Husk å endre kvaliteten på videoen!!!

Ja, jeg har nå laget min aller første vlog. Som dere ser er det superdårlig kvalitet på thumnailen, og videoen er ganske lang. Alle må starte et sted, og det er her jeg starter. Jeg har prøvd så godt jeg kan nå, og lært til en annen gang. Jeg syntes det var gøy å vlogge så det kommer garantert flere vlogs med enda bedre kvalitet. Håper dere liker vloggen. Gjerne følg meg på youtube eller trykk tommel opp på videoen!


- Aurora Råken

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei hei <33

Så var det mandag igjen gitt. Formen er mye bedre i dag, og det er veldig deilig. Jeg skal fortsette å ta det med ro, sånn som jeg har gjort i helga.

Også har jeg en litt spennende ting å dele med dere. Og litt skummelt fra min side. Eller skummelt er det ikke, bare litt uvant. Jeg har begynt å vlogge. Planen er å vlogge hver dag denne uka, for å så sette sammen en ukes vlogg. Jeg syntes selvsagt at det er uvant og kleint å snakke til et kamera, men jeg regner med at det kommer seg ganske fort. Nå er ikke livet mitt veldig spennende om dagen, men jeg tenkte likevel at det hadde vært gøy å vlogge litt her og der.

Her har dere noen bilder fra uka som har vært:

- Aurora Råken

Likes

Comments

Nå sitter jeg i senga med macen på fanget, selv om jeg ikke burde. Det kjennes ut som styggen på ryggen har flytta seg opp til hodet mitt og sitter der med en hammer og banker. De siste ukene (eller egentlig månedene) har jeg hatt hodepine hver eneste dag. Det hender at jeg har 2-3 dagers opphold hvor formen føles helt fin, men plutselig så dukker den irriterende hodepinen opp igjen. Jeg er så dritt lei av å våkne opp utslitt hver morgning, og med hodepine når jeg egentlig vil være klar for en ny dag. Det er så lite motiverende å skulle sette seg ned med eksamenslesning når hodet verker så intensivt.


Eksamensstresset bare sniker seg på. Jeg har nesten ikke noe motivasjon igjen. Det er hardt å skulle ta eksamen i juss, når jeg vet jeg ikke skal fullføre studie. Jeg syntes at faget er spennende, men det er ikke et yrke for meg. Jeg har ikke tålmodighet eller lyst til å sitte på et advokatkontor med bunker opp til taket med dokumenter jeg må lese, for å så gruble meg frem til et juridisk svar de neste 30-40 årene. Jeg har ikke gjort så mye innsats med lesinga dette semesteret, men jeg føler at emne vi har om noe sitter nogenlunde. Det er bare tanken på at de to forrige emnene må leses, læres og pugges før eksamen som er om 31 dager. Jeg kan hvis jeg vil, det er bare det at jeg vil ikke. Det høres kanskje barnslig ut, men for meg kjennes dette fryktelig tungt nå. Kroppen vil ikke samarbeide, og stresset tar over hele meg.


Jeg er en person som elsker å ha flere baller i luften, og så fort jeg finner litt fritid drar jeg ut for å møte noen, shopper litt eller finner på noe annet produktivt. Før elsket jeg stress. Eller jeg elsket kanskje ikke stress, men jeg elsket å ha masse ting å gjøre selv om tiden egentlig ikke strakk til. Nå derimot kunne jeg ønske at forpliktelsene mine forsvant, og at jeg kunne sette meg på et fly til andre siden av jordkloden og nyte livet en stund. "Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves", er det ikke det man sier? Etter 13. desemeber har jeg ikke lenger en skole å forplikte meg til. Jeg skal riktignok ta opp matte og jobbe på deltidsjobbene mine, men utover det skal jeg ha et friår med reise og avslapping. Jeg har reiser til både Hawaii, Island, og Polen i planene. Jeg krysser fingrene for at denne hodepinen jeg er så lei av forsvinner med stresset. Nå er det kun en drøy måned så er eksamen over. Jeg tror jeg må bestille meg en legetime i løpet av neste uke, for å bekrefte at denne dårlig formen kun kommer av stress. Jeg er lei av å ha hodepine, søvnvansker, og å være kvalm.


Jeg vet at det finnes utrolig mange større problemer enn litt hodepine og ellers dårlig form, men jeg følte for å dele det med dere uansett. Jeg vet at jeg har det superbra her i Norge og er heldig som er frisk og rask ellers. Men livet er ikke alltid på topp, og sånn er det bare. Livet mitt er i hvert fall mye bedre enn det var på dette tidspunktet for et år siden, og det er jeg veldig takknemlig for <3

Likes

Comments

Du er enestående. Du er mer verdt enn noen kan måle. Du kan noe som er spesielt for deg. Du har noe å gi andre. Du har gjort noe du kan være stolt av. Du har store ubrukte ressurser. Du duger til noe. Du kan godta andre. Du har evner til å forstå og lære av andre. Det er noen som er glad i deg.


- Aurora Råken

Likes

Comments

Hei hei!

Idag har vært en fin dag. Jeg fikk sove lenge, til tross for dårlig søvn pga. vond arm. Jeg tok dose 2 av HPV vaksina i går, og det merkes i dag for å si det sånn. Sist var jeg bare litt småstøl, men denne gangen klarer jeg jo ikke å løfte armen engang (haha lukusproblemer as). Etter en helt ok forelesning fra 14.00-17.00 i dag(for engang skyld ble jeg ikke så sliten og demotivert) tok jeg med meg Leo og gikk en tur i Frognerparken med en god og varm kakao. Skikkelig deilig var det. Hvordan har deres dag vært?

Også over til noe helt annet. I går var jeg endelig hos vippeteknikeren min for å sette på et nytt sett med vipper igjen. Jeg går til en dame på Skedsmokorset som er superdyktig. Hun er kjempe nøye og tar alltid godt hånd om kundene sine. Jeg har hatt en pause fra vippeextensions en stund, både fordi vippeteknikeren min har vært i mammaperm, og fordi jeg har måtte la vippene ha en liten pause. Sparte penger gjorde jeg jo også, men jeg kan ikke få sagt nok hvor fornøyd jeg er med å ha vippeextensions, så jeg syntes helt klart det er verdt de pengene det koster, selv om det er dyrt. Jeg har en blanding av volumvipper og klassiske vipper, fordi jeg syntes det ser mest naturlig ut. De lengste vippene er 13mm, noe som passer mitt fjes og mine øyne veldig bra. Det er litt vanskelig å få tatt ordentlig bilder av vippene syntes jeg, men her ser dere i hvert fall litt. Maskaraen har gått i søpla, noe jeg er superhappy for! Noen andre her som bruker vippeextensions?

- Aurora Råken

Likes

Comments

For noen dager siden fikk jeg dette fantastiske pudderet i posten. Jeg bestilte det fra Feeluniqe og har ventet i spenning på å teste det. Jeg har hørt SÅ mye bra om det, også er det jo bare en helt nydelig innpakking. Pudderet levde opp til forventingene og det har rett og slett blitt en ny favoritt i sminkepungen. Jeg har mitt i farge nummer 2 om noen skulle lure.

Har du et favoritt pudder?


- Aurora Råken

Likes

Comments

Forrige uke var en stressende uke med mye jobb og skolearbeid, men det ble også litt tid til Halloweenfeiring, litt shopping, cafébesøk og diverse. Som sagt tidligere var jeg jo også en liten tur innom både Sverige og Fredrikstad. Elsker når søndagene går til noe annet enn å bare ligge i senga, men selvfølgelig det er deilig det og. Her er litt bilder fra forrige uke tatt med mobilen min. Jeg er superklar for en ny uke!!

- Aurora Råken

Likes

Comments

Hei dere!

Beklager for mitt lille bloggfravær de siste dagene. Jeg måtte rett og slett bare fokusere på andre ting, og formen har vært litt sånn opp og ned i det siste. Planene jeg hadde for helga ble brått endret da jeg kom over en instagramprofil som tok opp bestillinger på denne nydelige bølgegenseren. En hjemmestrikket god Ganni etterligning. Jeg var helt sikker på at jeg ville ha en farge på denne genseren, siden resten av klesskapet mitt bare inneholder sort, hvitt og grått. Valget falt på denne nydelige oransje fargen. Selv om det ikke er veldig typisk meg-farge så liker jeg den faktisk veldig godt. Så klokken tre i går ble det plutselig en harrytur til Sverige, for å så dra til Fredrikstad for å se på gensere. Jeg kjøpte også med meg to nydelige skjerf, som jeg viser dere senere. Hvis noen skulle lure på hvilken snille dame jeg kjøpte dette av så heter henne hanssen_nina på instagram.

Også ville jeg bare si at jeg har trukket vinneren av giveawayen, og vinneren ble....: Veronica!! <33 Jeg sender deg melding i løpet av de neste dagene så skal du få gaven din.


- Aurora Råken

Likes

Comments

Hei hei <33

Først vil jeg bare si tusen hjertelig takk til alle som klikker seg inn her. Jeg har allerede kommet meg på opp på topp 100 lista til NOUW, og det er jeg kjempe takknemlig for! Nå er jeg egentlig på vei ut døra for å dra på jobb, men tenkte bare å stikke innom her en liten tur først. Etter jobb skal jeg på kino, så jeg er ikke hjemme før midnatt. Helga er heldigvis satt av for litt blogg-arbeid og noen fotoshoots. God helg!

Kjolen en fra Nelly og skoene er fra Zara.


- Aurora Råken

Likes

Comments

10.06: Jeg våknet og tenkte, "Hva skal jeg finne på i dag siden vippetimen min ble avlyst?". Jeg stod opp for å rense ansiktet så jeg i hvert fall fikk våknet ordentlig, og sånn at jeg kunne få noe ut av dagen.

10.15: Så meg i speilet og der var det litt av et kråkereir som møtte meg. (Note to myself: ikke legg deg med klissvått hår). Da var det bare å ta frem retttanga og sminka for å fikse litt på fasaden.

11.07: Finner ut at jeg skal ta toget til Oslo, sulten som jeg var gikk jeg rett ned til Joe & the juice for å spise en avokado sandwich med kylling og mozerella.

13.32: Endelig var litt juleshopping unnagjort, og jeg kan reise hjemover igjen.

16.02: Time to powernap. Bare 57 minutter til jeg starter på jobb. Vi snakkes <33

- Aurora råken

Likes

Comments

Instagram@auroooora