​Känner mig tom. Känner mig så tom att jag kan höra allt jag inte säger eka inuti. Orden och känslorna studsar runt i ett tomrum utan att stanna och falla på plats. Jag är tyst för jag vet inte vad jag ska säga. Jag vet inte vad jag ska säga för jag är tom. Jag är tom för att jag inte kan greppa vad jag känner. Jag kan inte greppa vad jag känner och jag förstår inte varför. Jag har känslor utan innehåll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är bara 17 simpla vårar. Men kan ej undgå tanken av dig. Nu kan då få mig så lätt men vi är inte sånna som i slutet får varandra.

Likes

Comments

Japp,
du är tillbaka

Måste (eller nej måste ingenting men borde) säg nej till dig
men
kan inte, jag kan inte

Likes

Comments

Hade bråttom och cyklade så fort på min lillasysters cykel
Åkte nästan förbi ditt hus
- såklart tänkte jag på dig.
Plötslig kommer du på din antagligen nya moped och vi möter varandra med blicken
Tänker bara på vad vi kunde blivit för saknar typ dig

Likes

Comments

Jag har inte riktigt listat ut om det är positivt eller negativt men jag har kvar en liten gnutta hopp om att ett oss kan hända. Det kanske bara är dumma jag som bygger upp scenarion pga saknad. Eller så kanske det är så att det faktiskt finns nåt.

Likes

Comments

Jag förminskar dig hela tiden, jag är rädd för att känna något.

Som alltid.

Idag lyste du i mina ögon, jag känner så starkt för dig.

Som alltid, egentligen.

Likes

Comments

Kär i en fantasi
Eftersom
Jag, fula ankungen

Inte som alla andra
Men har bara en önskan
En liten kärlek

Ömsesidigt

Likes

Comments

Jag var rädd för förändring, att han skulle glömt, gått vidare. Japp, han gick vidare...

Likes

Comments

Senaste tiden har jag varit tom. Jag vet liksom inte vad det är men det tynger mig. Snart ska jag tillbaka till verkligheten efter en månad. Hörrni jag är faktiskt lite nervös. Jag vet inte vad jag ska förvänta mig, vad som finns kvar, vad som är annorlunda eller vad som händer där borta. Där borta hos mitt liv. För just nu är jag i en bubbla. Jag har aldrig kännt mig så långt hemifrån eller så lång ifrån mig själv än vad jag gör just nu. Fast det kanske är bra ändå. Lite som rehab för själen?
Känns som om jag hade allt under kontroll förut. Förut alltså för några månader sen. Men nu har jag liksom tappat det. Jag fattar ingenting längre. Tänk er känslan av att bara driva med i en ström, utan kontroll eller någon vetskap om vad som händer eller kommer att hända. Lite så ungefär är mitt vetande nu. Jag vet absolut inget och jag är faktiskt rädd. Men samtidigt har det varit såhär ett bra tag nu så jag kanske borde vara van. Att vara van kanske är samma sak som att vara tom. Man bara flyter med efter ett tag. En fin person bad mig att skriva. Men problemet är just det. Man kan inte skriva om man är tom. Men här har du/ni. Mina finaste på den här jorden. Här är jag och mina icke existerande känslor. (Vafan...)

Likes

Comments

Låtsas
Vi båda två att det inte är något
För det är inget men ändå bara
någonting

Likes

Comments