Världens mest finaste tjej, har tyvärr lämnat oss, jag kände inte henne så bra, men jag brukade åka buss med henne ibland..

Sänder världens största kram till alla anhöriga som drabbats av detta :(

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Hemskt ledsen att jag inte har uppdaterat min blogg men de har å göra me att betygen sätts idag, förlorade min allra bästa vän (A) och annat skit som gjort att jag inte orkat göra någonting..

Men men

Just nu när jag sitter här kan jag säga att jag är väldigt lycklig för jag har äntligen fått tillbaka min lilla köttbullsunge💗💗💗

Saknat henne så himla mycket så de betydde skitmycket för mig att få tillbaka min gölleplött💕💕

Sen är jag även glad för att jag har Oliver och Vegard vid min sida, utan dom klarar jag mig inte❤️❤️❤️

Hoppas ni får en underbar dag, så ses vi säkert💗

Hejdå😘

  • 121 readers

Likes

Comments

​Hej på er, hoppas ni mår bra..

själv vet jag inte längre hur jag mår, allting går liksom upp och ner som en ändlös bergochdahlbana och jag vet knappt vem jag själv är längre.

Det sjuka är att folk ringer till mig, kallar mig för hora och att jag inte förtjänar att ha en kille då jag ser ut som ngt nedtrampat hästskit som bränts upp...

hur tror du det känns för mig, att få stå ut med taskiga kommentarer och blickar dag ut och dag in, folk viskar i korridoren, rykten som inte ens har något som kan defineras som respekt, ge upp nu det ni gör är ren kränkning, ni kallar mig för tönt och annat kränkande..

kan ni inte försöka åtminstånde att tänka på hur ni själv skulle uppleva det om NI fick utstå massa saker som inte alls stämmer och att ALLA gick och snackade skit om dig..

'tänk om det gick så långt att du inte ens kan vara på stan själv utan att få en massa skit mot dig för att någon snorunge spridit rykten som inte stämmer alls..

Om ni tänker på vad ni gör och säger mot mig så kanske ni fattar hur ont det gör att ständigt skämmas över vem jag är och inte kunna göra någonting utan att få hat, vet ni om att jag mår psykiskt dåligt redan pågrund av en del saker hemma som jag kanske inte berättar men som JAG upplever som pressar mig dag ut och dag in, som ger mig mardrömmar på natten och gör att jag har enorma problem med att lita på personer av det motsatta könet, dom enda som jag litar på fullt ut som har en mycket stor plats i mitt hjärta är min pojkvän, M, A och V.. älskar er nå otroligt och ni betyder verkligen ALLT för mig, ni e dom enda som fått mig att stanna kvar här på jorden, utan er skulle jag aldrig kunnat vara kvar här för det finns så himla mycket som tynger mitt hjärta och fyller min hjärna med tankar just nu, konfirmationshelgen, sommarlovet och massa annat som jag inte riktigt vill nämna här men som jag ändå vill att folk respekterar, jag är inte perfekt, jag är inte hel, och jag är absolut ingen bitch som de flesta dömer mig som..

Den personen ni ser i skolan, är en helt annan person än den som jag visar hemma och med mina vänner.. SNÄLLA jag ber er alla, döm mig INTE förens ni lärt känna mig för det finns så himla mycket inom mig som ni aldrig märker eftersom ni bara analyserar mig efter rykten och utseenden..

Jag var tvungen att lägga ner min youtube kanal för att jag klarade inte av allt hat som jag fick, det var verkligen hemskt att få stå ut med massa hemska kommentarer på bland annat ask.fm och massa annat, om ni visste vad jag gick igenom som barn skulle jag ALDRIG kalla Aurora för hora om jag var du.. det finns så himla mycket som ni inte vet, så jag ber er verkligen nu att TÄNK på det ni säger om mig för de som ni säger till mig som ni ser som ett roligt skämt, kan få mig att ta fram kniven och få tillbaka mina självmords tankar.. 89 gånger av hundra av dom gånger som ni sett de som ett skämt har fått mig att tänka att ''nu ger jag upp, vafan gör jag här när ingen accepterar mig för vem JAG är''..

Tack för att du tog din tid att läsa, det betyder väldigt mycket för mig och jag hoppas att ni som läser detta inlägg och vet med er att ni har gjort något tar åt er av det jag vill få ut i detta inlägg och att ni tänker en gång extra för ni vet somsagt inte om hur jag upplever era såkallade skämt.


Likes

Comments

​just nu önskar jag bara att jag kunde få slippa all den här skiten, kunna få vara i skolan utan att klumpen i halsen ska växa så mycket, pulsen stiger så fort jag ser skolan, och jag tänker: kommer jag ens orka med dehär utan att börja gråta?

Att folk skriver på MITT skåp att jag ska gå och dö, att jag är en ful hora är vansinnigt sjukt :(

fattar inte vad jag gör för fel eftersom alla hatar på mig, kan inte känna riktig sån där glädje längre, allltid är det något som ska riva ner mitt humör..

igår skulle jag ha pratat med min kp (kontaktperson) men den tiden glömde jag helt bort vilket jag mår sjukt dåligt över, som tur 'är så fick jag en tid idag klockan tre, blir skönt att slippa sista lektionen..

allting har vänt, från en positiv tjej till en ledsen, självmordsbenägen trasig tjej..

och en annan sak som är riktigt jobbigt är att det inte bara är i skolan jag får skit, även hemma av min lillebror, det kanske låter löjligt men jag mår JÄTTEDÅLIGT av hans ord, dom skär verkligen i mig och jag har länge funderat på vad jag gör fel..

orkar snart inte mer, varför kan ingen bara låta mig slippa alla problem för en dag :/ ..


Likes

Comments

hejhej.

just nu är allting lite blandat, jag är sjukt glad över att jag får äntligen träffa min släkt från norge <333

innerst inne vill jag bara gråta för att det är så himla mycket som händer i mitt liv, just nu när jag skriver detta får jag kämpa för att inte tårarna ska rinna ner, klumpen i magen bara växer och jag har många gånger funderat på vad som egentligen är meningen med mitt liv..

MEN, jag kämpar vidare, vill inte förlora det viktigaste jag har, det enda jag lever för, mina enda vänner jag har kvar..

Har en sån stark känsla av att mina vänner som jag har kommer splittras tack var bråket förra veckan och såren på armen..

Ja jag vet att jag har en kille som jag älskar mer än allt men ändå  dras tankarna tilllbaka till mitt ex då jag saknar han så fucking jävla mycket, även om han betett sig som skit mot mig så saknar jag stunden i hans famn, där jag kände mig trygg och älskad.. 

såklart jag känner mig älskad av min kille nu också men jag saknar ändå tiden förut, även om det var mitt fel att det blev såhär, om jag aldrig hade sagt till han att jag hade ett självskkade beteende skulle jag kanske vara hanns gurl även nu..

fattar fkng inte varför jag tänker på mitt ex när jag har en kille, mina tankar går nästan ständigt där och drömmarna på natten handlar om när jag var med han, bara han och jag i en jättemysig kram, sen vaknar man och inser att det var bara en dröm och allting är som jag inte alls vill ha det..

finns det någon som läser min blogg som kan hjälpa mig med hur man glömmer/kommer över sitt ex, sluta tänka på han ständigt...

Likes

Comments