Header

Häromdagen blev tidningskorgen (från loppisen i helgen) färdig med ett par lager färg och schabloner. Jag blev jättenöjd, och gillar såna nyttoprylar här hemma. Den passar också in på övrig inredning i vitt.

Idag har jag städat lägenheten grundligt, och det var behövligt. Har varit så lat senaste veckorna. Sen har jag varit ut på en cykeltur, och avslutningsvis handlat lite mat. Nu blir det inget annat än ta det piano... är så smärtpåverkad i lederna. Blir att ta det lugnt och bara njuta av en stilla tevekväll.

För det mesta fixar jag min ständiga smärta, men ibland känns det tufft. Tänk att jag i snart 20 år har haft denna sjukdom utan att kunna bota eller bli fri den. Det är bara att gilla läget, som man säger...

Likes

Comments

De senaste dagarna har varit väldigt trevliga men intensiva. Igår var jag och hälsade på en gammal vän och kollega. Vi fikade och sen blev jag bjuden kvar på middag. En jättetrevlig dag ute på landet. Vi har alltid så mycket att prata om när vi ses. Jag cyklade nästan en mil och det kändes i benen idag. På morgonen tog jag en motionspromenad också, så det var en riktigt aktiv dag.

Idag har jag besökt en annan god vän, vi satt ute och fikade på balkongen hos henne. Hembakt bröd med ost till kaffet...mums. Alltid lika trevligt att ses. Det var fint cykelväder idag också. Ikväll var det så dags för födelsedagsfirande. Vi blev bjudna på en läcker smörgåstårta och godbitar till kaffet. Man behövde inte laga middag idag heller...så lyxigt.

Jag har dessutom hunnit med att besöka några loppisar i eftermiddag. Hittade en vas i keramik, och en glasburk med lock. .Är ute efter en köksstol men hittar ingen lämplig. Jakten går vidare....det kommer in nytt eftersom, och jag gillar att fynda på secondhand. Ikväll är jag jättetrött. Regnet kom precis lagom när jag skulle hem från kalaset. Tur att jag inte hade så lång väg hemåt.

Det har varit två mycket sköna dagar med fina människor. Jag är så tacksam, men i morgon måste jag ta tag i städning av lägenheten. Har skjutit fram detta trista i flera dagar....men imorgon börjar jag så smått.

Likes

Comments

Redan dags för ny tacksamhet. De sista sommarveckorna flyger iväg.

*****

* Skönt augustiväder.

* Loppis i Stadsparken.

* Kvällsfotografering.

* Tända ljus.

* Musikprogram på svt.

* Färsk vitkålssallad.

* Morgonkaffe.

* Fotoprojekt.

* Akrylmåleri.

* Målning och Schablonmålning.

* Chokladsnittar till kaffet.

*****

Fler bidrag ser du här.

Tacksamhet - samlat

Likes

Comments