Header

nämen hej saga, VAR HAR DU VART!??!?!?

Jo jag har haft sommarlov & inte haft FULLT upp med att flytta, så det blev ingen tid över.. :(, Men nu kör vi igen o ska försöka ha upp minst 3 inlägg i veckan!

Ja, då var de dehär med flytten. Jag tycker det va hyfsat kul i början men när alla kartonger skulle bäras, påminn mig inte ens. Sen har jag tapetserat hela mitt rum, målat min gaderob, målat badrummet och tapetserat lite i köket. Att flytta är inget jag rekommenderar för lata personer ink. mig.

Jag har inte hunnit göra detaljerna i mitt rum ännu, det saknas ett skrivbord och tavlor ska upp på väggen. OCH INTE VILKA TAVLOR SOM HELST, jag ska göra en gallery wall! Massa annat kul ska också in i rummet, men de får n i vänta p att se :d

Men detta inlägg var mest för att förklara att jag lever och att jag ska förbereda några inredningsinlägg wiihii

hoppas ni tycker om denna bloggen även om jag e lite inaktiv ibland, puss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejjsan! Tänkte tipsa om mina absoluta favoritdoftljus från mitt absoluta favorit doftljusmärke, yankee candle!

De tre som jag tycker om mest är serengeti sunset, fluffy towels & lake sunset.

Köper oftast stora Yankees i glasburkar, (svårt att förklara, ni vet sånna här:

Men eftersom att min mamma vet att jag älskar just dessa tre var hon jättegullig och köpte dom, fast i en lite mindre storlek!


Nu tycker du säkert att de är lite konstigt att göra ett inlägg om doftljus på sommaren, men jag kan väll inte va den ända som tänder ljus året om? Det luktar ju så sjukt gott!


Dessa tre är somsagt mina favoriter, min absoluta favorit är serengeti sunset! Den påminner om lukten av apelsin, fast lite sötare, Den luktar bara så perf! Flyffy towels är nog en av de populäraste ljusen, just för att det verkligen luktar flyffy towels! Luktar precis som nytvättade kläder, ÄLSKAR! Och sen lake sunset, om ni någonsin har varit inne på butiken lush, så vet ni hur gott det luktar , precis så luktar detta ljuset! Jättebra beskrivningar verkligen, jättebra...

Men alla tre ljus luktar AMAZE, jag går alltid till Haga hem och köper mina Yankees, och det finns på mer ställen! Men dem går ju att beställa på Yankee candles hemsida, LykoAmorina och på fler ställen! Ha de så bra! Puss!

Likes

Comments

Hejjsan! Har just beställt världens bästa grejer på eBay, taggar sönder att få hem dom!!!!!!
Speciellt giraffen, har velat ha en så länge o äntligen har jag tagit tag i mitt liv o klickat hem en! Är även jättetaggad på att testa sminkborstarna, har hört mycket bra och dåliga saker om dom så får hoppas på att dom fungerar!

Alltså, hur söt är inte denna? Vissa kostade upp till 600 kr, men lyckades hitta en för 130! Hur bra!?

Kommer ha på mig den varje dag, behöver inget mer klädesplagg.

120% kär. Tänk denna tröjan med högmidjade jeans, typ svarta mollys från h&m? Tänker alltid ut outfits till allt jag köper, de börjar bli lite jobbigt faktiskt...

well, jag behövde en ny choker för min andra gick sönder.....

Och så älskar jag Saturnus så denna passade mig perf!

Vet inte riktigt varför jag köpte dessa, kände för att testa något nytt helt enkelt!

Likes

Comments

Hejjsan!! Gissa vad jag har beställt? Inget mindre än ett lip kit från Kylie cosmetics! Valde färger posie k, mest för att det ser sjukt snyggt ut! Har velat ha ett så länge nu men jag har aldrig hunnit köpa ett, dom tar ju slut jättesnabbt! Men när jag fått hem det kommer en recension på det!!

Likes

Comments

Handlngarna till filmerna är kopierade från Wikipedia och därför extremt superdåligt översatta. Men jag har inte tid med att fixa till deee :p

easy A: Filmen handlar om High School tjejen Olive Penderghast (Emma Stone) som inte riktigt får uppmärksamhet i skolan. Olive blir en helt annan person efter att hon dragit en vit lögn som läckt ut om att hon förlorat sin oskuld. Olive blir ”the bad-girl” och plötsligt får hon all uppmärksamhet. Olive driver på sitt slampiga rykte för att öka sin sociala status. Hon klär sig mer slampigt, hon låtsas ligga med killar som vill få det bättre ställt i skolan. På engelskan arbetar de med The Scarlet Letter, en novell om äktenskapsbrott, där den som begått ett äktenskapsbrott får bära ett rött A på sina kläder och för att driva på sitt rykte ännu mer börjar Olive bära ett rött A på sina kläder. På skolan där Olive går finns den kristna gruppen som drivs av Marianne (Amanda Bynes) som bestämmer att Olive ska bli deras nästa projekt. Den enda personen som ser igenom det tuffa yttre och in i den rätta Olive är Todd (Penn Badgley). Todd är den enda som vet att ryktena inte är sanna. I slutet bestämmer sig Olive för att få alla att veta den riktiga sanningen. Så hon säger till alla på skolan att hon ska göra en sexshow med Todd via webcam men istället berättar hon hela historien om lögnerna.


Wade Wilson är en före detta specialförbandssoldat, som efter sin tjänstgöring blivit legosoldat. Han träffar den prostituerade Vanessa och de blir ett par. Efter ett kort lyckligt förhållande får Wilson obotlig cancer. För att bespara Vanessa smärtan av att se honom sjukna in lämnar han henne.

Han blir då kontaktad av en person som påstår sig både kunna bota honom och ge honom superkrafter. Wilson går med på det och blir förd till en hemlig anläggning där föreståndaren Ajax och hans medhjälpare Angel är resultat av tidigare experiment. Ajax injicerar ett serum som ska ta fram Wilsons recessiva mutantgen, och torterar honom för att adrenalinet ska få mutationen att slå igenom. När mutationen inleds upptäcker Ajax att Wilson fått en förmåga att läkas mycket snabbt, men dessutom förvandlas Wilsons utseende. Wilson bryter sig fri och efter ett slagsmål med Ajax (som inte känner smärta), tros Wilson vara död.

Wilson försöker ta kontakt med Vanessa, men förmår inte att utsätta henne för smärtan av att se honom med det utseendet. Istället börjar han att tortera Ajax medhjälpare för att få reda på var han håller hus, eftersom Ajax kan hjälpa honom att få tillbaka sitt gamla utseende. Under tiden döljer han sitt ansikte med en mask och en röd dräkt, och antar namnet Deadpool, efter den vadslagning som de andra legosoldaterna har om vem som ska dö först.

I samband med Deadpools mordiska bana genom New York bestämmer sig X-Men-medlemmarna Colossus och Negasonic Teenage Warhead för att sätta stopp för honom, och förmå honom att gå med i X-Men. De lyckas hitta Deadpool, precis när han fått tag på Ajax och ska döda honom. Colossus förhindrar mordet, men Deadpool flyr hem för att omgruppera.

Samtidigt lyckas Ajax och Angel leta reda på Vanessa och kidnappar henne. I numerärt underläge tvingas Deadpool att be Colossus och Negasonic Teenage Warhead om hjälp. Efter en längre kamp mellan Ajax och Angel samt en stor grupp soldater å ena sidan och de tre mutanterna på andra sidan, lyckas Deadpool få tillbaka sin flickvän, trots sitt förvanskade utseende.

Efter att Moose (Adam G. Sevani) och Camille (Alyson Stoner) har börjat på college i New York träffar Moose dansaren Luke som har skapat en dance crew, House of Pirates, i en nedlagd fabriksbyggnad. Moose går med i deras dance crew och deltar med dem i en show-down mot bl.a. deras ärkerival, House of Samurai. Samtidigt hittar Luke och lär känna street dansaren Natalie (Sharni Vinson) som också blir medlem i House of Pirates.

Bliss Cavendar (Ellen Page) bor i den lilla staden Bodeen i Texas med sin familj. Bliss mamma, Brooke (Marcia Gay Harden), vill att hon ska delta i skönhetstävlingar, men Bliss verkar inte tycka att det är särskilt roligt. Hon är istället intresserad av roller derby, en amerikansk sport på rullskridskor.

A

Likes

Comments

HEJ! Innan vi börjar vill jag att ni ska veta att jag råkade reta upp några getingar idag så jag har tre getingstick på samma ben, tyck and om mig snälla!
Jajaja, Jag har inte bloggat på länge, orkar inte kolla när jag senast la ut något men antagligen nån månad sen :)
Vi behöver inte prata om varför jag inte bloggat, personliga anledningar, men hursomhelst är jag back on track!
Ja jag är ganska hype vet inte varför dock..
Så jag tänkte börja med dagens tips, typ 3 olika tips några gånger i veckan. Låter de som en bra ideeee?
Jag tror att jag lägger upp typ 4-5 såna i veckan, annars tar ju tipsen slut!
Så jag kommer börja skriva den första dagen tips direkt efter detta inlägget, så kolla gärna den!

Likes

Comments

Hur fina? Kostade bara 99kr på h&m så de gick väl att kosta på sig. Älskar att h&m's skor är så små i storlekarna, eftersom att jag har bebisfötter, så stora som st 37 ok :(
Men rekommenderar verkligen denna modellen! Både sköna och snygga, finns i olika färger och mönster!
PUSS <3

Likes

Comments

Förlåååååt för att de inte blev nåt inlägg igår, mådde skit. Jag hade sjukt mycket mensvärk, ont i hela kroppen och kunde inte koncentrera mig över huvudtaget. När jag kom hem från skolan la jag mig på sängen och halvt dog. Men som tur är mår jag lite bättre idag, det är alltid de första mens-dagarna som är värst för mig. Antagligen kommer jag må skit senare idag, de liksom så min kropp fungerar. INTE kul. Hatar mens mer än något annat.
Menmen nu ska vi försöka va så positiva så möjligt, därför tänkte jag springa en runda snart. Jag mår alltid mycket bättre av att springa även om de gör ont!
Tack o lov slutade vi redan halv två idag, dock vet jag inte vad jag ska göra med all tid...
Förlåt för ett tråkigt inlägg men jag mår somsagt inte så bra, men planerar ett litet kul inlägg för imon! Håll utkik, Puss! <3

Likes

Comments

Guess what?! Det blev en liten hamster iallafall!
Vi bestämde oss för att ta bussen till stan och skaffa oss en underbar liten hanhamster. Hur söt?! Denna krabaten kostade 200 kr, buren kostade 400 (en rosa bur såklart), och sen en massa tillbehör för 300 (: ganska mycket pengar för en fem centimeter bred hamster, men guuud vad han är värt det! Vi har inte hittat på ett passande namn än, om någon har ett tips så skriv mer än gärna! Eftersom att jag inte vet något om hur man tar hand om hamster skulle jag uppskatta om någon kunnig kunde skriva lite råd och tips för nya hamsterägare, puss <3

Likes

Comments

Heeej bebisar! (?)
Idag har varigt en sjukt mysig dag! Steg upp redan vid halv 9 för att sen åka ut på sjön i några timmar, såå mysigt!
Sen har min familj fått för sig att införskaffa en vattenskoter, gissa vem som brummade runt på den hela förmiddagen? Det är sjukt kul att köra den, men nackdelen är att håret blir KAOS. Inte nog med att mitt hår plågades på vattenskotern, nej för sen åkte vi in till stan med taket nerfällt på bilen, stackars mitt hår. Det förtjänar verkligen en hårmask sen! Jo, anledningen till att vi åkte in till stan var främst för att hämta ett par byxor, men också för att kolla på en eventuellt ny familjemedlem! Alltså en hamster, inte ett barn.. Jag kollade efter var man kunde köpa hamstrar och tillbehör för ett bra pris, men somsagt är det inte riktigt bestämt om vi ens kommer skaffa en, men om det finns tid att ta hand om den blir det nog en liten hamster! Sen har vi redan två stycken kaniner, men dom klarar sig nog längre själva än en bebishamster.

Ikväll när jag sitter där med min hårmask hade jag tänkt att bara allmänt mysa, kolla alla youtubevideos jag missat, äta babymat och trycka i mig en påse majskrokar. Ibland börjar man ju undra om jag faktiskt inte är en bebis... Eller bara älskar jag bebismat helt enkelt!

Likes

Comments