Det var det äventyret det. Kan börja med att säga att jag är otrooooligt nöjd över mitt val att ta chansen och åka över Atlanten till ett främmande land och en främmande familj. Jag mötte min största rädsla och hamnade i rematch, men bara till att få en tusen gånger bättre familj och år! Inte för en sekund att jag skulle ta något tillbaka, det har varit det bästa året i mitt liv! Om det är någon där ute som läser detta och funderar på att åka som au pair -ÅK!!! Det finns inget som du missar med att göra det, för mig var det det bästa beslutet någonsin. Om jag klarar det så gör även du det!

Sitter på flygplanet just nu påväg mot Island för att sedan ta ett annat flyg till Finland. Tvivlar på att jag kommer kunna publicera det här inlägget innan jag är hemma (wifi här suger) men bara så ni vet så är(var) jag tryggt på planet. Vi åkte klockan nio hemifrån, för Alec hade ett apt i Boston så vi alla åkte med för att sedan lämna av mig på flygfältet efteråt. Finn, Kate och Lucas samt Dorian kom över imorse för att krama mig farväl, det var känslosamt minsann. Dessutom hade Mika kommit förbi tidigt för att lämna av ett paket åt mig med en Boston Bruins tröja och våra favorit kex - alltid lika episkt!! Hahah! Sedan packade vi bilen med mina kappsäckar, jag kramade Yoshi farväl och så bar det iväg. Jag och Will gick omkring i Boston och spelade PokemonGo i en halvtimme medan Alec hade sitt apt. Det var nog den bästa möjliga avslutet för mig och Will, det betydde så himla mycket för oss båda att vi fick en chans att göra det. Kommer sakna my big boy så himla mycket!!!!

Att säga farväl på flygfältet var det värsta som jag någonsin har varit med om. Kramade om båda killarna i en evighet. Alec tog det dock bättre än Will, hans ansiktsuttryck bränner fortfarande i huvudet på mig. Vet inte vad jag ska göra utan mina småbröder i framtiden, kommer kännas tomt i början att inte ha dem omkring varje dag. Får bara hålla huvudet högt nu och se fram emot tills jag får se dem igen!!!

Vet inte vad mer jag har att säga, förutom att mitt livs äventyr tar slut här. Jag är inte längre au pair och om några timmar är jag tillbaka på Finländsk mark. Tack för det här året, till alla mina läsare och lycka till framtida au pairer - ni kommer inte att ångra er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Känns som att jag skulle kunna gråta ihjäl mig just nu. Mitt liv som au pair är i denna stund officiellt över. Kan inte förstå det, eller snarare så vill jag inte förstå det. Vet inte hur jag ska kunna krama farväl av mina gullegossar imorgonbitti, det kommer nog bli det svåraste jag någonsin gjort i hela mitt liv. Åtminstone fick vi en bra sista dag tillsammans...

Vi åkte till Ecotarium (ett museum där man får göra olika saker) med Finn, Kate, Lucas och Owen. Där spenderade vi i princip hela dagen och sedan Five Guys till lunch. Killarna var något otrooooligt nöjda med dagen - jag också. Då vi kom hem spelade vi xbox förstås och kollade på OS.

Nu ikväll åkte vi till Burtons på en sista måltid tillsammans, jag fick en fin presentkass med en t-skjorta, smycken och baconchoklad (som prank - usch). Jag gav också mina presenter åt killarna då vi kom hem, de älskade sina Patriots skjortor med sina egna namn på! LYCKAT!

Vet inte hur jag ska kunna sova inatt då jag har en tung dag framför mig. Pläää... Det här slutet kom alldeles för snabbt emot.

Likes

Comments

Näst sista jobbdagen gick något otrooooligt snabbt förbi. Känns som om det var tio minuter sen som jag steg upp för att börja dagen och nu är det redan dags att gå och lägga sig... Killarna hade tandläkarbesök på morgonen tills klockan tio, och efter det hängde de med Finn och Colton innan vi bestämde oss för att åka in till Boston för att spela PokemonGo. Dock hann vi inte långt förrän Alec panikerade och blev worried igen för vi skulle ha varit tvungna att ta subwayen in då jag varken får eller vill köra inne i Boston. Will blev väldigt besviken över att vi inte kunde åka in dit (vet inte vad det är med Alec nuförtiden, men han freakade ut på samma sätt som med att gå ombord på flygplanet?!). Men vi åkte till Maynard och spelade PokemonGo och sedan till Menchies på froyo. Efteråt till Owens för att leka nerf-guns och sedan var dagen i princip redan slut.

Det har varit mycket prat om min hemfärd idag, varannat samtalsämne har haft med det att göra. usch, det känns tungt, båda killarna tar det relativt hårt. Jag med för den delen, vet inte vad jag ska göra utan de två. Alec sa idag att han inte ville att jag skulle åka, den gullungen, och Will fortsatte prata om att vi skulle måsta göra något speciellt då jag snart åker hem... BLÄÄÄÄÄ VARFÖR?!?! Det kom så snabbt emot nu plötsligt. Jag vill inte lämna dem, de har blivit som mina småbröder under min tid här. Hur ska jag kunna säga farväl åt dem för en obestämd tid framåt???

Åkte ut med Maja och Claire för sista gången också ikväll. Chipotle, Kimballs och Starbucks som vanligt. TACK FÖR DET NI! Och så skrämde vi upp oss själva med skräckhistorier och sånt crap medan vi körde i mörkret. Hehe... Blev lite för känslosamt då vi kramade varandra hej då. VAD FAN E DET HÄR LIKSOM?! Jag hatar att säga hej då, speciellt då man inte har någon som helst aning om när man ska ses igen! Usch, det här är verkligen inte lätt...

Likes

Comments

... Inte gjort ett smack. Kollat på OS nästan hela dagen, druckit vin och pratar strunt. Så inte mycket att berätta. Vi åt awesome middag ikväll igen - för farfarn är den som hyrt det här stället och får all mat gratis så vi har i princip ätit lyx nu tre dagar i streck. Blir nog lite småjobbigt i längden. Imorgon kväll flyger vi hem igen, sen två dagar jobb och på onsdag tar mitt äventyr slut.

Likes

Comments

Vi fick en jättegod buffe frukost imorse, med allt från fräsch frukt till fattiga riddare och äggröra. På förmiddagen hade vi hyrt två båtar som vi tog ut på sjön här, där alla barnen åkte ring efter den snabbare speedbåten. Sedan simmade vi i sjön där de hade lagt fram en hel del uppblåsbara grejer - bl.a en trampolin! Inte så mycket mer än det, vi åt en ubergod middag igen, grillade smores och chillade på kvällen.

Mitt rum denhär helgen!! Inte direkt så man klagar

Likes

Comments

Steg upp fyra på morgonen för att åka till flygfältet - usch - om det är nåt jag hatar med att flyga så är det att man måste stiga upp mitt i natten. Vi kom till flygfältet iallafall och in på planet, dock fick Alec panik igen och kunde inte lugna ner sig (de provade lugnande medel, gav honom lov att se piloterna i fören och erbjöd first class seats) men ingenting fungerade så det slutade med att Steph fick ta honom hem medans jag, Chris och Will flög till Minnesota.

Vi var framme typ 9 på morgonen Minnesota-tid. Chris bror plockade upp oss och vi åkte till deras hus där vi packade bilarna och började en två timmars bilfärd till det stället där vi bor. Det är någon form av Golf Klubb, vi har ett eget enormt hus med egna rum (har typ egen egen lägenhet!!! Med två sängar, vardagsrum och badrum!!). Så här kommer vi hänga tills på söndag, kommer bli intressant.

Jag är fullständigt utmattad så kommer gå och lägga mig tidigt ikväll. Vi har inte direkt gjort nåt idag, barnen var i poolen och så gick vi en sväng till alla souvenir shoppar som finns här på området.

Likes

Comments

Det har ösregnat hela dagen idag, så det har gått något otroooligt trögt. Jag och Alec hade smått svårt att komma på vad vi skulle göra efter hans apt, till sist åkte vi och åt lunch och sedan höll det upp tillräckligt att gå en pokemongo runda. Dessutom åkte vi spontant till en djuraffär här i närheten och kollade på fiskarna och gnagarna som de hade där. Vadsomhelst för att döda tiden...

Imorgon åker vi till Minnesota då (bara Alec klarar av att flyga) och stannar där tills söndag kväll. Ska bli kul att få göra en sista resa med värdfamiljen såhär på slutspurten! Det känns något otroooligt underligt att tänka att nästa vecka den här tiden sitter jag på flyget hem till Finland. VART har mitt åt tagit vägen?!?! Det känns som igår som jag skickade in mitt intresse till Cultural Care och nu är redan mitt äventyr så gott som slut. Ett år har jag spenderat i staterna! ETT ÅR!! Det känns som två månader högst. Men ändå, jag är sååå nöjd över vad allt jag har varit med om, min underbara värdfamilj och goaste killarna som jag har tagit hand om. Ett bättre år kunde det knappast ha blivit! En vecka kvar nu som jag ska njuta av till max!

Likes

Comments

Andra dagen med endast Alec, vi åkte och kollade på bio - Ice Age- och sedan lunch på Chiptole (igen). Vi var hemma efter två och klockan tre kom Brayden över för att leka med honom i två timmar. Vi spelade bland annat basketboll, så det var en helt lätt dag.

Åkte ikväll med Maja och Claire till Orange Leaf där vi satt och pratade i sådär en och halvtimme. Kommer verkligen sakna de kvällarna med dem här! Fick bästa presenten av Maja också, hahah TACK! Förhoppningsvis hinner jag träffa dem än nästa vecka innan jag åker hem igen.

Likes

Comments

Har bara har haft om Alec idag för Will hade camp enda tills eftermiddagen. Det var ju lite lamt och vi gjorde i princip inte ett smack. Vi gick på en två timmars (!!!) PokemonGo runda enda till K-mart med Brayden som sen kom över till oss för att leka efter det. Hade Yoshi med mig så hon fick lite extra motion. Annars ingenting typ, då Will kom hem spelade de ett nytt spel på Wii-Un, lite xbox och sedan basketbolll.

Jag åkte med Claire på vår vanliga runda till Chipotle och Kimballs på kvällen, får se om det var sista gången som vi gjorde det nu innan jag åker hem. Usch, det känns ju hemskt! Hur faaaan ska jag klara mig utan Chipotle och Kimballs glass?!?! Förresten får vi se hur det blir med Minnesota-resan nu i torsdag, för Alec har för tillfället samma paniksvårigheter som då de skulle till London. Konstigt, han som ALDRIG varit flygrädd förut och flugit sen han var bebis. Nåt konstigt på gångs där, får hoppas det reder ut sig tills på torsdag.

Likes

Comments

Plockade upp Maja klockan elva imorse och körde till Alewife för att ta subwayn in till Boston för sista gången. Hade perfekt två resor kvar på mitt kort så det var ju välplanerat! Soligt och varmt var det, så det var en bra dag att spendera inne i stan. Vi gick till Quincy Market och köpte lunch - pizzabagel - värsta amerikanska grejen då va. Inte för att det var något speciellt gott med det. Vi gick även till Starbucks ( hur FAN ska jag överleva utan det?!). Sedan gick vi runt i Boston ett bra tag utan att egentligen göra något, Maja var på jakt efter en Boston sweatshirt så det fick vi tag på. Och sen försökte vi hitta det bästa glass-stället i Boston som rent ut sagt var värdelöst. Usch, Kimballs ska det vara! Vi hängde i parken och jag spelade en hel del PokemonGo som jag inte gjort på alldeles för lång tid.

Likes

Comments