Hej och välkommen till min nya blogg!

Denna bloggen kommer främst vara till nära och kära men även till de som kanske ska bli au pairer i framtiden. Det känns verkligen jätte konstigt att ha en blogg igen då jag som yngre hade en där jag rent ut sagt bara skrev en massa skit, men denna gången ska jag försöka göra ett bättre jobb och ha en rolig och intressant blogg.

Igår skickade jag in min ansökan till Cultural Care och den har blivit godkänd i Sverige och jag väntar nu på att den ska bli godkänd i USA så jag kan komma in i matchningsprocessen. För er som inte vet vad det är så är det perioden då man letar efter sin värd familj. Man kan antingen bli matchad av kontoret på cultural care om de känner att de hittar någon som matchar med min ansökan. Sedan kan man även bli matchad om en familj hittat din ansökan och sedan tryckt på "favorit" knappen. Trycker familjen på favorit knappen får man ett mail där det kommer stå att familjen "blablabla" är intresserad av just dig.

Jag är väldigt taggad och exalterad över att allt börjar på riktigt nu och jag hoppas verkligen på att jag kommer hitta den bästa värdfamiljen för just mig så jag kan ha det bästa året någonsin som en au pair i USA.

Likes

Comments