View tracker

Idag har det varit en underbara dag en dag som för mig har innehållet väldigt mycket kärlek och skratt. Det va väldigt längesen jag kände den glädjen som jag har känt idag och det har gett mig så mycket. Kunna umgås med människor som uppskattar mig för den jag är och som visar att dom tycker om mig är värt så himla mycket och jag älskar verkligen dom❤ När man kom på morgon så får man massa kramar och glad hej Alexandra, helt underbart!
Detta är också en daglig Verksamhet, där man jobbar med musik,teater och massa annat kul och det är något som jag brinner för och som jag skulle kunna hålla på med varje vaken timme. Älskar att få lov att göra detta, de är verkligen livet.
Människorna som finns där är människor som jag verkligen tycker om och som jag dessutom tycker är kul att träffa. Finns liksom ingen i den gruppen som jag inte skulle vilja träffa.
Dom är helt fantastiskt och underbara 😙
Älskar att få lov att vara med dom och dom är så snälla och omtänksam. Tack för att ni finns och för att jag får lov att vara med er och ser verkligen fram i mot att få träffa er varje dag äntligen blir min dröm San!Något som människor har stoppat mig ifrån i 3 år och nu är det inte någon som kommer att stoppa mig för att jag har verkligen bestämt mig.
Frösunda annorlunda tack för en underbara dag ni är BÄST!❤❤❤❤

Bilder ifrån i morse❤Nu blir det ännu mer musik ihop med skånska yezz ❤❤❤ I love ❤❤❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Inom mig just nu finns en känsla som jag inte kan sätta ord på, en konstig och obehaglig känsla som bara växer inom mig. Försöker förstå vad som händer men kan inte förstå och jag kan inte i heller sätt ord på det utan blir dragen i mellan dessa känslorna hela tiden. I mitt inner så känner jag mig ledsen och uppgiven men på utsidan känns det inte så. 

Om allt har med de beslut som jag tog igår så hade det varit helt förståeligt men jag känner inte att det har med det att göra utan att det har med andra saker att göra. Jag kan tyvärr inte sätt ord på de. Har haft en jobbig natt på grund av alla känslor som finns inom mig. Men jag försöker att göra det bästa av allt men de känns omöjligt just nu. 

Har liksom bara sån lust att slå sönder mina knogar för att slippa känna smärtan, men jag vet också att det hjälper inte så jävla mycket. Då är det tio gånger bättre att ringa till C och prata med henne så att hon kan hjälpa mig att lägga upp en plan. 

Men det är svårt att göra det när det är på kvällarna och man vet inte hur man ska hantera de. Igår hade jag så sjukt mycket ångest då jag höll på att bli tokig. Slog handen i väggen en gång men inte mer. Självklart är det lockade att göra det igen men jag vet så väl att det inte hjälper mig. Så min fråga till mig själva är vad ska jag göra i stället?  Jo jag ska ta fram min handlingsplan och använda mig av den istället för att slå i väggen. Så nu ska jag sätta fart här hemma:) Ha en go dag mina vänner!!!!

Likes

Comments

View tracker

Känslan när man känner sig förvirrad är inte kul, och den är super jobbig för att man vet inte riktigt vad man känner eller vad man tänker i heller. 
Skam och ångest är också två känslor som man inte vill känna! Just nu är det väldigt mycket känslor i min lilla kropp som bara vill ut.
Jag vet vad jag vill göra men vad fan hjälper de att slå näven i väggen, det kommer bara att göra ont. Just nu kan jag inte tänka klart och känslorna är jätte jobbiga att hantera....
Önskar att jag hade en trygg famn att krypa upp som bara kunde hålla mig men det kommer aldrig hända.
Tänk om någon bara kunde ge mig en kram och kanske kunde säga jag förstår att det är jobbigt Alexandra Men det kommer bli  bra.
Jag orkar fan inte kämpa mer ger snart upp helt....skiter i allt vad jobb,skola ALLT!
Finns liksom inte något som lockar mig länge.  Känner mig helt handfallen ....... Vem frågar upp mig om jag faller? Mamma? Pappa? Dom på jobb? C eller någon annan? Svar ingen  kommer att fånga upp mig om jag faller. Vill falla riktigt hårt denna gång så att någon fattar hur illa det är. 
En dag kommer de att få allt upp tryckt i huvudet på dom och de kommer förmodligen att fatt då!
Jag kommer inte att vara den snälla Alexandra som går med på allt längre!
Jag vet att detta inlägg är väldigt negativt med va tvungen att bara få de ur  mig!

nattinatt😙❤

Likes

Comments

Jag är så jävla trött på mitt liv det suger verkligen och jag har tappt hoppet helt. Jag vet inte vad som skulle behövas för att jag skulle få tillbaka gnistan igen till att orka fortsätta leva. Jag försöker att vara den tjejen som alla vill att jag ska vara men jag är helt jävla slut och jag orkar inte mer. Hela tiden ska man ska man ha ett leende på läpparna för att människor runt om ska bli nöjda men det går fan inte. Jag kan inte låtsas att vara glad för att andra vill det.

Har tappat allt helt känner mig så sjukt bort glöm och övergiven inte en ända jävla person som hör av sig om man inte själva tar kontakten. Sitter här hemma vid min data och skriver och känner hur trånar bränner inför ögonlocken vill bara gråta men då skulle man väl klassas som svag😢

Kan inte förstå hur det har blivit såhär illa, ser ut som en panda under ögonen just för att jag mår som jag gör. Det brukar inte var jag som säger att jag vill gå lägga mig när kl 17. Men jag ser verkligen ingen anledning för mig att sitta uppe när jag mår som jag gör. Då kan man lika gärna lägga sig och sova bort resten av denna jävla dagen.

Önskar bara att någon kunde komma och ge mig en super stor kram och bara säga att jag finns här för dig Alexandra men varför skulle någon gör det för en sån full och misslyckad människa som jag😢

Jag är krossad totalt mitt hjärta är i bitar💔Låt mig slippa lida som jag gör. Orkar fan inte länge!!!

Nu ska jag duscha och sen lägga mig sov gott där ute och ha en bra kväll💓 Puss och kram💓

Likes

Comments

Finns verkligen inga ord, vill bara skrika av smärta som finns inom mig.
Jag orkar inte en dag till är på väg att ge upp helt. Känner mig tom efter de som jag fick veta igår. Att få  vet att någon som man har varit nära vän mer inte finns mer är svårt att ta in.
Jag kan verkligen inte fatta du är borta, så otroligt svårt att ta in!  Jag blev verkligen helt tom när jag fick veta att du hade somnat in.
Vila i frid älskade du❤

Likes

Comments

Har verkligen haft en fullspäckad dag med massa saker att göra. Men det har varit skönt att vara igång. Även om städningen inte var inplanerade så va de skönt nu när det är klart.
Att träffa samtalskontakt va också skönt väldigt behövligt med tanke på hur jag har mått den sista tiden. Så nu blir det slappa framför tv med någon bra serie.  Jag hoppas att ni har de bra där ut och att ni tar hand om er.

Puss och kram 💕💕💕

Likes

Comments

Ja då var äntligen ännu en skoluppgift inlämnad det känns lite osäkert men jag har gjort mitt bästa.  Jag skrev en utredande text om adoption.  Och jag hoppas på ett G i vilket fall..... Men som sagt de känns väldigt osäkert .
Alltid lika spännade att lämna in en skrivuppgift, förra gången jag gjorde det också lite osäkert men då fick jag ett VG vilket va helt jävla underbart 😀 Att få ety VG va något som jag inte trode skulle hända mig.
Kommer ihåg när man skulle få betyg i gymnasiet och man va så sjukt nervös och de är man ju nu med. Fast att man är vuxen och går på komvux!
Nu blir de tv och en kopp kaffe.

God kväll på er och ta hand om varandra ❤ All kärlek till er 💕

Likes

Comments

Musiken för mig har väldigt stor betydelse och den har räddat mitt liv många gånger. Att tex starat en låt som man älskar och bara kunna sjunga med. På de sättet kan jag försvinna in i en annna värld dom stunderna som mitt liv känns för jävligt men även i bra stunder. Att kunna hitta tröst i musiken är en gåva och också ett väldigt bra sätt när man kanske inte har någon som kan vända sig till. Det finn många gånger då jag faktiskt känner att ingen finns för mig eller att ingem bryer sig, dom gångerna vänder jag mig till musiken. Jag har alltid älskat musik och sång. Att sjunga utsöndarar bra honmoner i kroppen. Jag har sjungit sen jag va 10år varje vecka. Att få lov att sjunga ger mig kraft och energi. 
En gång i veckan går jag iväg för att få göra just de som jag älskar sjunga. För mig är det en fristad när det kommer till musiken.
De har som sagt räddat livet på mig många gånger att få lov att sjunga och spela.

Musiken är mitt liv💕

Likes

Comments

Det räcker tydligen inte med att man redan har varit hemma 2 veckor man ska tydligen vara hemma denna veckan med.  Jag kan ju lätt säga att jag har ångest över att jag är hemma just nu. För att jag vill jobba men har blivet sjuk igen och det är andra gången på 3 veckor som jag är sjuk vilket inte tillhör vanligheterna. Jag brukar max vara sjuk en gg per år men i år är de tydligen inte så.
Att ligga hemma börjar skapa ångest och rastlöshet vilket är as jobbigt. Idag har det varit jobbigt att vara hemma och att ligga framför tv är inte roligt länge. Men att gå iväg med halsont till jobb är kanske inte så lyckat. Har idag sysselsatt mig med att följa Povens besök i lund. Vilket va rätt häftigt att se. Tänk att en så stor man har kommit hit till lilla skåne, mäktigt!  Och nu är man trött och ska sova. För imorgon blir de städa och plugga. 
God natt på er där ut😍❤

Likes

Comments

Jag hoppas verkligen på en bättre dag imorgon, för idag har det inte varit min dag.
Mår verkligen piss och skulle kunna bli liggande i sängen i vecka. Alla lust och ork har bara runnit ut i sanden och jag känner mig vilsen och rädd.
Får känslan av att ingen bryer sig om hur jag mår. Hade varit bätter om jag inte fanns känns det som i nu läget. Tycker bara att alla jobbar i mot mig iställlet för med mig. Jag har ingen aning om vad jag har gjort för fel? Kan någon förklara de?
Alla säger att detta har med min medcin att göra att göra men ska man verkligen behöva må så dåligt av den att det nästan känns som att man har blivet deprimerad?
För det är just den tunga känslan som jag. Hela denna dagen har varit så, finns liksom ingen glädje i mig över huvud taget.  Hade bara velat lägga mig ner och ge upp.
Nej nu ska jag sova och hoppas att de känns bättre när man vaknar.

Puss och kram ❤❤

Likes

Comments