Jisses vad jag är dålig på att uppdatera.. Lovar att de ska bli bättring så fort vi kommer i ordning lite bättre! Dagarna rullar iallafall på med jobb osv, vi båda är dock väldigt trött på kvällarna just nu.

Likes

Comments

Äntligen är den jobbigaste delen av sommaren avklarade. De värsta i huset är klart och vi har flyttat in trots att de är två rum kvar som ska tapetseras. Men nu har jag semester den här veckan!! I måndags åkte jag till Rättvik och kom hem igår kväll. Idag åker jag och Christian tillsammans med Ruben och Axel till Skara.

Likes

Comments

Dagarna just nu går på repeat emellan jobb och huset. Nu börjar vissa rum bli helt klara och snart är de dags att flytta in. Igår kväll åkte jag, Christian och Natalie till ikea. Blev väldigt stressigt men samtidigt extremt kul! Vi fick rätt mycket köpt men vi måste åka tillbaka för att komplettera senare.

Idag jobbar jag på salongen till ungefär lunchtid och sedan ska jag till huset och fixa, ringa telia samt fixa hemförsäkring! Min adressändring gjorde jag nyss. Känns så konstigt att jag ska flytta, och dessutom ska jag inte med min kära familj på den årliga semestern i år vilket känns ännu konstigare.

Längtar efter att få visa er slutresultatet!!

Likes

Comments

Mina dagar består utav jobb, hinna äta, jobba på huset och försöka hinna sova lite. Längtar efter en vecka ledighet, och innan dess är jag endast ledig 1 (!!) dag.. Men de blir när den värsta flytten är gjord och då kan jag börja koppla av lite.

Nu har jag ätit frukost och ska nu fixa mig lite innan jag ska åka in till salongen!

Likes

Comments

Igår kväll började jag och mamma att tapetsera i sovrummet. Så förhoppningsvis blir det klart den här veckan så vi kan börja flytta in våra grejer (!!!). Heeelt sjukt att det snart är dags att flytta, längtar!

Likes

Comments

Lyssna gärna på intervjun på P4 sörmlands hemsida!

Som dom flesta utav er vet drömmer jag, precis som vilken annan frisör som helst, att öppna och driva en egen salong. Jag tänker ständigt på det, vad salongen ska heta, hur det ska se ut, vad jag ska arbeta med för produkter osv.

Men det som driver mig allra mest är att få lära ut till andra. Jag själv har hoppat runt en del på olika praktikplatser genom mina tre år av utbildning. Därför vill jag kunna ta emot drivna elever och lära ut det jag kan. En bra praktikplats är A och O i utbildningen. Grunderna lär man sig i skolan men för att kunna utvecklas måste man ha en bra praktik där man kan vara hela utbildningen, få ta emot kunder och få möjligheten att få hjälpa.

Det här pratade jag om i P4 sörmland nu på morgonen, lyssna gärna på det!

Likes

Comments

Idag hade jag första dagen på salongen, superkul! Fullt upp hela dagen och ovan ser ni min fina kund som idag blev ännu finare med ny färg och fräschare toppar.

Igår kväll/natt blev även jag och mamma klara med tapeten i köket så nu återstår muren och golvet. Börjar bli så fint och nu är de inte långt kvar tills det är dags för flytt!

Likes

Comments

Igår kväll började jag och mamma tapetsera i köket. Här ovan ser ni den gamla tapeten och kan lova att de blir en stor skillnad! Man kan knappt tro att de är samma kök. Börjar bli så spänd på att flytta in om 3-4 veckor och bara få inreda och visa er slutresultatet!

Likes

Comments