Let's ta en liten kik på min garden gnome.

Han fick en mustache. Och breve' är min nyglazade sköldpadda och mina brända boots och vas. Ska glaze:a dem snart hade jag tänkt.

Nån dag efter fick mannen skägg och kinder. When puberty hits you quick as hell

Jobbade på smoothing yta och ett par mediterande händer. Tror han fick lite hår på bakhuvudet också och en rumpa. Näck yogi-gnome. Najs va.

Åså fick gubben lilla sina händer och en mun till på köpet, nu återstår finslipning på bättre yta och lite smågrejer. Nästa vecka ska han bli KLAR:

Lyssande på Wahlgren och Wistam för någon dag sen och de spelade opp en liten snutt av en sjungande tandläkare, youtubade människan och lyssande sen på repeat resten av den dagen. Ä-älskar hans ögonbryn. Ä-älskar texten.

Annars då, vad har jag haft för mig denna veckan? Ehhh, jag har sovit ganska gördåligt så har liksom vart lite o-Johannig. Jag har haft midterms, med inte alls svårt eller något att svettats över. Snickesnackade med min kompis Anna, vi var ju roommates i England när vi var femton. Så kul att catcha upp med henne. Och igår läste jag ut "The women in cabin 10", HERREJÄVLAR. Satt och liksom handsvettades, vickade på stolen och bit sönder min vänstra tröjärm för pallaminfralla vad många oförutsägbara vändningar och grejer. Läs den! Andra böcker ni bör läsa, som jag plöjt igenom på sistone:

* A man called Ove - Fredrick Backman
* My grandmother asked me to tell you she's sorry - Fredrick Backman
* I've got your number - Sophie Kinsella
* The curious Incident of the dog in the night-time - Mark Haddon
* Tulip Fever - Deborah Moggach
* Stanna - Flora Wiström

Tips Tips Tips mina vänner. I veckan ska jag till bibblan och låna "The girl with the dragon tattoo", ska äntligen förstå vad mamma har snackat om sen hon läste triologin. Taggilitagg.

Men hare fint hörrenini, simma lugnt!

Likes

Comments

Fina lillsyrran

Tror att du hackade lök här och åt något göttigt under tiden. Mamma blir alltid galen på att jag, Ida och pappa alltid småäter när vi lagar mat, "det kommer ju inte finnas något kvar" säger hon. Hehhe, men det är ju så gott ju.

Här höll du på och forma rödbetsbiffar som jag stekte opp, rosa och fina.

Livet med gips, fan det va inget att skämta bort den sommaren. 12 veckor (?) med ett illaluktande gips, blää, är glad att vi är över den tiden.

Åså mitt andra hjärtegull.

Knasboll.

Från en dag på molutter. Vi gjorde upp brasa, grillade korv och svingade oss i lianer.

Två somrar sen, när jag försökte få kontroll på Blendas evigt ihoptrasslade hår. Håröm som 17 är hon, men låter ändå mig fläta varje gång jag ser na.

Fiska gjorde vi den sommaren också. Varje sommar.

Med denna jäntan i farten. Förbered er på knasboll deluxe.

Jag säger ju det, det står knasboll i pannan på na, bästa grisfisen <3333

Likes

Comments

Åt megagod frukke. Älskar att bo på hotell flera dagar för en kan liksom testa allt och sen hitta det mest megagodigaste grejerna och sen ba äta det.

Korsade gatan för att gå på Mo Pop museum. Kurt Cobain, Stars trek osv osv. Jälit intressant och roande att gå runt där.

Fanns en skräckfilm-section också så här skrek vi för att klättra upp på skräckfilm-reaktions-skalan. Allie tog ledningen med bästa fejan.

Jag och Allie tog oss tillbaka till pike place market.

Det regnade så jackor på.

Vi stod i kö till the first starbucks, för att köpa souvenimugg till Allies kära moder. Vi köpte mer te, och lite ätbara presenter till min familj för att de dragit oss runt över hela Seattle. Köpte lite mer lokalbefolkning-konst. Och sen promenerade vi tillbaka till hotellet för att svida om och ubra till Mark och Tracy.

Hängde och åt våra ätbara presenter och åkte sen till en fin resturang med utsikt över Seattle som blåste en av stolen.

Natt-Seattle skulle jag kunna vänja mig vid, dags-Seattle också (vill bo här nån dag). Vår mat var panggod. Kunde liksom bara uttrycka mmm-mmm mellan tuggorna.

Gött häng hade jag också

Dessa människor vet hur en njuter av en stad till max

Åkte hem till Mark och Tracy med magarna fulla. Hade egentligen tänkt äta glass men kunde liksom inte rymma mer, inte ens i dessertmagen. Vi spelade en görkul spel som jag inte kommer ihåg namnet på och sen ubrade vi tillbaka med en bitter fransman. Jag och Allie dansade ut denna dagen med min "mycket bra musik"-spellista och sen kröp vi ner bredvid varandra i min säng.

Dagen därpå tog vi planet hem till West Sac och chillaxade. Gick inte en meter pga hade fått vår dos i rejäla mängder redan. Denna helgen var on top of everything. Fick mig att älska Seattle och vilja komma tillbaka. Har redan börjat planera nästa resa dit, kanske om ett år eller flera. Vem vet.

Likes

Comments

Vi letade oss ut från folkmassorna och fisk-kastningen och gick ut i solen.

Hade kameran i högsta högg hele dagen för att inte missa något.

Vi bestämde oss för att vila fötterna litegranna och gå på akvarium. Vilade inga fötter min fick en redig fångst.

Älskar akvarium, så harmoniskt att gå runt och kika på fisk och maneter. Lärde mig också om deras bläckfisk, pancake som rymt otaliga gånger och som rymmer igenom ett en centimeter hål. Bläckfisk är nog en utav de coolast djuren jag vet.

Vi gick tillbaka till hotellet. Fick våra 10 000 steg och vilade ett par minuter. Eller arbetade hårt med käkarna när jag och Allie kryssade av nr 10. äta ett helt paket hubba bubba. Fan va äckligt tuggummi är. Jisses.

Vi åt suchi till middag med Tracy och Mark. Mega gott.

Sen gjorde vi ett escape room. Kan inte förklara detta. Ni måste googla. Lova. Det var så så roligt. Och vi vann så det var ju ännu roligare!

Försökte ta en bild på glasscafét vi gick till efteråt men tror jag snubblade över en trottoar kant eller nåt i den stilen. Glassen va görgod iallafall. Gött häng. Vi tog en uber tillbaka till hotellet och vår förare var FETKUL, kissa nästan i trollorna va kul det var.

Allie kröp ner bredvid mig när vi kraschade i säng efter så mycket promenixande hit och dit och sen sov hon över i min säng och blåste varm luft i mitt ansikte hele natten. Myspysan.

Keep it up imöra med dag 3, tjoho, detta blir snart en hel jäkla blädderbok.

Likes

Comments

Öj öj öj denna dagen var så sprängfylld med aktiviteter att en inte ens kan hantera det.

Vi startade dagen med hotellfrulle <333 hur kan en dag bli dålig när en fyller upp magen med det? Omelett, färsk frukt, keso, granola, bisquits <333

Jag och Allie korsade gatan och for upp i detta mästerverk. The space needle, googla.

En tappade hakan i betongen när en kom upp och ba serverades av denna utsikt. Så.Himla.Fint.

Runt runt gick vi runt the needle och bara dreglade över Seattle. Hade det funnits glasväggar hade de haft smutsiga spår efter upptryckta näsor, tillhörande dansken och svensken.

Såhär taggade var vi:

Pyste nästan över av lycka

Hon ba: Johanna, you have to see this. It's AMAZING

Och det var det.

(Nr. 313. The space needle)

Älskar tösabiten.

4,682 miles, den ni.

Sen drog vi bena efter oss pga ville inte lämna, till Pike Place Market för bästa marknaden jag upplevt så far.

Älskar att Seattle är så politisk insatte, på en bra sida, och alltid demonstrerar för något.

Seattle är THE fisk-stad <3333 Såg fisk bli kastad mellan the fishermens och det va coolt mina vänner. Svincoolt.

Trånade efter blommor

Och köpte pike place market signiture tea

Sen kurrade magarna för mycket så vi gick på lunch-jakt.

Hamnade i en lång slingrande kö till Piroshky. Kan inte förklara vad det är. Bara att det var MEGET gott.

Och i fönstret breve´fanns fin konst.

Mätta och belåtna gick vi till the gum wall. Vart ju tvungen att kryssa av nr 144 i bucketlisten.

Tuggade upp en redig massa tuggummi. Dave tyckte vi va skitäckliga.

Jobbade upp en anständig bubbla och tog obligatoriska bilder för att fånga ögonblicket.

Favorit-bild.

Sen gjorde vi det.

Fatta va mycket baciller.

Och efter detta hade vi en hel halvdag kvar och det mina kära göllefjun får ni imöra för detta börjar bli långt.

Likes

Comments

Åkte ju till Seattle med denna sköna böna som är som mina lillsyrra. Åså mina päron också.

Tracy (som sitter bredvid mig och som är gift med min brorsa Mark som sitter bredvid) hämtade oss från flygplatsen och så åkte vi hit, till ett väldigt amerikanskt burger place och åt burgare. Detta var det enda vi sa under hela tiden vi åt: mmmm-mmmm. Så gott!!!

När maten sjunkit littegranna åkte vi till Full Tilt för att fylla på dessert-magarna med glass from heaven. En vet aldrig vad för smaker det finns för de ändrar så fort en smak tar slut, så svänger de ihop en ny, spännande variant. GÖRGOTT.

Shana fick även flasha sina pinball-talanger.

Vi åkte till hotellet mitt i smeten, precis bredvid the space needle. Jag och denna bruden dansade ut kvällen och låg sen och pratade en halv evighet tills vi somnade.

Dagen därpå ägde, men det får ni läsa om i nästa inlägg.

Likes

Comments

Drog ihop ett gäng för att springa ett color run i helgen. Team "squirrels of the bench" och "buns run". Hade megakul. Vi promenixade 5k runt, körde starwars slowmo vid varje färgstation. Vi hade dansparty och färgkrig och blev totalt täckte i färgglad cornstarch. Vad finns det att inte gilla? Så vassegoda att ta för er av en färgbomb utan dess like.

Bästa crew:et

Danspartaj

Paige va där, min svinlånga tvillingbrorsa och mina kära passionate lationo lover <333

Ariana, Heather och Riko förgyllde laget också <33

Smurf:ifierade en tjej

Och fick en dos vi med

Mer färg åt folket!

In action, promenixar, utan mycket färg på kröppen, än.

Familjen Gregory äger. Heather: I didn't raise any responsible kids, but I sure did raise happy ones.

Bästis

ÄGIGASTE LAGET

Likes

Comments

Let's take a peak av vad jag har haft för mig denna veckan. Jäligt händelserik ändå. Ingen kronologiskt ordning dock dock.

Höll två presentationer om Swiiiiden. Första i tisdags i min ena värdklubb och sen andra i torsdags i min andra värdklubb. Det gick förvånansvärt jättebra. Levde inte ens upp till mitt nickname Pinkie. Liksom bara det. Viftade inte heller på ögonbryna vilket kan hända när jag är svinanervös eller vrålpeppad för något. Alla skrattade åt mina roliga skämt :PPP:) och de lärde sig allt de behöver veta om svennelandet.

I torsdags åkte jag, Lauren, Parker och Shana till soup night. För er som inte vet vad denna briljanta tradition är, så vassegoda att läsa HÄR. Vi var säkert 30-40 fina själar där så en fick liksom överrösta alla andras röster och skratt. Men fyfabian va kul det var. Åt megagod toskansk veggie soup och tomatsoppa med surdagsbröd och bananbröd <333 åså efterrätts buffé med göttigt som varje gäst hade bidragit med. Pratade om trädgårdsarbete med Teresa i en evighet, så så kul. Hon har så många kanonideér och jag delade med mig av mina. Pangkul. Sen skrattade vi tills magen krampade när Shana och Bernadette berättade om sina gamla historier. Det var som att lyssna på mamma och Moster Anette, när de skrattar och försöker pipa fram bitar av historien mellan garv. Souo night - traditionen åker med till det avlånga landet i norr.

Och på tal om trådgårdar. Jag gick och blev president of the garden club - diggers and diners. Vår president och vc president slutade i onsdags så gick till Taits klassrum och ba "What's the responsibilities?" och sen "Okey Tait I'll do it" så Jo räddade klubben, heja mig.

Här har vi oss förresten, iallafall delar av klubbisen.

Förövrigt har jag svettats ett par dagar på gymmet och blivit högröd i ansiktet. Så det ska va.

Började på ett nytt projekt i ceremics: garden gnome. Jag gör en mediterande gnome som sitter i lotus position.

Sakta men säkert tuffar det på.

Har ett par armar kvar, skägg, detaljer osv men sen serreni, då åker den med upp till grass valley och flyttar in i vår trädgård där.

Sen hände detta: jag blev frågad till prom av min lunchkompis Raul. Göllit va. Hailey drog med mig till the english building för att lämna in ett papper till en lärare och jag va clueless och ba oke jag hänkar. Och sen när vi kom upp för trappan stod han där med en skylt i händerna och alla hans kompisar i en halvmåne bakom honom med tellifonisar i nävarna för att dokumentera. "Let's be wallflowers at prom?" stod det i glittriga bokstäver. En utav mina favisböcker är ju the perks of being a wallflower och mitt motto i alla lägen är "when in doubt, glitter out". Sicket snällo han är va?

Annars så hade jag lunchdejt på mitt bästa café med Shana. Har bokat flygbiljetter till London i september med Jonna. Mamma och lillsyrran berättade igår att de kommer till staterna för att vara med på min graduation och sen stanna en vecka, är GÖRGLAD för det. Ska bli så knäppt och kul att visa dem mitt hemma, San Fran, Grass Valley, min skola, favoritcafeér, presentera dem för mina familjer, kompisar. FETT.

Likes

Comments