Idag skiner solen här nere i Skåne land och det är 7- grader ute kallt som bomben❄ Själva ligger jag inne i värmen och göra bara inget ting för tillfället. Har egentligen saker att göra men jag orkar faktiskt inte ta tag inte ta tag i det. Men det är ju ingen som tar det ifrån mig om säger så 😉
Idag känns saker lite lättare än igår och jag är uppe ifrån  sängen vilket fall. Livet är verkligen inte lätt, ibland känns det som att jag bär hela välden på mina  axlar och andra dagar  så svävar man på lätta moln. Jag vet att det är så när man lever a med en boksavsdiagnos även om jag inte är min diagnos så ställer den till det för mig många gånger. Dom dagar den bråkar med mig som mest så önskar jag att den inte fanns i  mitt liv. Självklart så skulle de underlätta, fast vem skulle jag vara utan den?
Försöker hitta en ljus punkt i allt som känns svårt och mörkt men inte alltid så lätt.  Självklart ska man vara positiv för att det underlättar ganska mycket, sen när man inte mår bra så är de as svårt att vara positiv och glad.
Under alla år som jag har levt har människor runt om mig sagt till  mig att rycka upp mig fast hur lätt är det när ångesten bankar på dörren hela tiden?
Om jag bara kunde rycka upp mig så skulle jag inte heller  må som jag gör ibland eller hur?
Ni som lever med Adhd eller liknade vet hur svårt det kan vara eller hur?
Nu ska denna tjejen försöka att få något gjort idag! Kanske ta tag i disken eller något. För att ligga här i soffan gör inte något ting bättre. Önskar er alla en fin Torsdags eftermiddag och kväll. 

Puss och kram

Likes

Comments

Ja överskriften säger mer än vad jag kommer att skriva i detta inlägg.
Är trött på mitt liv och på mig själv vill inte ha det såhär men det känns som att man inte är värd mer. Allt känns fel och jag vill bara dö! Önskar att saker och ting hade varit lite lättare än vad det faktiskt är. Idag är en dag då jag stänger av hela tiden för att överleva varje minut. Även om det inte är bra att stänga av så gör jag det för att kunna stå ut i nuet.
Ångesten plågar mig och jag vill göra det som jag absolut inte ska göra, för det blir inte bättre av det. Försöker att hitta något som är bra just idag men går inte.
Allt är svart och jag vill bara fly ifrån känslan, vist livet är inte lätt men varför ska man behöva kämpa hela tiden? När ska man få den efterlängtade pausen som man verkligen behöver. 
En paus ifrån  verkligheten hade varit så skönt men det kommer förmodligen inte att hända. En paus ifrån ångesten och ifrån det som känns tungt.
Tankarna på att skada sig eller göra sig själva illa är stora men gör allt jag kan för att inte görs det. Utan försöker tänka att det inte är lönsamt att skada sig själva. För att inget blir bättre av de. Förvisso blir ångesten mindre för stunden men i långa loppet blir det ju bara ännu mer ångest. Om jag kunde hitta något annat att göra. Att hålla sig sysselsatt hjälper till en viss del men inte helt.
Just nu önskar jag att det fanns någon här som bara kunde hålla om mig en stund och säga att det kommer bli bra. Att kunna få känna mig liten igen hade varit skönt... 
Önskar att jag hade vågat visa lite mer än vad jag gjorde när jag hade C här men det vågade jag inte utan höll tillbaka istället. Jag vet om att C hade stöttat mig och jag vet också om att hon gör det vad de än handlar om.  Känslan just nu är bara jag vill fly ifrån mig själva.
Orkar verkligen inte mer! Låt mig dö😢 Vill inte kämpa länge!

Puss och kram på er😘

Likes

Comments

Gud vad jag Älskar dig Lillan💕

Älskar dig mer än vad ord kan beskriva du fyller mina dagar och nätter med kärlek 💕💕💕💕

Puss och kram 💕💕💕

Likes

Comments

Jag kan inte beskriva hur mycket jag faktiskt saknar dig och tänker på dig hela tiden. Dit stöd för mig betyder så otroligt mycket och det är verkligen guld värt för mig. Jag önskar så att jag kunde ha mer kontakt med dig än vad har.  Att få prata med dig 1 gång varannan vecka känns jätte jobbigt och det gör ont att behöver vänta. Du är så himla fantastiskt och go på alla sätt. Om jag hade kunnat så skulle jag ge dig världens största kram bara för att visa hur mycket du betyder för mig.....Du har räddat mig så många gånger genom att bara finns för mig i telefonen.  Varje gång det har varit jobbigt så har du varit där som räddande ängel.
Jag vill så gärna ha mer kontakt med dig än vad jag har men vet att man inte får det vilket är jätte jobbigt.
Har tänkt på dig varje kväll sen vi pratades vid sist och det är jobbigt att sakna en människa så mycket som jag saknar dig. 
Tack för hjälpen i Onsdags vet inte vad jag skulle ha gjort utan  dig. Att du stanna över för  min skull är så fint av dig men jag fick dåligt samvete för det jag menar du har ju din familj. 
Önskar verkligen att jag kunde sicka detta till dig för att visa dig hur mycket du betyder för mig. Kan inte ens förklara de i ord för att det är för stort.
Varje gång ångesten slår på så tänker jag på dig och vad du burkar säga. Att jag inte ska glömma att andas djup ner i magen. Och jag försöker också tänke på hur många fina egenskaper jag faktiskt har även om jag har svårt att se dom. Tänker på att du sa att du kanske skulle sicka en lista till mig med allt som jag är på😉 Får väl se om det kommer något i lådan kanske.
Jag kommer att bli förvånad men ändå inte, för att jag tror att du menar allvar.
Vet inte vad ska göra om du gör det!
I mitt hjärta kommer du alltid att finns och jag kommer alltid att tänka på dig och minnas våra samtal som vi har haft. Dom gånger vi har chattat så har jag sparat vår konversation bara för att kunna gå tillbaka och  läsa vad du har skrivit till mig.
Jag glömmer aldrig första gången som jag pratade med dig och redan där fick jag ett väldigt stark förtroende för dig. Du visade mig att det går att lita på människor.  Du är en människa som jag verkligen litar på.
Tack för att du finns vem du än är❤

kram

Likes

Comments

Idag är det julafton och en av de jobbigaste högtiderna när man har förlorat någon man älskar. 
Denna julen va väldigt tom och tråkig för att de va första julen utan min älskade morfar💖 När jag satt och titta på Kalle anka så fick jag ångest för att jag kände att de fel att fira jul utan dig Morfar. 
Jag hoppas att du och mormor har en bra jul tillsammans och att ni har ätit en riktig god jul middag. 
Saknar er så mycket och önskar att ni var här oss med mig.
Det går inte att beskriva hur tomt och jobbigt det är att leva utan  er. 

ÄLSKAR SÅ ORÖRT MYCKET💕💕

Får önska er en riktigt god jul och gott nytt år🎅❄🎄

Likes

Comments

Idag har det varit en underbara dag en dag som för mig har innehållet väldigt mycket kärlek och skratt. Det va väldigt längesen jag kände den glädjen som jag har känt idag och det har gett mig så mycket. Kunna umgås med människor som uppskattar mig för den jag är och som visar att dom tycker om mig är värt så himla mycket och jag älskar verkligen dom❤ När man kom på morgon så får man massa kramar och glad hej Alexandra, helt underbart!
Detta är också en daglig Verksamhet, där man jobbar med musik,teater och massa annat kul och det är något som jag brinner för och som jag skulle kunna hålla på med varje vaken timme. Älskar att få lov att göra detta, de är verkligen livet.
Människorna som finns där är människor som jag verkligen tycker om och som jag dessutom tycker är kul att träffa. Finns liksom ingen i den gruppen som jag inte skulle vilja träffa.
Dom är helt fantastiskt och underbara 😙
Älskar att få lov att vara med dom och dom är så snälla och omtänksam. Tack för att ni finns och för att jag får lov att vara med er och ser verkligen fram i mot att få träffa er varje dag äntligen blir min dröm San!Något som människor har stoppat mig ifrån i 3 år och nu är det inte någon som kommer att stoppa mig för att jag har verkligen bestämt mig.
Frösunda annorlunda tack för en underbara dag ni är BÄST!❤❤❤❤

Bilder ifrån i morse❤Nu blir det ännu mer musik ihop med skånska yezz ❤❤❤ I love ❤❤❤

Likes

Comments

Inom mig just nu finns en känsla som jag inte kan sätta ord på, en konstig och obehaglig känsla som bara växer inom mig. Försöker förstå vad som händer men kan inte förstå och jag kan inte i heller sätt ord på det utan blir dragen i mellan dessa känslorna hela tiden. I mitt inner så känner jag mig ledsen och uppgiven men på utsidan känns det inte så. 

Om allt har med de beslut som jag tog igår så hade det varit helt förståeligt men jag känner inte att det har med det att göra utan att det har med andra saker att göra. Jag kan tyvärr inte sätt ord på de. Har haft en jobbig natt på grund av alla känslor som finns inom mig. Men jag försöker att göra det bästa av allt men de känns omöjligt just nu. 

Har liksom bara sån lust att slå sönder mina knogar för att slippa känna smärtan, men jag vet också att det hjälper inte så jävla mycket. Då är det tio gånger bättre att ringa till C och prata med henne så att hon kan hjälpa mig att lägga upp en plan. 

Men det är svårt att göra det när det är på kvällarna och man vet inte hur man ska hantera de. Igår hade jag så sjukt mycket ångest då jag höll på att bli tokig. Slog handen i väggen en gång men inte mer. Självklart är det lockade att göra det igen men jag vet så väl att det inte hjälper mig. Så min fråga till mig själva är vad ska jag göra i stället?  Jo jag ska ta fram min handlingsplan och använda mig av den istället för att slå i väggen. Så nu ska jag sätta fart här hemma:) Ha en go dag mina vänner!!!!

Likes

Comments

Känslan när man känner sig förvirrad är inte kul, och den är super jobbig för att man vet inte riktigt vad man känner eller vad man tänker i heller. 
Skam och ångest är också två känslor som man inte vill känna! Just nu är det väldigt mycket känslor i min lilla kropp som bara vill ut.
Jag vet vad jag vill göra men vad fan hjälper de att slå näven i väggen, det kommer bara att göra ont. Just nu kan jag inte tänka klart och känslorna är jätte jobbiga att hantera....
Önskar att jag hade en trygg famn att krypa upp som bara kunde hålla mig men det kommer aldrig hända.
Tänk om någon bara kunde ge mig en kram och kanske kunde säga jag förstår att det är jobbigt Alexandra Men det kommer bli  bra.
Jag orkar fan inte kämpa mer ger snart upp helt....skiter i allt vad jobb,skola ALLT!
Finns liksom inte något som lockar mig länge.  Känner mig helt handfallen ....... Vem frågar upp mig om jag faller? Mamma? Pappa? Dom på jobb? C eller någon annan? Svar ingen  kommer att fånga upp mig om jag faller. Vill falla riktigt hårt denna gång så att någon fattar hur illa det är. 
En dag kommer de att få allt upp tryckt i huvudet på dom och de kommer förmodligen att fatt då!
Jag kommer inte att vara den snälla Alexandra som går med på allt längre!
Jag vet att detta inlägg är väldigt negativt med va tvungen att bara få de ur  mig!

nattinatt😙❤

Likes

Comments

Jag är så jävla trött på mitt liv det suger verkligen och jag har tappt hoppet helt. Jag vet inte vad som skulle behövas för att jag skulle få tillbaka gnistan igen till att orka fortsätta leva. Jag försöker att vara den tjejen som alla vill att jag ska vara men jag är helt jävla slut och jag orkar inte mer. Hela tiden ska man ska man ha ett leende på läpparna för att människor runt om ska bli nöjda men det går fan inte. Jag kan inte låtsas att vara glad för att andra vill det.

Har tappat allt helt känner mig så sjukt bort glöm och övergiven inte en ända jävla person som hör av sig om man inte själva tar kontakten. Sitter här hemma vid min data och skriver och känner hur trånar bränner inför ögonlocken vill bara gråta men då skulle man väl klassas som svag😢

Kan inte förstå hur det har blivit såhär illa, ser ut som en panda under ögonen just för att jag mår som jag gör. Det brukar inte var jag som säger att jag vill gå lägga mig när kl 17. Men jag ser verkligen ingen anledning för mig att sitta uppe när jag mår som jag gör. Då kan man lika gärna lägga sig och sova bort resten av denna jävla dagen.

Önskar bara att någon kunde komma och ge mig en super stor kram och bara säga att jag finns här för dig Alexandra men varför skulle någon gör det för en sån full och misslyckad människa som jag😢

Jag är krossad totalt mitt hjärta är i bitar💔Låt mig slippa lida som jag gör. Orkar fan inte länge!!!

Nu ska jag duscha och sen lägga mig sov gott där ute och ha en bra kväll💓 Puss och kram💓

Likes

Comments

Finns verkligen inga ord, vill bara skrika av smärta som finns inom mig.
Jag orkar inte en dag till är på väg att ge upp helt. Känner mig tom efter de som jag fick veta igår. Att få  vet att någon som man har varit nära vän mer inte finns mer är svårt att ta in.
Jag kan verkligen inte fatta du är borta, så otroligt svårt att ta in!  Jag blev verkligen helt tom när jag fick veta att du hade somnat in.
Vila i frid älskade du❤

Likes

Comments