Nu har jag varit uppe i Stockholm några dagar och umgåtts med mina föräldrar. Åh mitt lilla Rågsved, vad jag tycker om dig!
Jag älskar att spendera lite kvalitetstid med mina nära och kära.

I söndags var jag och mamma på Skansens julmarknad. Det var väldigt mysigt, men väldigt mycket folk! Ingen köpte något, men vi fikade. Annars har mina dagar gått ut på att sova ut, ta långa promenader och äta en massa god hemlagad mat.

Dagarna har varit fina, men kvällarna/nätterna är värst. Ångesten från helvetet dyker upp. Jag hatar det. Hatar. Jag blir aldrig fri från det. Har nu inte under en veckas tid lyckats somna utan att behövt ta lugnande. Jag avskyr det. Vill bara kunna ha ett någorlunda "normalt" liv.

En annan lite roligare grej är att jag har gått kontakt med Attention i Linköping! Jag är bjuden på deras styrelsemöte i januari och vi ska prata ihop oss lite angående lite idéer som jag har.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det en bra dag. För en gångs skull faktiskt. Jag volontärjobbar på friluftsmuseet i Gamla Linköping då och då och stortrivs där. Igår var det julvandring och det var så spännande. Jag älskar ju historia, jag älskar allt som har med gamla tider att göra. Jag funkar bäst på ställen där jag trivs och känner att jag får ut något av det, samt att jag hjälper till. Det är så jag drömmer att mitt arbetsliv ska se ut i framtiden.

Men idag så slogs jag återigen ner till verkligheten. Jag kom hem precis från en introduktion för autism på psyk. Alla hade någon med sig; föräldrar, kompis, partner...

Men jag gick själv. Jag känner mig så ynklig varje gång jag går på sådana möten. Kanske för att jag slappnar av och faktiskt låter mina problem komma fram och visa sig. Jag vet inte. Men roligt är det inte iallafall.

Likes

Comments

Just nu är det mycket som händer omkring mig, vilket gör mig väldigt trött. Jag kämpar varje dag för att hålla mig över ytan. Varje dag är en kamp, trots att ingen förmodligen märker det. Men jag beskyller ingen för det. Jag kräver ingen hjälp heller från min omgivning, jag vet att jag måste lösa allt själv.

Den jag krigar mot är ångesten. Min värsta fiende, som sitter där och lurar bakom hörnet hela tiden.

Jag fick mina diagnoser i somras. ADD, autism, recidiverande depression samt ångesttillstånd. Det var mycket att ta in på en och samma gång. När jag fick mina diagnoser ändrades mitt liv helt. Jag började mer och mer tänka på mig själv, vad jag kan och vad jag inte kan. Innan det så kunde jag jobba ihjäl mig på olika arbetsplatser och hamna i depressioner pga det. Skolan var ett rent helvete och trots massiv hjälp som jag fick av min mamma och syster blev jag tvungen att hoppa av universitetet. Jag blev utbränd av allt som jag gjorde. Sådant gör att självförtroendet går åt helvete.

Likes

Comments

... att skaffa en blogg!

Jag är egentligen väldigt dålig på detta. Att skriva alltså. Att skriva om mig själv. Ser det mer som lite terapeutiskt att skriva av mig.

Likes

Comments