Just nu är jag sjukt rädd för mina känslor och mina tankar.  Jag försöker att hålla mig kvar i verkligheten och jag gör allt för att inte få panik inför imorgon.  Det gick super bra i Fredags och fick beröm, men jag vet inte hur blir imorgon kanske blir det bra eller så blir det inte bra.
Det är sjukt jobbig situation för mig med massa känslor som bara explodera inom mig. Jag försöker att hantera dessa känslorna så gott jag kan. Men de känns verkligen som att jag ska gå mitt av.
Dom känslorna som jag bråkar med är skuld och skam vilket inte är dom roligaste känslorna att tampas med...... Jag försöker också att stänga av för att kunna överleva vilket är så jobbigt!

Att jag ska behöva stänga av för att överleva är också jobbigt men just nu är det också ett måste.
Efter förra veckan så har må  ångest hela jävla tiden och man har ont i magen över att faktiskt gå iväg till jobb. När jag började jobba igen så kändes det så himla bra och jag va så glad över att komma tillbaka... Men just nu är det väldigt blandade känslor inför att jobba och jag får verkligen anstränga mig för att fixa att gå iväg.
Men med bra stöd inför personalen så klarar jag av att gå iväg.
Nu ska jag lägga mig för att orka komma upp imorgon 💕
Natti natti på er😙

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har verkligen så sjukt mycket ångest av denna dagen så det är nästan omöjligt att hantera mina känslor. Jag försöker att vara här och nu istället men svårt och jobbigt. Skulle vara mycket enklare att bara fly ifrån dessa känslorna men det vinner jag verkligen inte ett skit på.
Det ända som jag skulle vilja göra är fly för att slippa känna smärta och denna fruktansvärda ångest jag bär på just nu.
Jag har ju fasta för just denna dagen i över em vecka och ni sitter man på jobb och klara det ganska bra även om det är jobbigt.
Det är mycket minnen och känslor som kommer ifatt mig och jag försöker stå ut😢 Det är känslor som jag mer eller mindre bara har trängt undan för att slippa känna hur jobbiga dom. 
Vilket  blir som en flykt för att man inte orkar var där, jag har verkligen bara stoppat huvudet i sanden.
Men idag kunde jag inte först de utan va tvungen att vara i känslorna hur ångestladdat de än må vara.
Får panik när alla minnen kommer ifatt mig och jag inte kan hantera dom.
Det ända jag som vill är att våga släppa taget om dom känslorna och låta det komma. För ju mer jag stänger av ju jobbigare blir det.
Mitt liv är kaos just nu och jag orkar inte riktift men gör mitt bästa 💕
Trevlig helg!

Puss och kram

Likes

Comments

Jag vill verkligen inte att denna veckan ska ta slut en vecka för mig som innebär så mycket oro och ångest. Jag vet att man inte oroa sig i onödan men just nu så gör jag det vilket också tar väldigt mycket energi ifrån mig, fan vill verkligen inte. Jag kan verkligen inte påverkar det i heller och de är sjukt jobbigt. Idag på jobb så pratade vi lite om de, och det viktigaste är att jag kommer till jobb på fredag ovs hur tufft än må vara.
Är väldigt tacksam för att jag har stöd av mina kollegor och de hjälper mig jätte mycket, och jag vet att dom kommer finns där för mig.
Jag vet om att det kommer inte gå att undvika denna människa i resten av mitt liv så det är väl att bra på ett sätt att jag nu ställs inför denna prövning de faktiskt är för mig.
Det bästa som jag kan göra är att utmana mig själv och det kommer jag verkligen att göra även om det känns hårt och jobbigt. Ju mer tiden går ju mer ångest får jag, försöker hela tiden att skjuta bort de men går inte...Är bara så rädd😢

Likes

Comments

Jag är helt slut på grund av att ångesten håller i sig hela tiden och jag får inte någon paus just nu. Varför skulle "hen" dyka upp på mitt jobb?!  Nu när jag äntligen trivs på jobb och tycker att det känns bättre än någon sin så ska "hen" dyka upp där.
Fick verkligen sån panik igår när " hen " va på besök då viste jag inte att "hen" skulle  börja men när jag fick veta de så blev det så mycket värre. Och jag vill bara fly för att jag  inte stod ut med mina känslor just då.
Det blir som att allt  kommer tillbaka igen.
Alla känslor, tankar allt kommer tillbaka igen,fan jag som har kommit så långt och nu ska jag på något sätt behöva gå igenom dom en gång till. Naturligtvis så kan jag inte hindra " hen" för att vara där, men varför just där varför????? 
Hur ska jag lyckas komma iväg varje dag när jag vet om att "hen" är där? Rädslan för att hur jag kommer att reagera men även om hur "hen" kommer att reagera för det finns de ingen som vet.
Jag vill verkligen inte behöva känna mig "rädd " när jag ska gå till jobb utan vill kunna gå dit utan att behöva känna denna fruktansvärda känslan. För som det har varit dessa 3 veckorna som jag har jobbat så har de känns bättre än någonsin och de har till och med varit roligt att gå iväg på morgon.
Nu är jag rädd att de blir samma känsla som när jag va kornet och de är verkligen inte nått som jag vill känna.
Fan jag kan inte vara där om "hen" ska vara där varje dag. Det kommer att bli ett rent helvet för mig😢
Just nu känner jag mig som den mest ensammast människa  på jorden. Mitt hjärta är i sönder och går inte att laga. Allt kommer tillbaka FAN FAN  FAN FAN FAN FAN 😢😢😢😢
Varför skulle detta hända just nu?  Vill inte att den dagen ska komma, önskar att den dagen inte finns!
Är så rädd 😔
Men nu ska jag inte klaga mer, ni får ha en bra eftermiddag och kväll❤

Puss och kram 💕💕

Likes

Comments

Jag har nu jobbat i 3 dagar och det känns bättre än vad jag någonsin kunde drömma om. Mår bra och har varit utan  ångest dessa dagarna vilket är så skönt.
Jag har inte jobbat på 4 mån och nu har man börjat igen så det känns underbart 😉
Hoppas att ni får fortsatt bra Ondag!

Kram en glad tjej 💖💖💖

Likes

Comments

Från och med idag den 14/2-17 kommer jah att börja förändra mitt liv. Detta genom att börja äta sunt och träna varje dag. Kommer att försöka minska ner på kolhydrater och försöka äta mat som innehåller mycket proteiner. Har ett mål med detta och de är att gå ner 10kg.
Det kommer att bli svårt i början och jag kommer förmodligen att vara trött och få abstinens besvär, eftersom att man är van vid att dricka mycket energi dricka eller läsk.
Under sommaren 2016 gjorde jag ett försök och lyckades ganska bra, men pga av dödsfall i familjen så orkade jag inte hålla fast vid det. Men nu ska jag göra om det och jag ska verkligen försöka gå ner mina 10kg. När jag har gått ner dom så är jag nöjd och tänker inte kämpa för att gå mer i vikt sen utan ska försöka att bygga lite muskler i stället.
Jag hoppas verkligen att jag lyckas, skulle bli så stolt över mig själva om jag klara detta!
Ni som följer min blogg kommer att få en uppdatering varje vecka om hur det går för mig.
Nu säger jag god natt och hoppas ni får sova gott😉 Imorgon kl 8 ska man upp och ut och gå!
Nattinatt❤

p.s Glad alla ❤  dag

Likes

Comments

Då va de fredag igen och helgen har många roliga saker att bjuda på.  Började denna fantastiska helg med att gå och göra vid mina naglar vilket jag har sett fram i mot och nu har man städat till sina små älsklingar. Ikväll blir att de lungt då jag har mått väldigt dåligt ett tag och inte riktigt varit mig själva. Jag har haft de jobbigt med ångesten och massa annat skit. 
Men nu ska jag försöka se framåt och hoppas att det ska bli bra. Försöker att se dom små positivt sakerna som jag ändå trots allt har. Nu tar jag helg och hoppas att ni får det bra.

Puss och kram på er❤😘❤😘❤😘

Likes

Comments

Just nu känner jag mig totalt orkeslös och tom! Försöker att hitta tillbaka till den vanliga och glad Alexandra men just nu är det tomt!
Orkar göra en sak och sen måste jag vila för att orkar göra nästa.  Bara att hänga upp tvätten tog den lilla kraften jag hade och nu ligger man i soffan och ska försöka samla kraft till att orkar duscha.
Det är så sjukt jobbigt att de såhär och jag vill inte att det ska vara såhär.  Utan jag vill att jag ska må bra och kunna fungera som vanligt men jag kan inte de.......
Är så fruktansvärt trött, brukar säga att jag ser ut som en panda under ögonen och de gör jag verkligen nu! Känns som att man inte har sovit på flera dygn. Nu vill jag bara att det ska bli dags för att lägga sig för att jag orkar verkligen inte vara uppe känns bara jobbigt att vara uppe.Önslar att den gamla Alexandra kommer tillbaka för detta är inte den tjejen som jag brukar vara. När man inte känner igen själva då början man bli orolig. Vill bara få lov att må bra och känna mig som människa men just nu känner jag mer som en degklump. Vill bara sova bort mitt liv just nu😢😢😢😢😢

Likes

Comments

önskar att du va här oss mig och kunde säga dom där tröstande  orden som du brukade säga när jag va en liten flicka.
När du satt där på sängkanten och pratade med mig när jag skulle sova eller så läste du en bok för mig.
Du va men person som jag Älskade högt och kommer alltid att älska dig även om du inte finns här på jorden mer. Önskar att jag kunde slå nummer till himlen så att jag kunde prata med dig.  Få höra din  varma röst och dina kärleksfulla ord💕
Snälla kan du inte komma tillbaka så jag slipper känna mig så ensam. 
Känner mig så ensam och rädd nu mera, känns som att alla runt om mig har lämnat mig. Jag har verkligen inte något kvar. Därför är saknade efter dig ännu större💕Snälla kom tillbaka!
Snälla kom tillbaka snälla!

Likes

Comments