Jag är en person som alltid har älskat djur, kanske är det för att de aldrig ifrågasätter en eller för att de alltid finns där. men av någon anledning har jag ändå alltid haft en extra kärlek för just katter och jag skulle tro att det beror på att de varit runt mig ända sen min födseln. Min kära sambo är som tur var också en extremt djurvän vilket man märker på hans dröm att jobba med dom. Därför bestämde vi oss under sommaren 2015 att vi var sugna på att köpa katter. Vi kollade en del på blocket hos privatpersoner men hittade ingen som verkade passa oss. Vi drog därför till djurskyddet i Karlstad för att bara kolla. Det slutade med att jag riktigt förälskade mig i två av katterna där, även om alla verkade riktigt underbara på sina sätt. Vi fortsatte sedan att besöka dessa två katter och umgås med dom i några veckor. Den 18 September kunde vi ÄNTLIGEN ta med dom till deras nya hem där vi nätat in balkongen, byggt ett klösträd och införskaffat oss massvis med tillbehör som behövs till katter.

När våra nya bebisar vid namn Inka och Isabel kom hem var dom så fruktansvärt rädda, och det var de ett bra tag framöver också. Men precis som människor har Inka och Isabel sina bättre och sämre dagar där de ibland vågade sig fram lite mer. Isabel är väldigt nyfiken av sig och vill nästan alltid vara med i köket och försöka tigga till sig lite extra mat, medans Inka tar det säkra före det osäkra och oftast går ner från klösträdet när jag och Erik sover.

Men den första Januari 2016 skedde ett mirakel. Jag fick klappa Isabel med handen, hon njöt av det och kunde slappna av. Detta har jag kunnat göra nästan varje dag sen dess och det är så kul att se hur de blir tryggare och tryggare i sig själva.

Inka har en längre väg än Isabel, men även hon gör framsteg.

För att förstå vilka framsteg detta är för de här katterna är det värt att veta att de blivit lämnade åt sitt egna öde ute på en gård där ingen människa tog hand om dom. Isabel är nu 3 år och Inka är 4, de båda hittades och blev intagna för ett år sen och har innan dess levt själva.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För dryga två veckor sen fick vi reda på uppgiften som ska va inlämnad imorgon.
Trots noggrann planering sitter jag här, dagen innan och har skrivit 1 av 8 sidor

Tur iaf att jag kan lyxa till det lite !

  • 487 Readers

Likes

Comments

Att det ska vara så förbaskat svårt att uppdatera en blogg !

Jag vill ha en blogg mest för min egna skull, för att gå tillbaka och kolla minnen, men även för att dela av mig av min vardag

Senaste uppdateringen i mitt liv är för övrigt att jag studerar religionsvetenskap på Karlstad Universitet. Äntligen har jag även träffat människor som är som jag, lite töntar som är intresserad av saker som inte alla i min ålder är intresserade av!

Livet leker som vanligt, då jag inte sitter med en bok i handen. :)

Likes

Comments

Fick gå hem tidigare från skolan för att jag mådde illa, kom senare när jag pluggade fram till att de berodde på att jag kände mig stressad över allt skolarbete, så när det var klart kände jag mig prima igen!

Så jag och Erik bestämde oss för att ta med fika och dra ut i naturen, vi drog både till en äng full av vitsippor och ut till vattnet

Avslutet på dagen blev lite nyttigheter, en banan och blåbärssmoothie! Mums!

Likes

Comments

Jodå.. När man kommer fram till att man imorgon har redovisning och på onsdag psykologiprov men samtidigt vill ta ett bad, då gör man på detta viset!

Likes

Comments

I väntan på att folk ska komma hit tar man nu en paus från städning för att strax ge sig in på bakning av pajer !

Ska bli så roligt och träffa gänget för en spelkväll!

Likes

Comments

Jodå, här ligger man ensam.. Ser på the big Bang theory, planerar lördagens spelkväll och försöker sova.
Får väll samtidigt försöka tagga till för att dra till gymmet o ge gärnet imorrn !

Likes

Comments

En helt vanlig skoldag, men en extra trött jag.
Därför bestämde jag mig för att slänga på mig långklänningen och en jeansväst över, göra iordning och ta på mig lite smink för att bli lite piggare! Inget som funkade, men fin kände jag mig i alla fall :)
Dessvärre har jag ingen bild på hela outfiten :)

Dessutom har min kära pojkvän varit i sina hemtrakter i två dagar nu för att göra iordning en bil för att sälja, och jag saknar honom enormt.

Därför fördriver jag nu tider med ett bad, papper och penna och kladdar runt lite med texter.

Likes

Comments

Känslan när en dag bara blir sådär allmänt bra, ungefär som Hakuna Matata, Inga bekymmer!

Middag blev till picknick ute i solen med Buffalo Wings och potatissallad med pöjken min 😍😃

Urdålig bild, men mys på kvällskvisten vid vattnet med massvis utav kramar! ❤

Och avslutning på en bra dag blev sängen med The big bang Theory

Likes

Comments