I dag har jeg været på en lille tur til København med min familie. Vi var til Copenhagen street food festival, langs søerne på Nørrebro. Det var egentlig bare en masse forskellige boder med mad fra hele verden. Der var helt vildt fed stemning, og selvom der var sort af mennesker, var der plads til alle. Vi fik både smagt nogle mexicanske tacos, peruvianske pomfritter med banan og majskerner og så smagte vi selvfølgelig også de argentinske empanadas. Jeg kan virkelig anbefale jer, at tage herhen og prøve noget lidt anderledes mad. Man bliver nemlig for det meste positivt overrasket, vil jeg sige.

I morgen har jeg første dag på mit gym, og jeg glæder mig heeelt vildt, men samtidig er jeg også ret nervøs fordi det hele er så nyt. Jeg kommer nok også til at lave et opdateringsindlæg omkring den første dag osv. Jeg håber, at I nyder den sidste aften af ferien<3

XX FREJA

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

En af de bedste følelser i verden -ifølge mig- er at stikke fødderne i et par helt nye sko. Om det så er sneakers, støvler eller stiletter er følelsen helt fantastisk, haha. Ikke nok med følelsen, så dufter nye sko altså også sååå godt!

Jeg købte forleden dag, disse Adidas Samba sneakers i rezetsneakerstore. Fra den dag har jeg gået med dem uafbrudt! Man skulle nærmest tro, at de var limet fast til mine fødder, så meget jeg har gået med dem. Jeg elsker virkelig denne her model, da den har et ret retro look, og så passer farverne stort set til alt tøj.

XX FREJA

Likes

Comments

INSPIRATION

Jeg tænkte, at det var tid til endnu et indlæg i min inspirations serie, så derfor har jeg fundet otte inspirerende billeder, når det gælder mode og indretning. Jeg synes også, at billederne er god inspiration til, hvordan man måske selv kan tage eller redigere billeder.

Billederne er fundet på The Classy Issue

XX FREJA
 

Likes

Comments

REJSER

I dag har vi været ude på en båd, der sejlede os ud til forskellige steder. Første stop var den smukkeste strand, hvor vi var ude og snorkle en masse. Derefter var der grillmad på stranden, som nok var det lækreste måltid, vi har fået her på ferien. Det var såå lækkert! Andet stop var i en lille hyggelig by, hvor vi fik kigget lidt i nogle små butikker og spist en is. Tredje stop var en lille strand, hvor vi kun var i omkring 20 minutter. Her snorklede vi også, og jeg fandt to forstenede søpindsvin, der var vildt flotte. Det fjerde og sidste stop var ved en grotte, de kaldte for "kærlighedsgrotten". Grotten var omkring 2 meter dyb og førte ind i en lille lavvandet cirkel, hvor man kunne sidde. Det var vildt flot og vandet var helt turkist.

XX FREJA

Likes

Comments

REJSER

Så er vi endelig ankommet til Korfu. Både min kæreste og jeg har glædet os rigtig meget til denne her ferie, da vi kun har været på skiferie sammen indtil videre. Vi ankom mandag aften og de to dage vi har været her har været så skønne! Massere af sol, lækker mad og lækre strande. Så det er bare helt perfekt. Jeg håber at I nyder sommeren, hvor I end er i verden.

XX FREJA

Likes

Comments

Dette bliver et forholdsvis kort indlæg, men jeg ville bare så gerne dele min nye absolut yndlingssang med jer! Sangen hedder saved, og det er sangeren Khalid, der har lavet den. Jeg elsker bare det fede beat, sammen med hans stemme og så selvfølgelig også sangteksten, der er dejligt simpel. Sangen ligger også på min spotify playliste, der hedder "Soul/////R&B" og den kan I gå ind og høre lige HER, hvis I har lyst til det :)

XX FREJA

Likes

Comments

MODE

Så er jeg tilbage med et "want to wear" indlæg, selvom det er længe siden, jeg sidst lavede et. I dag har jeg lavet et med items fra H&M, og dette er et outfit, som jeg ville elske at have på her til sommer, både med -og uden jakken da det måske kan blive for varmt. Jeg elsker den orange t-shirt som har nogle små fine blonde detaljer ved ærmet, så den skulle jeg måske overveje at bestille hjem, når nu kontoen snart bliver tanket op igen, haha.

XX FREJA

Likes

Comments

OUTFIT

Endelig har jeg fået lidt sommerfarve, og jeg kan begynde at hive det lyse sommertøj frem. Typisk vil man se endnu blegere ud, når man klæder sig i den hvide farve, men nu synes jeg at den lyse tone er en god kontrast til den brune sommerhud. I dag er jeg hoppet i et hvidt outfit, som jeg er vildt glad for. Jeg købte både den hvide t-shirt og de hvide short i Zara her nede i Italien. Desværre tror jeg, at tingene er udsolgt, da de var på udsalg. Skoene er nogle hvide Nike tennis classic, som kan fås lige HER .

#nouwoutfit

XX FREJA

Likes

Comments