Har inte skrivit på länge då livet var upp och ner, bak och fram.
Efter mitt senaste inlägg om den obehagliga natten så den kvällen domnade halva mitt ansikte bort jag vart jätte orolig. Det kändes som en tandläkar bedövning samt att det pirrade i huden. Kände mig svag i ena armen. La mig och vilade och kom fram till att antingen så har jag fått en stroke eller så är det ångest. Jag bestämde mig för att det måste vara ångest efter natten så tänkte kte mer på det ignorerade känslan i ansiktet. Den försvinner men går bara en vecka så känner jag att det kryper på igen men nu andra sidan av ansiktet och ner över halsen. Jag blir orolig men som sist så struntade jag i att göra något åt det. Sen kom det en gång till och då åkte vi in. Väl på sjukhuset skrevs remiss till en neurolog. Gick relativt snabbt och fick göra mängder med tester vilket visade en typ av reflex och muskel skillnad mellan höger vänster sida av kroppen. Blev remiss till ct röntgen av hjärnan och hjärnbalken eller vad det nu var. Själva röntgen var otäck på med någon mask över ansiktet sen sätts huvudet fast då för hörlurar och hörselproppar så du kan kommunicera med sköterskor. Upp till tre veckor skulle det ta att få svar. Jag har sagt till alla läkare att nej men det är någon typ av ångest (har varit extremt stressad) över alla operationer osv. På kvällen ringer det och det är läkaren från neuro som börjar samtalet med
-hej Anna det här är ***** du var in och gjorde en ct röntgen här idag och dyrt ser ju bra ut och så...
Varpå jag hinner svara men guuuuuud ca skönt, tack för att ringde!!
-ja men vi ser ju två prickar som vi är lite osäker på så vi vill att du kommer in och gör en lumbal punktion. Va fan är det tänker ni, och det undrade jag också!!
-det är en ryggmärgsprov då vi kommer gå in mellan ryggradenskotor och ta lite vätska som vi sedan skickar på labb för att se om du har några anti**** (kommer inte ihåg)
HUR FAN KN MAN BÖRJA ETT SAMTAL MED ATT SÄGA ATT ALLT ÄR BRA MEN....
jag var i chock nu och kände bara för att lägg på, han avslutar med att säga
-försök att inte stressa upp dig nu Anna!
Drt ända jag tänkte var vet du vem du pratar med eller stressqueen #1
Den här historien är lång så får fortsätta ikväll!! 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tbt helt galet när jag tänker tillbaka på juli månad 2016 allt var bara så intensivt, jag ville så mycket allt jag skulle hinna med innan hon kom. Farmor dog, ville finnas till 100% för farfar. Begravning! Min gudson döptes ville finnas där 100% för hans mamma i planeringen. Ville hinna med Alfred, kommer ihåg en kväll när han somnat i våran säng,jag gick och la mig bredvid och tobias kom in och frågade om han skulle lyfta över honom till sin. Då brast jag och mitt hjärta gick i bitar varpå jag svarar
Nej, jag kommer aldrig mer kunna ligga såhär igen. Och det kändes verkligen så, som att när hon kom så skulle allt föralltid förändras! Allt detta resulterar i att min sammandragningar var extrema, gick konstant runt med hård mage. Tills det inte Gick att stoppa längre och hon kom till världen.

Den högra bilden är dagen efter bröllopet 19/7. Den vänstra morgonen innan Alice kom 4/8

Likes

Comments

Jag älskar jul och allt som hör till, men i år har orken varit på minus 10 😰 i vanliga fall går jag på alla julmarknader i stan och handlar massa gott till julbordet men inte varit på en enda i år.
Så idag tog jag mig i kragen och åkte till norra bergets julmarknad, fick med mig lite smått och gott hem och som ett brev på posten kom även julkänslorna fram.
Så åkte ut till blomsterhandeln och köpte mig lite ädelgran och började pyssla

Satt och knöt dubbel bows tills fingrarna skakade 😂 vart helt okej men skulle vilja ha bredare band till rosetterna. Nu ska jag göra en julgrupp sen kasta in handduken för ikväll.

Likes

Comments

Har inte sovit mycket inatt, när jag la mig igår började hjärnspöken att fara genom mig. 
Somnar jag nu så vaknat jag aldrig mer!  Var så säker på att jag aldrig skulle vakna. "tänk om Alfred hittar mig här imorgon",  "undra om Tobias tittar till mig innan han åker på jobbet, så någon tar hand om Alice" 
Har aldrig varit med om liknande, kan va alla mediciner som gör det tydligen.
Varje gång jag somnade så gick det som en ⚡ genom kroppen,  inte det vanliga
somna-rycket ut mer nått som for igenom kroppen. Sen när jag väl somnade drömde jag massa otäckt så det slutade med att jag blev skrämd så jag vaknade.
Har lämnat Alfred på dagis och nu ska vi vila en stund 😴 😂

Likes

Comments

Ja nu är vi hemma igen fick två olika antibiotika intravenöst då hållet i livmodern är mot tarmarna så är tydligen infektionsrisken hög. Då dom var osäker på om jag skulle behöva opereras inatt så fick jag vara fastande.
Var fastande från tisdag klockan 23.00 till onsdag 21.00 sista droppet togs bort 15 då jag skulle få mediciner istället,  så Alice var inte alls glad igår. 😰 hon var så hungrig men det måste ha smakat illa då när mjölken rann till så bara skrek hon rakt ut.  Fick pumpa (vilket inte var så lätt)  och kopp mata henne 🙁!
Jag har gått på smärtstillande tills nu och blöder ganska mycket men det är så skönt att vara hemma igen!  Nu ska jag hålla koll på tempen här hemma och åka in om den förändras.
Ny operation är bokad om 2 månader då dom inte får gå in förens dess ( om inget akut händer) då ska dom kolla skadan dom gjorde och även vad som finns där inne.

Nu ska jag spela spel med Alfred som blev lite skärrad över att vi inte kom hem igår ❣️

Likes

Comments

Det här är inte bra 😷
Åkte in på operation utan en tanke på att något skulle gå fel, men här ligger jag nu inlagd med ett hål i livmodern 😖.  Får inte äta inte dricka då jag ev måste in på operation redan i natt.  Jag är så hungrig,  det är det ända jag kan tänka på. Tur jag har världens bästa man vid min sida som åkt och hyrt filmer 🎥.

Likes

Comments

Här ligger jag och väntar på att få komma in på operation.
När Alfred föddes så dröjde det inte länge innan jag började störtblöda och få krampliknande smärtor i magen.  Det konstaterades att jag hade rester från moderkakan kvar och fick tillslut en operation för att ta bort det.
Nu har ca 13 veckor gått och jag kände även nu att det var något som inte stämde. För ca 5 veckor sedan såg dom samma sak där n här gången,  men läkaren valde att vi skulle vänta då jag inte hade någon blödning.

Förra helgen började jag blöda och få ont i magen fick då komma in och det bokades operation även denna gång. Så nu är dagen här, jag har munderingen på och medicinerna är tagna,  lite nervös blir man ju såklart då jag ska sövas men annars känns det helt 👌

❣️ Wish me luck ❣️ 🌻

Likes

Comments

Inte hunnit färgat resten av håret då saker kom emellan.
I måndags fick lillan sitt 3 månaders vaccin, och har sen dess varit omöjlig imellanåt. Hon vägdes och mättes såklart 6480 g och 57 cm lång, växer så det knakar.
Tobias fick vara med då jag själv inte klarar av sprutor, men det gick helt okej 👌
Dom sa att hon kan få feber och att hon sover mer det första dygnet.
Febern kom som ett brev på posten bara 1 timme efter hade hon 38,7, hon sov Inget mer den dagen, hon kom aldrig till ro. Natten gick bra men samma visa nästa dag, gnällig orolig, ont i magen 😥.  Natten till idag var katastrofal vi var vaken från 4 konstant,(efter flera uppvak under natten) hon skrek som kniven satt i henne,  gav henne en Alvedon och vid 6 väckte jag Tobbe som fick ta över så jag kunde sova sista timmen.  Tobias fick henne att somna på 2 sekunder i babyskyddet sen sov hon till 9 😵😇.
Så idag är man inte kaxig!! 😂

Likes

Comments

Tänkte att nä nu får det vara nog, min hårfärg är helt omöjlig att hålla fräsch så nu har jag börjat experimentera lite. Lägger jag en före och en in progress bild. Ska försöka lägga i nyansering senare ikväll så hoppas jag på det bästa ✌

Före👈

Likes

Comments

Nu har 3 månader gått och vi kan nu presentera lillans namn

❣️ Alice Lilly Teresia Mörsky ❣️

Vi har absolut inte varit ense om namnet men tillslut körde vi sten, ✂, påse och då fick Tobias bestämma 💕

Likes

Comments