Hej Igen :-)

I dag har jeg fundet tre skrivebordsstole, som er virkelig fine. Jeg har selv den i midten (min er bare træ-farvet). Jeg er (ligesom virkelig mange andre mennesker) helt vild med Søstrene Grenes' velourstole. De er desværre ret svære at få fat i, dog har de dem nogen gange i butikkerne! Anyways, jeg har i hvert fald fundet et "alternativ", nemlig den længst til højre! Til sidst er der den grå, længst til venstre, den synes jeg også er virkelig fin! Den er fra Normann Copenhagen, som generelt har nogle virkelig fede ting.

Nå, jeg håber I fik noget inspiration!:)

- Atlanta

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej allesammen!

I dag har jeg interviewet min gode veninde Ellen! Vi har kendt hinanden siden børnehaven, og hun har en super fed stil, så jeg tænkte, at jeg ville interviewe hende lidt omkring mode:))) Lad os bare gå igang!

Hvad er dit yndlings item lige nu?

Det må nok være min nye striktrøje fra Nørgaard Paa Strøget, eller mine blå mom jeans som jeg købte på et loppemarked for nogle uger siden!

Hvad synes du om den velour trend der har været?

Jeg synes det er meget pænt! Jeg har kun eget en t-shirt selv, men den gav jeg til min veninde, da jeg ikke kunne passe den alligevel. Jeg gad godt ha' haft noget, men jeg nåede det ikke rigtig, da butikkerne havde mest af det, hehe:)

Hvilke butikker kan du bedst lide at købe dit tøj i?

Jeg kan rigtig godt lide Monki! De har nogle virkelig fine ting til gode priser. Derudover kan jeg godt lide at gå på loppemarkeder. De har ofte nogle bedre ting end i genbrugsbutikker fx. Det gode er altid taget i genbruger synes jeg.

Har du nogen køb i sigte?

Måske nogle avocado strømper eller nogle pink mom jeans fra H & M. De er desværre udsolgt lige nu, så det er ret trist...

Hvordan vil du beskrive din stil?

Hot, lækker og fantastisk god!

Dit yndlings par sko?

Jeg kan godt lide alle mine sko hehe. Kan især godt lide mine 2 par Puma. Det ene par er gult, og så har de en hvid sål her. Det andet par er laksefarvet med en høj brun sål her :)) Kan også rigtig godt lide min Dr. Martens støvler til om vinteren her , og så min orange og lilla Teva sandaler til om sommeren.


I kan følge Ellen på instagram her :)

Likes

Comments

Hej igen!

I dag vil jeg vise jer mine favorit t-shirts for tiden. Jeg kan virkelig godt lide striber! (Det kan I måske fornemme?). Derudover har jeg også fundet et par af de klassiske, bla. Levis og Adias t-shirten. T-shirts går jo altid til et par cowboybukser eller til en nederdel. De er virkelig med til at sætte et fint præg, istedet for de hvide eller sorte fx. (Fortstå mig ret! Jeg elsker hvide og sorte t-shirts, men de kan sommetider blive en smule kedelige synes jeg).

Nå, jeg håber at I synes om dem:-)

Hej hej så længe<3

- Atlanta

Likes

Comments

Heeej!

I dag skal det handle lidt om mine 4 favorit caféer i København! Jeg kan rigtig godt lide at gå på café med mine veninder og min mor. København bugner af lækre og hyggelige caféer, og det må vi jo benytte os af!:) Her kommer en liste med mine 4 favorit caféer i København.

1. Cafe Paludan, Fiolstræde 10

Cafe Paludan er en sikker vinder. Deres nachos er mega gode, og de har også en virkelig lækker (og ret billig) brunch. Caféen er vist nok ret populær for studerene? Der er en virkelig god og varm stemning der inde! Klart et besøg vær.

2. Kalaset, Vendersgade 16

Kalaset er seriøst det hyggeligste! - Og deres kakao er mega god (og meget stor)! Jeg elsker at gå der ned med mine veninder. Man sidder ved nogle virkelig fine borde, og der er et dejligt varmt lys dernede. Deres stegte kartofler med chilimayo er et forsøg vær! Desuden er den vegetarvenlig, og de har vist også en vegansk burger.

3. Zaggi's coffee, Frederiksborggade 43

Zaggis er virkelig god, hvis man skal gå en tur om søerne! Mine veninder og jeg er stor forbruger af deres chai latte, når vi går en tur om søerne. Det er bedste af et hele er, at alt koster sølle 15 kroner. De har kaffe, iskaffe, chai, sodavand, kage, sandwiches og meget mere! Forresten har jeg hørt, at deres kaffe er god? Jeg har aldrig selv prøvet den:)

4. Cafe Bankeråt, Ahlefeldtsgade 27

Cafe Bankeråt, på hjørnet af Nansensgade og Ahlefeldtsgade, er en virkelig hyggelig cafe! De har både brunch, frokost og aftensmad. Caféen er udsmykket med en masse sjove dyr og figurer. Da jeg var yngre, turde jeg ikke gå på toilettet derhenne, fordi jeg var bange for den (falske vel at mærke) isbjørn, der stod i gangen:-) Den kan klart anbefales! Deres burger er for vild btw!

Jeg håber, at i fik noget inspiration<3

- Atlanta

Likes

Comments

"HAY" Venner (forstod i den?) Ej....

I dag vil jeg vise jer mine HAY-favoritter. Jeg er generelt virkelig glad for hele HAY's sortiment, men jeg har dog stadig nogle favoritter. Jeg har selv sengetæppet (mega dot), og jeg er meget glad for det! Mit er rødt på den ene side og blåt på den anden side, hvilket jo er vildt smart! Jeg synes specielt, at lysestagen er meget fin! Skulle jeg mon købe den?

Jeg håber, at I synes om mine favoritter?

Hav det godt<3

- Atlanta

Likes

Comments

(Billeder fra min tur til Grækenland)

Hejsa!

I sommers var jeg i Grækenland med min familie (Min mor, min far og min bror). Det var første gang, vi var der og, det var en sand fornøjelse! Mine forældre snakker allerede om, at tage der ned igen næste år... :)

Vi var på det, der kaldes et "Ø-hop", tror jeg nok?

Vi startede i Athen, og tog så videre til Agistri. Vi var inviteret til en fødselsdag, hvilket egentlig var grunden til, at vi tog afsted i starten. Derefter tog vi til en anden (også meget smuk) ø kaldet Naxos. Derefter tog vi videre til Donoussa, og til sidst endte vi et par dage på Paros, min yndlings. Vi var afsted i seksten dage. Vi så de flotteste strande og de vildeste solnedgange! Desuden så jeg også en havskildpadde, da jeg var ude og dykke med min far. Virkelig fantastisk oplevelse!

Angående temperaturen: Jeg havde troet, at der ville være fuldstændig uudholdeligt varmt... Det var der ikke! Måske var vi heldige? Det ved jeg ikke... Men der var virkelig perfekt ikke for varmt og selvfølgelig heller ikke koldt! Jeg vil helt klart anbefale Grækenland!

Vi ses<3

- Atlanta

Likes

Comments

Hej igen!

Vi nærmer os de koldere måneder, og det begynder (desværre), at blive for koldt til cowboyjakken.

Man kan selvfølgelig altid smide en sweater under cowboy jakken, men jeg synes dog stadig at det er rart med en rigtig jakke, der passer til årstiden, men som på samme tid ser mega nice ud! Derfor har jeg fundet tre mega fede jakker (synes jeg selv:) Som både er okay varme, pæne og nogenlunde budget-venlige. Jeg håber at I synes om dem?

Ha' en god Fredag<3

- Atlanta

Likes

Comments

Hej igen!

I dag vil jeg anmelde bogen "Wonder" af Raquel J. Palacio. Bogen er forresten lige blevet filmatiseret, og jeg glæder mig virkelig meget, til at se den. Lad os komme i gang:)

Bogen handler om den her dreng, der hedder August, eller "Auggie" som han bliver kaldt. August er altid blevet undervist derhjemme, men da han skal starte i femte klasse, er det på tide, at han starter i en folkeskole. August er født med et lettere deformt ansigt og har været i gennem utallige operationer gennem hele sin barndom. Da han starter på "Beecher Privatskole", oplever han mange nye ting. Han får venner, og han mister venner. Han bliver mobbet, og han bliver sat priis på. Det hele ender med et stående bifald, alt hvad han nogensinde har drømt om.

Det er en virkelig smuk historie! Hun formår virkelig, at skabe en historie fuld af budskaber og glæde. Dog også sorg, men på en måde der får det hele til, at virke mere spændende.

På rigtig anmelder-vis vil jeg give bogen stjerner. Jeg har besluttet mig for, at give bogen hele 5 ud af 6 stjerner. Meget velfortjent! Jeg vil helt klart anbefale den!

Jeg håber, at I synes om min lille anmeldelse? Jeg vil meget gerne lave nogle flere i fremtiden!

Hav det godt så længe<3

- Atlanta

Likes

Comments

Hey Venner!

I dag har jeg fundet en masse lyserøde bluser, strømper, sweatshirts, scrunchies osv.

Jeg er helt vild med lyserødt tøj og bare lyserød i det hele taget. Det er jo blevet virkelig moderne med lyserød på det seneste, vildt nice mand! Specielt t-shirts med citater.

Jeg har fundet lidt af hvert, og håber at I kan lide det!

Hav det godt så længe<3

- Atlanta


Likes

Comments

Hej Allesammen!

Jeg hedder Atlanta, og jeg er tretten år gammel:

I min fritid elsker jeg, at spille badminton, at sejle, at læse og at skrive. Jeg er blevet inspireret til, at lave denne blog af mine 2 gode veninder Rose og Vigga. I kan tjekke deres blog ud her og her.

På min blog vil jeg skrive om alt fra rejser, anmeldelser, mode, mine meninger, musik og madlavning. Jeg glæder mig virkelig til, at komme i gang, og jeg håber, at i vil tage godt i mod den:-)

I efterårsferien skal jeg til Amsterdam, og der vil helt sikkert komme et indlæg med nogle billeder der fra. (Jeg har fået lov til at låne min brors kamera!)

Hav det godt så længe<3

- Atlanta

Likes

Comments