Header

Så Najs lördag ändå. Jag har varit ute på stan och fixat lite och nu har Filip en lunch med stropparna! Så jag sitter inne i sovrummet och tittar på mästerkocken, så amaze! Tar det mkt mkt chill och ikväll skall jag träffa Rebecca och Åsa! 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det bästa med mitt nya jobb måste ändå vara att jag kan jobba hemifrån utan att det är några konstigheter. Så skönt eftersom att jag annars pendlar till Stockholm varje dag. Så dagens spännande bravader går i princip ut på att jag sitter vid mitt matbord och jobbar och dricker kaffe. Det skönaste är nästan att inte ha smink på sig hehe. Hade ju knappt smink på mig i en månad, vissa dagar liksom, men sällan två dagar i rad, så en omställning att ha haft det varje dag denna vecka hehe. Men jag är sjukt redo för helg. Alltid så intensivt en första vecka på ett nytt jobb, med att lära sig vad en skall göra o bara komma in i allt! Men jag trivs mkt mkt bra iaf!

Likes

Comments

Här kommer tre bilder för er som behöver inspo för kläder, vilket jag alltid behöver, och tre för er som behöver inspo till hemmet! Dessa kommer från min Pinterest som ju faktiskt är Life när det gäller inspo! Puss and enjoy ✨

Likes

Comments

Jag har tänkt sätta upp lite mål för 2018, inga nyårslöften då det känns mer som ett måste och jag lever mer efter en kravlös standard, så då känns det bättre med mål, lite luddigare liksom! De står liksom inte i ordning utefter vad jag vill mest, men alla har gemensamt att de skall få mig att må bra och de har mig i fokus. För det är ju faktiskt väldigt viktigt, att ta hand om sig själv i första hand, för mår en inte bra så förpestar en ju ofta allt i sin omgivning med.

1. Resa till ett nytt ställe, prio ett måste nog ändå vara London pga helt sjukt att jag aldrig varit där.

2. Resa till Paris minst 4 gånger

3. KÖPA EN LÄGENHET I STOCKHOLM! Detta är nästan ett krav hehe

4. Läsa lite i en bok innan jag går och lägger mig varje kväll!

5. Ta hand om min och Fs relation och inte komma in i en slentrianmässig tråkig rutin

6. Alltid ha blommor hemma

Likes

Comments

Hej! Igår var min första dag på resten av mitt liv, aka första dagen på riktiga jobbet. Känns så himla knäppt att jobba på riktigt. Känslan av att kunna lämna datorn där och inte behöva vara bothered av den eller jobb när en kom hem! Idag är alltså andra dagen av både extrem trötthet samt jobb. Jag har så himla svårt att sova utan Filip och han går o lägger sig så sent pga skriver uppsats, vilket gör att jag somnar väldigt sent. Men jag hoppa att det går bättre sen. Detta är iaf vad jag har på mig denna andra dag.

Polo - zara, byxor - h&m, skärp - h&m

Likes

Comments

That moment när en tittar tillbaka på semesterbilderna och inser att detta var ca två veckor sedan. Så himla bra att hitta en plats där både jag och fill kunde ta snygga semesterbilder. Detta var verkligen en helt fantastisk resa, det kanske kommer upp bilder då och då för att jag känner för att tortera mig genom att drömma mig tillbaka dit.

Likes

Comments

Kan vi ta en sekund och uppskatta denna rätt jag gjorde till middag igår? Lax på ett blomkålsmostäcke med timjanbrynt smör och picklade morötter. Tbh kunde en skippa morötterna men salladslöken tillsammans med det brynta smöret var så gott så att jag går åt! Absolut inte den smalaste maten men ibland får en unna sig en sås som bara består av smör hehe.

Likes

Comments

Det känns så himla knäppt att jag och F badade i ett mkt varmt hav i ett mkt varmt land för bara en vecka sedan när en är på sådana här promenader. Så himla fint men jisses vad jag vill resa och sola o ha vår och bada och värme. Jag carpar väldigt mkt just nu pga börjar jobba nästa vecka och då kommer det att bli så himla många tidiga mornar och sen kvällar. Burr. ✨

Likes

Comments

JAG ÄR HEMMA! Tänk va, tre veckor i Karibien och en vecka av så grov jetlag att jag i princip endast legat i soffan o spelat mobilspel 24/7. Idag är första dagen jag mår lite mer som mig själv, det gör nog Sarah glad, för hon har tjatat på mig att börja skriva igen. Jag har även nyklippt lugg. Och nya byxor. Så då är det faktiskt lag på att skriva ett blogginlägg. Och så är det ju nytt år också! Puss ✨

Likes

Comments

Idag är det nyårsafton. Hur sjukt? Klockan nio imorse satt vi och tittade på BBC där de sände live från Sidney att det var tolvslaget. Knäppt! Och hemma nu börjar väl alla förbereda sig mkt mkt inför kvällens bravader. Jag kan liksom inte greppa att det är nyår när jag har på mig bikini och solkräm och ligger i solen med en bok i min hand. Det kommer att bli en riktig chock att komma hem.

Men 2017 då? Både bra och dåligt. Mkt mkt dåliga saker som terrorattacker och dyl, men det absolut bästa måste ju vara metoo. Tänk att världen faktiskt börjat ta detta på allvar. Det gör mig glad. Nu skall jag sola och tänka att 2018 kanske kan bli ett bra år!

Likes

Comments