Header

​Har precis försökt fått i mig frukost, fick i mig en tallrik yoghurt iaf. Ska snart göra mig i ordning  för att sen dra till jobbet. Efter min födelsedag har jag tänkt mer på hur mitt liv ser ut,drömmar och mål som jag har. En sak som jag är så tacksam över är att ha så fina arbetskolleger. Jag och Amanda har kommit varandra riktigt nära så man nästan kan tro att vi har känt varandra i flera år men i själva verket så har vi bara känt varandra i några månader. Vi pratar om allt och då menar jag verkligen allt. Är så glad att jag har dig gumman, vi finns alltid där för varandra, peppar och stöttar varandra. . 

Likes

Comments

​Nu har denna helg gått och en nu en födelsedag. Är jätte nöjd med hur min födelsedag blev, kunde inte fått en bättre 25 års dag. Nu tillbaka till verkligheten och jobbet. Tråkigt väder, regn, regn & mer regn. Tycker att solen kan titta fram någon gång. Vi får hålla tummen på att den tittar fram snart och att vi slipper regnet. 

Likes

Comments

​Är så nöjd med min födelsedag, fina presenter,god mat och bra sällskap. Bättre kan det inte bli. 

I morgon kommer min syster hit för att fira mig, ska bli så kul och träffa henne och dom två små monstranserna 

Likes

Comments

​I dag blir jag 25 år. Tiden går så himla fort. Just nu håller jag på att fixa inför i kväll,blir att dricka lite innan vi ska ut och käka. Kommer inte  blogga så mycket i dag som ni kanske förstår. Hoppas ni får en bra fredag!

Likes

Comments

Hej! hoppas ni mår bra?  själv är jag på ganska bra humör,dock är det tråkigt väder.
jag skrev i ett tidigare inlägg att jag känner av min depression nu när det är höst. Men en sak som gör mig gladare är musik, det är en riktigt bra medicin när man känner sig låg en kall & regnig dag.Självklart finns det andra saker som får mig gladare. Som min sambo,våran hund,  Mina kompisar och min familj 💖 Någon mer som lider av depression och vad gör ni för att bli gladare?

Likes

Comments

Hej! hur mår ni? själv mår jag helt okej,känner mig lite låg och känslig. Hösten är en jobbig årstid för mig,det är då jag känner av min depression som mest. jag känner mig inte låg varje dag,ena dagen kan jag vara glad och nästa kan va lite värre. men jag kämpar mig igenom det och försöker endå tänka på saker som gör mig glad 😊 Nu är det dax att Jobb! ha en fin tisdag och va rädda om varandra

Likes

Comments

​Eller man kanske ska säga godmorgon? Vaknade kanske för en timma sen och kände direkt när jag vaknade att jag ska lägga på en ansiktsmask. Superskönt och sen på med en ansiktskräm som jag fick från Yves rocher när jag skaffade medlemskort där. Just nu under oktober  har dom Hudanalys, för att se vilken hudtyp man har. Jag ska passa på att gå dit och kolla vad jag har för hud. 

 Om ni vill se vad dom har för produkter så kan ni gå in på deras hemsida  HÄR

Frukost framför tv:n, kaffe och min favorit yoghurt. Blir att ta ett morgoonvarv med miller om ett tag,  jag hoppas på att det slutar regna, Riktigt höstväder.

Hoppas ni får en superbra måndag så hörs vi senare <3

Likes

Comments

Hej! hur mår ni? själv mår jag bra,lite trött. Sitter på bussen påväg till jobbet. Jonas har blivit sjuk,stackarn. Får pyssla om honom när jag kommer hem 💖
Ha en bra söndag så hörs vi sen 😊

Likes

Comments