Bloggen ger mig inget och jag har inte varken tid eller lust heller! Jag av aktiverade bloggen tidigare idag, men till mina förväntningar fanns den fortfarande kvar. Man kunde tydligen ångra av aktiverin ifall något stulit ens lösernod?? Jag menar vad fan. Ingen i hela världen kan det. Inte ens jag.. haha Men återtagit bloggen men till vilken mening? Har ju fortfarande inte tid och ingen läser mina inlägg ändå.. i have no friends 😂😂 jag måsste sova snart. Jobbat 1 hel väcka och haft linser i hela

 Det svider fan så godnatt på er ❤❤​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

  • Det blev jobbigare och jobbigare. Jag fick avliva min älskade iller igår. I söndags hade han börjat att svälla upp, han drack jätte mycket så trodde det var därför. Han åt även jätte mycket också. Så där var ju en annledning till. Beslutet togs igår på morgonen då han knappt kunde gå pga att han var så tjock! Han kunde inte göra sina behov. Så var tydligen stopp. Jag gick och jobbade , när jag kom hem var han borta. Min framtida svärmor ställde upp och körde in och avlivade honom. Han blev undersökt inne på djursjukhuset där det konstaterades detta som jag precis skrev. Där fanns inget att göra. Jag och min sambo hade 3 från början. Nu har vi inga. Känns skönt på samma gång för nu vet jag ju att min älskade iller inte lider längre.

Likes

Comments

1 helg i månaden träffar jag min pojke S, då han är placerad i ett familjehem. Varje dag pratar vi i telefon och det är jättesvårt för honom eftersom han ställs inför mamma mamma och pappa. Problemet är ju att den lilla pojken S, inte vet sanningen eftersom han inte är mogen att förstå! 

Han tror på den version av vad jag har förklarat för jag orkar inte ta sanningen!!

Sanningen är nämligen svår och jag skyddar min pojk genom att inte berätta den. Gör jag fel? Nej, eftersom allt handlar om att skydda. I tidigare förhållande med den idioten höll han på med en jävla massa skit. Enklaste var att fly, men få var det försent! Det slutade med våld och jag tvingades hålla mig gömd. En historie som skadat mig för livet. En olycka jag inte vill prata om! Men sanningen är inte så svår. Jag gör allt för S. Några år senare är jag fortfarande lika traumatiserad och vem fyller det med alkohol och droger? Inte jag eftersom S betyder allt för mig! Det kommer perioder då jag vill ge upp. Men kan jag det? Aldrig i hela mitt liv. Jag älskar S min älskade lilla plutt. Även träffat den bästa killen i världen. Tänkt att livet kan vända bara så.. så tacksam . Han lämnas ju hemma på Söndagar och sedan 1 månad minus 2 dagar fram till nästa. 

Likes

Comments

Madagaskar 3 med gossen. Det kunde inte bli bättre. 😃 trött idag efter maten som vi åt. Lagade pommes och hamburgare med ost. Det var uppskattat av S. Klockan bara segar sig fram så sängen kallar vid halv tio för S. Han ville lägga sig då, sä vaknar han säkert kl 6 imorgon och fullt ös hela dagen. Men jag hinner nog sova ut en stund iaf. 

Likes

Comments

Jaha Fredag nu igen, galet vad tiden går så fort..

I helgen kommer min pojk så vi ska ha en myshelg tillsammans jag och min älskade unge.

Jag har tänkt en massa om vad jag velat skriva om men när det verkligen är dax, är man ju så nollad igen. Har försökt ändra bloggen men jag kan ärligt säga att detta inte ligger i mitt intresse. Har jag verkligen tid till detta trams. Känns lite som a private diary lixom. 😋

Fått städat hela hemmet så nu sitter jag o väntar.

Trevligt idag på jobbet eftersom på fredagar slutar jag redan kl 11. Skönt

Jag som sa jag skulle ta tag i min träning men det har regnat så jag skiter tydligen i den då. Likaså om det är sol eftersom då är det för varmt. Några månader kvar till första snön faller hoppas jag iaf. Vill inte få vinterkänsla på hösten ju.

Likes

Comments