Åh det är så himla mycket nu känns det som, i alla fall för en väldigt hormonell tonåring! Har beställt synintyg från körkortsportalen så så fort jag fått hem det ska vi boka tid hos en optiker för syntest, sen ska det synintyget in tillsammans med ett körkortstillstånd vi måste beställa, ska även ut och kolla på fordonet på söndag och om allt är bra med det, inget som är trasigt eller gör det omöjligt att köra fordonet så får det förmodligen åka med hem. Så då ska vi fixa i ordning lite med det bara, städa invärtes/tvätta utvärtes osv. I slutet på september börjar kurserna så måste beställa hem böcker dessutom. Ugh, kommer inte klara något av det här haha! 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åkte till skolan runt halv nio imorse, går nämnligen i sommarskola denna veckan för att förbereda grundämnen inför skolstarten. Gick ur åttan med ett F i matte på pappret men lyckades nätt och jämnt fixa det till ett E samma dag vi gick på sommarlov, dock står det fortfarande F i mina papper. Fick även höra från läraren jag har i skolan nu dom här dagarna att jag hade "talang" gällande matten, att jag var jätteduktig och att hon inte kan förstå att fick ett F denna terminen. Aldrig hört liknande ord från en lärare förut så detta värmde och det gjorde det mycket roligare att jobba vidare när man fick höra att man gjorde något bra.


  • 16 Readers

Likes

Comments

Hej!
Har inte alls haft lust att blogga, eller ens haft något att blogga om. Men tänkte ge det ett till försök för ibland känner jag att jag har så mycket känslor så dom knappt får plats i min lilla kropp och då kan det vara skönt att ha någonstans att skriva av sig. Hade tänkt börja dela med mig mycket av tankar och åsikter men samtidigt kommer jag göra plats för min vardag!


Likes

Comments

Helt glömt bort att jag hade en blogg att uppdatera! Ber så så mycket om ursäkt trots att jag nu i början knappt har några följare haha. Kom i alla fall hem från Holland igår, haft en jättebra vecka men hade faktiskt hemlängtan från dag 2, aldrig varit såhär långt borta ifrån min familj! Igår mötte hela familjen upp mig på Landvetter, till och med min hund hade åkt med så jag blev jätteglad! Idag har jag spenderat kvällen i Hjo då Gordon&Beata spelade på hamnfesten, känner ju sångaren i bandet så det är nice! Dom är så duktiga och har kommit långt för att vara så unga och jag tror och hoppas på något stort för dom!
Likes

Comments

Idag åkte vi iväg till min fasters mans syster och firade 2 som fyllde år idag där, fick jättegod tårta! Pratade ganska mycket med människor jag träffat förut som var där, så har lärt mig ytterligare lite mer holländska idag! Har annars idag gosat med den här pälsbollen, dör så söta dom är!


Likes

Comments

Ligger i soffan och kollar på Holland-Brasilien med min kusin, holland leder ju än så länge vilket är riktigt gött så hoppas dom får sin tredje plats i alla fall! Tråkigt att dom åkte mot argentina men är glad att de kom tvåa i förra vm!


Likes

Comments

Halvtaskig bloggning idag men vad gör det haha. Tog sovmorgon idag och klev inte upp för än klockan 11, var så trött efter resan! Nu på eftermiddagen har vi bakat bland annat chokladmuffins och citronkaka som vi ska ha till ikväll då bara vi ungdomar är hemma!


Likes

Comments

Idag var det uppstigning tidigt för klockan 10 gick bussen till Eindhoven där det väntades en heldag med shopping! Men innan det var vi tvugna att cykla en halv mil in till busstationen. Fick med mig 2 saker från primark och en från pull&bear och är jättenöjd! Även köpt lite presenter till familjen där hemma! Sen var vi ju såklart tvugna att cykla en halv mil hem också.. Klockan halv 8 ska vi sitta barnvakt och några grannar här så det ska bli mys!


Likes

Comments


Likes

Comments

Glömde slänga upp ett inlägg förut men flyget gick 20.20 och allt gick jättebra, landade i Tyskland där min faster och hennes man hämtade mig och sen åkte vi vidare till Holland! Känns så skönt att vara hemma! Har ett citat på min vägg ovanför mitt piano som ni kan se på en bild här nedan där det står "en vilsen själ hittar aldrig hem", men varje gång jag kommer hit så känns det verkligen som att jag har hittat hem för en kort tid! Förövrigt är vädret just nu väldigt tråkigt, blixtrar som bara den, MAX 3 sekunder mellan varje blixt. Men ska sova nu för imorgon ska vi upp jättetidigt för att åka till Eindhoven och shoppa!


Likes

Comments