Som rubriken talar. väldigt ostädat men det är så min adhd - hjärna fungerar och vill ha det. för mig är det organiserat kaos. och det är så det ska va :)

 -
Detta är bara en liten del av min hörna där jag sitter och målar, tecknar, skriver, ja you name it. Men för mig är det här så mycket kärlek som det kan bli i en och samma bild. Och jag fucking älskar det! :)

Likes

Comments

Hej!
En tjej här som älskar som allt som har med konst och musik att göra. Målar egna tavlor samt tecknar lite. Skriver egna låttexter och sjunger och har givit mig in på att lära mig spela gitarr.

- Utöver detta lever jag inte ett så normalt liv. Jag kämpar med social fobi, kronisk ångest, panikångest, adhd, borrelia, tvångstankar, missbruk och ptsd. Ena dagen är den andra ej lik kan man väl säga.
Det är där kreativiteten har kommit in i bilden. Den räddade bokstavligen mitt liv för cirka två år sedan och sedan dess har jag inte gjort något annat och gått in ganska hårt för detta.

Mitt mål här i livet är att kunna livnära mig på min konst, och finna någon slags ro och bara få leva ett såkallat "svenssonliv".

Likes

Comments