Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Här kommer ett vecko inlägg, inte ofta de kommer längre haha.

Men iallafall lite update. John flyttar ut i helgen... skit tråkigt... Det har varit så skönt att bo med någon liksom. När jag bodde själv blev jag så sällskapssjuk hela tiden och det har varit mycket bättre när John har bott här, har känt mig mindre ensam men ändå haft ''privacy''. Vi har haft jävligt kul och jag hoppas han flyttar in igen när han kan. Roliga är att i början var vi lite rädda att vi skulle tröttna på varandra men känns som att vi har respekterat varandra så bra att det känns bara skit att han flyttar ut :(

Update 2

Jag håller ju på att göra min ''Story time''. Jag har gjort del 1 & 2 samt publicerat dem, men de var jobbiga psykiskt att göra. Nämner det i del 2 att det har varit lite jobbigt psykiskt att gräva i allt igen, mycket man glömt och mycket man kanske har förträngt. Men försöker göra så gott jag kan. Del 3 är mycket om hur jag ändrades som person, hur jag började må dåligt och hur jag mådde bra igen. Vilka stora beslut jag gjorde i mitt liv och saker jag ångrar mycket. Så del 3 känns nästan jobbigast att spela in, men ändå skönt för folk att veta samt känner jag att jag kan prata ut om det bättre. Får så mycket stöd av folk och det gör mig så jävla glad.


Vill även tacka alla för alla snälla kommentarer ang. min YT-kanal, sjukt kul att många gillar mina videos, vill tacka som fan för ert stöd, ni är bäst!

Tack för ni läste, ses sen :D

Likes

Comments

Hej på er! nu är det söndagkväll. Jag sitter och väntar på att bli trött, känns ovärt att lägga sig innan. Plus så måste jag vänta på tvätten. Jag & John har lagt in våra jackor i tvätten och John har bara den jackan så han behöver den imorgon och han ville gå och lägga sig så jag sa att jag kunde hänga upp den så han kan ha den imorgon.


Men iallafall, denna helg har varit helt galen. Fredagen körde vi på en spontan barrunda för vi var uttråkade och för taggade på helg för att sitta hemma. Sen dagen efter fyllde min mosters kille 30år så då skulle jag även dit och efter de så skulle jag till publik för att en salong i Västerås hade hyrt den och jag ville självklart gå dit och kolla & hälsa på frisörerna, även så träffade jag några kunder som går till min salong där jag har praktik. Så det blev en tvådagars i helgen då. Lägenheten såg helt kaos ut imorse.. fyfan jag filmade lite så de hamnade på vloggen. Imorgon så är det skola och då har vi kundmottagning:D Så imorgon ska jag faktiskt inte vlogga utan imorgon är målet att göra en annan video utvöver vloggar! Så vi får se hur sent man kommer hem imorgon så hoppas jag på att filma en skojig video. Men här kommer senaste vloggen så hoppas ni gillar den!

Tack för ni läste & tittade. puss

Likes

Comments

tjooo på er. Jag har suttit mig på ett problem..... har massa videos jag vill göra men vet ej i vilken ordning eller hur jag skall göra dem...

vloggarna har varit svåra att göra de två senaste dagar, får inte ihop tillräckligt med material känner jag, hinner liksom inte filma hela tiden :/. Så jag jobbar på de. Har filmat idag men det blev bara typ 5 minuter exklusive redigering. Just nu tränar jag & skriver emellan åt. Klockan är 20.10, och jag ska snart sätta mig & filma lite innan jag går & lägger mig. Så jag kanske får ihop något kul idag men är osäker. Får väl se antar jag haha. Men ville bara uppdatera er & bloggen lite.


Så hoppas vi ses snart i en skojjjig video :D

Tack för ni läste, bye <3

Likes

Comments

Ville att ni skulle få hänga med på vanlig måndag, där ni får se hur en helt vanlig dag ser ut för mig, utan allt springande överallt haha, hoppas ni uppskattar denna video så kommer en sånhär udda vlogg upp inom kort !

Tack för ni kollade, love yall :D

Likes

Comments