Andra natten i rad som jag inte kan somna, kan inte sova för jag ångrar mig. Jag ångrar mig redan, men varför. Varför gör jag alltid såhär. Varför vill jag ha något först efter att jag sagt "nej tack jag tror jag passar". Men det är okej att ångra sig. Jag brukar bli arg på andra som velar, men egentligen så ska jag vela. Jag ska vela och vela tills dess då det inte går att vela mer, för då är jag säker och så enkelt är det. Det enda jag tänker på nu mitt i min ånger är idén om att berätta för dig att jag ångrar mig. Berätta att jag vill ha dig tillbaka. Fick veta att du inte är okej, att du inte varit ärlig mot mig, att för dig fanns det ingen tvekan, ingen velan, du ville vara med mig. Och att du nu inte är okej någonstans, att du har ont. Men du var inte uppriktig mot mig, du sa att du var okej och det gör mig ledsen även om jag vet att det inte är rättvist. Det är inte rättvist mot dig och jag vet att jag är självisk som är besviken. Men kanske hade jag inte tvekat så mycket om du visat att du inte gjorde det alls. Jag vill berätta för dig att jag ångrar mig men risken för att jag bara ska ångra mig igen håller mig tillbaka. För jag vill inte såra dig och därför kan jag inte vara ärlig mot dig nu och visa att jag ångrar mig även fast det är det jag skriker om inuti. Jag har inte hjärta nog nu när jag vet att om jag sårar dig igen så blir det nummer två.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​det har gått fyra dagar sen dess och jag ångrar mig. 

eller jag tror att jag gör det.

för det känns inte helt rätt.

jag saknar dig.


Likes

Comments

Och honom
Jag vet inte men du finns bara alltid där
Nu när ingen social-media har internetanslutning så på något märkligt sätt är allt som ändå vill fungera är notiser från dig. Det är du som skickar saker
Att tänka på att vi kan bli något gör mig rädd för att det är ensidigt.

Likes

Comments

Ni betyder mycket för mig
När det gör ont i era kroppar blir samma effekt för mig. Jag vill se er glada men samtidigt vara en famn tillgänglig när det är svårt.
Knepigt att förklara riktigt hur jag menar men ni två är världen & tack för att ni är ni

<3

Likes

Comments

Även om du är kvar så är du borta. Även om jag satte stopp så kör vi fortfarande. Det känns tomt. Jag känner mig tom. Tom på dig. Tom på förmågan att agera, reagera.

Likes

Comments

Trots det där jag skrev så saknar jag dig. Jag saknar dig för det känns som om jag håller på att glömma. Kanske är faktumet att jag inte minns precis allt ett faktum som bygger på min tvekan. Jag vill vara med dig nu. Jag vila mot dig. Jag vill att du ska få mig att skratta igen. Jag vill minnas. Jag borde uppskatta där jag är nu men jag kan typ inte.

Likes

Comments

Här ligger jag och försöker relaxa. Försöker njuta till fullo, känna hur solen tränger in genom porerna. Men du förstör. Du fortsätter att förstöra, hela jävla tiden. Just när jag tror att det är över kommer du in som en ångvält. Krossar allt. Det går inte en dag utan tanken av dig (det bästa). Det borde vara över nu. Jag borde ha släppt, men du finns fortfarande kvar.

Likes

Comments

Jag oroar mig för vad det är jag håller på med. Oroar mig för vad det jag håller på med orsakar. Jag vill säga förlåt för att jag gör såhär mot dig. Jag önskar att jag kunde vara rakare, kunde våga vilja vara med dig. Men jag vet inte om jag vill just nu. Jag är verkligen ledsen för det. Du är den sista jag vill såra, den allra sista jag lovar. Det hela är så himla dumt egentligen. Jag har nämligen insett att anledningen till att jag inte vill nu är bilden av hur allting ska kännas rätt om det är rätt. Men sanningen är att det alltid kommer finnas tvekan oavsett hur rätt det är. Min anledning suger och det vet jag. Men jag vet fortfarande inte vad jag ska göra. Jag vill inte såra dig.

Likes

Comments

Nu var det länge sen vi sågs. När dina bruna lockar gång på gång rörde sig vilt över ditt ansikte bångstyrigt. Allt har förändrats och vi två är inget VI längre. Även fast att det är det enda vi båda skulle velat. Vi rör oss runt varandra och vi söker konstant varandras närvaro. Allt i hopp om att inget mista. Du mister inte mig, jag mister inte dig. Aldrig. Men ändå känns allt som borttappat.

Likes

Comments

Ni kan ju bara gissa var jag sitter. Mitt nya favvo ställe såklart. Tror btw att det är mitt nya favorit ställe pga att jag
1. Har utsikt (ÄLSKAR utsikter)
2. Är lite gömd från livet i staden (så mycket det går att komma ifrån allt muller)
3. Typ ingen hänger här
4. Jag ser hans jobb och fönstret där han brukar stå på jobbet. Tror att det här är huvudpunkten.

Jag har varit off. För jag klarar inte ens av att skriva om det. Om allt. Jag vill så mycket men allt har bara blivit fel istället. Och det gör ont att veta att det antagligen är därför han backar ännu mer.

Likes

Comments