Så sjukt peppad att nå nya träningsmål inför vår o sommar! Min älskade man började springa när han slutade röka och nu har han fått mig o börja med. Vilket ju är på sin plats då jag anmält mig till Göteborgsvarvet!!! Precis i enlighet med Attraktionslagen jobbar jag som vanligt lite bakvänt, Love it! Idag körde jag bodycircle o sprang 2,5 km efter, så nu behöver jag bara gångra den sträckan med 10 så är jag i mål, haha.

Ha en solig tisdag ☀️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tittar på ringar med mitt livs kärlek 😍 Att förlova sig med den här mannen är det finaste jag kan tänka mig ❤

Likes

Comments

Varje gång jag tittar ner på mina naglar blir jag så jäkla glad! Alltså sådär överraskad o stort leende glad 😂 varje gång! Så hysterisk färg, och glitter kan man inte annat än dra på smilgroparna av. Jag kallar de mina Zumbanaglar. Får samma känsla av att träna dans. Idag är det fredag på det innebär Partyzumba 80min som precis är avklarat😎 Love Love Love 😍🎉 nu softa ett tag i spa avdelning innan lunch.

Likes

Comments

Satt precis o tänkte på det här med att så många har en tendens att vilja visa upp en fasad. De gömmer sig bakom perfekta outfits, oklanderlig sminkning, alla platser de verkar besöka är soliga o färgglada trots att man bor i Sverige 😂? Min erfarenhet är att det allt för ofta är allt annat än solsken i deras liv dock. Många är missnöjda. Olyckliga, osäkra eller rent av deprimerade. Ändå visas bara den bra stunden upp, vilket skapar en press på andra som tror att det är deras liv det är fel på, eller dem själva.

Det är så vanligt att när man faktiskt mår bra, är sådär oförskämt lycklig och gör det man älskar. Så misstror andra att det faktiskt är så. Eller så missunnar de. Sverige verkar vara exceptionellt för detta fenomen av att människor, istället för att förändra sina liv så som de vill ha det, blir avundsjuka på de som verkar ha det bra.

Jag har upplevt mycket sånt de senaste åren. Idag kan jag säga att jag är lycklig! Men det har inte kommit gratis. Jag har skador o kronisk värk, har en beroendeproblematik. Vilket jag under många år kämpade med. Och det har krävts mycket jobb med mig själv, mental träning, bra näring, bra rutiner, fysisk träning och bra människor runt mig för att ta mig dit jag är idag.

Och idag är jag sådär oförskämt glad, tacksam, stark o modig. Min relation är fantastisk o jag blir bara mer o mer kär i denna underbara man. Vilket såklart har resulterat i att jag ibland får den där frågan: -Är det verkligen så bra i ditt liv? Och jag kan ärligt säga att ja! Det är det! Det innebär dock inte att det inte finns stunder där det är lite mer trögt och det krävs lite mer av mig o den mentala styrka jag byggt upp.


Idag var en sån dag när jag vaknade o hade ont lite överallt. För att titta ut o se hur det återigen liknade höst därute ( i Göteborg motsvarar hösten 3 av 4 årstider) och där satt jag och skulle motivera mig att cykla iväg till gymmet. Precis då i det ögonblicket skickade min underbara man en bild, på bilen vi hämtar idag och som jag ska köra i fortsättningen istället för cykeln i regnet o så inser jag att jag är världens mest lyckligt lottade. Inte bara för att jag älskar bilar o den här bilen är dröm! Utan för att jag har en man, som så fort jag dippar, vilket vi alla gör, alltid är där o lyfter mig. Och jag blir påmind om att det är så viktigt vilka människor vi har runt oss. Ensam är inte stark! Se till att ha människor som lyfter o pushar o älskar dig för den du är 😍

Likes

Comments

Ska bli roligt och skriva lite mer nu ett tag. Under ett års tid har jag ägnat mig åt så mycket olika saker att jag inte hunnit med sånt som jag vanligtvis älskar att göra. Blogga är en av de sakerna. Men jag har skapat webkurser. Spelat in meditationer. Funnit nya samarbetspartners. Utbildat mig. Och det allra största för mig. Har träffat mitt livs kärlek. Den där drömrelationen man knappt vågar tro finns. Han fanns. Och det blir bara bättre och bättre. Har bott tillsammans nu i snart 7 månader och jag blir bara mer o mer kär. Har äntligen fått den där familjen jag längtat efter för mig o min dotter. Kommer beskriva längre fram hur jag skapat all framgång på olika plan i mitt liv. Det är här attraktionslagen verkar med sin magi. Du kan skapa precis vad som helst <3

Jag älskar mitt liv idag. Men det har varit en lång väg hit. Jag har fått gå på många nitar och fått ta reda på väldigt mycket om mig själv och om hur attraktionslagen fungerar för att den verkligen skulle leverera det jag önskade. Så nu när jag är på den platsen jag är, vill jag dela med mig av den kunskapen. För att fler ska kunna förändra sina liv o skapa det liv de drömmer om. Därför kommer jag skriva här, om Attraktionslagen, om mitt liv och mitt arbete. och jag hoppas ni kan få ut något av det. Dessutom vill jag gärna bjuda in till att ni kan ställa frågor utifrån vad ni vill uppnå. Så kan jag skriva på olika teman som önskas med. Önskar er en fin torsdag <3Likes

Comments