Vet att jag inte uppdaterat på evigheter men har verkligen inte orkat och haft något vettigt att skriva.

Den här helgen blev inte som planerat... Jag och Christian skulle ha en mysig lördagskväll och en mysig söndagsmorgon så vi har tre månader idag.
Istället fick jag världens smärta i ryggen på höger sida som stråla fram i magen under eftermiddagen på lördagen. Pappa hämtade oss och vi åkte till akuten. Jag fick komma in snabbt men spydde direkt då av smärtan när jag reste mig. Dom tog massa prover och läkaren kom in. Fick sen åka hem för att komma tillbaka dagen efter. Smärtan kom sen tillbaka och jag kunde verkligen inte stå ut så vi åkte in igen. Spydde även då av smärtan. Dom tog mera prover och läkaren kom in igen. Antingen har jag njurbäckeninflammation eller blindtarmsinflammation men dom kunde inget göra då så fick med mig värktabletter hem.
Åkte tillbaka idag på förmiddagen och fick ta ännu mera prover, träffa en ny läkare som mer trodde på njurbäckeninflammation så fick antibiotika utskrivet.

Nu ligger jag i sängen hemma hos mamma och har ont i ryggen, inte samma outhärdliga smärta som igår dock. Jag hoppas verkligen jag blir bättre snart. Men imorgon stannar jag hemma och vilar upp mig då jag inte har någon ork.

Likes

Comments

Har idag tagit en välbehövlig lunch med mycket prat med Evelina och Natalie. Har nu varit en stund med Julia och kvällen blir lugn så som de ser ut.

Likes

Comments

Har varit dåligt med bloggande nu på senaste tiden. Har varit sjuk, haft två månader (REDAN?!) med Christian och varit på Elmia med härligt folk.

Likes

Comments

Vaknade världens huvudvärk och halsont idag. Har även sjukt ont i hela kroppen. Kämpar mig till skolan idag iallafall, vilket jag måste göra imorgon också. Den här veckan lär blir jobbig.
Kan även förbereda er på att annat inlägg om just "sjukdom" som kommer komma under dagen eller imorgon.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår hade jag utvecklingssamtal direkt när vi slutade och sen åkte jag och mamma och handla lite kläder. Christian sov sen hos mig och ni idag när jag kommer hem ska jag hämta ut ett paket som kommit och lite annat. Vädret är ju toppen idag!

Likes

Comments

Helgen har varit toppen. Dopet blev till oväntat bröllop, såååå fint!! Lugna kvällar och även dagar med Christian. Vi träffade även Oskar igår. Just nu sitter jag på praktiken och vid två ska jag äta lite lunch med Julia och sen ska jag till sjukhuset.

Likes

Comments

Men fy va dåligt jag uppdaterar!

Har den här veckan bara varit hemma fram tills idag. Christian som varit ledig en hel del den här veckan har i princip bott hos mig. Inatt har vi varit hundvakt och kommer vara ikväll igen. Imorgon ska vi på dop. Så kommer inte orka uppdatera och de är ändå inget intressant.

Likes

Comments