Igår efter jobbet så gjorde vi oss så smarta som möjligt och gick hem till Stefan för mat och spel. Vi vann som alltid! 😁 en trevlig kväll under jobbhelgen, nu laddar jag om för ett eftermiddagspass!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

Nu sitter listerna också på plats, Gilberts fåtölj är inställd och vi börjar se ljuset i tunneln. Nu är det bara massa nya möbler som saknas, åker till IKEA på måndag efter jobbet och fixar det. Sen ska allt vara klart! 😁

  • 4 readers

Likes

Comments

En lång och riktigt bra dag måste jag säga. Hunnit med efterlängtat hundbus med Trixie & Jenny, lunchat tillsammans med mamma, tvättat 6 maskiner och allt annat man annars gör om dagarna. Nu är jag uppladdad för en jobbhelg, har dessutom gjort världens godaste matlådor! Börjar helgen med sovmorgon, perfekt!
Höörshej.

  • 6 readers

Likes

Comments

Efter en riktigt lång dag så är det skönt att slå sig ner i soffan tillsammans med en som verkligen vet hur man myser! 😍

  • 8 readers

Likes

Comments

Att behöva gå upp innan 7 på sin lediga dag var väl inte direkt de jag hade tänkt, men nu har vi fått vårt fiber installerat iallafall. När det har blivit lite ljusare ute ska jag och Gilbert ta oss en morgonpromenad, men än så länge är det mörkt och Gilbert sover gott i soffan. I eftermiddag ska jag på möte så jag äntligen kan börja plugga igen, inte många kurser kvar tills jag är en färdigutbildad undersköterska! Heja mig.

Likes

Comments

Jobbat 7-15:30, handlat lite mat för veckan som kommer och nu har jag precis slagit ner arslet i soffan framför tven. Dagarna går så skrämmande fort ibland, det är snart helg igen och då är jag ledig! Men först vankas det ett besök på Torp med jobbet på torsdag, det ser jag fram emot. Men först en ledig tisdag, det är behövligt kan jag säga! Höörshej.

  • 17 readers

Likes

Comments

Det är så konstigt, varje gång man ligger som skönast i soffan så måste man iväg och jobba.. Det är tur att jag har världens bästa jobb iallafall!

  • 17 readers

Likes

Comments

​Ibland är vi bara för läckra!

Likes

Comments

​Bästa sällskapet när man är hemma och är sjuk, alltid vid min sida!

Likes

Comments