Header

Nu drar det igång på riktigt. Nu börjar vi resan. Snart kanske vi kan få ett plus på stickan. Vi ska iväg i slutet av Oktober, insemination. Men först måste vi vänta och klocka ägglossning. Vi har köpt ett test från clearblue. Det kostade en hel del, men det är det värt. Det ökar chansen med 89% står det. Så vi får väl hoppas och hålla tårna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


För några år sedan bestämde jag mig för att flytta till London. Sagt och gjort packade jag min väska, gav bort de flesta möbler jag hade och även min lägenhet. Jag sa (vi ses) till min familj och mina vänner. Sen satte jag mig på ett plan. Uppe i luften fick jag smått panik och tänkte vad ska jag göra nu? Vart ska jag ta vägen? Jag träffade en familj på en utlandssemester som jag skulle bo hos tillfälligt. Jag kom dit och familjen hämtade mig på flygplatsen. Av bar det iväg.

Jag funderade någon dag på vad jag skulle jobba med när jag var där. Jag är utbildad fotograf och specialistutbildad i akut barnsjukvård. Jag kände att fotografjobb är nog inte det lättaste att hamna i, och sjukvården är inte densamma här som hemma. Jag tänkte att jag skulle satsa på något helt annat. Jag gick in på en Pub, fick träffa chefen som såg livsfarlig ut. Han frågade mig om jag var duktig på att blanda drinkar, jag sa nej. Han frågade om jag hade någon erfarenhet av att jobba i bar, jag sa nej. Jag sa att jag lär mig väldigt fort och att jag inte trodde att det skulle bli några större problem. Han sa att jag får en chans... Hem och kolla youtube, lära mig allt om drinkar på en natt.

När jag kom dit dagen efter kände jag mig både glad och självsäker. Tur för mig så dricker de flesta engelsmän öl. One pint of Guinnes please-coming up!

Jag fann min plats väldigt fort och fick vänner för livet. Jag och chefen blev riktigt nära vänner och det slutade med att han stängde puben tre dagar i veckan för att visa mig allt som fanns att se i England. Vi var på Mamma-Mia musikalen på Picadilly Circus. - det var fantastiskt. Vi var på Madame Tussauds. In i slott, Birmingham Palace, London Eye och Big Ben. Vi åkte på julmarknader och alla möjliga aktiviteter. Det var en fin och rolig tid i mitt liv som jag aldrig kommer att glömma.

Jag älskade Shoppingen - Billigt/dyrt , men jag slapp betala det mesta, min vän är bäst!

Fina shoppinggator.

​Mina Christian Louboutin skor - KÄRLEK!

Så underbart roligt att shoppa här-jag vill tillbaka!

Fina Shoppinggator!

Likes

Comments

Ja dagen började ju fint med frukost på sängen av älskling. Dagen fortsatte i stan med shopping. Köpte lite olika aloe vera produkter, kläder och ett par skor. Så snygga!!! Köpte även ett ben till min hundvalp som var en meter långt.. han var måttligt road. Men han gillade resten av leksakerna och godisen som jag också köpte. Han blir bra bortskämd av sina två mammor.

Vi var hemma hos min svägerska och fikade. Hon har köpt salvia åt oss för att vi ska rena huset från negativ energi, det ska bli spännande! ☆
Sen åkte vi till en sushirestaurang, jag tokälskar sushi, det är mitt första alternativ till mat alla dagar i veckan.
Nu ska vi gegga ner oss i sängen.

Puss!

Likes

Comments

Godmorgon alla fina. Idag fick jag frukost på sängen av min kära sambo. mannagrynsgröt, macka och kaffe. Det var så gott.
Idag ska vi åka in till stan och hälsa på min svägerska. Hon är en helt ljuvlig person, och extremt andlig. Hon känner energier och ser änglar. Hon gillar allt som har med universum att göra. Förra julen köpte vi ett teleskop till henne. Det kom till användning nu när det var blodmåne. :-)
Nu ska jag försöka att göra mig klar för att åka, men först en kopp kaffe!

Likes

Comments

Hej Ho!

Idag känns livet lite tungt, ni vet sådär som det kan kännas när allt går emot en. Jag är för det mesta en ganska pigg och glad människa som ser livet positivt! Men inte just nu, kanske är det hösten, vad vet jag? Jag tror att jag uppfattar andra människors energier, och de flesta i min omgivning mår dåligt.

Mitt i allt detta ska jag och min flickvän försöka skaffa barn med hjälp av insemination/IVF. Det kommer att bli en spännande resa. Se till att hänga med :)

Kärleksproblem-Check!

Tankar som bara snurrar?-Check!

40 graders feber-Check!

Hur som helst, livet går väl i upp och nedförsbackar.

Likes

Comments