På liberos hemsida kan man reda nu se deras kommande kampanj, den här gången kommer man kunna få gratis regnkläder genom att spara ihop 8 kampanjkoder.

Kommer finnas i stl 92.

Jag passade på att beställa hem en värdecheck på 50,- för mina poäng så blir det lite billigare när det är dags att ladda upp med blöjor igen. Nu hoppas vi på bra kuponger tills dess också :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är du ett riktigt fan av pizza? Tillsammans med Dr. Oetker bjuder vi in till smaktest av nya Pizza Tradizionale, fortfarande stenugnsbakad och nu med mer topping och naturliga råvaror. Vi söker 1000 pizzaälskare som vill testa och dela sina upplevelser.

Ansök senast 6 september

Ansök här

Nya stenugnsbakade Pizza TRADIZIONALE från Dr. Oetker

Likes

Comments

Just nu finns en rabattkod som ger dig 50kr i rabatt hos polarn o pyret, har du inte redan en märkpenna kan du passa på att beställa en gratis (fri frakt om du hämtar i butik).

Jag passade på att beställa nya strumpor till lillen och betalade bara halva priset för dem.

Rabattkoden är LOPPIPOP (rabattkoden fungerar endast om du är medlem och inloggad)

Länk till polarn o pyret här

Likes

Comments

Se hit alla hantverkare. Tillsammans med Fristads Kansas söker vi 50 testpiloter som vill vara med och utvärdera en ny hantverkarbyxa med stretchpartier för ökad rörelsefrihet. Vi letar efter dig som jobbar på ett bygge och vill tycka till om byxornas komfort, smidighet och funktioner. Vi hoppas på många spännande testrapporter från hela landet. #smartson #fristadskansassverige

Ansök senast 1 september

Ansök här

Fristads Kansas Hantverkarbyxor

Likes

Comments

Idag svarade jag på en undersökning i Ram-panelen vi föräldrar och kom då över 400 poäng som gjorde att jag kunde beställa 2 fina Hamptons handdukar.

Vill ni också gå med i den panelen så gör ni det här.

Likes

Comments

Vad shoppar du för 100 kronor? Nu kör vi ett nytt test med Refunder, tjänsten som ger dig pengar tillbaka på kontot när du handlar online. Vi söker 500 testpiloter som inte är medlemmar hos Refunder idag, men du ska vara en fena på att nätshoppa och är nyfiken på tjänsten. Du som blir utvald testpilot får 100 kronor att sprätta - är det något för ditt shoppingsinne? #smartson #refunder

Ansök senast 7 september

Ansök här

Refunder

Likes

Comments

Tänkte passa på att tipsa om att Ellos har 20% på allt inkl varumärken med koden 345416

Länk till ellos här.

Jag tänkte passa på att köpa nya skor till hösten.

Glöm inte att gå via en återbäringssida så ni även får lite tillbaka, Refunder ger till exempel 5% tillbaka.

Likes

Comments