Idag har det varit en hemsk dag och jag har verkligen kännt att jag har velat ge upp. Ångesten har plågat mig, men även mina tankar på skada mig själva är så stora att jag snart inte kan stå i mot.
Jag vet om att jag kommer få ännu mer ångest om jag gör det, och frågan är då, är det värt de? Och svarat är ju ganska självklart nej.

Om jag skulle göra det så skulle jag skämmas över att gå till Eko imorgon och jag vet inte hur jag ska förklara de. Ingen av dom som jobbar där har den problematik va jag vet. Och jag är naturligt rädd för alla frågor. Fan jag vill inte att dom här tankarna ska finns över huvud taget!
Men nu finns dom och de är bara att försöka stå i mot.... KÄMPA!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har skrivet på ett tag, men mitt liv har verkligen varit upp och ner den senaste tiden. Jag kämpar själva med mitt helvete samtigit som jag försöker att stötta två av mina kompisar.
Jag har inte den kraften som jag hade behöver just nu för att orka fortsätt leva. Alla säger att jag är så stark och fixar detta med, och hur fan kan dom säga så? Ingen vet hur svårt det är även om dom säger att dom förstår.
Man kan aldrig förstår en annan människa om man inte har varit där själva. Blir förbanad riktigt arg när alla runt om säger men du är så STARK, haha det är bara vad ni ser.
Varje kväll just nu har jag tankar på att skada mig själva på ett eller annat sätt men hur ska jag förklara det för mina kollegor?  Plus att jag vet att de inte inte hjälper i längden utan bara för stunden. Men att slippa att ha ont i själen en lite  stund kan ibland faktiskt vara rätt skönt. Jag ska naturligtvis fortsätta att kämpa i mot dessa destruktiva tankar men svårt och jobbigt.
Jag måste försöka vara stark för mina två vänners skull, och jag hoppas att dom finns för mig när jag behöver dom. Jävla skit att man ska behöva må dåligt nu när C är borta i 4 veckor.. Fast jag vet om att detta fixar jag ändå !
Så nu har man fått skriva av sig lite så kanske man kan sova gott så att man kommer kl 6.30 imorgon för att jobba..
Kommer att fortsätta kämpa alltid💗
Natti natti på er💗🌼

Likes

Comments

Hoppas att ni har haft en bra helg var ni än har varit. Min helg har varit underbar och trevlig på många sätt. Här i byn har de varit lite fest vilket va uppskattat av oss som bor här.
I fredags gästades vi av Nordman med flera och igår så hade vi också fint besök. Så med andra ord en TOPPEN HELG 😉😉😉😉😉

Likes

Comments

​Idag har jag verkligen ett inre kaos av känslor, jag vet inte varför jag känner som jag gör men idag är det en sån dag. Har varit svårt att hålla ihop på jobb men jag har gjort vad jag kan för att hålla ihop, och jag lyckades. Valde dock att sitta mycket själva för att slippa att vara social vilket idag är jobbigt och jag känner jag obekväm med att vara social. En känsla som inte brukar infinna sig oss mig. Fick lov idag att sitta ute i solen istället för att sitta inne på jobb men jag orkade inte sitta ut och vara social. Det är sjukt mycket känslor i luften just nu och jag vet inte vad dom beror på. Kan ha med att göra att man ska vara på ett nytt ställe nästa vecka och det är naturligtvis lite nervös och pirrigt. 

Men det som är skönt är ju att jag känner alla som jobbar där så på de sättet känns det bra. Men jag hatar när mina känslor bara tar över som dom faktiskt gör just nu. Jag brukar inte gråta men nu rinner tårarna, och varför dom gör det kan jag inte svara på. Det känns väldigt SKIT just nu. Jag brukar kalla det för ett ADHD-kaos vilket mina känslor är just nu. 

Hade så många planer idag men orkar inte ta tag i något ting utan vill bara dra täcket över mig och tycka synd om mig själva men vad skulle det hjälpa? När det är ett sånt kaos i skallen så kan det vara skönt att bara få lov att vara och slippa att vara social.  Vet också om att det inte hjälper mig att inte göra något, för att jag mår egentligen inte bättre av det.  Utan skulle egentligen gått i mot den känslan och göra exakt tvärt om.

För att dämpa både ångesten och det kaos som finns inom mig. Men svårt när kroppen inte vill som jag vill, fan varför ska det vara så just idag när jag på något sätt behöver min energi för att orkar med allt som jag behöver göra.... 

Nu sitter jag också och funderar på om jag ska gå iväg ikväll på konsert, vill jätte gärna men min kropp och mitt psyke vill inte gå iväg utan vill bara vara hemma och glo på tv. Men samtidigt hade det varit skönt att få träffa människor som man tycker om. Önskar bara att jag kanske hade haft något att gå med för att det hade varit lättare att haft någon att gå med. Dels för att det inte blir lika jobbigt då. Så jag får väl ta mig en funderar på det och se vad jag kommer fram till. 

Just nu sitter jag ute och bloggar och det är underbart att sitta ute och bara vara, skönt för att det är inte så många hemma vid denna tiden på dagen så man kan sitta i fred och skriva utan att någon frågar varför jag sitter här. En härlig stund att inviga helgen på. Att sitta och skriva ett blogg inlägg skapar lugn och ro inom mig. Det blir ett väldigt långt in lägg idag , och förstår om man inte orkar läsa hela. Därför så ska jag nu sluta att skriva på just detta in lägg utan jag börjar på ett nytt. 

Ha de bäst och va rädda om er<3 Puss och kram

Likes

Comments

Musiken har alltid varit viktig för mig och jag har alltid gillat musik. Att kunna sätta igång sin favorit låt är ju helt underbart eller? Men för mig fick musiken också en annan viktig funktion under mina år i skolan. I stort sätt under alla år i skolan så blev jag både mobbad och misshandlad av mina klasskamrater. Vilket är hemskt för ingen ska behöva gå igenom sånt skit. Men så hittade jag sätt att lyckas över leva detta. Jag hittade musiken och gjorde om den till min styrka istället. Och använde musiken för att på något kunna överleva dom tuffa dagarna i skolan. Musiken blev också en hjälp vid inlärning av engelska. Jag hade jätte svårt för engelska i skola, men när jag hörde en låt på engelska så va inte så svårt att lära mig. Så min lärare sa till mig att jag skulle välja ut min favorit låt på engelska och sjunga den för honom istället. Detta gjorde ju att jag faktiskt klarade av min engelska. 

Här ser man också hur otroligt mycket musiken kan göra... Den va inte bara min hjälp vid jobbiga stunder utan även när det kommer till lektioner i skolan. Dom åren som musiken blev viktigare än någon sin va under min år i årskurs 6,7,8 och 9. Det va under dessa åren som dagligen blev slagen eller mobbad varje dag vilket verkligen va ett helvete. Försökte att skolan att reagera på det som pågick men dom gjorde inte så mycket utan sa att jag bara skulle skit i dom, men hur lätt är det? 

Fick inget stöd av mina lärare men jag hittade stödet i musiken och det blev min räddning, och är fortfarande. Att få lov att sjunga en gång i veckan ger mig hopp och styrka. Att ha musiken som en snuttefilt har varit skönt för mig. Så när jag sjunger varje vecka så blir det ett sätt att hämta kraft. 

Så med detta inlägg hoppas jag att ni kan förstå att musiken kan hjälpa en människa på många olika sätt. Jag hade inte orkat gå i skolan om inte musiken fanns. Men jag hade inte heller orkat kämpa med min psykiska ohälsa om inte musiken fanns. Att kunna sätta igång en låt sjunga med kan få min ångest att försvinna och det är så skönt. Musiken är mitt liv!

Puss och kram på er och ha en bra kväll<3

Likes

Comments

Igår satt jag och titta på film när jag va liten och ni fanns med i mitt liv, då förstod jag hur viktiga ni är för mig. Jag är så glad att har haft er i mitt liv. Ni har varit som mina extra föräldrar och ni har alltid funnits där. Jag kan väl lätt säga ett liv utan er är så tomt. Jag saknar er hela tiden och jag försöker att leva på så gott jag kan men inte lätt med sorgen som jag fortfarande har efter att du morfar lämnade mig<3 Men även saknade efter dig mormor är så otroligt stor. Det finns så mycket som jag hade önskat att ni fick se. Mormor du missade så mycket de året som du lämnade mig. För just de året så tog jag studenten ,fyllde 20 år och flyttade hemifrån. Det va så jobbigt att du inte fanns med oss. Morfar du fick vara om det vilket va underbart och jag minns så väl när du kramade om mig när jag hade tagit studenten och den bilden har jag kvar i i mitt huvud. Önskar så att man kunde spola tillbaka tiden så jag kunde visa för er hur långt jag har kommit. Att ha kommit så långt som har gjort är så stort för mig. Jag bor själva och klarar de super bra,önskar att fick se min fina lägenhet.

Men ni kommer alltid att finns med mig vad som än händer<3 Älskar er mest på hela jorden och det kommer jag alltid att göra. Ni är så fina och jag är tacksam att jag har fått ha er med så länge som jag fick. Jag hoppas att ni har det bra tillsamman nu och att sitter på ett moln och spelar kort. Ta hand varandra så ses vi igen någon gång. Och just det ni får hälsa till Kg som också är där upp bland molnen.

puss och kram till er alla tre och ni kommer alltid att finns med oss här på jorden vad som än händer.


Love you<3

Likes

Comments

Jag känner mig så sjukt förvirrad inför mitt val, jag har väl gjort ett val på ett sätt men det känns inte bra! Min magkänsla säger att jag ska stanna kvar på Änga men samtidigt att må som jag gör där för att hen är där känns inte rätt. Så vad ska jag gå efter? Ska göra det som känns bäst för mig naturligtvis men vad är bäst för mig?

Jag tänker samtidigt att nya utmaningar är ju inte fel, för att man utvecklas på de sättet. Och att känna att man utvecklas är ju super härlig känsla. Men samtidigt så känns det så jävla fel att byta ställe igen. Försöker att se mig själva borta på Eko men svårt för på något sätt så tryckeriet jag. Att känna att man kan något så bra som jag kan tryckeriet är en underbara känsla och jag älskar det verkligen. Så det är också anledningen till att jag tvekar.

Men när jag idag pratade med L så vad jag förstod så skulle jag ändå få behålla lite tryckeri uppgifter vilket är skönt. Fast att ha eko som så kallad utgångspunkt känns väl sådär. Jag vet om att P jobbar där och jag känner alla deltagare som är där men det känns konstigt. Just för att jag har så svårt att se mig själva hålla på med livsmedel hela dagarna.

Jag kommer att sakna min kollegor på Änga och kanske speciellt L, eftersom att jag känner jag kommit väldigt nära henne. Så det känns tungt på många olika sätt men måste försöka tänka på vad som är bäst för mig. L försvinner ju inte bara för att jag byta ställe. Och jag kommer ändå att ha kvar lite tryckeri jobb ;) Så imorgon på mötet så är det bara att försöka att vara så positiv som möjligt även om det naturligtvis finns massor av känslor.

Nu får jag önska er alla en fortsatt bra Måndags kväll och va rädda om er<3 Puss och kram

Likes

Comments

I början av hösten 2016 så fick jag möjlighet via ett par kompisar att träffa en coach som coachar i hur man kan påverka sina tankar. Och jag har träffat honom under 5 tillfällen. Det har varit väldigt lärorikt och jag har faktiskt lära mig väldigt mycket.

Mycket av hur vi mår styr vi med våra tankar, och med vårt medvetande. Allt handlar om vårt sätt att tänka, om man har ett rent medvetande så mår man oftast bra. Att ibland faktiskt bara låta tankarna flyga för bi och inte lägga någon energi på dom. När jag va där för två veckor sen så ritade han upp två cirklar på ett papper. Och i den ena cirkeln va där massa prickar alltså våra tankar, och i den andra va det bara vit. Alltså ett rent sinne.

Första gången som jag var där så pratade han också om dom tre principerna som faktiskt är nycken till det hela. Och det tre principerna är Sinne, medvetande och tankar.

Jag har fått mycket hjälp genom att tänka att det bara är en tanke. För mig som har levet med ett självskadebeteende så har detta varit till hjälp. Så när jag får en tanke på att jag vill skada mig så tänker jag okej det är bara en tanke och låter den flyga förbi.

Så vi kan verkligen påverka hur vi mår :) Om ni har några frågor på detta inlägg så lämna gärna en kommentar så ska jag svara så gott jag kan!

Får önska er alla en skön Söndagskväll och hoppas att ni får en bra start på en ny vecka<3

Puss och kram på er mina kära läsare<3

Likes

Comments

Jag känner mig som skugga men försöker att komma fram i solen så att jag kan bli synlig igen. Försöker att hitta ut och tillbaka till mig själva. Känns som att jag lever i skugga där ingen ser mig och att alla går förbi mig. Det va längesen som jag kände som jag gör nu och det är en också en känsla som jag verkligen inte vill känna.
Hjärtat mitt är krossat och min själ är mörk. Ett kaos som jag inte kan beskriva i ord.
Om jag skulle försöka beskriva de kaoset som jag ser inom mig själva så är det bara massa olika röster och minnen ifrån 2014 som jag inte vill minnas men jag gör det ändå.
Försöker hela tiden att skjuta allt ifrån mig och vill inte minns och vill verkligen inte känna den enorma smärtan som det faktisk är hela tiden. 
Önskar att jag kunde fly ifrån allt och bara få lov att vara någon annan ett tag.
Känslan när man känner sig som en skugga är inte kul  och det är framför allt väldigt jobbigt att behöva känna så.
Jag försöker att bara att vara i det som faktiskt är jobbigt utan att fly. Varför ska jag fly? Vad skulle jag vinna på det i längden? Jag skulle förlora så mycket på de.
Tack och lov så har jag stöd ifrån människor som förhoppnings vis tycker om mig för den jag är och inte tvärt om.
Jag är glad att dom finns tack och lov💕
Älskar verkligen mina fina och underbara kollegor som kan finns för mig.

TACK FÖR ATT NI FINNS FINASTE NI💕💕💕

Likes

Comments

Just nu är jag sjukt rädd för mina känslor och mina tankar.  Jag försöker att hålla mig kvar i verkligheten och jag gör allt för att inte få panik inför imorgon.  Det gick super bra i Fredags och fick beröm, men jag vet inte hur blir imorgon kanske blir det bra eller så blir det inte bra.
Det är sjukt jobbig situation för mig med massa känslor som bara explodera inom mig. Jag försöker att hantera dessa känslorna så gott jag kan. Men de känns verkligen som att jag ska gå mitt av.
Dom känslorna som jag bråkar med är skuld och skam vilket inte är dom roligaste känslorna att tampas med...... Jag försöker också att stänga av för att kunna överleva vilket är så jobbigt!

Att jag ska behöva stänga av för att överleva är också jobbigt men just nu är det också ett måste.
Efter förra veckan så har må  ångest hela jävla tiden och man har ont i magen över att faktiskt gå iväg till jobb. När jag började jobba igen så kändes det så himla bra och jag va så glad över att komma tillbaka... Men just nu är det väldigt blandade känslor inför att jobba och jag får verkligen anstränga mig för att fixa att gå iväg.
Men med bra stöd inför personalen så klarar jag av att gå iväg.
Nu ska jag lägga mig för att orka komma upp imorgon 💕
Natti natti på er😙

Likes

Comments