Kära kille, snubbe, man eller gubbe.

Förlåt mig, förlåt ifall jag dömer dig, förlåt för att jag känner mig rädd om jag möter dig när jag går ensam oavsett om det är dag eller inte. Förlåt för att jag dömer dig på grund av ditt utseende och har så grova fördomar men när jag ser dig kan jag inget annat än att bli rädd, för tänk om du skulle komma fram till mig, ta på mig eller kränka mig?

Jag kommer ha fördomar om dig, du kanske är världens snällaste människa men det hjälper inte för det vet ju inte jag, jag kommer att döma dig även fast jag vet att det är fel men jag vågar inte chansa, jag vågar inte tro att du inte kommer springa emot mig, ta på mig eller kränka mig för jag har läst så mycket som händer andra.

Fast det är inte egentligen jag som ska be om ursäkt, det är de männen som gör något sådant som ska det, för det är på grund av dem som jag är rädd, som flera tusen tjejer, ickebinära, killar (och så vidare) är rädda. Men det förstår väl inte dem, de förstår inte hur de förstör för andra bara för att de har samma könsidentitet.

Du kille, som tafsade på min kropp en gång i skolan och trodde att jag inte märkte det, du gjorde att jag äcklades av min kropp.
Du gubbe, som kollade sådär konstigt på mig när jag gick, du gjorde att jag blev rädd för främlingar.
Du snubbe eller man, som tror att ni äger kvinnor, ni har gjort att jag äcklas av de flesta män och gjort att jag inte vågar lita på i princip någon av de som har den könsidentiteten.

Förlåt mig för att vissa män är helt jävla dumma i huvudet

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments