Header

Hösten har kommit långt, och sjunger väl snart på sista versen. Idag fick vi i alla fall en dag utan regn...är så tacksam. Jag gick ut på en lång fotopromenad. Som jag har längtat efter frisk luft och att riktigt röra på mig. Nere vid ån var det spegelblankt.

Det lyser skarpt gult och orange om björkarna på Sveafältet. Här har jag både bott och arbetat i flera år innan jag flyttade ut från stan i villa. Det är många år sen nu. Barnen var små, och de fick växa upp i en trygg miljö ute på landet.

Det är en mycket vacker tid under oktober. Vi är redan halvägs in i månaden. Oj vad tiden går. Färgerna är magiska, trots avsaknad av solsken. Vi fick se några strimmor av solljuset idag, men det var korta stunder. Jag njöt av naturen, promenaden och allt det fina. Kameran fick jobba, hade väl ca 100 bilder när jag kom hem efter 2 timmar.

Ha en fin dag!


Likes

Comments

Det är lördag morgon. och alltså en ny helg igen. Himlen är jämngrå och det regnar....som vanligt. Dag efter dag, utan en enda solig ljusglimt. Jag får stor lust att fly till solen och värmen. Men just nu håller jag ut, som alla andra. Väntar och hoppas otåligt på en förändring. Ser faktiskt fram mot advent och jul, den ljusa tiden. 

Idag ska jag baka något gott och sen leka lite med färgerna. Jag vill komma igång, har många ideer som ska testas. Har blött upp de torra och spruckna akvarellfärgerna nu på morgonen.

Igår var jag till frissan. Jag klippte mig i en kort bobfrisyr, blev så nöjd. Har bara låtit håret vara alltför länge. Kanske hänger det ihop med att jag inte varit på topp. Är det tal om frissan så är det lite lyx för mig som går på sjukersättning. 500 kronor är ganska mycket för mig. Men ibland unnar jag mig det och känner mig fin och glad efteråt. Ha en fin lördag mina vänner!

Ha en fin dag!


Likes

Comments

Det finns inget vackrare än guldglittriga björkar. Snart är de kala och allt ligger nere på marken. Jag tog en fotopromenad i eftermiddag. Det var ganska gråkallt och blåsigt. Jag frös för första gången i höst. Har tagit fram en varmare jacka inför morgondagen. Det går så fort mot vintern...

Idag strövade jag fritt lite här och där. Var inte riktigt klädd för en långrunda utan mer för att ta bilder. Inser nu att hösten kommit en lång bit på väg.

Kyrkstugorna ligger i vintervila, ingen aktivitet där längre. Det är väl först till julmarknaden i december. Himlen var blyertsgrå och det var svårt att få bra bilder i det knappa ljuset.

Ha en fin dag!


Likes

Comments