Contains affiliate links

Jeans Levi's® / Blus Shein / Skor HM

Hej på er! Nu är jag tillbaka efter en omskakande och otroligt sorglig helg för oss här i Sverige. När informationen nådde mig i fredags stack det till i mig, nu har terrorn nått hit. Kommande timmar efter det gick ut på att ta reda på om mina nära och kära i Stockholm var okej, smälta och faktiskt ta in det chockerande som hänt och läsa mig till all möjlig fakta jag fick ut om terrorattacken. Huvudet var fyllt av tankar i massor som alla sträckte sig till samma mottagare; de drabbade i Stockholm och deras familjer vars liv nu vänds upp och ner. Återigen ett uppvaknande som slog mig likt en hård knoge i ansiktet, om hur snabbt livet kan förändras. Sänder kärlek till de drabbade och dess familjer i Stockholm. Ta hand om varandra, det är så himla viktigt.


Likes

Comments

Min MAGISKA frukost imorse.

Slänger in recept på ett fantastiskt knäckebröd jag bakade igår. Det här fröknäckebrödet är så gott och nyttigt. Fröknäcket är glutenfritt och fullproppat med nyttiga frön och kärnor. Here you go:

200 g solrosfrön
1 dl hela linfrön
1 dl sesamfrön
2 dl pumpakärnor
2 msk fiberhusk
2 msk mandelmjöl
1 tsk salt
5 dl vatten
1/2 dl vallmofrön
Flingsalt

Sätt ugnen på 160 varmluft. Blanda allt utom vallmofrön i en bunke.
Bred ut smeten tunt på 2 plåtar klädda med bakplåtspapper. Låt vila i 5-10 minuter.
Strö över vallmofrön och lite flingsalt. Grädda knäckebröden i cirka 70 minuter.

Likes

Comments

Likes

Comments

Min frukost idag såg ut såhär. Åt supergod hälsofil från verum i smak av blåbär, Paulins granola och hallon. Drack råsaft med spenat, äpple, ananas och citron.

Hej gänget! Mår ni bra? Det gör jag iallafall. Nu har jag bara blivit mer och mer inställd på att börja hålla mig till den vegetariska kosten och utesluta kött så ofta som det bara går. Det beror dels på att kött inte alls är bra för vår miljö som de flesta av er säkert visste, men även på att mycket kött inte heller är bra för oss och vår hälsa. Den vegetariska maten är renare än blandmaten som innehåller mer tungmetaller och miljögifter. Jag kommer inte att begränsa mig helt till den vegetariska maten och kommer inte att utesluta kost som ägg, laktosprodukter eller fisk. Vill jag äta kött eller blir bjuden på det någon gång ibland kommer jag självklart att äta det då med. Men framöver kommer jag för det mesta att hålla mig till en vegetarisk kost. Känner ni er också sugna och vill ha tips på vegetariska rätter här så är det bara att meddela mig!

Likes

Comments

Nu får ni 20% rabatt om ni anger ATEGNER20 när ni handlar på Ivyrevel, happy shopping guys!

Hej hörni och äntligen fredag! Mår ni bra? I veckan som varit har jag haft mycket på gång och väntar besked som kommer att ge en hel del förändring och omställning. Ser fram emot vad framtiden har att erbjuda mig. Iallafall, dagen jag nu har framför mig är fantastisk och jag ska fira en av tjejerna, Frida, i tjejgänget som fyllde 20 igår (Grattis igen Frida<3!!). En superkul fredag alltså och jag hoppas att ni får en minst lika rolig dag som mig, vad den än innebär för er.

Likes

Comments

YESTERDAYS FLARE LOOK

" Skor & Blus Forever21 / Byxor HM "

VÅRKLÄDD

" Jeans Levi's® / Blus Shein / Skor HM Hej på er! Nu är jag tillbaka efter en omskakande och otroligt sorglig helg för oss här i Sverige. Nä…"

FRÖKNÄCKE

" Min MAGISKA frukost imorse. Slänger in recept på ett fantastiskt knäckebröd jag bakade igår. Det här fröknäckebrödet är så gott och nyttig…"

FRUKOST & VEGETARISK KOST

" Min frukost idag såg ut såhär. Åt supergod hälsofil från verum i smak av blåbär, Paulins granola och hallon. Drack råsaft med spenat, äppl…"