Hej. Denna veckan började skolan och det är ju inte det roligaste. Jag har fortfarande inte vant mig till skolan igen och en helg behövdes mer än något. Jag har inte tagit några bilder eller över huvud taget gjort något speciellt alls! Jag har vaknat, gått till skolan, kommit hem, pluggat, ätit, vilat och sovit haha. En eftermiddag var jag med mina bästavänner och hade jätte kul, de får mig alltid att glömma stressen över allt just nu. Jag blir ganska stressad av skolan och andra personliga saker, så jag är lite mentalt instabil haha. Jag ville bara uppdatera lite om min vecka och det var inte den roligaste veckan direkt. Framöver ska jag försöka uppdatera mer för hah tycker faktiskt att detta är riktigt kul!❤️
Jag hade tänkt att skriva lite andra saker än bara om min vardag, t ex recensioner på smink, film, serier etc. Sen hade jag tänkt att skriva lite annat som jag kommer på efter hand, men lite exempel skulle inte skada.
Min första tid under 2018 har varit typ likadan som 2017 men jag hoppas att detta året kan vara mer händelserikt och allmänt bättre!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag har startat en blogg som ni ser? Jag tycker detta kan vara en start på något roligt. Jag kommer uppdatera om min vardag och annat kul här. Jag kommer inte vara så personlig då jag är ung och vet att vem som helst kan läsa detta. Men jag tror att det kan bli roligt i vilket fall som helst.
Just nu är inte mitt liv så händelserikt och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Skolan börjar snart igen och jag är lite stressad. Jag vet inte hur denna bloggen kommer utvecklas eller nåt sånt men jag kör ändå. Det känns lite skeft eftersom att jag inte är van vid att skriva blogg och det känns inte riktigt som att någon kommer läsa den. Vissa tycker säkert det är cringe också.
Nog med allvarligt snack om denna starten. Bilden ni ser är en bild från Litauen eftersom att jag var där ett tag sedan och visste helt ärligt inte vilken bild jag skulle ha? En rolig sak med denna bloggen är att jag kan ta mer bilder osv vilket jag tycker är kul. Anledningen till att jag startat denna bloggen är att det känns roligt att bara skriva ibland, det är annorlunda än att skriva på t ex instagram eller snapchat. Hoppas ni stannar kvar och läser mina kommande inlägg.

Likes

Comments