Hue her, badedragt her, ring her, hårbånd her, bog her og ur her

Hej igen!

I dag har jeg samlet nogle af mine julegaveønsker. Jeg er plejer at være ret dårlig til at finde ud, af hvad jeg ønsker mig, men i år er jeg startet i god tid, så jeg har alligevel fået skrabet nogle gode ting sammen, som jeg vil dele med jer!

1. Steve knitted hat, 80 kr

Jeg mangler lidt en basic hue, så jeg tænkte med det samme at Weekday var et godt sted at starte, og voila! Desuden koster den sølle 80 kroner!

2. Lyme svimsuit, 800 kr

Jeg mangler lidt en badedragt til stranden (lige nu har jeg den, jeg bruger i svømmehallen), og så har jeg fundet den fineste badedragt fra Ganni. Da jeg var i Grækenland i sommer, sagde min storebror, at hvis jeg hørte en playliste med 10 forfærdelige, Hollandske sange, så ville han give mig en Gannibadedragt... Jeg kom i gennem playlisten, men har stadig ikke fået min badedragt. Så er det mon ham jeg får den af? Ej...hehe

3. Blad ring, 950 kr

Den næste ting jeg ønsker mig er en virkelig fin og enkel bladring fra Jane kønig. Jeg går primært med sølvringe, jeg tror at den vil passe mega godt ind sammen med de to, jeg i forvejen har på.

4. Glitterhårbånd, 89 kr.

Jeg har valgt at ønske mig det her virkeligt flotte hårbånd fra Andcopenhagen. Jeg synes virkelig at de har nogle fine ting! Tjek dem ud her. Jeg tror virkelig at det sætter prikken over i'et på ethvert outfit. Desuden ELSKER jeg glimmer:))

5. Mads og Monopolet, aldeles fremragende, 90 kr

Jeg er mega Mads og monopolet fan! Det er er et radioprogram, der bliver sendt hver lørdag kl. 10. (Det findes også som podcast). Jeg hører det overalt. Nå jeg rydder op, når jeg laver mad, når jeg laver lektier, når jeg vasker trappe. Hele tiden! Mine forældre bliver sommetider lidt trætte mig... Bogen, jeg ønsker mig, indeholder de bedste citater, der er blevet sagt gennem de 14 år, det er blevet sendt. Mega god gave hvis du er Mads og monopolet fan, ligesom mig:)

6. Classic petite Sheffield, 895 kr

Jeg synes, at Daniel Wellington har nogle virkelig fine ure! Jeg har fundet et ret klssisk et med sort læderrem og rose-gold urskive. Jeg synes at det er virkelig fint, og så mangler jeg lidt et ur:)

Glædelig 14. December!

- Atlanta


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Tingene på billederne har jeg fundet i HAY og i Normann Copenhagen

Heeej!

Jeg elsker virkelig fine "kontor-ting", hvis man kan kalde det det?

Jeg har samlet mine favoritter i det her indlæg, så jeg håber at I kan få noget ud af det? Jeg synes at HAY er et virkelig godt sted at starte, hvis man vil "opgradere" sit penalhus eller skrivebord;)) Søstrene Grene er også et rigtig fint bud i en lidt lavere prisklasse.

Jeg håber i fik noget "hvad-kan-jeg-have-i-mit-penalhus-eller-på-mit-skrivebord" inspiration;)

Glædelig 6. December!

-Atlanta

Likes

Comments

Hej igen!

I efterårsferien har jeg været en tur i Amsterdam (indlæg følger:) I den anledning besøgte vi (min far, farmor og jeg) Anne Franks hus i Amsterdam. Det var en virkelig spændende oplevelse, og jeg vil klart anbefale dig at gøre det, hvis du er skal til Amsterdam!

I kender sikkert Anne Frank? Hun boede oprindeligt med sin familie i Frankfurt, Tyskland, men flyttede, med sin familie til Amsterdam, Holland, i 1933. Det var året hvor nazisterne begyndte at tage kontrollen i Tyskland. Da jødeforfølgelserne spidsede til i juli 1942, blev familien nød til at "gå under jorden". De flyttede ind i baghuset bag hendes fars forretning. Under deres ca. 2 år lange ophold i baghuset skrev Anne sin, i dag, verdenskendte dagbog. Udover det fik hun (og sin tre år ældre søster Margot) hjemmeundvisning i bla. fransk og latin.

Hun skrev også flittigt historier og eventyr! Jeg har faktisk købt en bog med hendes egne historier (i museums butikken hehe). Udover det fik jeg også en ny, lidt mindre faldefærdig udgave af hendes dagbog, og en biografi af alle beboerene i baghuset. Den udgave jeg havde af hendes dagbog før, havde jeg købt i en antik-butik på Bornholm til en 5'er...

Det blev lidt langt det her, men jeg synes bare virkelig at det er spændende (og sørgeligt selvfølgelig). Jeg håber, at I nød at læse med!

Hav det godt så længe<3

- Atlanta

PS. Her er et link til deres hjemmeside (det er en god idé at bestille billetter i forvejen!

Likes

Comments

Hej venner:)

Jeg har forelsket mig fuldstændig i det her veloursæt fra Zara, og derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele det med jer! Der er en smule vidde i både bukser og bluse, hvilket er en virkelig fin detalje synes jeg. Det koster 179 kr pr del, så det er jo slet ikke galt:! Jeg tænker selv at det skal være min outfit til nytårsaften!

Jeg håber at I fik noget inspiration:)

- Atlanta

Likes

Comments

Billederne er taget ved én af Amsterdams mange smukke kanaler:)
Hej igen:)

I dag vil jeg skrive lidt om denne her imiterede pels frakke fra Zara. Jeg har lidt manglet en overgangs-jakke, så den her var bare et virkelig godt bud syntes jeg! Frakken er købt i Zara, Amsterdam. Den fås også i København, den koster dog 125 kr mere... Den ser virkelig ægte ud, og der er ingen døde dyr indblandet, win win!:) Så ja... hvis du står mangler en "pels"jakke, så vil jeg absolut anbefale den her! Den fås selvfølgelig også på Zaras' hjemmeside, her er et link. Den koster 799 kr. :)

Hav det godt så længe!

- Atlanta

Likes

Comments

Hej Venner!

I dag har jeg fundet tre bud på et par vinterstøvler. Parret længst til højre er de klassiske Doc. Martens. Det er de vinterstøvler, jeg selv har, og jeg er virkelig glad for dem. Jeg har faktisk det samme par på tredje år, så de holder sig virkelig godt! Toga Pulla støvlerne ( dem længst til venstre), har jeg fundet et sted hvor der var 22 procent på, så det er jo mega nice:) Støvlerne i midten er virkelig enkle og smukke synes jeg! .

Nå, jeg håber I fik noget inspiration:)

- Atlanta

Likes

Comments

Hejsa!

I dag har jeg fundet 6 sweaters. Jeg har fundet lidt af hvert (masser farver:)). Jeg elsker selv sweatre og må snart anskaffe mig en af de her! Jeg har ønsket mig den mørkegrå i julegave (Jeg har allerede lavet min ønskeliste...hehe:) Nå, jeg håber, at I synes om dem!

Vi ses<3

- Atlanta


Likes

Comments

Hejsa!

I dag har jeg fundet en masse planter! De er faktisk alle sammen fra Ikea, da jeg synes, at de har et virkelig godt "plantesortiment", hehe. Jeg har faktisk selv to af dem på mit værelse (de to i midten), og jeg er virkelig glad for dem. De giver et rigtig godt udtryk synes jeg! Nå, jeg håber i fik noget noget inspiration:)

Hav det godt så længe<3

- Atlanta

Likes

Comments

Hej Igen :-)

I dag har jeg fundet tre skrivebordsstole, som er virkelig fine. Jeg har selv den i midten (min er bare træ-farvet). Jeg er (ligesom virkelig mange andre mennesker) helt vild med Søstrene Grenes' velourstole. De er desværre ret svære at få fat i, dog har de dem nogen gange i butikkerne! Anyways, jeg har i hvert fald fundet et "alternativ", nemlig den længst til højre! Til sidst er der den grå, længst til venstre, den synes jeg også er virkelig fin! Den er fra Normann Copenhagen, som generelt har nogle virkelig fede ting.

Nå, jeg håber I fik noget inspiration!:)

- Atlanta

Likes

Comments

Hej allesammen!

I dag har jeg interviewet min gode veninde Ellen! Vi har kendt hinanden siden børnehaven, og hun har en super fed stil, så jeg tænkte, at jeg ville interviewe hende lidt omkring mode:))) Lad os bare gå igang!

Hvad er dit yndlings item lige nu?

Det må nok være min nye striktrøje fra Nørgaard Paa Strøget, eller mine blå mom jeans som jeg købte på et loppemarked for nogle uger siden!

Hvad synes du om den velour trend der har været?

Jeg synes det er meget pænt! Jeg har kun eget en t-shirt selv, men den gav jeg til min veninde, da jeg ikke kunne passe den alligevel. Jeg gad godt ha' haft noget, men jeg nåede det ikke rigtig, da butikkerne havde mest af det, hehe:)

Hvilke butikker kan du bedst lide at købe dit tøj i?

Jeg kan rigtig godt lide Monki! De har nogle virkelig fine ting til gode priser. Derudover kan jeg godt lide at gå på loppemarkeder. De har ofte nogle bedre ting end i genbrugsbutikker fx. Det gode er altid taget i genbruger synes jeg.

Har du nogen køb i sigte?

Måske nogle avocado strømper eller nogle pink mom jeans fra H & M. De er desværre udsolgt lige nu, så det er ret trist...

Hvordan vil du beskrive din stil?

Hot, lækker og fantastisk god!

Dit yndlings par sko?

Jeg kan godt lide alle mine sko hehe. Kan især godt lide mine 2 par Puma. Det ene par er gult, og så har de en hvid sål her. Det andet par er laksefarvet med en høj brun sål her :)) Kan også rigtig godt lide min Dr. Martens støvler til om vinteren her , og så min orange og lilla Teva sandaler til om sommeren.


I kan følge Ellen på instagram her :)

Likes

Comments