Header

Nu är det redan onsdagskväll. Jag har nyss tagit upp alla kläder från tvättstugan, och det doftar så gott om dem. Dagen har tillbringats inomhus, pga vädret. Under eftermiddagen kom det lite snö, de första snöflingorna jag sett i höst faktiskt. Men till helgen blir det mer stabilt väder...det gillas. Klara dagar med frost och sol. I helgen byter vi till vintertid. Undrar hur det kommer att påverka mig. Kanske man blir piggare....eller tvärtom. Ett konstigt påfund det där att byta hit och dit en timma. Jag förstår inte grejen. God natt.

Likes

Comments

​Grått, regn, och trista dagar. Inte en ljusglimt på många dagar. Nu känner jag mig less och går snart i vintervila som björnarna. All energi har runnit av mig och jag vet inte vad mina långa dagar innehåller längre. Jag kommer på mig med att till och med knäppa på teven dagtid. Det har aldrig förekommit innan. 

Tristessen gör mig trött...jag kokar kaffe, bläddrar i en tidning, surfar runt på datorn och läser. Usch så jättetråkigt det blev. Anledningen till mitt stilla liv är värken och stelheten i ryggen, som inte blivit helt bra ännu. Varför ska man drabbas av detta...

Nu ska jag hitta på något spännande...vad det blir? Jo jag ska ha lite fotvård...eget spa i balja med gott doftande skum. Det blir skönt för gammelfötterna. Sen blir det ansiktsvård på mitt eget spa. Färga och ansa ögonbrynen bland annat. Efter det ska jag nog bli lite piggare.

Om jag mot all förmodan känner mig piggare efter lunch tar jag en promenad i regnet med regnjacka och paraply. Behöver köpa nya garner i mitt eviga virkande av mormorsrutor. Det blir kul. Såja, nu har jag fått gnälla av mig,  och kommit på hur dagens innehåll kan se ut.

Likes

Comments


​*Jag har äntligen blivit bättre i ryggen.

*Jag orkade baka både matbröd och vetelängder.

*Bättre sömn.

*Lunchgäster på besök.

*Veckotidning som kommer varje måndag.

*Ingen snö ännu.

*Spotify.

*Så mycket bättre.

*En lillebror på bättringsvägen.

*Vänlighet.

*Tillit.

Här kan Du se fler Tacksamheter.

Tacksamhet - samlat


Likes

Comments