Klänning

Efter stranden skyndade oss jag och Nora ner till sunset beach för att fånga de sista strålarna av solen innan den gick ner. Vi alla gick sedan till en Italiensk restaurang för att bryta upp lite från den thailändska maten där vi åt god pasta och nu har vi alla krypit ner i sängen, imorgon ska vi upp tidigt och det blir en heldag på stranden med sol, bad och snorkling.

Likes

Comments

Något av de finaste platser jag besökt är stranden på Koh Lipe. Det är underbart här och vi känner oss riktigt lyckliga!! Ska några av er ut och resa i Asien rekomenderar jag verkligen detta underbara ställe.

Likes

Comments

Reser man till Koh Phi Phi tycker jag verkligen att man ska besöka The Mango Garden. Vi beställde alla in våfflor med mango och banan, fruktshaker och islattes. Våfflorna var gudomliga och frukten utomlands smakar alltid sötare och godare än något annat. Dessutom är maten, as you can see, mycket instagramvänlig ;) Så stort tips till er som ska besöka Koh Phi Phi i framtiden! kram

Likes

Comments


Nu har vi lämnat Koh Lanta och Phi Phi öarna och befinner oss just nu på en liten paradisö som heter Koh Lipe. Har aldrig tidigare sett en så vit sandstrand som det är här och vattnet är underbart blått. Vi har fotat en del under våra tidigare dagar här i Thailand som jag tänkte visa er.


Bild tagen från den första dagen på den vackra stranden på Koh Lanta! Vi kom fram på eftermiddagen men hann ändå slänga på oss bikinisarna och springa ner till stranden för att hinna fånga lite av de resterande solstrålarna och knäppa lite foton. Där möttes vi av ett svalkande vackert hav och en varm underbar bris. Mer än så behövs ju faktiskt inte.

Häng vid poolen.

Tillsammans med ett gött gäng från Jönköping tog vi en dagstripp till Bamboo Bay Beach. Vi solade och åt god mat. Ser ni min jordgubbsmilkshake? Dessa fruktshakes finns överallt här i Thailand och smakar himmel.

Tillsammans med killgänget från Jönköping tog vi en dag också båt och åkte runt bland olika öar vilket var så himla kul. Vi snorklade och simmade in i grottor på havet som gömde fina sandstränder inuti dem.

Perfekta svalkande fruktshakes i värmen, från vårt stammisställe "Somewhere Else" under vår tid på Koh Lanta. En mysig restaurang på stranden med bungalows att chilla i när det blir lite för varmt i solen och med fantastiskt god thailändsk mat.

Likes

Comments

Hej på er! Nu tänkte jag börja blogga igen och vilket tillfälle är egentligen bättre att börja göra det på än när jag, tillsammans med två av mina närmsta tjejer, är i väg på en livets resa i Asien. Vi kom för ungefär tre dagar sedan och vi har redan hunnit med en hel del. Vi är just nu på Koh Lanta och åker vidare imorgon till andra öar. Hoppas ni vill hänga med mig här och följa vår resa.

Likes

Comments