Current: sitter och pluggar, inte megaintressant. Jag fick med hundögon F att köpa liljor till mig igår som jag kan lukta och titta på, det gör ju hela pluggsituationen bättre.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

Älskar mina nya kläder! H&m topp till tå. Studentigt värre men (enligt mig) snyggare än värst! En smaragdgrön manchesterkjol och en vit tjocktröja har nu fått flytta in i garderoben. Det kommer bli megamysigt att ha på sig detta i höst!

Likes

Comments

Hej alla! Idag skall jag ha en dugga som jag inte ser fram emot. I fredags fick vi läsinstruktioner på 6 regelverk, 13 kapitel i boken och såklart föreläsningsanteckningar. För en människa som läser långsamt är detta inte kul. Och igår läste jag igenom instuderingsfrågorna och insåg då att jag borde ha pluggat som en jurist inte biomedicinare. Vi skall alltså veta VAR en kan hitta infon inte själva infon (som är vad jag kan nu, ingen aning var en hittar olika saker?!?!?). Så. Nu blir det dugga men ikv blir det burgare och bio med Mary, tack gode Gud för det!

  • 10 readers

Likes

Comments

Idag har jag varit hos frisören för att jämna ut min utväxt! Jag har inte slingat mig på ett år och inser nu att det nog är det mönstret jag kommer hålla. Därför ville jag jämna ut utväxten till mer en ombre så att det inte skulle bli lika tydligt med tiden. Sedan gjorde jag det blonda mycket kallare och jag älskar det! Har alltid varit honungsblond (tror jag?), men verkligen älskar det här kalla.

  • 13 readers

Likes

Comments

Den här veckan alltså. Jag har ju som sagt varit bitter hela veckan, sedan lyckades jag bli förkyld och har nu en svullen lymfkörtel i armhålan (?!), ändå inte dunderförkyld, fattar nada. Anywho. Är nu på väg till stugan för TT förbereda det gamla huset för vintern. Gräset skall klippas, staketet skall målas och grenar skall brännas på bål!

Så här såg det ut förra året vid stängningen. Alldeles förstora byxor, gammal sliten målartröja och kaffe i handen.

  • 17 readers

Likes

Comments

Jag är på så otroligt dåligt humör idag, igår var jag inte heller på megabra humör, undrar vad som händer. Inatt råkade jag spilla ut mitt vattenglas i sängen, vilket nog kan förklara dagens dåliga humör iallafall. Så, eftersom att jag har noll inspiration så tycker jag att vi kan kolla på sånt som faktiskt är inspiration - mitt pinterestflöde. Här är ett urval av några av mina senaste pins. Här är min pinterest om någon vill följa

Likes

Comments

Nu sitter min bästis på flyget från Lund till Uppsala. Ikväll skall vi ut och festa tillsammans och jag är sådär supermegataggad. Så just nu sitter jag och försöker göra klart en skoluppgift så att det bara är tagg sen!

Vi har varit bästisar sedan vi var tre år. Vi är de två små till höger i bilden (jag är den som ser ut att ha en vattenskalle)

aah...

Vi var beroende utav Jedward ett tag och gjorde jedquiffs och tyckte att vi var jättecoola

Vi har varit på festivaler ihop

​Och vi har varit de bästa tanterna som finns. Augusta och Birgitta. 

Likes

Comments

Något jag gillar är när en är begravd i plugg och ens pojkvän ringer och säger "gå hemifrån nu så bjuder jag på lunch". Ja tack. Det blev riktigt Nice burgare som nu dock gjort mig övermätt vilket lett till en matkoma från helvetet. Håller på att somna. Så nu skall kaffe göras och sedan skall jag hoppa på the study wagon igen!

Likes

Comments

Nämen hej! Skolan är igång och jag hade fullt upp med städning och fest i helgen. Har börjat träna och insett att jag förlorat all min muskelmassa... Ni får ursäkta tystnaden! Puss!

  • 34 readers

Likes

Comments

Jag har blivit med stringhylla. Velat ha den här hyllan så episkt länge, så fick jag den av min ömma moder på min födelsedag! Älskar den, men är ständigt rädd att den skall trilla ner, alltid nojig över det när det gäller vägghyllor...

Den fick hänga (aningens för högt?) över LP-spelaren och pyntas med böcker och andra ting.

Exempelvis en konstig skidåkare i metall med vikter på stavarna så att den kan gunga fram och tillbaka. Fick denna för kanske 15 år sedan av Marie efter en skidsemester.

Eller så kan en ha en asparagusplanta på den

Tadaaaa!

  • 38 readers

Likes

Comments