Memories hurts me to try to be there but I would not be where I want to be here. Trying not to remember, but you can not let go. Are constantly reminded of what once happened. I wish I could just take away the pain I feel now. Want to punish me for themselves that I loved you. I will never forgive you for the ones you did. You said you wanted to have children with me, but you did not love me. Why? You lied to me all the time. You broke my heart! I can not believe. I can not understand, please help me understand why you did so. Am I not worth more in your eyes than that? Have your feelings for me have been a play or what was true? Even today, I try to understand why it was that it was but I can not understand. Wish I do not remember as much as I do. You hurt me!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Varför ska det vara så sjukt lockade att skada sig själva? JAG vet ju om att det inte hjälper mer än för stunden och sen har man dubbelt så mycket ångets för att man har gjort det.
JAG tänker det är bara en tanka bara en tanke och låt den gå förbi.
Jag har ju inte gjort det sen i januari  så varför ska jag skära mig själva mig nu?
Det kommer  bara att leda till mer ångest och jag  kommer att må ännu sämre av att göra det.
Fast just nu så skiter jag i det och skiter i alla annat med.
Orkar inte kämpa i mot mer! Jävla skit ångets!

Likes

Comments

Jag kan inte riktigt beskriva den enorma saknaden som finns efter dig och den tomhet det blev när vi inte vara vänner länge. Jag ver att det va mitt eget fel för att jag va en idiot, och jag önskar så att jag hade haft det ogjort men det går inte. Du va min bästa vän och jag älskade verkligen dig och gör än. Du finns så ofta i mina tankar och det kommer du alltid att göra.
Om jag hade kunnat få saker ogjorda så hade jag gjort de men det går inte. Fan det gör ont i mitt hjärta att inte ha dig kvar .
Det har gått tre år sen vi bröt kontakten och de är lång tid. På något sätt önskar jag att vi kunde börja om på nytt, bygga något nytt som kunde bli så mycket bätter.  Men jag förstår till 100% om du inte vill de.
Saknar dig mitt Troll❤ Väldigt väldigt mycket ❤

Likes

Comments

​Då var det Onsdag igen och här ligger man i soffan och har precis läst två kapitel i boken Livet efter dig som handlar om en kille som har en ryggmärgsskadad och hans nya assisten Lou, det är en bok som verkligen berör och man har svårt att slita sig. Jag är ingen person som älskar att läsa men det ingår i min utbildning att läsa 2-3 skönlitterära böcker. Och jag har ju redan läst ut min första bok som heter Det är något som inte stämmer. Också en bok som är svår att lägga ifrån sig. Där får man följa en kvinna som lever under trasiga familjeförhållande. Så jag är bra på de när det kommer till mina studier. Skönt att det är något som funkar bra i mitt liv, annars är det bara massa skit tycker jag. Kämpar på med alla gamla minnen som förföljer mig hela tiden och försöker reda ut vem jag egentligen är, för det vet jag inte känns det som. Tror jag har skrivet om mitt förflutna i ett tidigare inlägg. Där jag va någon helt annan än den jag är idag. En tjej som inte mådde så bra då och det gör jag inte nu i heller men jag försöker. Mitt liv känns lite lättare nu jag får lov att plugga samtidigt som jag jobbar. Att plugga ger mig styrka att orka med livet i helhet. Nästa skoluppgift väntar runt hörnet, har fått instruktioner på vad jag ska göra. Ska skriva en utredande text så ska bara komma på ett ämne att skriva om. Det är inte så lätt, finns så många intressanta saker som man skulle kunna skriva om. 

Men jag tänker å tänker så får väl se vad det hamnar någon stannas...Vill egentligen skriva något som ligger mig varmt om hjärtat men det är ett tungt ämnen att skriva om också. Men tänker även att de kan kanske vara bra att ha till den stor uppsatsen som kommer senare i utbildningen. Då har man mer utrymme och blir lättare att skriva då. Nu ska texten inte vara på 1-2 sidor lång. Vilket för mig är väldigt lite jag älskar att skriva finns verkligen inte något som är så roligt som att skriva. 

Ända sen jag va liten så har jag älskat att skriva, jag vet att jag skrev väldigt mycket när jag bode hemma. De fanns dock lite problem och de var att jag inte fick lov att mina saker i fred vilket va jobbigt för jag kunde inte skriva va jag ville. Jag blev liksom begränsad och fick hela tiden tänka på vad jag skrev. Så när man fick sin första mobil och såg att man kunde skriva anteckningar så blev det lite lättare för att mobilen hade man alltid med sig och då var det ingen som kunde läsa vad jag hade skrivet.. 

Idag när man bor själva så behöver man inte tänka på vad skriver och inte heller var man lägger de för det finns ingen här mer än jag som kan läsa de. Att skriva hjälper till att hantera känslor och tankar, super skönt :) Nu ska jag försöka hitta ett ämne att skriva om i skolan. Och sen bär det iväg för att sjunga en timme, underbara Onsdag!

Ha en skön dag och kväll och va rädda om er <3 Puss och kram på er<3Likes

Comments

Jag försöker att plugga men det är för mycket jobbiga tankar som  snurrar i skallen och då går det fan inte att plugga, jävla skit😈 Efter att ha haft samtal idag så är det mycket som snurra och jag försöker att sortera de men total omöjligt. 
Tankar som man kanske inte Ska ha men dom finns där, det är ju bara en tanke och inte något annat. Tankar kan inte skada mig ändå.  Jag tänker väldigt mycket hela tiden, ibland önskar jag att man bara kunde stänga av hjärnkontoret ett litet tag.
För det går inte att ha massa andra tankar när man ska plugga de funkar liksom inte.
Det är iförsig inte någon tidspress på när min uppgift ska vara inlämnad men de hade varit skönt att ha den klar så att man kan börja på nästa.  Får väl vara nöjd med det som jag ändå har åstadkommit på en vecka, har läst ut en bok och lämnat in en uppgift så ska inte vara missnöjd i vilket fall.
Fast att man kanske önskar att man hade presterat mer än vad man redan har gjort. Men som jag skrev innan så är det svårt när man har massa andra hjärnspöken som ställer till det för mig. Tänker på hur man faktiskt förstörde sitt liv som tonåring. Det va inte bara mitt liv som jag förstörde utan också andras.Man kan verkligen  undra hur man tänke då? Men det är väl så när man är tonåring man gör lite klumpiga saker. Även om det kanske inte va klumpigt så va de abslout inte bra. Fast de var som jag sa innan idag att jag ångar inte de och skulle inte heller vilja ha de ogjort. För att de jag sökt där va kärlek och någon som tycke om mig för den jag var och inte bara klaga på mig. jag kände ofta att folk bara klaga på allt som jag gjorde. De va liksom aldrig någon som var nöjd med mig. Var jag verkligen en så hemsk människa? Ibland kan jag faktiskt undra? Än idag kan jag känna att människor bara klagar på mig och jag gör verkligen  mitt bästa men jag är inte perfekt vilket inte någon är.
Känns som att man är på väg på fel håll just nu, vill inte ramla nu när jag kommit så långt.  Vill göra de vill så gärna göra det men var skulle de leda till?
Får försöka göra något annat istället!  JAG vet att jag kan klara de!
Ni får ha en bra kväll här inne och va rädd om er ❤Så ska jag försöka att vara rädd om mig😘❤

Puss och kram

Likes

Comments

Nu står jag inför nästa skol uppgift som är att skriva en argumenterande text. Att välja ämne är ganska svårt för att det finns så många olika ämnen som faktiskt är viktiga.
jag tror att jag ska skriva om abort, men jag är inte säker. 
Det finns ett annat ämnen som för mig är väldigt viktigt och det är människors rättigheter.  Då tänker jag på människor som lever med ett funktionshinder.  Att skriva en argumenterande text om hur arbetsmarknaden ser ner på oss människor som lever med olika former av NPF.
JAG vet hur det känns att leva med den kampen hela tiden.  Om hur svårt det är att få ett jobb pga av att man har en funktionsnedsättning. 
Varför ska man bli sämre behandla bara för att man har svårigheter med visa saker? Alla människor är lika värda sägs det, men inte när det kommer till jobb. Då är man inte lika värde om man har ADHD eller någon annan form av funktionshinder. 
Ett samhälle där man blir minder värd som människa vara för att man inte är som alla andra.
Ja jag får väl se vad jag väljer för ämne att skriva om.
Får önska er en fortsatt fin Söndags kväll och hoppas att ni får en bra start på den nya vecka.

kram på er❤

Likes

Comments

Denna dagen har haft många känslor med sig, jag har både varit glad,ledsen och känt en oerhörd saknad. 
En saknad som i sig kanske inte är så konstig när man är i sorg fortfarande. Jag har idag varit ute och hälsa på mormor och morfar på minneslunden i Limhamn. Känslorna bara bubblade inom mig och jag viste inte vad jag skulle göra. Inuti i mig så vill helst bara spola tillbaka tiden så att dom fortfarande fanns med mig här på jorden, men det går ju inte.
Inom mig bultar mitt hjärta av sorg och saknad efter två människor som jag älskar på djupet av mitt hjärta.
Det men jag vet också att även om dom inte finns här på jorden så sitter på ett moln tillsammans och tittar ner och är så stolta över sitt lilla barnbarn som kämpar på. Allt som vi har gjort tillsammans kommer jag alltid att bära med mig. Ni är mina änglar idag och det kommer ni alltid att vara. Älskar er och kommer ALLTID ATT göra❤Puss och kram 


Denna sång text fick mig att brista i gråt efter Mormor och morfar. Varför jag reflekterar denna till dom kan jag inte riktigt förklara.
Den säger väldigt mycket om hur kort livet faktiskt kan vara med också hur mycket glädje livet kan innehålla.


Jag ser hur ljusen brinner ut;
Jag ser hur varje liv tar slut
De strålande bloss
Som lyste för oss
Tar slut
De brinner alla ut

Jag ser hur livet rinner bort;
Hur tiden alltid är för kort
Den ändlösa stig
Som skulle bli mitt liv
Tar slut
Skall också nå sitt slut

Jag stod vi det rytande havet inatt
Och såg ut i rymdens evighet
Och jag såg en svag men tydlig glöd;
Jag såg att nya stjärnor föds
Och fast det var natt
Blev det ändå aldrig svart
Där ute
Tändes nya ljus

Vi är en sekund i epokernas ström
Men vårt liv är en oersättlighet
Så innan min låga flämtar till
Och skynningstimmen tiger still
Vill jag vara ett bloss
För de som följer oss
En tid;
Ett ljus på deras stig
En tid;
Ett ljus i deras liv

❤Älskar er mina fina älskade änglar❤

Likes

Comments

Idag har min dag varit underbar jag har varit på jobb ett par timmar, efter jobb blev det hem och plugga. Jag började i skolan igår och min första skoluppgift var att skriva ett referat på en text. Självklart så valde min lärare en text som inte va den lättaste att referera. Satt en bra stund på eftermiddagen och gjorde allt för att få ihop en bra text men det är verkligen inte så lätt. ​Jag va så nära på att ge upp och vänta tills jag kommer till skolan nästa gång vilket är imorgon. I stället la jag texten ifrån mig och la mig och vila en stund. När jag hade vilat och fått i mig lite mat så tog jag tag i texten igen och jag tror att jag fick ihop ett bra referat men som sagt det va svårt men har gjort mitt bästa och kan inte göra mer. Så nu väntar man med spänning på vad min lärare ska säga, nervös :)  Själv blev jag väldigt nöjd men det är svårt när man aldrig har gjort det innan....tycker att jag fick med de som va viktigt. 

Jag är ändå väldigt nöjd med dagen men jag gillar inte att det är kväll för då börjar helvete på jorden och det är ångesten som kommer med mörkret. Försöker hela tiden att hitta annat att lägga fokus på men det är inte så lätt, hatar att man bor ensam önskar att man hade en kille så att man slapp att sitta själva varje jävla kväll.  Ensamheten är jobbig även om man har tv och sina små kaniner så känns det tungt. Vill inte att det ska bli för jobbigt för att det slutar inte så bra. ¨

Tycker att ångesten är värre nu än den var innan jag började med medicinen som jag fick förra veckan. Jag vet inte om det kan vara en biverkning på den eftersom att jag vet om att man kan må sämre i början av antidepressiva mediciner. Känner mig trött och uppgiven så fort det blir kväll. 

Men men ska inte klaga finns de som har det ännu värre än vad jag har det så får vara glad att jag kan gå upp ur sängen på morgonen. Nu får man väl försöka att hitta på något fram tills att man ska sin medicin och gå och lägga sig så att man kommer upp imorgon. Torsdagen består av jobb och skola, så får se vad det bär med sig. Nu får jag önska er alla en trevlig Onsdags kväll<3 Puss och kram på er<3

Likes

Comments

Idag var det första dagen på Änga efter att ha varit hemma i ca 2 veckor för att det inte ha känns bra. Efter mötet igår så hade jag en väldigt go känsla inom mig om att detta skulle gå bra, och den känslan va rätt. Så idag kl 7.45 så gick jag iväg till jobb nöjd och glad. Jobbar nu bara på förmiddagen för att jag inte orkar jobba mycket längre funkar inte mer än ett par timmar. Nu väl hemma sitter man och bloggar lite innan man ska iväg igen, och nästa ställe är skolan. Ska nu försöka att klara min grundläggande Svenska så att jag kan komma vidare någon gång. Jag har försökt att plugga svenska innan men har misslyckats på samma ställe varje gång.

Jag har minne som en guld fisk vilket gör att jag har svårt att komma ihåg vad jag läser om jag ska läsa en bok. Och jag vet om att i svenskan ingår det att läsa 3 st skönlitterära böcker. Så för att kunna klara detta så har jag börjat att skriva ner vad jag har läst mer som lite stöd ord så att jag kan göra en sammanställning när jag väl har läst klart.

Själva tror jag att de kan vara en stor hjälp för att kunna klara svenskan denna gången, man brukar ju säga tredje gången gilt så får väl se om det stämmer nu med. Har i vilket fall börjat läsa en bok som heter Något som inte stämmer som är skriven av Martina Haag. Den är dels inte så tjock vilket underlättar väldigt mycket och gör kanske också att jag kan klara av att läsa den. Har läst 3 kapitel och jag kommer faktiskt ihåg vad jag har läst.

Så mitt mål med denna boken är att den ska vara slut läst innan November månad allså en bok i månaden i 3 månader. Och det är ett mål som känns rimligt att klara av. Jag har också stort stöd av dom på jobb så denna gången tror jag verkligen att jag kommer klara svenskan.

Nu ska jag snart göra mig redo för att gå iväg, måste hinna få i mig något att äta innan jag ska sätta mig i skolbänken :) Får önska er alla här inne en trevlig Tisdag, kanske blir ett inlägg lite senare om hur det har gått i skolan.


Puss och kram på så länge <3

Likes

Comments

Allt känns så konstigt idag och jag vet inte riktigt vem jag är just nu, känner mig helt upp och ner vänd för tillfället. Saker runt om mig känns bara jobbigt och tungt. Jag vet inte vem jag är eller vem jag vill vara, kanske svårt att hitta mig själva just nu. Efter allt som har varit känns de bara jobbigt och tungt. Har gått igenom en del den senaste veckan om det är det som påverkar mig i en negativt. Känslan av att man är helt slut körd är stor och jag vill bara gräva ner mig. Jag vill tillbaka till den Alexandra som jag har varit känns det som men vart skulle de leda till om man nu ska tänka efter. Jag känner att jag är inte som jag vill vara känner mig vilsen och splittrad. Det lockar som bara den att dra på sig dom där mjukis byxorna och hood tröjan igen. Fattar inte vad det är som gör att jag känner som jag gör. Nu är det bara ADHD kaos som jag brukar kalla de när jag inte får rätt på mina tankar och känslor. Finns egentligen inte så mycket känslor tror jag men jag vet inte :( Vilka känslor är det som rör sig inom mig. Är jag ledsen, arg, besviken, förtvivlad , förvirrad, vilsen eller vad är jag??? Önskar så att någon kunde hjälpa mig att bena ut vad som är jag. Efter allt som har gått igenom så är det kanske inte konstigt att jag känner som jag gör. 

Försöker att hålla modet uppe utan att bryta ihop helt, fast de hade också varit skönt så att någon fick plocka upp mig och bara finnas vid min sida. Men jag vet om att det kommer aldrig hända för att det finns ingen som vill hjälpa mig eller som vill plocka upp mig. Något säger mig att det kommer att hända, jag kommer att ramla ihop och då är det försent. Om det hade varit lättare att vara Alexandra så hade ingen varit gladare ön jag. För som det är nu så är mitt "jag" helt borta och jag kommer förmodligen inte att hitta mig själva igen även om jag skulle försöka. 

Vilsen, rädd, orolig, ledsen och alla andra känslor man kan känna finns inom mig och det känns som att jag ska explodera helt. Kanske det jag ska göra för att människor ska förstå att det har varit för mycket den senaste tiden. Inte bara de som har varit nu som är jobbigt utan även de som har varit länge bak i tiden. Detta kom fram igår när jag skrev mitt blogg inlägg om hur jag har varit innan jag blev den jag är idag. En tjej som levde på cigg och energidricka och gick alltid i mjukis och hade luvan uppe. Det känns som att jag är på väg tillbaka och som att jag inte orkar riktigt just nu. Vill ha hjälp men vet inte var jag ska få den ifrån? Någon här inne som vet hur man hittar tillbaka till sig själva?

Nej nu orkar jag inte skriva mer, behöver bara få lov att vara och låta tårarna komma så att jag kan komma tillbaka igen. FÖRLÅT för att mina inlägg just nu är väldigt negativa men behöver få det ur mig. 

Hoppas att ni får en bra Måndags kväll<3 

Puss och kram

Likes

Comments