Fråga 1 Smeknamn? Memmlan, Snuttegumman, maleficent ( onda fen i törnrosa)

Fråga 2 Stjärntecken? Vattenman

Fråga 3 Jobb? Personlig assistent

Fråga 4 Är du kär? Ja

Fråga 5 Saknar du just nu? Min döda hund Terry

Fråga 6 Favorit ämne i skolan? Svenska

Fråga 7 Dina 3 värsta rädslor? Ormar, Spindlar och Höjder

Fråga 8 Hårfärg? Brunett

Fråga 9 Ögonfärg? Grönblå skulle jag tro!

Fråga 10 Husdjur? Jepp två katter.

Fråga 11 Vem vänder du dig till först om det hänt något? Pappa

Fråga 12 Vilka ord beskriver dina bästa vänner dig med? Snäll, Mystisk, Kaxig, Uthållig och Hjälpsam

Fråga 13 Någon du älskar? Min lillebror

Fråga 14 När höll du någons hand senast? Igår

Fråga 15 Har du någon vän av det motsatta könet som du kan berätta allt för? Ja!

Fråga 16 Detta vet inte många om dig? Att jag har sångröst

Fråga 17 När blir du riktigt arg? När folk ger sig på rörelseförhindrade, personer med diagnoser som läs och skrivsvårigheter

Fråga 18 Vad är det värsta du hör? När folk tackar mig för hjälpen!

Fråga 19 Minns du vad du drömmer på nätterna? Nej

Fråga 20 När brukar du gå upp? Vardagar mellan 05.00-07.00 bror på vad jag blir väckt av! Helgen 07.00-08.00

Fråga 21 Berättar du allt för alla dina vänner? Nej

Fråga 22 Vilket bilmärke brinner du för? Volvo och Bmw

Fråga 23 Scania eller Volvo? Scania

Fråga 24 Band eller Artist du lyssnar mest på? Homefree, Alan Jackson och Volbeat

Fråga 25 Favoritfärg? Silver

Fråga 26 Har du varit olyckligt kär? Ja

Fråga 27 Bästa minnet? Alla timmar jag fått spenderat på ett speciellt åkeri

Fråga 28 Är det något du vill uppleva igen? Ja att få vara på det åkeriet igen!

Fråga 29 Värsta frågan man kan ställa till dig? Hur jag mår!

Fråga 30 Är du lycklig just nu? Nej

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej idag ska jag berätta om en rätt jobbig sak som jag inte alls tänkte berätta för er! Men jag har ingen anledning att hålla mun om det då det faktiskt handlar om mig och min pappa 2. Här kommer min en kort version av historien.

Han skaffade ny flickvän och det ända jag sa om det va att det var att jag var rädd att han skulle glömma bort mig totalt. Han lovade mig att han skulle bevisa för mig att så skulle det inte bli för han älskade mig! Och jag nöjde mig så fast jag kände mig orolig.

Efter ett tag började han bli knepig hörde av sig mindre och va kort i tonen han vågade inte längre tala om för mig att han älskade mig eller skriva det till mig. Jag försökte prata med honom lugnt men det enda jag fick till svar var att nej men det är mycket nu. Och jag jobbar. Jag nöjde mig så med det också och tänkte ja men det blir bättre sedan.

Tiden gick och jag hörde inte ifrån honom jag har försökt att ringa, sms och allt möjligt men han är rädd för mig vet inte varför. Men jag blir ju arg när han inte ger mig nån chans jag är mer ledsen än arg. Jag vet inte ens varför han slutade höra av sig. Jag vet inte om det är nått hon har sagt att han måste göra det för han gjorde misstag i början av förhållandet. Men det hade inte med mig att göra. Om hon tror att han gör såna saker med mig då är det dax för tant att söka hjälp. Det är ett hål i mitt hjärta och allt jag vill är att han ska komma tillbaka till mig. Men som det ser ut nu så gör han inte det någonsin igen.

Hoppas ni visar respekt och hata inte på honom det löser ingenting. Hur han ser på det hela kan jag inte tala om för det vet jag inte.

Likes

Comments

Katrin får en pojkvän men hon älskar honom inte. Hennes bästa vän blir förälskad i den nya killen i klassen. Adam heter han Katrin försöker få Adam intresserad av hennes bästa vän men det går inge bra, samtidigt har Katrins lillebror börjat betett sig konstigt men Katrin har så mycket problem med killarna så hon märker inget. Samtidigt har hon en gnagande saknad som förstör familjen. Frågan är kommer hon få den hon egentligen vill ha. Kommer familjen bli hel. Kommer hennes bror få det bra. Ja det får ni ta redan på själva.

Denna va familje problem och kärlek rakt igenom. Inte så mycket för mig. Men absolut en bra och rolig bok. Men är mer för dem yngre. Den får 8 poäng.

Likes

Comments

Ava åker iväg för att ta reda på hur hennes bror dog. Ava ska stämma hennes brors chef för hon tycker att allt är hans fel. Men på vägen tar hon reda på saker och ting. Så börjar hon fundera på vad hände egentligen. Men hon spelar svår och vill helst inte visa någon att hon kanske ska ändra uppfattning. Men frågan är om Ava kommer att lita på chefen som heter Dane. Och frågan är kan Ava hålla känslorna i trim.

Denna bok är en av den bästa jag läst. Den är bra och mycket kärlek, tvivel, spänning, drama ja allt som ska finnas i en bok.

Tydligt när det händer något det går som i en karusell upp och ner. Och det är ett stort plus!!!

Mer tänker jag inte skriva ni får läsa själva samma gäller det andra bok inlägget.

Likes

Comments

Hej på er jag har läst ut tre böcker på två månader så jag vill skriva och poäng sätta böckerna. Och vi börjar med den första jag läste ut och det är. De mörka skuggornas hus av Barbara Wood.

Denna bok handlar om en kvinna som heter Layla hon har jämt förlorat sin mamma och återvänder hem till sitt barnhem. Men det finns mörka hemligheter och hon får reda på saker hon aldrig ens skulle misstänka själv. Hon får se och vara med om saker som ingen någonsin varit med om. Och hon får veta vad som gömmer sig i dem mörka gångerna som blivit mörka av hemligheterna. Men frågan är kommer hon själv klara allt detta. Och kommer hon kunna återvända till London och älska sin käraste som väntar på henne. Efter allt hon varit med om.

Denna bok var bra men jag gillar inte sjukdoms bildade böcker. Men denna bok har dramatik, spänning, romans, skräck. Den är tydlig med vad som händer det händer nått hela tiden. Denna bok får 10 poäng av 10

Likes

Comments

Inte ens en månad har gått sen du talade om för mig att du skaffat nytt. Då har du gömt det bakom min rygg minst ett år också!! Men inte ens en månad och vad händer jo kärringen går in och börjar snoka på min familjs privatliv!! Jag ser redan rött!!! Mina ögon har svartnat och jag är så förbannad så jag skulle kunna slå sönder och ihjäl allting!!! Du visste att jag inte va psykiskt i balans detta visste du!!! Men ändå sätter du din ända styvdotter på kanten och ser till så hon känner sig kränkt, otrygg och i obehag!!! Skulle jag kunna så skulle jag vilja ha säkerhetsvakter!!! EN MÅNAD!!!! Det hann inte ens gå EN MÅNAD!!! En ger sig inte på min familj!!!! En gör inte det med att spionera på oss!!! Jävla folk!!!! Hur kunde du se till så detta hände mig!!!

Likes

Comments

Först så tänkte jag inte så mycket reagerade inte så mycket. Några timmar senare så började tankarna gå. Sen kom känslorna jag trodde jag slapp denna gången. Illamåendet krampen i magen kräkreflexer. Kände smärta huvudet snurra av tankar jag orkade knappt stå! Du lovar och lovar och allt jag ville va att få ett slut. Sa till min bättre hälft min bästa vän snälla gubben låt mig hoppa i sjön så det får ett slut. Dagarna har gått och nu är min ilska skickad i höjden! Jag vill skrika slå sönder saker och ting varför kunde du inte knipit käft! Just den kvällen kunde du ha tigit men jag antar att någon annan hade talat om det för mig i så fall redan då! Och då hade allt sett värre ut! Men en sak ska du ha klart för dig.. du tar vara på mig för det är det ända du har kvar här och du tar vara på åkeriet in i det sista och pratar med dem där!! För det är vad jag kämpar för!! Nog för att du har varit med och krossat många portar i mitt liv men den porten till det åkeriet och mitt liv krävs mer än det starkaste spräng medelet för att krossa!!

Likes

Comments

När man har förlorat sin trygga punkt i livet då funderar jag på vad kämpar jag för? Varför tar jag alla smällar när jag vet att den trygga punkten jag hade inte finns något mer! Varför hänger jag kvar och håller fast mig vid bergets kant varför släpper jag bara inte! Jag trodde att mitt lidande var slut nu men jag hade fel. Folk säger faller du så tar vi i mot dig! Men jag tror inte någon skulle göra det och absolut inte du! För du vet lika väl som jag vilka jag kämpar för! Och du vet om jag skulle falla och hamna på botten skulle mitt lidande vara slut! Det finns meningar med livet men de meningarna har oftast ett slut och de sluten är fruktansvärt fula. Det är livets djävlighet!!

Likes

Comments

Hej på er har återigen läst ut en bok av Helena Von Zweigbergk. Det är en kriminalroman som utspelar sig på ett kvinnofängelse. Det handlar om en kvinnlig präst som pratar med sina fångar men en dag slutar allt normalt att upphöra. Och blir inblandat och få se och höra sånt en aldrig skulle tro kunna hända. Och allt börjar när den ena fången har skrivit en bok om sitt liv som missbrukare m.m.

Vill ni veta mer får ni läsa den för mer tänker jag inte berätta.

Inte den bästa boken jag har läst men absolut inte den sämsta. Jag fastnade inte riktigt för den vissa delar i den gillade jag vissa inte. Måste dock tillägga att karaktärerna var bra beskrivna.
Helt okej får 6 poäng av 10

Vi ses i nästa inlägg.

Likes

Comments

Hej på er återigen en bok jag har läst ut av Katarina Von Bredow en tonårsförfattare. De böcker hon skriver är relaterat till tonåringar och hon skriver mycket om problem tonåringar kan få och ha.

Denna boken handlar om två syskon de blir kära i varandra men självklart håller de det hemligt eftersom de är syskon. Men de gör allt för att de inte ska vara kära i varandra men det går bara inte. Men en dag förändras allt och hela livet förändras. Men vad som händer ja det får ni ta reda på själva.

Jag tyckte att denna boken var bra det var bra flyt i den. Jag gillade denna skarpt men den får ändå enbart 8 poäng av 10. Vissa kapitel förstörde en del men gillade den ändå. Föreslår att ni läser den ni kommer inte ångra er.

Vi ses i nästa inlägg.

Likes

Comments