Söndagen är här och här sitter jag med.. Haha ne ingen cigg men färg i håret. Just nu är det ganska lugnt, barnen pysslar med sin morfar och den lille han sover.
Och idag åker barnen tillbaka till sin pappa och det blir lika tomt varje gång utan dom men snart är det slut på varannan helg och dom kommer att få bo hos mig hela veckor. Den längtan är enorm!!

Och samtidigt som jag sitter med färg i håret går jag igenom min garderob.. Ja jag har ju visst ökat lite i vikt så det behöver rensas på både gott och ont.
Börjar faktiskt må jädrigt bra i kroppen och jag ser inte längre sjuk ut vilket är så underbart.
Jag slipper skämmas för hur jag ser ut.
Förövrigt på tal om något helt annat så har helgen varit väldigt bra. Fredagen fick jag spendera med både mina barn och deras kusinbarn. Ja det lät nog invecklat och jag tänker inte gå in på hur heller för det är ingen idé hahah.

Ne nu ska jag fortsätta med att göra lite nytta.
Puss på er!

Likes

Comments

God kväll på er..

Här sitter jag med den där förbannade ciggen och njuter utav lugnet. Barnen sover gott likaså min mor, min pappa han kollar på tv och jag hoppas att han håller sig vaken ett tag till.
Även om vi kanske inte umgås så, så är det ganska skönt att ha någon vaken. Och om en stund ska jag väl ut och fara med bilen för att hämta hem en bror som är ute och roar sig en kväll som denna.

Ja nu börjar det hända grejer i livet, nu börjar nog livet rätta sig till och jag är påväg tillbaka på banan igen. Spåret börjar rätta sig till. Jag ska äntligen få flytta till en egen bostad och hur underbart är inte det då?! Som jag har kämpat för detta och tackvare min älskade syster så har jag äntligen en bostad. Hon har kämpat lika mycket som jag och vad skulle jag göra utan henne?!
Nu kan det inte bli bättre, nu är livet snart fulländat igen och alla puzzel bitar faller på plats en efter en.

Visst ännu är det en hård väg men vägen kommer nu att bli så mycket lättare. Jag ser ljuset långt där borta, det mörka molnet spricker upp!
Jag blir överöst med kärlek, självförtroendet är på bättringsväg tackvare den otroligt fina människan jag har som går bredvid min sida och stöttar mig i allt.
Tack för att du finns älskling jag hade aldrig klarat allt detta utan dig!!
Du är mitt berg jag kan luta mig mot ❤

Likes

Comments

Just nu är det en grinig period vilket ni alla får leva med, jag slänger ur mig saker som jag kanske inte borde osv men jag kan inte riktigt styra hur jag känner och tänker.. Jag är inte speciellt trevlig heller för den delen och jag önskar att man kunde dra fram tiden lite.
Jag har fortfarande mycket aggressioner inom mig som ibland är hanterbart och ibland inte alls hanterbart.. Och jag har insett att vissa inte fixar det och gömmer sig eller börjar försvara sig.. Det är som så att jag är faktiskt inte farlig, eller ja det beror väl kanske på hur arg jag blir haha. 

Ne allt det här måste få ett slut för så här kan man inte leva, man kan inte leva så här pga något förflutet!! Det är dags att göra om och göra rätt.
Nu tänker jag ta mitt griniga humör och lägga mig en stund så jag slipper sprida denna negativa energi 😘

Likes

Comments

Här sitter jag en kväll som denna med ett fruktansvärt pissigt humör och hyser Agg åt mänskligheten!! Jag sitter här och funderar på vad som egentligen hände med alla mina sk vänner..
Ne det är då fan inte jag som har försvunnit, jag har varit i en depression och alla ni som själva har varit i en sådan vet exakt vad det handlar om..
Jag trodde faktiskt helt ärligt att det var fler som brydde sig, men ne varenda människa nästintill försvann när jag flyttade från det livet jag hade!! Ingen hör av sig och frågar hur det är, ingen kommer och hälsar på mig. Det gör mig så jävla ledsen men det är väl så att det är min jävla plikt att höra av mig till alla!!
Ja så är det jag känner och jag hoppas att jag har jävligt fel om hur jag känner och önskar att folk kunde bättra sig lite..
Inget elakt eller så mot någon bara kände hur jag var tvungen att få ur mig detta!!

Puss på er alla!

Likes

Comments

Kaffe är verkligen en av livets alla drycker, en dryck jag inte riktigt klarar mig utan. Så nu efter att barnen har åkt tills sin pappa har jag åkt till lugnet själv. Mitt ute på landet sitter jag på altanen i lugnet och dricker mitt kaffe. Här ute trivs jag som fisken i vattnet, ja då tänker ni "jaja men det är väl för att P bor där". Ja självklart är det också en anledning för jag skulle trivas vart som helst med han. Men här ute finns det ett sånt lugn, ett sånt där lugn som gör att hela själen blir lätt.

Så nu ska jag njuta av lite tid med en av dom bästa människor i mitt liv.
Puss på er alla underbara människor där ute!

Likes

Comments

God kväll världen!

Nu är jag och barnen samt mina föräldrar äntligen hemma efter en dag på resande fot. Sista resan denna sommaren för i veckan är det dags för mina älskade barn att börja skola och dagis så nu måste dom få vara hemma och landa. Det gör dock jävligt ont att det inte är hos mig dom ska få landa hos..
Dagen har varit helt underbar faktiskt för den har tillbringats med mina fantastiskt underbara barn, mina föräldrar, en av mina bröder med familj och min syster och halva hennes familj.
Det blev en tripp till Lysekil för att besöka Havetshus.
Barnen är nöjda men jag är ganska besviken, tycker det kunde varit lite mer. Men huvudsaken är att barnen hade kul.

I morgon är det dags för mina diamanter att åka hem till sin pappa och det svider, det svider så hårt i mitt hjärta!! Men snart är dom hos mig igen och vi kan börja leva som en familj!!
Jag tror inte att det finns någon där ute som kan förstå hur hårt det är att gå från att ta hand om sina barn 24/7 till att inte få ta hand om dom. Nu får jag äntligen ha dom men det är inte rättvist mot dom att låta dom hålla på och flytta fram och tillbaka hur som helst dom behöver en fast punkt nu när läget är som det är.

Men snart mina älsklingar är ni hos eran mamma igen och då är det inget som någonsin mer kommer att få skilja oss åt INGET!! Jag är eran mamma och kommer så att förbli. Det är jag som har burit er i min mage, haft er vid mitt bröst, fostrat er, sett till att ni haft mat i magen, rena kläder osv. Och jag kommer att fortsätta se till att det är så!

Den här pausen som har varit har varit bra för både mig och barnen även om det har inneburit mycket smärta och sorg. Men nu är det nog med denna smärtan för jag har lovat mig själv att aldrig mer ta skit från någon annan, lyssna på någon annan och definitivt inte lyssna på någon som tror sig veta allt.
Det är nu jag är påväg tillbaka på banan och jag lovar jag kommer att sopa banan med er alla som kommer att ställa er i vägen..

Nu är det dags att krypa ner och sova efter denna dagen.

God natt världen och hoppas att ni alla vaknar till en ljusare dag!
Och tro på er själva jag lovar det funkar!

Likes

Comments

Ja om man kanske skulle göra ytterligare ett nytt försök åt er alla nyfikna där ute med att börja blogga igen.
Det är ganska mycket som händer just nu så man får lixom prioritera lite, men det mesta verkar börja falla på plats.
Jag har fortfarande en lång väg att gå men jag har kommit en bra bit på vägen upp.
Det är lixom så stora ärr som ska läkna, vissa ärr kommer läkna och vissa kommer aldrig att läkna.  Själen börjar äntligen bli hel den är inte längre som ett 1000 bitars puzzel. Bit för bit faller på plats och för varje bit som faller på plats ju helare blir själen.

Jag kan säga som så att ni är så många där ute som inte ens vet om hälften om vad som har hänt bakom kulisserna. Jag kämpar varje dag med att vara stark och inse att jag kommer ur detta.
Det är svårt att beskriva och jag kommer heller inte gå in på detalj så det heter att jag svartmålar för det gör jag inte. Jag tycker bara att omvärlden behöver se den sanna sidan av allt. Jag önskar inte ens min värsta fiende detta.

Men nu är jag äntligen en nivå upp!! Självkänslan och självförtroendet börjar att falla på plats det är långt kvar men på väldigt god väg. Jag börjar känna mig starkare men samtidigt svagare i vissa fall där jag måste börja tänka om.
Jag måste börja tänka på mig om jag ens ska kunna ha någon framtid.
Denna veckan har varit hård, det har varit möten åt alla håll och kanter, och det har ställt till det lite i hjärnkontoret då det är ganska mycket jag måste göra och som jag måste avstå ifrån då det just nu är en punkt som allt inte går hand i hand.
Men nu sitter jag här i min ensamhet, barnen sover gott och jag njuter av min tid som mamma.

Det är min helg och jag älskar att ha mina barn. Mina barn är en del som får mig att bli stark. Det är mycket tackvare mina barn som gör att jag faktiskt står där jag står idag.
Vad skulle jag göra utan mina barn.
Ne just nu har jag dom faktiskt bara varannan helg då min situation ser ut som den gör.
Det är mycket som inte är avslutat eller påbörjat som gör att det blir lite panikartat ibland men jag sträcker på mig och tänker om.
Jag har mängder med beslut som ska tas. Och jag tar ett beslut i taget det är lättast så och alla beslut jag tar är för att få en så bra vardag som möjligt och för min skull och andra som är inblandade i mitt liv!

Jag har slutat göra saker för att göra någon annan nöjd eller ja så gott som iaf för nu är det slut med att mitt liv ska påverkas av vad andra tycker och tänker. Och är det ingen som kan respektera mina beslut så är inte det mina problem. 

Jag vet att många sitter där ute och grymtar över mitt val att ta steget längre vad gäller P. Men vet ni vad, känslor är faktiskt inget man kan styra och det valet är faktiskt helt och hållet mitt.  Inget och ingen kan påverka det beslutet och jag vet att det sjunker hos er alla. Ni får ju lixom helt enkelt bara gilla läget.  Tycker dock att det är tråkigt att det finns en del av er som valt att ta avstånd. Tråkigt ja,  men var inte vänskapen värd mer så kan jag inte göra något åt det jag tänker inte jaga, jag tänker heller inte snyfta.

Ne men nu får det nog allt vara nog för denna kvällen. Ett något jätte rörigt inlägg men det får ni ta.

God natt världen!

Likes

Comments

Ja nu kanske man kan börja blogga igen utan att behöva höra att man svartmålar någon för att man uttrycker sig på sin blogg..
Jag vet att det är mycket prat där ute kring mina val som jag har gjort och gör. Kalla mig dum och naiv men så dum är jag inte! Jag tycker att mina val borde accepteras oavsett vad andra tycker. Acceptera mig för den jag är, är ni snälla!!

Jag är trött på att bli behandlad som jag just nu behandlas av omgivningen. Jag ångrar mycket här i livet och önskar att jag kunde dra tillbaka klockan och göra vissa saker ogjort. Jag känner mig ledsen över att mina barn har fått den uppväxten dom har fått. Inget får mig att må så dåligt som jag gör över mina barn.
Idag står mina barn nästan utan en mamma pga mitt psykiska mående och det är fan inte rätt!!
Jag kämpar dagligen med att jobba mig uppåt och kämpar med att bli lycklig igen.

Men jag är rädd, jag är rädd för att när jag väl har byggt upp allt igen så kommer jag att få kniven i ryggen precis som det har varit dom senaste åren. Ja ta det som ni vill men det är ren fakta!
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst och jag önskar att folk kunde se sanningen i varför jag står där jag står idag.
Men det kommer det också!

Jag har förlorat mycket under den här perioden men jag har inte förlorat det som finns närmast i hjärtat!
Jag har hittat en del i livet som jag har saknat och jag är så tacksam för det!

Nu är det time att bädda ner sig bredvid en av dom bästa.
God natt och sov gott!

Likes

Comments

Förmiddagen är kommen jag jag klev precis ur badet. Känner mig som en ny människa! Ett bad är bra för att dränka alla hemska känslor som åker omkring i kroppen, man blir ganska så avslappnad.
Idag är det hårt att vara jag, ne jag tycker inte synd om mig jag tycker synd om mina barn!
Det enda jag har lyckats i livet med så är det dom och just nu är dom så långt bort men ändå så nära..
Det gör ont! Det gör ont när verkligheten kommer i kapp och man inser att allt man har gjort är typ som bortblåst!
Jag själv känner mig inte vatten värd, och det är så mycket som snurrar omkring så jag blir knäpp!

Det är nu vägen för mig är dags att öppnas, jag har stängt en del dörrar och öppnat en ny och den är den dörren jag just nu kommer att gå.
Jag kommer att följa mitt hjärta inte någon annans för det är mitt hjärta som ska leda mig till det livet jag är ämnad för att leva. 
Ja denna process är hemsk och lång men på något sätt så ser jag faktiskt ett ljus, men det är ju långt där borta över horisonten men jag är nog snart där.
Bara jag kämpar så kommer allt att bli bra.

Jag siktar på mig och mina barn!

Nja det kanske är dags att få på sig lite kläder, handduken är inte så jätte bekväm att sitta i. Haha.

Likes

Comments

Hej världen!!
Nu är det dags för mig att börja blogga igen tror jag.
Det är ganska så mycket som behöver ut ur mitt huvud och det mesta är det svårt att förklara irl.
Och sen just för att jag vet att det är så många som inte har en aning om vad det är jag går igenom just nu..
Så jag kommer här att börja skriva från hjärtat igen. 
Har du ont av vad jag skriver eller tar illa upp osv så behöver du/ni inte läsa.

Idag har det varit en sån där dag då hjärnan går på högvarv. Jag känner mig som en vålnad, jag syns inte och jag finns inte.
Ne det gör jag säkert inte heller i mångas ögon.
Jag vet att det sitter en del människor där ute och har jätte ont utav mina val här i livet.  En fråga som jag ställer mig varje dag, är det jag eller dom som ska besluta mina val?! Det är jag.
Men det är ingen som kan förstå min rädsla jag bär på, rädslan över allt liv som blir, allt tjafs som blir.
Jag känner mig helt omyndighetsförklarad vilket är fruktansvärt..

Jag trodde jag föddes till en egen individ som gjorde mina egna val här i livet.
Valen som för mig känns rätt. Valen jag gör från hjärtat.
Men jag har fått höra att mina val jag gör är för att jag är "sjuk".
Näe för jag följer mitt hjärta!
Jag önskar så att det kunde respekteras och att jag slutas behandlas som en omyndighetsförklarad fånge!
Ja det är exakt så jag känner mig!
Säg vad ni vill men så är det..

Nu är det dags för mig att borsta gaddar och hoppa i sängen och hoppas på en natt utan mardrömmar!
God natt!

Likes

Comments