ekte og ikke. Jeg syntes det er så mye lettere og gå i fra et vennskap jeg vet ikke er bra for meg nå, fremfor da jeg gikk på skolen. Jeg har ikke mange, men jeg har gode venner rundt meg, og det er jeg sinnsykt takknemlig for. Jeg vet at det skal veldig mye til for at de vennskapene jeg har i dag blir brutt. Og med de positive tankene og takknemligheten for alle jeg har blitt kjent med og alle jeg har rundt meg i dag, runder jeg av her.

- Aurora Råken

Likes

Comments

HUSK Å ENDRE KVALITETEN!!

Beklager for sykt dårlig kvalitet, bakgrunnsstøy, og amatørmessig video. Jeg lover at neste video blir på et annet nivå. Jeg skal skaffe meg et nytt redigeringsprogram til neste video, stay tuned!


- Aurora Råken

Likes

Comments

Hvis du vil ha silkemyk hud, og da mener jeg seriøst silkemyk hud så prøv denne! Jeg har alltid vært flink til å smøre meg med body lotion etter jeg kommer ut i fra dusjen osv., men jeg har aldri opplevd at body lotionen har gitt så mye fuktighet til huden som denne.


Jeg har smurt meg med denne ca. 3 ganger i uka siden jeg kjøpte den, og huden føles liksom så "plumped" og glatt. Det enkle designet, lukten, konsistensen og hvordan den fukter huden, gir meg en skikkelig lukseriøs følelse. Hvis jeg ikke husker feil koster den rundt 180 kroner (hvertfall et sted rett under 200-lappen).

Har du prøvd body lotion fra Rituals?


- Aurora Råken

Likes

Comments

Jeg er så fornøyd med mine nye vipper!! Jeg har prøvd mange, og da mener jeg mange forskjellige vippestylister, så jeg vet hvem som er flinke og ikke. Jeg har jo tidligere fortalt dere om en dame som holder til på Skedsmokorset som virkelig er superflink. Nå har jeg funnet enda en med samme kvalitet. Jeg syntes det er greit å vite om flere flinke sånn at hvis det skulle komme noe i veien med den ene vippestylisten så har jeg en i backup som jeg vet jeg kan stole på. De hender jo at noe kommer i veien. Det var på grunn av damen jeg går til på Skedsmokorset skulle ut i en kort mamma-perm, jeg fant flinke Vanessa som har fikset vippene du ser på bildet over. Jeg har volumvipper, og det er det jeg har endt opp med å like best. Jeg har prøvd både klassiske, mix og volum.

HER er link til damen på skedsmokorset, og HER er link til Vanessa. Ingen av behandlingene er sponset. Jeg skriver dette kun fordi jeg ikke kunne vært mer fornøyd med disse "salongene", og fordi jeg elsker vippeextentions. Jeg kunne aldri tatt en opperasjon for å fikse på utsende (f.eks lepper, nese, pupper osv.), men vippeextentions er noe jeg føler meg veldig mye finere med, og som jeg ser på som veldig verdt det, til tross for prisen. Og med det vil jeg bare legge til at jeg ikke anbefaler å gå til en billig salong. Når det gjelder vippeextentions får man virkelig det man betaler for.


- Aurora Råken

Likes

Comments

Happy couple over her ja...


Gjett hvem som har filma BÅDE "Boyfriend tag" og "Who is most likely to tag"? Jeg og Kevin!!


Det skal riktignok sies at vi ikke har sett på klippene enda, men vi har filma 2 videoer. Det tar nok en liten stund før de kommer ut, men hvis klippene ble vellykket så kommer de etter hvert. Merka at jeg syntes det er lettere å vlogge enn å lage slike videoer, men det skal nok komme litt av begge deler.


- Aurora Råken <3

Likes

Comments

Jeg vet ikke om dere har hørt om utfordringen NOUW har lansert, men fy søren for en konkurranse! Challengen går ut på å blogge hver eneste dag fra 22.januar til 20 februar. Vinneren får en tur for 2 til Paris!!! Altså for en motivasjon. Paris er jo mote-mekka og en perfekt mulighet for å ta masse fine bilder til bloggen og instagram.


Meeeeen, nå har det seg sånn at jeg i går kveld bestilte tur til London!! Dette er under perioden av #nouw30daychallenge og jeg skal bruke muligheten godt til å ta fine bilder, skrive om opplevelsene mine, lage vlog (!!), og kanskje kommer det innkjøpsvideo når jeg er hjemme derfra igjen. Med andre ord kan dere forvente masse innlegg fra meg her fremover. Jeg gleder meg, og håper dere gjør det samme. Jeg ser på dette som en super mulighet til å utfordre meg selv på bloggfronten. Jeg skal igjen bevise for meg selv hvor gøy det er å blogge når man kommer ordentlig inn i en rutine.

Hvis du også blogger hos NOUW så kan du melde deg på HER !

Likes

Comments

Ååå, hvor lekre er ikke disse veskene fra Mulberry? Assa jeg kan ikke huske hvor lenge jeg har siklet etter en Mulberry veske. De er så stilrene og pene å se på. Hadde det ikke vært for prisklassen hadde jeg eid flere av de allerede. *sikle sikle*

- Aurora Råken

Likes

Comments

Instagram@auroooora