View tracker

Likes

Comments

Likes

Comments

Vill vara överallt hela tiden egentligen. Men det går ju inte, tiden räcker ju inte till för det. Har gjort massa saker under denna veckan och det förklarar varför jag inte bloggat. Så sorry for that nästa vecka betyder massa nya blogginlägg och massa ny träning. Sooo stay with me, puss

Likes

Comments

Alla förtjänar någon som kämpar för en. ​Någon som får en att känna sig behövd. Om endast du som person känner att du sliter och kämpar för någon som inte ger någonting överhuvudtaget tillbaka så är det inte värt det, det lovar jag dig. Ofta är det kärleken som är ett hinder, för att man blir så jävla blind, så jävla blind att man inte märker hur den människan som man lägger 110% energi på lägger 0% energi tillbaks på en själv. 

Vill bara säga med det här att alla ni förtjänar mer & bättre än så. Nöj er aldrig. Låt er aldrig utnyttjas av den person ni är svaga för OM att bli utnyttjade är det enda ni blir av den människan. 

Var med den eller dom som ger er något. Va med den som ger tillbaks. För man BEHÖVER det.

Likes

Comments

Slutar om 30, det är fredag, det är helg, livet bra, är glad, mår bra.

Likes

Comments

Ni vet när man har så tråkigt liv att en blogg bara är slöseri med både min och er tid 😉 Men ni läser ju iallafall och det är kul. Gör bara samma saker nu, vardagscirkeln som består av enormt mycket plugg vilket gör att större delen av spenderas och går åt att göra juste det; plugga. Hoppas på att det snart ska lugna ner sig också för min del så att jag kan lägga ner tid på lite annat, typ som att spendera mer tid på gymmet(!!) det gäller att planera, något jag verkligen måste bli bättre på. 

Likes

Comments