Midsommar för mig är inget jättespeciellt. Brukar alltid jobba midsommarafton men i år blev jag ledig! Vid lunchtid åkte vi ut till Vingåker där de blev lite festligheter hos en kompis till oss. Det blev en bra kväll som slutade skapligt och idag har vi varit vid vårt nya hem och fixat lite. Max två målningar till så är all målning i köket klart. Det känns riktigt skönt att de börjar gå åt rätt håll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Visst är de en otroligt fin färg på skåpsluckorna? Neeej, skulle inte tro de.. Dom är nu ommålade men resultatet visar jag inte än!

Dessutom har jag inte berättat så mycket om huset så tänkte göra de nu. Huset är väldigt gammalt och de är inte renoverat sen 70-talet. Tanken är att behålla lite utav den gamla känslan men samtidigt få de lite fräschare. Det kommer inte bli någon stor renovering utan alla väggar kommer målas/tapetserar om, lite nytt golv kommer läggas osv. Sen kommer de bli en stor skillnad med andra möbler osv.

Likes

Comments

Då fler av mina vänner bett mig blogga renovering av huset i sommar så är de dags nu. Vi har kommit nästan halvvägs på köket skulle jag säga! Känns riktigt bra att vara igång.

Utöver huset så har både jag och Christian nu tagit studenten och igår jobbade vi båda två. Idag är jag ledig och ska snart iväg och fortsätta med huset.

Likes

Comments

Gud, va tiden går fort nu! De blir ljusare ute för varje dag som går och vädret blir finare och finare. Dock är det väldigt grått ute just idag... Utöver detta har de hänt en del sen sist.

Det går framåt i skolan och när det gäller planerna efter studenten har det förändrats lite då jag fick erbjudande om en anställning vilket är superkul! Så efter studenten kommer jag vara anställd på en salong till och börja med, mera information om de kommer att komma senare.

Det har också blivit klart nu att jag och Christian kommer flytta till hus i slutet av sommaren och innan de kommer de vara en del renovering i huset. Superspännande! Ett litet men väldigt mysigt hus. Så nu längtar jag sååå mycket. Dessutom har vi faktiskt köpt första tapeten nu och den kommer att sitta i sovrummet som en fondvägg.

Just nu jobbar jag även på söndagar som idrottsledare för barn, jättekul och ett väldigt uppskattat jobb måste jag säga.

Likes

Comments

Efter i måndags stupade jag totalt... på kvällen fick jag jätteont i halsen och morgonen efter mådde jag pissdåligt.. Så blev hemma med feber, huvudvärk, halsont och ja, förkyld helt enkelt... Inte förrän idag känner jag mig piggare och iväg på praktik! Hade en klippning och en färgning plus klippning, superkul!

Just nu sitter jag hemma och väntar på mat, vad kvällen sen bjuder på är oplanerat. Trevlig helg!!

Likes

Comments

En måndag är ju sällan bra, men idag var det en bättre måndag. Kom till skolan för en frisörlektion, lite mentorstid och fick sedan sluta. Så nu sitter jag hemma hos min pappa och väntar på lite sällskap av Elin, och lite senare även Fia. Sen har jag klippningar på schemat!

I helgen har jag varit rätt frånvarande då vi haft en del för oss. Fredagen bestod utav att både jag och Christian agerade chaufförer till ett par kompisar så vi kom hem rätt sent. Lördagen var rätt lugn men runt elva, tolv på kvällen fick jag, Christian, Stina, Melker, Coffe och Axel för oss att dra till Söderköping för spökjakt. Blev väl kanske inte jättelyckat då vi inte hittade några spöken och det var mest kallt..

//Två bilder ifrån i torsdags då det blev en liten makeover på Jessica//

Likes

Comments

​Igår kväll firade vi som sagt våran 1 årsdag med middag på O´learys! Supergott, verkligen. Det blev rätt sent så när vi kom hem gick vi och la oss direkt. Idag är det en kort dag i skolan och när jag kommer hem ska jag vänta in Christian innan vi ska åka in till stan igen för att sen åka till Vingåker. 

Likes

Comments

Hallå, dags att ta tag i bloggandet igen. Nu är de bara en termin kvar utav gymnasiet innan jag ska ut i jobbvärlden på riktigt. Tanken är då sen att starta ett eget företag och börja jobba, drömmarna är stora! Nu måste jag dock fokusera på att jobba på i skolan så jag klarar av vårt slutprov den 11 maj. Så nu kommer ni få följa mig under min sista termin på gymnasiet och allt vad de innebär så som bal, student, kunder, prov och projekt på vägen.

Just nu i skrivandets stund sitter jag i caféet och väntar på att börja. Slutar sent i idag och efter skolan jag iväg med Christian och fira våran 1 årsdag!


Likes

Comments

Vet att jag inte uppdaterat på evigheter men har verkligen inte orkat och haft något vettigt att skriva.

Den här helgen blev inte som planerat... Jag och Christian skulle ha en mysig lördagskväll och en mysig söndagsmorgon så vi har tre månader idag.
Istället fick jag världens smärta i ryggen på höger sida som stråla fram i magen under eftermiddagen på lördagen. Pappa hämtade oss och vi åkte till akuten. Jag fick komma in snabbt men spydde direkt då av smärtan när jag reste mig. Dom tog massa prover och läkaren kom in. Fick sen åka hem för att komma tillbaka dagen efter. Smärtan kom sen tillbaka och jag kunde verkligen inte stå ut så vi åkte in igen. Spydde även då av smärtan. Dom tog mera prover och läkaren kom in igen. Antingen har jag njurbäckeninflammation eller blindtarmsinflammation men dom kunde inget göra då så fick med mig värktabletter hem.
Åkte tillbaka idag på förmiddagen och fick ta ännu mera prover, träffa en ny läkare som mer trodde på njurbäckeninflammation så fick antibiotika utskrivet.

Nu ligger jag i sängen hemma hos mamma och har ont i ryggen, inte samma outhärdliga smärta som igår dock. Jag hoppas verkligen jag blir bättre snart. Men imorgon stannar jag hemma och vilar upp mig då jag inte har någon ork.

Likes

Comments