Header
View tracker

yes, ny video. Nu fick ni hänga med mer än vad som var tänkt! Men blev nöjd med videon :) glöm inte gilla, kommentera & följa.

Tack för ni svängde förbi. Hejdå :))))))))))))))))))

Likes

Comments

Måste sluta lägga upp videos som jag gör samma dag... blir för sena kvällar haha... sen tror jag att jag lägger upp för många videos... aja imorgon ska jag filma bara så ni får träffa min syster men de kommer bli en flerdags video istället för de är så mycket jag vill ha med men det blir för många videos börjar jag känna haha, vill ej trötta ut er. Men här kommer dagens iallafall, hoppas ni gillar den<3

TACK TACK TACK PUSSSDSADSAF

Likes

Comments

Hej alla! Det var så länge sedan jag gjorde ett riktigt inlägg här utan att bara länka min youtube-kanal. Så tänkte dra en liten update med saker jag glömmer få med på mina videos.


Lite förklaring på min senaste video (back2gray) Så de i början när jag visade 2 videos samtidigt kan jag förkalra först för er som inte vet. Så är det en gammal video jag gjorde för 4 år sedan när jag gick på entréskolan (här är videon). Tycker videon är pinsam haha så har den inte offentlig, Men ni som läser här får lite extra!


Jag samlar ihop pengar fortfarande för att köpa en kamera som kommer öka kvalitén lite samt så kommer jag ha lite bättre möjligheter med andra videos. För jag känner mig lite begränsad med att filma med mobilen. Men jag har så kul att göra dessa videos så det är bättre än ingenting enligt mig.

Vill även tacka alla för all respons för ang. mina videos! Uppskattar de verkligen <33 Även ni som tittar! Blir så glad när jag ser att folk faktiskt vill se vad jag gör om dagarna. Men har lite planer på att göra ''challenges''. Men jag vet inte om det är något vi får se, men i andra hand så håller jag liksom på att ''utforskar'' vad för videos jag ska göra utöver vloggarna, så varför inte testa liksom?

Giveaway ? 

Nu har jag hållit på med bloggen och vloggen ett tag faktiskt och jag känner att ni har gett mig så mycket mer glädje i vardagen (som jag inte ens trodde var möjligt) så jag vill faktiskt ge tillbaka!!! Och då tänkte jag att, om vi kommer upp till 100 prenumeranter på min youtube-kanal så tänker jag göra en ''giveaway''. Och eftersom jag studerar som frisör så tänkte jag faktiskt ge bort något i den genren. Jag tänkte mig kanske en gratis färgning av mig eller något liknande, och ifall det kanske är någon som inte bor i närheten av Västerås kanske jag kan ge bort schampo+balsam, hårspray, färginpackning m.m. Finns så mycket roligt att ge bort!! Men det är iallafall planen och mer info kommer ju självklar komma senare, t.ex. vad jag har för möjligheter med min budget!

Tack för ni läste! Ni är bäst <3

Likes

Comments

Tack för ni tittade <3

Likes

Comments

Min tvättmaskin tog mina kläder i över 24 timmar... Men detta var dagens vlogg iallafall. Mycket snack & få händelser men hoppas ni tycker den va kul ändå! Så ses vi i nästa inlägg/video. Tack till alla som även ställer upp som modeller! Uppskattas hoppas så många som möjligt kan vara med! Har ''möte'' på fredag så då vet jag hur många av er som kan vara med. 

Tack för ni läste & tittade. Tjao (puss)

Likes

Comments

Då kom äntligen videon om mig äntligen upp! Samt så har jag gjort en vlogg idag. Fick ta bort en hel del material för de var massa musik i bakgrunden som inte får vara med i videon osv. men hoppas det var något vettigt i den ändå.

Tack för ni läste & kollade! ses snart 😘

Likes

Comments

Då var en ny vlogg ute. Ganska lång faktiskt men försökte korta ned så mycket som möjligt. Kunde t.e.x tagit bort torsdagen, som jag provade men då fick jag göra om igen på fredagen så jag struntade i det efter jag har gjort om videon ca 5 gånger och laddat upp den 😅. Men nu är den uppe iaf, och jag har gjort en till video om mig som kommer upp inom kort, men tror jag gör den offentlig imorgon istället och lägger endast upp den här så får ni en liten förtitt.

Tack för ni tittade och läste så ses vi snart! herråååååå

Likes

Comments

  • 275 readers

Likes

Comments