View tracker

Ville mer upplysa än att ''bloga'' om min dag.

Jag har gjort 2 vloggar. 1 heldag och en där jag filmar hur min morgon ser ut typ. Men den första videon så var ljudet skit dåligt och sedan när jag skulle lägga upp den andra så tänkte jag ''ska detta verkligen vara min först YT video?''. Så kom jag på att jag borde göra en intro video där jag berättar lite kort om mig själv, typ som introt som jag gjorde här. Så jag har precis filmat den, sedan ska jag bara redigera videon, sedan får ni en intro video istället. Så lägger jag upp ''morgon videon'' inom kort.

TOPPEN, SKITBRA, HEJDÅ! :)

Sen vill jag dela med av en skit fin bild också. Blev lite förvånad själv när jag såg bilden där jag har kavaj på mig. Det är bara 1 år sedan. Jag tog de kortet på julafton 2015.

Tack för du läste, puss puss. brukar man väl säga ?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

HEJ ALLA.

Denna vecka har varit jävligt lång faktiskt. På ett bra sätt, har hunnit med så mycket! Denna vecka i skolan har vi haft tema vecka. Vilket betydde att vi lärde oss sminka och sätta löshår. Dock hände massa skit så vi fick bara läsa oss microringar & keratin. Men bortsett från de så var det en bra vecka. Lärde känna flera på skolan eftersom vi var alla frisörer 1,2 och 3or på skolan. Det var full & trångt men helt klart värt det. Så jag blev sminkad till brud by Poonam.

Helgen var mycket skojjjjjj. Fredagen så var jag i skolan och då gick vi till ett museum för inspiration sedan kollade vi på en dokumentär om löshår. Sedan var det kaos på min praktikplats. De hade fått strömavbrott så dem var lite efter i schemat, så jag gick dit direkt efter skolan och hjälpte dem städa lite så det underlättade lite för dem. Sen åkte jag faktiskt hem och gjorde inte så mycket för jag var så himla trött efter denna vecka eftersom jag har typ varit i skolan från 9-17 nästan varje dag 😜 fast det var frivilligt. Så jag gick faktiskt och la mig typ klockan 10 tror jag.

Lördagen var lite mer händelserik. Förmiddagen så hände det väl kanske inte jättemycket men vid typ 3-4 så kom John hem till mig så färgade jag hans hår lite mörkare brunt, sedan väntade vi på super sega Taif som skulle stryka skjorta, duscha & massa skit. Sen åkte vi hem till John för han ville fixa sig lite innan vi drog till hans kompis. Men först hälsade vi på Melina innan vi gick till bussen och åkte till Johns kompis. Johns kompis hade bjudit oss för att hon skulle ha ''fest''... men fest var det inte.. det var 5 personer där, så vi var där kanske någon timme bara, dem var jättetrevliga osv. men vi hade andra förväntningar. Men jag, Taif & John hade jävligt kul ändå.

Likes

Comments

View tracker

Okej.... så..ehmm😓 en vidoe gjorde jag. redigerad & klar. MEN nu när jag skulle kolla på den (har laddat upp den privat) så märker jag att jag måste ha pillat på ljudet i videon så det låter skit illa... Aja.. jag kanske fixar de eller så gör jag en ny som jag håller på med nu, så den videon kommer vara en veckovlogg. Jag kommer alltså slänga ihop en hela vecka i 1 video eftersom jag är så dålig på att filma.


veckan då? vad har hänt? Ingenting typ.. Ganska lugn vecka faktiskt. Jag var ju inte på praktiken någonting eftersom min handledare är utomlands. Så jag har varit i skolan hela veckan utom på torsdagen då jag var ledig men hade en hemuppgift och skulle rita strukturritningar som jag absolut inte kan känns det som. Så det har mestadel varit typ en mysvecka med skolan bara.

Helg ? Inte så mycket som hände denna helg faktiskt. Tog de mestadel lugnt. Fredagen hade jag löshårskurs på skolan sen gick jag hem bakade chokladbollar, sen kom det en person😉 med chips & dipp så kollade vi på en skit dålig skräckfilm. Sedan på lördagen så åkte jag till Västerås. & Taif rakade mina sidor på håret eftersom det var lite ojämt från en tidigare klippning, sedan åkte vi till en kurdisk resturang & åt. Taif åt för 5 personer ungefär. Sen åkte vi bara hem faktiskt.. inget mer hände den kvällen. Så det var en väldigt lugn helg.

Tack för ni läste så hörs vi nästa söndag!

Likes

Comments

Vecka 45?

Den veckan var en bra vecka. Började måndagen på skolsalongen och hade färgkurs, träffade nya tjejen i klassen. Det var typ allt som hände den dagen. På tisdagen hände inget speciellt alls heller, var bara i skolan och gick hem. Onsdagar brukar jag egentligen vara i skolan men det var gymnasiemässa så lärarna var upptagna, Det betydde att jag fick gå till praktikplatsen <3. Dock började jag 15 och gick hem ca 16-17. Så det var ingen lång dag. Torsdagen blev dock en väldigt lång dag. Det började med att jag hade kollat schemat fel så jag var på praktiken 2 timmar tidigare än vad jag skulle. Sedan hade jag kunder till 18.00 men blev att jag jobbade över till 18.30 och fick springa till skolan eftersom vi hade öppethus och jag skulle vara där och prata med nyfikna blivande ettor. Det var inte så mycket folk där, antar att det inte var många som visste om att det var öppethus. Men vi hade roligt ändå. Pratade med dem gäster som var där, hade kul med våra lärare och Taif försökte även lära oss klippa en helform som ni ser på bilden.

Helgen ;))))

Så!!!! HELGEN BÖRJADE MED ATT JOHN FICK KÖRKORT!!!!! Så efter jag hade varit på praktiken så hämtade han upp mig & Melina så åkte vi till Max och åt. Sedan åkte vi hem till mig och sedan igen till Västerås igen... va....? När vi var i Västerås så såg jag en person som har varit nära mig och en jätterolig & bra sak hände, kanske kan berätta vad det var i framtiden. Sedan var vi på donken, åt glass, drack kaffe & snackade. Tillslut insåg vi att inget speciellt skulle hända den kvällen så vi drog hem. Men sedan när jag var påväg hem så var det några som frågade om vi kunde göra något kul hemma hos mig. Så jag skrev till John igen och samlade några så chillllllaaaadeeee vi hos mig till kl. 5 typ????? :o

Lördagen var lika bra som fredagen. Taif kom till mig på morgonen & gjorde frukost och på kvällen gjorde vi samma som på fredagen och samlade ihop massa och hade en mysig kväll.

de var de. Vi hörs nästa vecka, förhoppningsvis med en video?

Likes

Comments

Här är min hundrade blogg, kul va. Denna gång tror jag att jag kommer fortsätta iallafall. Har inte haft blogg på flera år och då har jag endast haft de i några veckor.

Men denna gång kör vi all in och kommer till och med köra med videobloggar för att komplettera bloggen lite.

Lite kort om mig är att jag är 17 år, bor i Hallstahammar men född i Västerås 1998-12-02. Jag går på gymnasie och utbildar mig till frisör. Jag har en mamma, en lilla syster, stora syster & en store bror. Men dem enda som bor tillsammans är Mamma & lilla syster.

På vardagar är jag mestadel på skolan, praktiken, hemma, städar & lagar mat. På helger är jag sällan själv, umgås med så många jag kan och vill nästan alltid vara i farten!

Likes

Comments