Jag är inte bra på att beskriva känslor, ännu sämre på att visa känslor men i lördags var jag med om det absolut finaste som någon människa NÅGONSIN kan vara med om. Jag fick se ett barn komma till livet.

Först och främst; hur sjukt är inte det? Att vi i 9 månader kan bära på ett barn INOM oss, för att sedan när barnet är 9 månader gammal, KLÄMMA ut hen ur oss. Ibland så förstår jag inte hur fantastisk våra kroppar faktiskt är.

Hur som helst, min syster hade gått över tiden med några dagar när hon ringde mig och frågade mig vad jag gjorde. Jag och killen skulle precis göra oss klara för att gå på bio när min syster då sa att hennes värkar började bli med regelbundna och tätare. Jag slängde på mig kläder, gick till Hemköp och mötte hennes sambo. Vi handlade lite dricka och något att äta om vi skulle bli kvar länge.

Vi åker hem till Bella (min syster) som ligger på soffan och klockar värkarna. Efter nån timme så åkte vi in och det tog inte lång tid innan det bara var två minuter mellan värkarna.

Att se någon man älskar, ha så ont, gråta, skrika och tro att hon inte skulle klara av det. Det är något utav det VÄRSTA jag varit med om. Jag önskade för mitt liv att jag kunde få smärtan istället för henne, mitt hjärta gjorde så ont.

När det väl var dags så tror jag att jag var mer nervös än henne. Hon var inte öppen helt och inte helt redo för att trycka, men hon gjorde det ändå. Barnmorskan försökte få henne att andas lugnt och inte trycka, för det var både dåligt för henne och för barnet.

Det var där jag fick panik. Jag trodde inte hon skulle klara det, jag blev nästan ARG på henne för att hon tryckte. Jag grät samtidigt som jag bad henne att andas. Hennes kropp anpassade sig oh öppnade sig och det var då dags.

Hon krystade, skrek, grät och led. Huvudet är ute. Då bröt jag ihop. Det är min SYSTERSON. Det är en av de viktigaste människorna i mitt liv som just nu föds. Känslan är obeskrivlig och jag kunde inte göra något annat än att gråta.

Innan förlossningen så trodde jag att jag både skulle spy och svimma, haha.. Men jag tog det bättre än väntat. Jag var inte alls känslig. Jag kollade när han föddes, när navelstränges klipptes, jag kollade på moderkakan och jag kollade tom när dom sydde några stygn.

Jag tror jag grät i säkert 20 minuter efter att han var ute. Jag var så stolt. Så stolt över att ha få varit med och vittnat det absolut finaste med livet. Stolt över min syster som var och är så stark. Så stolt över att ha få hållit hennes hand när hon har haft som ondast.

Likes

Comments

Hej allihopa!

Just nu sitter jag i sängen och funderar på om jag ska gå och sova eller inte. Känns värt att somna tidigt för en gångs skull.. Hoppas att ni alla har haft en supermysig midsommar men bra sällskap och god mat!

Själv så hjälpte jag den lokala korvgubben idag på midsommarfirandet. Så jag stod och sålde korv i 4 timmar, haha! Sjukt kul med massa roliga kunder och kolla på firandet. Gratis korv fick jag ju oxå, hehe.

Efter det så gick jag faktiskt bara hem, spelade in och redigerade en video och tog det lugnt. Var ensam hemma för en gångskull så det var väldigt skönt. Men nu sitter jag här, älsklingen spelar, mamma och Ricky har kommit hem och gott och lagt sig, och jag sitter som sagt och bara scrollar på youtube typ. Imorgon händer inte så himla mycket tror jag. Ska försöka få med mig mamma att åka till typ solna eller nacka eller något och kolla på sminkväskor (sådana stora) så jag slipper ha mitt smink över HELA mitt rum.. Pojkvännen blir sådär lagom glad när han kommer hem och det ligger seriöst smink på byrån, tvbänken, sminkhyllan OCH hans spel-skrivbord.. Heheh 👼

Jag ska nog lägga mig och lyssna på Tampodden en stund, hur mysigt?!

Haha ser sjukt stel ut, men det är en stillbild från dagens video haha!

Likes

Comments

Likes

Comments

Usch, så dålig på att uppdatera, men var iväg både igår och idag. Hur som helst så skriver jag senare, men ni får en sneakpeak:

Likes

Comments

Vilken lång dag det har varit idag! Hade alarm på kl 13 för jag hade tvättid. Så från klockan 13 till 19 så har jag bara kollat på OITNB och sprungit till tvättstugan.. Efter det så började jag vika in all tvätt. Fick riva ur hela min byrå för att vika om allt om allting skulle få plats (vilket det inte fick..) så jag slängde in resten i en garderob i rummet som vi inte använder haha. Hur som helst så har det bara varit en sådan dag. Käkade sallad från och sedan har jag spelat lite spel med min mamma, mormor, mammas kompis och hennes sambo. En jättemysig kväll har det varit. Är förövrigt på avsnitt 7 av OITNB redan haha.. Är väl klar imorgon!

Likes

Comments

Vi fick våra ringar här om dagen, och vi båda är så nöjda och glada över dom. Den 26/5-16 förlovade vi oss, och vi har varit tillsammans (till och från, vi är som vi är) sen 20/1-11. Så mycket kärlek ❤

Likes

Comments

Nu sitter jag här i sängen och skulle precis sätta på någon film på netflix tills jag insåg vad klockan var. VARFÖR slutar det alltid med att jag är vaken såhär sent? Jag gillar inte ens att sova bort dagen. Förut var det här mina rutiner, lägga sig vid 04 och gå upp vid 14-15 på dagen. Men nu får jag verkligen ÅNGEST när det blir så. Men det är nog pga min käre pojkvän som det har blivit såhär.. Innan semestern så jobbade jag morgon och han kväll, så våra rutiner går inte ihop så bra när vi bor ihop haha. :(

Finns det något bättre än netflix och katter?

Likes

Comments