Header

Hej på er! Dagen började tidigt idag, skulle åka och kolla upp min nacke/axlar/huvudvärk. Och all värk beror på att jag spänner mig, vilket jag också trodde, men det är alltid skönt att kolla upp det då jag har haft jätteont.

Jag och mamma ska snart dra ut mot IKEA och Mio och kika på lite kuddar och så till mitt rum, vill ha det mysigare här inne!! Var inne på Torp en sväng igår, men ville bara bort där ifrån efter tio minuter, för mycket folk och för mycket stress. Senare idag ska jag upp till ishallen och vara där i några timmar. Ska faktiskt bli kul, känns som att de var längesen jag var uppe. Planerna för kvällen är troligtvis att träffa Agnes och myysa<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God jul, dagen började lugnt och runt tolv tiden åkte hela familjen ut till strandpromenaden och gick en härlig promenad. Var så skönt att komma ut. Sen åkte vi hem och tog det lugnt och runt tre/halv fyra kom morfar och hans sambo. Kollade Kalle anka (ett måste?) och senare var det dags för JULBORD. Längtar alltid till det och sen på julafton så kan jag knappt äta och är knappt sugen, rimligt. MEN självklart äter jag ändå.


På kvällen spelade familjen ett nytt spel och det var så kul. Var dock väldigt trött så jag gick och la mig ganska tidigt. Men allt som allt så var julen jättemysig som vanligt. Älskar denna högtid och all längtan till just julafton<3

Likes

Comments

Denna helgen har varit, dålig. Om jag ska vara ärlig. Igår gjorde jag ingenting, mådde mest dåligt över veckan som har varit och veckan som kommer, eller egentligen alla veckor fram tills höstlovet. Stress är något som jag vet hur jag ska hantera, men denna känslan som alltid kryper sig in i mig på helger, kan inte sätta ord på den och kan inte hantera den, tyvärr. Det är jobbigt, skitjobbigt faktiskt. Men imorgon är det måndag, ny vecka, nya tag och ny energi. För jag klarar detta, klar att jag gör det, men det är bara tufft, hela vägen dit.

Likes

Comments

Söndag, söndag älskade söndag va du alltid ger min stress. Känns som att jag varje söndag ska hinna med ALLT och tiden bara springer iväg. Kanske dags detta år att stanna upp och planera ut veckan så att de slipper bli på detta sätt varenda söndag.

Idag var jag uppe och tränade i 50 minuter, gick helt okej faktiskt, det kommer bli kul att träna en gång i veckan och samtidigt få hjälp av en tränare för de blir så rastlöst annars. Annars har jag pluggat, jobbat, städat lite på rummet och ätit middag med familjen och farmor, min älskade älskade farmor<3 Och nu om 15 minuter så börjar Nobel, så bra och härlig serie, hahah.

Kram


Likes

Comments

Helgen blev absolut inte som planerat, tyvärr. I fredags kröp sig halsontet fram och det har bara blivit värre och värre. Ska inte överdriva, hehe, men mår inte tipptopp just nu. Igår låg jag i sängen hela dagen och mot kvällen hörde Moa av sig och vi gick ut och gick. Såå härligt. När vi hade gått klart var vi i Johannas område så vi gick hem till henne och hamnade på hennes förfest, hur kul?(!!!) Där var alla sköna brudar<3 Kul att umgås med dem!! Sen fick jag och Moa dra hem medan de skulle ut och festa. 

Gick och la mig tidigt och vakande tidigt och var ännu mer förkyld plus allergisk, härlig kombo... Idag har det inte blivit mycket gjort, ska försöka sätta mig med matten, men får se hur det går. 

Ha en bra dag! 

Likes

Comments

Instagram@joannawidengard