Jag älskar jul och allt som hör till, men i år har orken varit på minus 10 😰 i vanliga fall går jag på alla julmarknader i stan och handlar massa gott till julbordet men inte varit på en enda i år.
Så idag tog jag mig i kragen och åkte till norra bergets julmarknad, fick med mig lite smått och gott hem och som ett brev på posten kom även julkänslorna fram.
Så åkte ut till blomsterhandeln och köpte mig lite ädelgran och började pyssla

Satt och knöt dubbel bows tills fingrarna skakade 😂 vart helt okej men skulle vilja ha bredare band till rosetterna. Nu ska jag göra en julgrupp sen kasta in handduken för ikväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har inte sovit mycket inatt, när jag la mig igår började hjärnspöken att fara genom mig. 
Somnar jag nu så vaknat jag aldrig mer!  Var så säker på att jag aldrig skulle vakna. "tänk om Alfred hittar mig här imorgon",  "undra om Tobias tittar till mig innan han åker på jobbet, så någon tar hand om Alice" 
Har aldrig varit med om liknande, kan va alla mediciner som gör det tydligen.
Varje gång jag somnade så gick det som en ⚡ genom kroppen,  inte det vanliga
somna-rycket ut mer nått som for igenom kroppen. Sen när jag väl somnade drömde jag massa otäckt så det slutade med att jag blev skrämd så jag vaknade.
Har lämnat Alfred på dagis och nu ska vi vila en stund 😴 😂

Likes

Comments

Ja nu är vi hemma igen fick två olika antibiotika intravenöst då hållet i livmodern är mot tarmarna så är tydligen infektionsrisken hög. Då dom var osäker på om jag skulle behöva opereras inatt så fick jag vara fastande.
Var fastande från tisdag klockan 23.00 till onsdag 21.00 sista droppet togs bort 15 då jag skulle få mediciner istället,  så Alice var inte alls glad igår. 😰 hon var så hungrig men det måste ha smakat illa då när mjölken rann till så bara skrek hon rakt ut.  Fick pumpa (vilket inte var så lätt)  och kopp mata henne 🙁!
Jag har gått på smärtstillande tills nu och blöder ganska mycket men det är så skönt att vara hemma igen!  Nu ska jag hålla koll på tempen här hemma och åka in om den förändras.
Ny operation är bokad om 2 månader då dom inte får gå in förens dess ( om inget akut händer) då ska dom kolla skadan dom gjorde och även vad som finns där inne.

Nu ska jag spela spel med Alfred som blev lite skärrad över att vi inte kom hem igår ❣️

Likes

Comments

Det här är inte bra 😷
Åkte in på operation utan en tanke på att något skulle gå fel, men här ligger jag nu inlagd med ett hål i livmodern 😖.  Får inte äta inte dricka då jag ev måste in på operation redan i natt.  Jag är så hungrig,  det är det ända jag kan tänka på. Tur jag har världens bästa man vid min sida som åkt och hyrt filmer 🎥.

Likes

Comments

Här ligger jag och väntar på att få komma in på operation.
När Alfred föddes så dröjde det inte länge innan jag började störtblöda och få krampliknande smärtor i magen.  Det konstaterades att jag hade rester från moderkakan kvar och fick tillslut en operation för att ta bort det.
Nu har ca 13 veckor gått och jag kände även nu att det var något som inte stämde. För ca 5 veckor sedan såg dom samma sak där n här gången,  men läkaren valde att vi skulle vänta då jag inte hade någon blödning.

Förra helgen började jag blöda och få ont i magen fick då komma in och det bokades operation även denna gång. Så nu är dagen här, jag har munderingen på och medicinerna är tagna,  lite nervös blir man ju såklart då jag ska sövas men annars känns det helt 👌

❣️ Wish me luck ❣️ 🌻

Likes

Comments

Inte hunnit färgat resten av håret då saker kom emellan.
I måndags fick lillan sitt 3 månaders vaccin, och har sen dess varit omöjlig imellanåt. Hon vägdes och mättes såklart 6480 g och 57 cm lång, växer så det knakar.
Tobias fick vara med då jag själv inte klarar av sprutor, men det gick helt okej 👌
Dom sa att hon kan få feber och att hon sover mer det första dygnet.
Febern kom som ett brev på posten bara 1 timme efter hade hon 38,7, hon sov Inget mer den dagen, hon kom aldrig till ro. Natten gick bra men samma visa nästa dag, gnällig orolig, ont i magen 😥.  Natten till idag var katastrofal vi var vaken från 4 konstant,(efter flera uppvak under natten) hon skrek som kniven satt i henne,  gav henne en Alvedon och vid 6 väckte jag Tobbe som fick ta över så jag kunde sova sista timmen.  Tobias fick henne att somna på 2 sekunder i babyskyddet sen sov hon till 9 😵😇.
Så idag är man inte kaxig!! 😂

Likes

Comments

Tänkte att nä nu får det vara nog, min hårfärg är helt omöjlig att hålla fräsch så nu har jag börjat experimentera lite. Lägger jag en före och en in progress bild. Ska försöka lägga i nyansering senare ikväll så hoppas jag på det bästa ✌

Före👈

Likes

Comments

Nu har 3 månader gått och vi kan nu presentera lillans namn

❣️ Alice Lilly Teresia Mörsky ❣️

Vi har absolut inte varit ense om namnet men tillslut körde vi sten, ✂, påse och då fick Tobias bestämma 💕

Likes

Comments

Guuud va veckan gått fort, lite hat kärlek för mig.  På ett sätt längtar jag till helg då hela familjen är hemma och andra sidan innebär det att lillan blir en vecka,  äldre 6 veckor idag 😯!! 
Men nu är det helg och det ska bli så skönt, lillan har haft en halv jobbig natt inatt.
Jag kan säga att det är stor skillnad på första och andra barnet just med tålamod och ork.  Jag har ett betydligt större tålamod den här gången,  det gör mig inget att hon vaknar 3-4 gånger per natt,  eller hennes skrik bekommer mig inte på samma sätt som det gjorde när Alfred var ledsen. Orken är det sämre med men då man har en vild liten 3 åring så finns inga alternativ,  man måste ut och hitta på något.  Idag tex åkte vi till Ikea och strosade runt och Alfred fick leka lite på Småland,  vilket betyder att jag fick dricka mitt kaffe i lugn och ro 😌
Min fina älskade knasiga familj ä. Bra underbar 👨‍👩‍👧‍👦💕

Likes

Comments

Tobias har smittat ner mig med världens förkylning,  har legat sen i måndags och bara försökt hålla mig vid liv.  Tur lillan har haft bra nätter med bara ett uppvak. Vi har lämnat Alfred på förskolan och nu ligger vi bara i sängen och myser.  Ska dock ta mig upp en liten sväng och skura golven då vi får främmande i helgen men annars så fortsätter vi på "ligga helt still i soffan" stilen en dag till 😘

Likes

Comments