Med en stor passion för inredning och många års drömmande att bli egen.. har jag tagit steget!! Jag har nog alltid vetat vad jag vill men tiden har nog aldrig varit rätt förrän nu. Jag "hoppade av" min yrkeskarriär (3 år på högskola och 7 år i arbetslivet) för att börja leva min dröm... och kan numera titulera mig som EGEN FÖRETAGARE inom inredningsbranschen =)

Att våga satsa på sina drömmar är inte något man gör utan en himla massa grubbel.. Jag fastnade i att jag inte riktigt visste EXAKT vad det var jag skulle göra och vad mitt koncept skulle vara.. Jag visste bara att jag ville jobba med inredning. Till slut bestämde jag att NÄ nu tar jag bara ETT steg ut i inredningsvärlden. Märkligt nog i samma ögonblick som jag kände att jag tog beslutet dyker en bild upp i mitt instagramflöde om en webbutik som är till salu! och JA där har jag det tänkte jag, jag börjar där! Det blev inte så att jag köpte webbutiken till slut, då jag verkligen ville bygga mitt eget från början. Men jag fick en himla massa goda råd på vägen från tjejen som sedan sålde verksamheten till någon annan. Detta gjorde att min startsträcka blev lite kortare och nu har jag min alldeles egna inredningsbutik på nätet !

Jag kommer berätta mer om denna resa i bloggen. Jag kommer att blogga om inspiration till att våga satsa på sina drömmar, lite om företagande möjligtvis och GIVETVIS en himla massa om inredning!

Här är mitt första steg ut i bloggvärlden! Hoppas ni hänger med på vägen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag heter Michaela och driver inredningsbutiken athomebym.se och utbildar mig till certifierad inredare och homestagingkonsult. Här kommer jag att skriva framförallt om inredning. Hoppas ni vill följa med :)


Jag heter Michaela och har precis startat denna bloggen, hoppas ni vill följa med :)

Jag driver inredningsbutiken athomebym.se och utbildar mig till certifierad inredare och homestagingkonsult. Här kommer jag skriva framförallt om inredning såklart <3

Likes

Comments