Header

Hejsan!

Wiiiho, idag är det onsdagsuppdatering - där det kommit tre stycken nya hästar. Jag älskar den vita, såå fin! Men annars är jag inte så jätteintresserad av de andra. Dessutom vill jag ju ha ännu en fjording och arab - så jag ska nog inte köpa den trots allt. Vi får se i framtiden, hihi.

Menmen, nu har jag köpt en säl! Supergullig. Jag valde den gråa, och döpte den till Stella. Jag hade en brunaktig säl innan, men den sålde jag - ångrade mig lite.

Varje onsdag så hoppas jag alltid på att det har kommit nya huvuduppdrag eller att någon ny del i Jorvik har öppnats. Men nu på sommaren har det mest varit väldigt små uppdateringar, som att man ska hitta någonting. Tråkigt tycker jag. Men teamet har nog något på gång, då det tagit så lång tid sedan förra riktigt 'stora' uppdateringen!

Kraaaam.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Det var ett tag sedan, men här är iallafall ett litet inlägg hihi.

Idag så köpte jag 3000 sc, jag brukar inte köpa sc men det var ett erbjudande - nämligen 3000 sc för 199 kr! Jag ville ha lite hästar så jag tänkte helt enkelt, ''Nä, varför inte liksom?''

Sååå - för dessa star coins köpte jag två stycken hästar. En fjording som jag så länge velat ha & en morgan.

Fjordingen döpte jag till Moonlove (Tack Cryss) och jag kallar henne för Luna, då Luna betyder Moon på spanska och Luna är ett så gulligt namn jag älskar!

Morganhästen fick namnet Westpeak men jag vet inte än vad jag ska kalla honom. Något tips?

Jag älskar båda dessa hästarna redan, och tror faktiskt att de är mina favoriter då jag inte tidigare har haft någon häst jag verkligen blivit helt kär i!

Mitt mål var att från och med nu alltid ha över 1500 sc, men den tanken försvann snabbt då jag kom på att jag behövde lite ny utrustning. Och kanske ett nytt utseende. Återigen. Heh.

Så nu har jag 820 sc. Får väl försöka att inte köpa något förrän jag har över 1000 igen. För det kommer jag ju verkligen att klara.. :3

Aja, det var väl allt jag tänkte ta upp i detta inlägg. Förhoppningsvis kommer nog snart inlägg om mina hästar upp. Ska bara skriva upp lite om alla. x)

Kraaaam.

Icke redigerade bilder. För mer redigerade bilder, följ min instagram - Auroranorthlee! :D

Likes

Comments

Hej! På min förra blogg så skrev jag att det kommer vara en paus under sommaren. Det gäller fortfarande, så till hösten kommer jag börja blogga igen! Så jaaa. :)

Detta var ett väldigt kort inlägg, men ville bara skriva det.

Just det, jag har inte tillgång till min mobil just nu - inte fram tills på onsdag så därför kommer inga bilder upp på instagram.

Kraam, Aurora.

Likes

Comments

Hejsan! Jag har nu flyttat från Devote hit till Nouw. På förra bloggen så gjorde jag ett inlägg om mig själv, och jag tänkte göra ett liknande nu fast med 10 fakta om mig istället. :)


1. Som det står i min profil så heter jag Aurora Northlee på Starstable.

2. Jag har endast fem hästar, önskade att jag hade fler höhö. Får önska lite när jag fyller år.

3. Jag älskar att göra listor. Jag har nyligen gjort en lista på vilka hästar jag vill ha på SSO. Ett inlägg om det kanske kommer om någon vill? Kommentera då eller skriv till mig på instagram!

4. Jag gillar verkligen Ben&Jerry. Meen, bara en smak jag testat har jag gillat. Eller nej, älskat. Jag kan inte tröttna på den. Och det är Chocolate Fudge Brownie.

5. På starstable gillar jag att fota, det tycker jag är superkul. Och sedan att redigera och så vidare, för att lägga upp på instagram. Just nu har jag inga bilder dock. Får ta nya snart. :3

6. Jag är extremt lat när det gäller sprickor, levling, ryktesuppdrag osv. Så därför har jag folk som gör det åt mig. höhöh.

7. Jag kommer alltid sist i grupptävlingar och sådant. Alltid.

8. Jag kan vara väldigt blyg mot folk jag inte riktigt känner.

9. Jag gillar inte chips. Nepp. Eller jo, men bara potatis chips. Inget annat. Då äter jag det inte.

10. Jag älskar att kolla på serier. Just nu kollar jag på Orange is the new black, Gossip girl och Pretty little liars.

Kraam, Aurora

Likes

Comments