Jag har nu jobbat i 3 dagar och det känns bättre än vad jag någonsin kunde drömma om. Mår bra och har varit utan  ångest dessa dagarna vilket är så skönt.
Jag har inte jobbat på 4 mån och nu har man börjat igen så det känns underbart 😉
Hoppas att ni får fortsatt bra Ondag!

Kram en glad tjej 💖💖💖

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Från och med idag den 14/2-17 kommer jah att börja förändra mitt liv. Detta genom att börja äta sunt och träna varje dag. Kommer att försöka minska ner på kolhydrater och försöka äta mat som innehåller mycket proteiner. Har ett mål med detta och de är att gå ner 10kg.
Det kommer att bli svårt i början och jag kommer förmodligen att vara trött och få abstinens besvär, eftersom att man är van vid att dricka mycket energi dricka eller läsk.
Under sommaren 2016 gjorde jag ett försök och lyckades ganska bra, men pga av dödsfall i familjen så orkade jag inte hålla fast vid det. Men nu ska jag göra om det och jag ska verkligen försöka gå ner mina 10kg. När jag har gått ner dom så är jag nöjd och tänker inte kämpa för att gå mer i vikt sen utan ska försöka att bygga lite muskler i stället.
Jag hoppas verkligen att jag lyckas, skulle bli så stolt över mig själva om jag klara detta!
Ni som följer min blogg kommer att få en uppdatering varje vecka om hur det går för mig.
Nu säger jag god natt och hoppas ni får sova gott😉 Imorgon kl 8 ska man upp och ut och gå!
Nattinatt❤

p.s Glad alla ❤  dag

Likes

Comments

Då va de fredag igen och helgen har många roliga saker att bjuda på.  Började denna fantastiska helg med att gå och göra vid mina naglar vilket jag har sett fram i mot och nu har man städat till sina små älsklingar. Ikväll blir att de lungt då jag har mått väldigt dåligt ett tag och inte riktigt varit mig själva. Jag har haft de jobbigt med ångesten och massa annat skit. 
Men nu ska jag försöka se framåt och hoppas att det ska bli bra. Försöker att se dom små positivt sakerna som jag ändå trots allt har. Nu tar jag helg och hoppas att ni får det bra.

Puss och kram på er❤😘❤😘❤😘

Likes

Comments

Just nu känner jag mig totalt orkeslös och tom! Försöker att hitta tillbaka till den vanliga och glad Alexandra men just nu är det tomt!
Orkar göra en sak och sen måste jag vila för att orkar göra nästa.  Bara att hänga upp tvätten tog den lilla kraften jag hade och nu ligger man i soffan och ska försöka samla kraft till att orkar duscha.
Det är så sjukt jobbigt att de såhär och jag vill inte att det ska vara såhär.  Utan jag vill att jag ska må bra och kunna fungera som vanligt men jag kan inte de.......
Är så fruktansvärt trött, brukar säga att jag ser ut som en panda under ögonen och de gör jag verkligen nu! Känns som att man inte har sovit på flera dygn. Nu vill jag bara att det ska bli dags för att lägga sig för att jag orkar verkligen inte vara uppe känns bara jobbigt att vara uppe.Önslar att den gamla Alexandra kommer tillbaka för detta är inte den tjejen som jag brukar vara. När man inte känner igen själva då början man bli orolig. Vill bara få lov att må bra och känna mig som människa men just nu känner jag mer som en degklump. Vill bara sova bort mitt liv just nu😢😢😢😢😢

Likes

Comments

önskar att du va här oss mig och kunde säga dom där tröstande  orden som du brukade säga när jag va en liten flicka.
När du satt där på sängkanten och pratade med mig när jag skulle sova eller så läste du en bok för mig.
Du va men person som jag Älskade högt och kommer alltid att älska dig även om du inte finns här på jorden mer. Önskar att jag kunde slå nummer till himlen så att jag kunde prata med dig.  Få höra din  varma röst och dina kärleksfulla ord💕
Snälla kan du inte komma tillbaka så jag slipper känna mig så ensam. 
Känner mig så ensam och rädd nu mera, känns som att alla runt om mig har lämnat mig. Jag har verkligen inte något kvar. Därför är saknade efter dig ännu större💕Snälla kom tillbaka!
Snälla kom tillbaka snälla!

Likes

Comments

Jag vill ha numret till himlen,så jag kan ringa dig då och då, men ingen levande jag känner vet vilket nummer man skall slå, kontakten den är  bruten och jag måste nog förstå,men får försöka via tanken att dig ändå nå❤

i miss you💕

Likes

Comments

Jag är så glad att jag fått lära känna dig under alla dessa år som vi har träffats.  I med och mot gångar finns du där, och lyssnar och ger råd. Du är en underbara människa och du har ett stort hjärta. 
Som när du va här i Tisdags och jag fick den där kramen av dig, vilket betyder så mycket för mig och jag kan leva på den hur länge som helst. Kanske svårt att förstå men för mig är det dom små sakerna som är viktiga.
Du har en stort plats i mitt hjärta och jag är så glad att jag har dig som min samtalskontakt verkligen tack💕

Likes

Comments

Jag kan inte ens förklara hur mycket den kramen som jag fick idag betyder för mig, det går inte att beskriva i ord.
Jag blev verkligen så glad av att få lite närhet för en gång skulle. För mig va denna kramen verkligen så viktig och den kommer jag att leva på länge. För mig är de viktigt med en kram för att den ger mig lite hopp tillbaka när allt annat känner svårt..Ett ämne sin gjort mig rädd och skapade liten ångest och som göra ont, därför va denna kramen så otroligt behövd.

Varje gång ett vist ämne kommer upp till ytan så får jag mer eller minder panik och den känslan skrämmer mig så otroligt mycket. 
Vet att just att detta är så viktig för att jag ska må bra och för att jag kan kanske få reda på varför jag har så ont som jag har. Fick ett erbjudande idag då en vis person kunde tänka sig att följa med mig. Jag vet att jag måste göra de någon gång men har sjukt svårt för det och får ont i hela kroppen bara av tanken. Ångesten är as jobbig när de kommer till just de.

Men det är bara att kämpa vidare❤

Likes

Comments

Finns verkligen inte ord för dem totala kaos som jag just nu upplever. Jag försöker att vara så samlad jag kan mitt i allt kaos och jag försöker hitta en väg ut ur det som är kaos men går inte.  Orkar inte ha sådär vill må bra men det känns som att man bara går runt i en cirkel och jag får panik då det känns som att man ska dö.
Försöker att hitta en väg som känns bra och där jag känner mig bekväm men det finns ingen möjlighet känns det som. Mitt liv är bara en ända stor röra. Vill bara skrika av ångest och ledsen het.  As jobbigt att hålla ihop inför visa människor. Men är rädd att visa vad jag känner och vill inte höra "ryck upp dig" för dom orden är inte kul att höra att när man mår som jag gör just nu. Har inte kunnat gå upp ur sängen från nu och de är inte så kul, fast vad fan ska jag göra?
Vill egentligen bara försvinna ifrån allt som känns jobbigt och fly till en plats där jag kan få lite lung och ro men det går ju inte.  Samtidigt så vet jag ju om att de inte funkar så.
Gör verkligen vad jag kan för att försöka hålla mig kvar i nuet fast att jag bara vill fly. Skolan är kaos och jag orkar inte ta mig dit och jag det är bull för jag vill klara skolan.
Inget är som det ska och de känns som att man är iväg över allt bara för att man inte mår bra.
Snälla hjälp mig att hitta tillbaka till mitt rätt jag!
Önskar inget heller än att få lov att må bra och få lov att vara glad.
Sättet som jag straffar mig själva på är väldigt destruktivt och jag vet också att inget blir bättre av att inte äta. Känns som att ingen förstår hur jobbigt det är att leva mitt liv just nu😢 Just nu vill jag bara dö och försvinna i från detta helvete. 
Men vill ändå hitta orken att fortsätta kämpa lite till!

Likes

Comments