Helluuuu bloggen , som rubriken leder ... Sorry verkligen ledsen för så himla dålig UPDATE. Här får ni en liten bild från skolkatalogen som vi såklart hamna i..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 71 Readers

Likes

Comments

Hellu Bloggen!

Dåligt med uppdatering , ja vi vet... Men nu jävlar ska vi komma igång med många inlägg och spännande inlägg. Just nu sitter jag Tindra Kågebro i soffan och kollar tv och dricker redbull. Andra Tindra är hemma i högåsen och vi snapar. Hade dock varit roligare om vi var tsm men blir inge med det idag. Andra planer har vi båda två. Jag ska till Dennis och hon ska färga håret o städa.... Lovely Saturday! Bye :*

  • 98 Readers

Likes

Comments

Hello Torsdag!
Idag ska de spöregna hela dagen och otur som vi har så ska vi vara ute och vara funktionärer på Nobelstadion hela dagen. Vi ska stå på station kast med liten boll och helt ärligt det ska inte alls bli kul faktist. Men vi börjar halv nio och slutar ett så det är rätt chill , egentligen slutar vi ju halv fyra idag så de funkar :)

  • 105 Readers

Likes

Comments

Hellu alla där ute som förmodligen inte läser detta just nu... Men kanske nån gång i framtiden?

Vi är två tjejer som båda heter Tindra och lever vårat "underbara" liv i Karlskoga. På denna bloggen kommer vi uppdatera vad som händer i vårat liv , både motgångar och bra saker. Förmodligen så kommer de mest komma upp motgångar. För vi är i dehär stadiet där typ allt är skit. Allt kanske är fel o säga. Men mycket.

Enjoy :)

  • 154 Readers

Likes

Comments