Dålig dålig dag. som ni kanske inte vet om mig så äter jag sertralin mot depression. jag tog min sista tablett innan helgen och glömde bort att gå till apoteket och hämta ut nya. oturligt nog så hade jag inget recept så jag måste vänta några dagar extra för att få nytt.Lite tur så hittade jag två tabletter så jag hoppas jag klarar mig till jag får nytt recept.  Jag märker så lätt när jag "missar" att ta dom . Jag blir jätte lätt ledsen och nedstämd.  man jag har lärt mig av min läxa.

jag kanske är öppen,men jag skäms inte över det.✌

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har suktat efter kina mat ett tag, så i går fick jag min dos så jag klarar mig ett tag. God mat och trevligt sällskap

Besökte Jonas praktik och fick hälsa på alla söta kor/kalvar.Energidricka för att orka resten av dagen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Visst är det jobbigt att hitta bra och billiga bh:ar? Jag tycker det är jätte svårt att hitta det efter som jag har en stor storlek , men min syster tipsa om en sida som jag nu har beställt 2-par be:ar för 178:- I vanliga fall får jag nästan Vi får se hur den sitter när jag får hem dom =)

Likes

Comments

En helg fylld med massor av saker. I fredags efter jobbet kom några kompisar över och vi tog några drinkar och bara snacka skit. I går hoppade jag in och jobbade lite,blev en del att göra men gick super bra., kvällen spenderade jag i soffan och slökollade på tv:n I dag har jag & Jonas storstädat och handlat mat.

I morgon är jag ledig så jag och en kompis ska göra en sallad och käka lunch ihop sen blir det att köra några maskiner med tvätt med.

Likes

Comments

Kommer ni ihåg att jag hade saker jag ville göra under 5-10 år? här är dom sakerna som jag har som mål under dom här åren.

Har ni några saker ni vill göra?


Likes

Comments

I dag ska jag prova på ett kitt av aloe vera produkter som min granne är återförsäljare av. kommer testa en vecka och se vad jag tycker om produkterna innan jag köper något. Ska bli spännande och se om det kommer hända något. När jag är klar kommer jag ge produkterna en recension.

Likes

Comments

Jag måste ta mig tid att få ordning på min vardag och jobb. alla med ADHD vet kanske vad jag pratar om. jag måste hitta en bra struktur och rutiner så jag 1. inte glömmer saker 2.göra saker som jag planerat och inte skjuta upp det 3. sluta stressa. Ni kanske har tips på hur ni får eran vardag att funka. Tips och idéer mottages. Det jag ska göra nu är att sätta mig och kolla runt på nätet och se om jag kanske hittar något.

Likes

Comments

Hur mår ni? själv mår jag bättre. Har varit sjuk i veckan och är bättre nu men inte helt återställd. Där av varför jag inte har bloggat, men nu är jag tillbaka igen. I dag har jag storstädat köket, tvättat och bäddat rent. Hade planer på att så lite örter, men tiden sprang iväg så får göra det i veckan. som ni kanske vet har jag många planer här i livet och jag tänkte sätta upp en liten bucket list, saker jag ska göra under 5-10 år. jag personligen vill självklart göra allt direkt så fort jag kommer på något, men det kan jag inte. jag måste lägga undan pengar för att kunna göra dom här sakerna, så därför tänkte jag att under 5-10 år kanske ära rimligt? Listan kommer upp i ett inlägg i veckan, så ha koll!


Ha nu en bra kväll så ses vi i morgon <3

Likes

Comments