En vecka kvar, ja tänk, bara en vecka kvar tills min lilla tjej blir ett år. Kan det verkligen stämma?

Vi invigde dagen med en tur till öppna förskolan, Saga älskar att leka där! Frågade bvc sköterskan om vi kunde väga och mäta saga, hon har gått ner i vikt.. Men de är kanske inte så konstigt med tanke på att hon både varit sjuk och börjat gå.

Senaste dagarna har hon blivit jätte stor i maten, hon åt en hel stor plastskål med gröt vid 10 tiden, sov vid 11-12 fick yoghurt när hon vaknade och nu har hon ätit blodbudding.

Försöker även minska ammningen, vill sluta men kan ej sluta tvärt då de räcker jag missar ett amningstillfälle sen får jag bomber och lyckades dra på mig en mjölkstockning och låg med feber och hela faleruttan.

Nu ska vi ta det lugnt, sen vid 7 tiden ska Saga sova för att jag sen ska städa lite..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår blev en lugn dag, skulle tvätta vid 2, när jag kommer ner har föregående fortfarande sina kläder i torktumlaren... Slängde in mins kläder i maskinen o startade. tänkte bara snäll så sa till mig själv att vi väntar till kvart över sen går vi. Har precis stängt dörren och var på väg ut när hon dyker upp. Inte fan snabbade hon sig heller. Snigelfart ab!
Dessutom hade hon BÅDA tvätt rummen och båda var hon sent ute ur...

Idag åker vi mot munka för att spendera helgen där. Ska bli mysigt :)

Likes

Comments

Igår var jag och saga ute och gick en runda, hämtade en semla o gick förbi facebook livs haha!

Idag kom mamma på besök en liten runda, sen gick jag och saga ut och träffade m. Fikade på maddes och sen gick vi och skulle handla på citygross. fick tyvärr ej med mig varorna hem så mitt dumma dumma bankkort bestämde sig för att sluta fungera, röv! Inte nog med det hade jag lämnat in mina rabatter, så nu förlorar jag 70 jävla kronor i rabatt. så nu måste jag vänta tills jag får ven ett nytt kort innan jag kan handla = ingen mat eller blöjor om 4 dagar. hoppas fan I mig korthelvetet kommer fredag, eller absolut senast måndag.

Mvh en riktigt förbannad mamma.

röv!

ifrån promenaden igår!

Likes

Comments

De här med att dammsuga har aldrig varit min grej, men även de måste ju göras. Tyvärr samtyckte inte dammsugaren igår så slutade med att jag satt och sopade golvet med en handduk 😂 Dags att löpa ny dammsugare!

Fick även reda på att "min" vagn antagligen blivit såld till någon annan en vecka innan jag skulle få den :( Så idag har jag en tycka synd om mig själv dag!

Men får jag inte köpa min vagn får jag väl pimpa min nuvarande lite till. Den ska I så fall bli fin fin! 😍 Får ju hem min nya Elodie details åkpåse "Apple of my eye" om någon dag!  😍 och får mitt off white set idag! så blir att beställa handtagskydd och bumperskydd i off white om jag ej får köpa min nya vagn 😁 sen får jag väl leta en skötväska o köpa krokar till vagnen med 😁

Såhär gott sov saga kl 2 i natt när jag bestämde mig för att jag skulle gå och kissa, hann ut i köket innan hon stod på att fyra med värsta smilet. Tror hon lurar mig med att hon sover snart. Trollunge!

Likes

Comments

Dags att hitta nya nattblöjorna till saga, som har börjar kissa för mycket haha! inte kul att hon kissar igenom..
Tänkt städa undan idag - tänkte jag igår med men dammsugaren la av så blev irriterad och ville ej fortsätta..

Likes

Comments

Vaknade vid halv 9 I morse för att sedan sova igen till 12. Efter de gick vi ut på en promenad i kylan, vilket ej var populärt sista 20 min av saga varpå jag fick bära henne hem.. Hon är juninte den lätta längre 😣

Närmare kvällen satt jag i soffan och kolla på Ullared medan saga lekte på golvet så reser hon sig mot soffan och släpper taget, där stod hon helt själv i en bra stund. Min duktiga tjej ❤

Efter att ullared vad slut gick vi in i duschen sen gick vi och la oss i sängen så saga fock sova o jag kolla film. Men de e väl snart dags för mig med att sova så jag orkar upp när saga vaknar imorgon ;)
Just nu sitter jag och kollar hund. Är riktigt sugen på en liten en nu för att gå promenader med i ur och skur 😁

Likes

Comments

Måndagen den 4/5-15
Skulle på en vanlig mvc kontroll. var i vecka 41+3. Dörrarna in öppnar inte förrän klockan 1 och vi kom lite tidigare. Började känna mig lite konstig i magen i mellanåt men trodde bara de va lite magknip och möjligtvis gaser. Inne hos Kim (barnmorskan) så kollade gon allting och det såg bra ut. Efteråt fixade hon så jag skulle få komma in pånkontroll och eventuellt igångsättning kl 1 den 6/5.
Senare på kvällen blev den där magknip värre och jag började inse att det inte bara var magknip utan att de faktiskt var på gång. La mig i ett bad för att sedan gå och sova, förvarnade även Sagas pappa att förbereda sin mamma att för att hon kanske Skulle få komma och passa Sagas bror. Vilket det blev. Runt kl 2-3 (kommer ej ihåg exakt tid) vaggade jag och hade jätte ont och det var inte långt mellan smärtan. Inte regelbundet dock. vi åkte in på kontroll men så minskade självklart smärtan. var öppen 3 cm och fick åka hem igen med värktablett och sömntablett.

Tisdagen den 5/5-15
Jag vaknade igen vid 7-8 på morgonen och smärtan blev värre, Sagas farmor fick åter igen ta hennes bror och vi åkte in. Denna gången var jag öppen 4 cm och jag fick bada, inte alls avslappnande och jag hade jätte ont, kunde knappt gå själv. Efter badet kom jag in på rummet igen, fortfarande öppen bara några cm. Fick order om att hå ut och gå, min enda tanke var: "är ni helt körda i pannbenet eller?" haha!
Vi beslutade oss för att åka ut på väla för att äta, fick i mig max 5 tuggor varpå jag kämpade i mig de sista 3 eftersom jag fick andningproblem (var relativt van vid de vid detta laget eftersom jag haft de igenom hela graviditeten). Sagas pappa gick och hämtade bilen medan jag GICK helt själv ut för att möta upp honom. annars stötte jag alltid på honom. åkte in till förlossningen igen för att kolla och hoppades på det bästa. Öppen 4 cm än och blev utskriven och hemskickad med värktabletter och sömntablett. Kunde varken slappna av eller somna vid det här laget. Vi var nog hemma i max 1 timme innan jag bad Sagas pappa om att vi skulle åka in igen. Så åter igen tog vi en tur. Högersvängarna var HEMSKA! Väl inne hade de haft skiftbyte och där var ny personal, de kollade mig och jag var fortfarande öppen 4 cm men blev ändå inskriven, vilket gjorde mig lättad. de kollade allt och satte på ctg, Allt såg bra ut.  Sköterskan frågade om jag ville ha morfinspruta så jag kunde få sova lite, så jag tackade ja. Sov i någon timme, var riktigt skönt!  När jag vaknade kom de in och kollade ctgn, nu hade jag dessutom så pass högt hjärtslag att de ville vara säkra på att de e var Bebisens som var svagt så de satte tog hål så vattnet gick och satte på en elektrod på Sagas huvud. Fick äcen lustgasen nu (klockan var nog runt 3-4

Onsdagen den 6/5-15
Klockan fyra (+ någon enstaka minut) kollade de hur öppen jag var igen, 6 cm. jag började tycka detta var lagom smådrygt nu kan jag säga!
Tio över 4 fick jag en extrem värk och plingade på klockan. Sköterskan kom in och jag sa att de tryckte ner, så sa han ja men de ska det göra. Jag bara: JA MEN JAH KAN INTE HÅLLA EMOT! Då fick sköterskan panik och blev nästan helt 100 på att det skulle bli akut snitt, jag var ju vara öppen 6cm; trodde vi. Hon kollade snabbt och jag var fullt öppen och bebis ville ut!

35 min senare (04.45) lyfte de uppe henne emot mig (jag var tvungen att dubbelkolla att de var en tjej) och jah såg flr första gången min helt underbara fina tjej 😍

<-------- 2 dagar , 8 månader--------->

Likes

Comments

Saga vaknade vid halv 9 i morse, fick upp bytade blöja och åt lite frukost. Såhär på morgonen är varken jag eller saga speciellt pigga. En timme orkade saga leva jäkel (=krypa runt med en tidning och slåss) innan hon blev trött och ville sova igen. Jag var ju med trött så vi gick och la oss sängen och sov från tjugo i 10 till tjugo i 1 haha!
Vaknade av att Saga kissade igenom blöjan.. Vad hände där liksom? 😂

Räknade ihop panten och fick det till 27kr. går till Citygross för att panta men maskinerna var i sönder så fick lämna panten i förbutiken. Varpå hon lurade mig på 5 kr för jag fick bara 22kr..
kommit hem nu och saga vart jääätte trött så vi la oss sängen igen och jag sjöng lite små visor så som blinka lilla stjärna ocj nu sover hon gott igen!

För att inte vara ett nappbarn så de få gånger hon väl hittar nappen blir hon jätte glad 😂 och använder den i typ 5 min innan hon tröttnar 😂

Likes

Comments