HeaderSängen


Skrivbord


Badrum
Walk-in-closet 👍


Hela rummet :)


Utgång/altan till ett väldigt grått och regnigt Kalifornien!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har vi alltså firat thanksgiving. Började dagen med en sovmorgon, för att sedan göra sig iordning och åka med min v-familj till deras thanksgiving firande :) träffade en stor del av släkten så det var kul. Nu sitter jag hos Johanna med Julia och väntar på att klockan ska bli senare så vi kan åka och black friday shoppa :D rea + borttagen moms = shoppinggalningen i mig kommer fram :) i det här landet lägger man nämligen på momsen i efterhand. Så kostar en tröja 10$ så kostar den i slutändan 11.50$... Sjukt segt!Hade 23 grader idag 👍


Just de, igår va vi också och åkte skridskor. Sjukt skumt att åka skridskor utomhus i Kalifornien :)

Likes

Comments

JAG LEVER!

Haha, som ni märkt har det varit tyst här ett tag och det finns sina anledningar. Tänker inte gå in specifikt på vad det är men kan säga så mycket att jag varit på väg hem ett fler tal gånger (jag har till och med tittat på flygbiljetterna)! Men nu är allt bra för stunden iallafall :D

Annars då?

Livet här flyter på. Jobbet börjar bli en vana och är, helt ärligt, inte lika roligt längre. MEN, mina kära vänner gör dagarna då mycket bättre! Det slog mig här om dagen att jag, Julia och Johanna har umgåtts i stort sett varje dag i 8 veckor! För det är faktiskt så länge som jag har varit i Kalifornien idag :D (välförtjänt klapp på axeln). Lite planerade saker framöver:

- julklappsshopping till familj och vänner.
- ta körkort nästa vecka.
- åka till Hawaii!!!!!
- GÅ PÅ ONE DIRECTION!!

Mm.

Helt galet va men hittar på saker här förresten. Äter ute varje dag, starbucks är man beroende av etc. Men allt har sitt pris. Idag har jag haft en fruktansvärd ryggsmärta som jag fortfarande har... Här är klockan 21.30 så ska sova strax men ska ta en ipren först tror jag. :))

Bifogar lite bilder från senaste veckorna, så kommer det lite mer inlägg imorgon min tid då jag är LEDIG :D
Kvällsdryck 👍


Cheesecake (fattar ni barlade jag är där ofta nu?!)


Fotboys som vi fick hemlevererade i veckan


Ikea
Stanford basketball game 💦
Taco-kväll hos Julia!! :D


One direction biljetter :D


Platser som jag åker förbi och ser nästan varje dag! Läskigt hur man tar allt för givet här :/

Likes

CommentsSitter just nu med frukost på sängen, har precis slutat och ska snart Skypea med först mamma och sen min bror <3 vad som händer idag vet jag inte riktigt men börjar inte förrän 2.30 och sen slutar jag 7 så vi får se vad spm händer :)

Likes

Comments

Haha stammis stället! Så jäkla snygg servitör så Johanna skäms as mycket för mig och jag skäms mycket för att han är snygg :S mycket dricks ikväll alltså!

Annars flyter dagarna på. Imorgon ska vi åka på en utflykt ner till santa Cruz och deras strandpromenad :) blir en liten omväg via half moon bay och sedan highway 1 ner :)) sedan blir det lite jobb på söndag men inget större :))Kan du vissla, Johanna?? ;)

Likes

CommentsIdag är det 1 november, helt galet! Det är den 3 månaden som jag spenderar i USA även om jag bara varit här i knappt 6 veckor. Det är exakt 40 dagar sedan jag lämnade Sverige. Det är 30 dagar till man kan följa julkalendern på svtplay. Det är 54 dagar kvar till julafton och 63 dagar kvar till 2015. Helt galet vad tiden kommer rusa iväg.

Likes

Comments

Haha, sitter för tillfället på starbucks och väntar på att T ska bli färdig med sin klass. Är fruktansvärd trött idag och mår faktiskt inte helt 100 men det finns sina anledningar så jag är inte alls förvånad... Idag har jag annars brunchat med Julia och Johanna och så har jag "jobbat". Är själv med T hela helgen så att jag ska mest bara finnas till hand om hon vill åka någonstans eller om hon vill åka någonstans. 


Vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan starbucks när jag kommer hem, det är ju svindyrt hemma! Här koster en "mellan" Dubble chocolate chip frappuccino 4.45$ vilket är cirka 30 kr.... Alldeles för billigt för mitt eget bästa!  

Om det är fint väder imorgon så kommer förhoppningsvis tjejerna över och badar i poolen. "börjar" jobba kl. 15 men ska som sagt vara tillgänglig hela tiden, men lite off time blir det förhoppningsvis :) Vädret svajar en hel del här nu även om vi knappt sett skymten av regn... oroande....

Nu så ska jag snart packa ihop här och gå ut till bilen för hon slutar om cirka 10 min. Här är klockan 18.50 :)

Likes

Comments

Är så ledsen att jag inte kan vara hemma i Sverige och beskåda detta live! Världens bästa Frölunda mot SM-guld 2014/2015!!!


Likes

Comments

Haha, lät som att det är många som fyller år men så är inte fallet!

Nämner några viktiga datum som passerat och som kommer:

måndag 20/10: 4 veckor i USA!

Onsdag 22/10: 1 Månad i USA!

Torsdag 23/10: 4 veckor i Woodside, CA

Lördag 25/10: 1 månad i Woodside, CA

Tiden har gått fruktansvärt fort samtidigt som det har gått ganska långsamt ibland. Har hänt mycket denna månaden! Både positiva och negativa saker. Men jag har framförallt haft fruktansvärt roligt med mina vänner här och vi klickar så bra. Tror att det delvis är på grund av att man är i samma situation så man förstår varandra :)

Imorgon kommer dag 2 på min "10-dagars logglista" och ev. 1 inlägg till. Om inte annat så har jag några blogginlägg planerade så det kommer förhoppningsvis vara ganska aktivt här ett tag framöver. :D


Likes

Comments

IDAG HAR JAG VARIT I USA EN MÅNAD! :DDDD

Helt sjukt hur fort tiden har gått. Idag jobbar jag som vanligt och börjar igen runt 2.30 för att sluta vid 8.30 ungefär :)
Tänkte iallafall göra dag 1 på min 10 dagars blogglista :)

3 favoritlåtar just nu:
Likes

Comments