Header

Midsommarhelgen är över för detta år. För mig har helgen varit lugn, och inomhus på grund av det dåliga vädret. Vad vore midsommar utan god mat och trevligt umgänge? Så vi startade med en Toast Skagen till förrätt. Jättegott var det.

Till varmrätt åt vi grillad entrecoté med potatissallad, chipotlesmör med sting och grillad sivripaprika. till.

Det var en stor smaksensation. I potatissalladen hade vi färskpotatis, sockerärtor, hackad rödlök och valnötter blandat med gräddfil, majonäs och creme fraiche. 

Till kaffet åt vi marängsviss,( eller jordgubbar, grädde, maräng och glass). Sen var vi så mätta och belåtna allihop. En god meny är aldrig fel på midsommar. Resten av helgen har varit lugn och skön. Vi har umgåtts och dagarna går så fort. Sonen har varit hemma i en vecka redan. Man tar igen all tid man missat under året. Jag för min del har haft tvättstugan, handlat mat, och idag gjort några internetinköp.

Vi har haft sovmorgnar,( är fortfarande så sjukt trött ) och jag har ont i kroppen, plus yrsel som gör mig rädd. Det känns inte helt okej ännu. Om några veckor ska jag ta prover, och se hur mina värden ligger. Jag har inte ännu blivit så mycket bättre, men tiden får utvisa vad som händer.

Likes

Comments

Glad Midsommar önskar jag er alla!

Jag tar en liten paus från bloggen, och återkommer efter helgen, eller när jag får lust.

Behöver vara ledig från datorn, fotoutmaningar och annat.

Just nu har jag mina nära och kära på besök här hemma och vill ägna all tid till dem.

Jag är oerhört trött efter en tung tid med sjukdom och annat runt omkring mig.

Just nu ska jag bara landa i tillvaron och hämta hem mig själv.

Jag tror det är nyttigt att stanna upp och bara andas ibland.

Jag har under lång tid bitit ihop, sopat under mattan och mått illa.

Ha en jättefin helg alla mina följare,

Vi hörs snart igen//Birgitta.

Likes

Comments

Veckans tacksamhet är:

*****

* Sommar.

* Solskensdagar.

* Mina älskade söner, varav den yngsta som besöker mig just nu.

* Goda middagar tillsammans.

* Sena uppesittarkvällar.

* Sovmorgnar.

*****

Fler tacksamheter finns här.

Tacksamhet - samlat

Likes

Comments

Min dag har varit varit lugn och behaglig. Var på stan några timmar med en god vän under förmiddagen. Jag hittade äntligen ett par tunna sommarbyxor som jag letat efter så länge. Jeans blir så varma under sommaren.Har även beställt lite sommartröjor på REA idag.

Under dagen blev solskensvädret plötsligt utbytt till regn och mörka åskmoln över stan. Det doftade så gott när jag senare satt med kaffet ute på balkongen. Tröttheten har varit markant idag. Jag har legat och vilat ett tag, sett på en dokumentär på SVT PLAY.

Försöker verkligen ta det lugnt och hoppas bli piggare snart. Dagarna flyter stilla framåt, och imorgon får jag besök. Det ska bli trevligt. Jag gillar att ha någon som hälsar på då och då, och att umgås under trevliga former.

Jag har många vänner, men en del bor lite längre bort. Så det blir kul att träffas då och då. Vänner ska man vara rädd om. Tyvärr är det svårt att hålla kontakt med vissa som bara tar energi. Då är det bäst att inte ha någon kontakt alls...Livet har gett mig insikten att det är det allra bästa..

Likes

Comments