Rudolph care

Rudolph care er et mega lækkert hudpleje mærke, men uden alle mulige ting der er skadelig for din krop.
De har et stort ud valg af af hudpleje produkter, men også shampoo, balsam og hår kur!
Vi syntes personligt at de har nogle mega lækre produkter, deres hår serie bruger vi begge.
Især deres Facial scrub mask og cleansing foam kan anbefales<33

Hvis i har lyst til at læse lidt mere om Rudolph så klik her

1. Facial scrub mask

2. Cleansing foam

3. Facial cream

4. Lip Blam

5. Facial mist

6. Shampoo, Balsam

Håber at i kunne lide det<33

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Her er nogle lækre fashion butikker i Århus!!

Støy er en mega lækker butik som har mange lækre mærker som fx. Acne Studios, Helmut Lang, Alexander Wang og mange flere!! Den lægger på Store torv.

Stylepaste er en virkelig lækker butik som både har tøj, sko og interiør!!! Stylepaste lægger i Studsgade.

Hypetrade er en ret ny butik i Århus, men den er mega cool!! De har Supreme, Palace og mange andre mega cool mærker!! Butikken lægger ved Klosterport.

FF2 er en syt lækker butik som har mærker som Valentino, Stella McCartney og en masse flere!!! Butikken lægger i Volden.

Det var lige 4 lækre butikker men der er også rigtig mange andre super lækre butikker!!!

Likes

Comments

​HEYY

Her er vores, favorit items fra Ganni <33

1. Cherry bomp tee

http://www.ganni.com/shop/tops-and-t-shirts/harvard-t-shirt,-cerry-bomb/T1742.html?dwvar_T1742_color=Bright White#page=0-4&start=4

det er en mega fed tee, det er måske ikke alle som kan lide det røde skrift, men vi syntes at det er en mega fed detalje. Den ville være mega fed til et basic outfit, med en lækker jakke ud over!

2. Ganni Gallery bag

http://www.ganni.com/shop/bags/

3. Ganni Lawrence Jacket 

http://www.ganni.com/shop/coats-and-jackets/lawrence-jacket/F1595.html?dwvar_F1595_color=Total Eclipse#page=2-10&start=34

Håber at i kunne lide dem<33

Likes

Comments

1. Gazelle (Tecear/vintage white)

Vi har fundet disse fede Adidas gazelle sneakers i den fineste lilla farve, som kunne være super fine til foråret. De er sat ned fra 900kr til 650kr, et meget godt tilbud! Så hvis du leder efter et par nye sneaks så kunne disse være en mulighed. https://stoy.com/da/adidas-gazelle-tecear-vintage-white

2. Nike air max 95 essential (black/black)

Hvis du er ude efter nogle lidt mere basic sneakers kunne de her være en ide. Slev om de er basic er de stadig super fede, og fordi de er sorte vil de kunne passe, til alle outfit.

De er sat ned fra: 1.400kr til 700kr, et virkelig godt tilbud. De er tilbage i alle str. fra 38 og op.https://stoy.com/da/nike-air-max-95-essential-black-black

3. Reebok instapump fury og navy/white

De her sneak er lidt anderledes end de andre vi har vist, de er lidt specielle, men vi syntes de er mega fede, vi har begge et par, som vi har været rigtig glade for. Farven er også super fin, hvem elsker ikke mørkeblå?

De er sat ned fra: 1.300kr til 650kr, de er i alle str. fra 34,5 og op.http://www.nakedcph.com/commodity/2915-reebok-instapump-fury-og


De var de sneaks vi har fundet, håber at det var noget for jer, vi syntes personligt de er mega fede<333

Likes

Comments

Nu er januar jo snart slut, så jeg tænkte jeg ville vise nogle af mine favoritter i denne måned!!

1. f.a.m.t hoodie: Denne hoodie fra f.a.m.t har virkelig været en af mine favoritter i januar måned! Den er så lækker og blød! Jeg har købt min i paris, men ved at man også kan få f.a.m.t trøjer og hoodies i storm store i københavn.

2. Cos taske: For nylig fik jeg købt mig denne vildt lækre taske! Jeg elsker farven, den gør mig så glad! Og tasken kan virkelig få farve på de kedeligeste outfits!

3. Maison Pearson børste: Jeg fik denne meget lækre børste i julegave, og jeg elsker den! Før havde jeg den i en lille model i hvid, men tænkte at det var på tide at få en ny, da jeg havde haft den anden i rigtig lang tid, og heldigvis fik jeg den af min søde mormor, i den lyserøde, store model. Jeg kan kun anbefalde denne børste, den er så mega lækker, og så massere den også ens hovedbund!

​4. Bonton støvler: Jeg købte disse super lækre Bonton støvler i Paris, og jeg så mega glad far dem! De er mega rare at gå i, og så er de også meget specielle, hvilket jeg syntes er mega fedt! 

5. 40s & storties kasket: Denne kasket fik jeg af min storebror i julegave, og jeg elsker den!!! Den er så cool, og den gør virkelig et outfit meget sjovere, især fordi det er Donald Trump, hvilket jeg syntes er mega sjovt!!

6. Aiayu clutch: Jeg er kæmpe fan af denne lækre lækre clutch fra aiayu!! Den findes i så mange farver, og er superfin til foråret, som jo snart er på vej!! Men selvom det er januar, og koldt udenfor, syntes jeg også den er superfin til vejret!!


7. Aésop håndcreme: Jeg fik denne lækre håndcreme af min mor i november, men brugte den ikke rigtig, men det er jeg virkelig kommet til!! Mine hænder bliver nemlig super nemt tørre, men da jeg fandt den frem igen, hjalp den rigtig meget!! Den er super lækker, og giver masser af fugt!!

8. BKR drikkedunk: Jeg er helt vild med denne drikkedunk!! Jeg elsker at man kan vælge den i så mange forskellige flotte farver!! Jeg er helt vild med at den er i glas, og silikone "coveret". Jeg har købt min i Holly Golightly.

9. Rudolph hair hårprodukter: Jeg går normalt ikke rigtig så meget op i mit hår, men i starten af januar købte min mor sådan et sæt fra rodolph hair til mig, og jeg elsker det!! Det blødgør håret rigtig meget, og det er bare super lækkert!!! Og så er det oven i købet også uden alt muligt shit i!! SÅÅÅÅ LÆKKERT

10. Skandinavisk duftelys: Jeg fik dette lækre duftelys af min veninde i fødselsdaggave, og det er bare så lækkert!!! Jeg har fået det i duften "SNO", og jeg elsker den duft!!!

Likes

Comments

Nu er januar snart slut og derfor vil jeg vise jer nogle af mine favoritter fra januar<33


1. Wood Wood Penelope hoodie, Romantic

2. Chloe parfume

3. Aesop hånd creme

4. Christina Rohde pel, rød

5. Acne studios t-shirt, sort

6. Desingers Remix striktrøje, sort

7.Bukser fra Christina Rohde

8. Acne Studios Jeans, sort

9. Lala Berlin taske/net, rød

10. Plisse, ørering, sort og guld

Likes

Comments

Vi elsker hoodies, men hvem gør ikke det? Her er der lidt forskellige lækre hoodies!! I højre side nogle på budget, og venstre lidt dyre.

I venstre side: 1. f.a.m.t hoodie 2. Wood Wood hoodie 3. Suprême hoodie

I højre side: 1. Weekday hoodie 2. Weekday hoodie 3. H&M hoodie 

Likes

Comments

1. Wood Wood jakke 2. Acne Studios sneakers 3. Wood Wood kasket 4. Korres læbepomade 5. Chanel neglelak 6. Acne Studios t-shirt 7. Zara bukser 8. Bkr drikkedunk, naked 9. Mason Pearson børste 10. Double Trouble sweatshirt 11. Nike Air Max 95 12. Play Comme des Garcons t-shirt 13. Acne Studios hue 14. Aesop hånd creme 15. Miu Miu taske 16. Chloe parmufe, love story.

Likes

Comments