Gud, va tiden går fort nu! De blir ljusare ute för varje dag som går och vädret blir finare och finare. Dock är det väldigt grått ute just idag... Utöver detta har de hänt en del sen sist.

Det går framåt i skolan och när det gäller planerna efter studenten har det förändrats lite då jag fick erbjudande om en anställning vilket är superkul! Så efter studenten kommer jag vara anställd på en salong till och börja med, mera information om de kommer att komma senare.

Det har också blivit klart nu att jag och Christian kommer flytta till hus i slutet av sommaren och innan de kommer de vara en del renovering i huset. Superspännande! Ett litet men väldigt mysigt hus. Så nu längtar jag sååå mycket. Dessutom har vi faktiskt köpt första tapeten nu och den kommer att sitta i sovrummet som en fondvägg.

Just nu jobbar jag även på söndagar som idrottsledare för barn, jättekul och ett väldigt uppskattat jobb måste jag säga.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter i måndags stupade jag totalt... på kvällen fick jag jätteont i halsen och morgonen efter mådde jag pissdåligt.. Så blev hemma med feber, huvudvärk, halsont och ja, förkyld helt enkelt... Inte förrän idag känner jag mig piggare och iväg på praktik! Hade en klippning och en färgning plus klippning, superkul!

Just nu sitter jag hemma och väntar på mat, vad kvällen sen bjuder på är oplanerat. Trevlig helg!!

Likes

Comments

En måndag är ju sällan bra, men idag var det en bättre måndag. Kom till skolan för en frisörlektion, lite mentorstid och fick sedan sluta. Så nu sitter jag hemma hos min pappa och väntar på lite sällskap av Elin, och lite senare även Fia. Sen har jag klippningar på schemat!

I helgen har jag varit rätt frånvarande då vi haft en del för oss. Fredagen bestod utav att både jag och Christian agerade chaufförer till ett par kompisar så vi kom hem rätt sent. Lördagen var rätt lugn men runt elva, tolv på kvällen fick jag, Christian, Stina, Melker, Coffe och Axel för oss att dra till Söderköping för spökjakt. Blev väl kanske inte jättelyckat då vi inte hittade några spöken och det var mest kallt..

//Två bilder ifrån i torsdags då det blev en liten makeover på Jessica//

Likes

Comments

​Igår kväll firade vi som sagt våran 1 årsdag med middag på O´learys! Supergott, verkligen. Det blev rätt sent så när vi kom hem gick vi och la oss direkt. Idag är det en kort dag i skolan och när jag kommer hem ska jag vänta in Christian innan vi ska åka in till stan igen för att sen åka till Vingåker. 

Likes

Comments

Hallå, dags att ta tag i bloggandet igen. Nu är de bara en termin kvar utav gymnasiet innan jag ska ut i jobbvärlden på riktigt. Tanken är då sen att starta ett eget företag och börja jobba, drömmarna är stora! Nu måste jag dock fokusera på att jobba på i skolan så jag klarar av vårt slutprov den 11 maj. Så nu kommer ni få följa mig under min sista termin på gymnasiet och allt vad de innebär så som bal, student, kunder, prov och projekt på vägen.

Just nu i skrivandets stund sitter jag i caféet och väntar på att börja. Slutar sent i idag och efter skolan jag iväg med Christian och fira våran 1 årsdag!


Likes

Comments

Vet att jag inte uppdaterat på evigheter men har verkligen inte orkat och haft något vettigt att skriva.

Den här helgen blev inte som planerat... Jag och Christian skulle ha en mysig lördagskväll och en mysig söndagsmorgon så vi har tre månader idag.
Istället fick jag världens smärta i ryggen på höger sida som stråla fram i magen under eftermiddagen på lördagen. Pappa hämtade oss och vi åkte till akuten. Jag fick komma in snabbt men spydde direkt då av smärtan när jag reste mig. Dom tog massa prover och läkaren kom in. Fick sen åka hem för att komma tillbaka dagen efter. Smärtan kom sen tillbaka och jag kunde verkligen inte stå ut så vi åkte in igen. Spydde även då av smärtan. Dom tog mera prover och läkaren kom in igen. Antingen har jag njurbäckeninflammation eller blindtarmsinflammation men dom kunde inget göra då så fick med mig värktabletter hem.
Åkte tillbaka idag på förmiddagen och fick ta ännu mera prover, träffa en ny läkare som mer trodde på njurbäckeninflammation så fick antibiotika utskrivet.

Nu ligger jag i sängen hemma hos mamma och har ont i ryggen, inte samma outhärdliga smärta som igår dock. Jag hoppas verkligen jag blir bättre snart. Men imorgon stannar jag hemma och vilar upp mig då jag inte har någon ork.

Likes

Comments

Har idag tagit en välbehövlig lunch med mycket prat med Evelina och Natalie. Har nu varit en stund med Julia och kvällen blir lugn så som de ser ut.

Likes

Comments

Har varit dåligt med bloggande nu på senaste tiden. Har varit sjuk, haft två månader (REDAN?!) med Christian och varit på Elmia med härligt folk.

Likes

Comments

Vaknade världens huvudvärk och halsont idag. Har även sjukt ont i hela kroppen. Kämpar mig till skolan idag iallafall, vilket jag måste göra imorgon också. Den här veckan lär blir jobbig.
Kan även förbereda er på att annat inlägg om just "sjukdom" som kommer komma under dagen eller imorgon.

Likes

Comments