Var ett bra tag sen som jag skrev här och tänkte säga att jag lever och att jag mår helt okej. Har hänt så otroligt mycket sen jag skrev till er men ska fundera på om jag ska skriva om det eller inte. Det har som alltid varit mycket jobb och att försöka hinna med att umgås med jonas. Jag saknar att blogga, men har ingen ork när jag jobbar och när jag är ledig så har jag andra saker som jag vill hinna med att göra. I dag är jag ledig och tänkte ta tag i att fixa i sovrummet och tvätta. ska också ringa lite samtal. Får se om jag uppdaterar er mer i dag, annars så hörs vi så fort jag får tid <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mitt schema är lite tajt just nu och kommer inte att uppdatera bloggen så jätte ofta men någon gång ibland =) Jag jobbar sent varje dag och håller också på med julhjälpen för att hjälpa familjer som har det svårt nu under julen =) Så det är nästan som jag har två jobb. Men det är så värt det att får hjälpa folk och man får så mycket bra respons och folk som vill hjälpa till.

Julen närmar sig med stormsteg .
Det finns så många runt ikring som går med sån fruktansvärd ångest och oro kring allt med jul att göra !
Jag har blivit representant för julhjälpen här på Facebook
Där kan du som har det kämpigt ekonomiskt och inte får ihop det till jul ansöka om julklappar och även julmat
Men även andra som vill hjälpa dessa familjer är välkomna att gå med i gruppen , man kan välja att swisha "betalningen går till julhjälpen som delas upp nära jul sedan " el om du har nått som ligger hemma som skulle passa nått barn i nån sökande familj ! Gå med och gå in och läs och hör av dig : både du som vill ha våran hjälp el du som vill hjälpa!
INGEN KAN GÖRA ALLT MEN ALLA KAN GÖRA NÅTT
JULHJÄLPEN

<3

Likes

Comments

Hoppas ni mår bra denna måndag? själv mår jag bra, sitter och äter frukost och kollar tv. För några dagar sen bjöd min syster in mig i en grupp som heter julhjälpen på facebook. Jag beundrar henne att hon ställer upp och hjälper folk på olika sätt och ville själv vara en hjälpande hand nu när julen börjar närma sig. Det finns många familjer som vill ge sina barn en bra jul men som inte vågar be om hjälp till julklappar och mat. Men på den här sidan kan man både be om hjälp till jul och även hjälpa dom som behöver våran hjälp. Ni hittar sidan HÄR och är till för dom som bor i Linköping eller runt om stan. Mer information finns på facebooksidan :)

Likes

Comments

.

Vet inte om det bara är jag med det är så mycket mysigare med snö ute, allt blir ljusare och finare. Längtar tills vi kan börja fixa här hemma med lite julsaker och ute i våran trädgård.,ska blir så kul. Sitter just nu framför tv:n med en kopp kaffe och försöker att vakna till, har lite telefonsamtal som jag måste ringa och lite andra saker att fixa innan jobbet, så dax att sätta fart. Ha en jätte bra dag

Likes

Comments

Om du fick välja mellan att bada badkar med Leif GW Persson eller sova en natt i en 90-säng med Carl-Jan, vilket skulle du välja? 😊 http://nouw.com/howtosaveinhappyways

Svar: Svårt val men om jag är tvungen och välja så skulle jag nog bada med Leif GW persson.


Om du fick välja på solsemester eller vintersemester,vad skulle du välja då? 😊http://nouw.com/skrivochvarglad

Svar: utan tvekan skulle jag välja solsemester.

Vilken rolig idè.
Om du fick 20.000:- vad hade du då gjort?
Om du fick leva om ditt liv hade du valt samma vägar du gått idag?
Om du fick träffa en kändis, vem vill du träffa då http://nouw.com/fr%C3%B6kenr%C3%B6dl%C3%B6k

Svar: 1 Jag hade nog tagit körkort om jag fick 20 000:-

2 Jag hade nog valt samma väg, sen finns det lite saker jag skulle ha gjort annorlunda men är nöjd med livet jag lever nu.

3. Om jag fick träffa en kändis skulle jag vilja träffa Eminen tror jag.

Om du fick vara kille för en dag, vad hade du gjort? Haha! 😅http://nouw.com/juliaekholms

Svar: Oj den var svår,jag vet inte vad jag skulle göra.

Tack för alla frågor kommer snart upp en till frågestund =)

Likes

Comments

Eller godmorgon kanske passar bättre? Hur mår ni i dag? själv mår jag bra. Det är riktigt tråkigt väder ute snöblandatregn och blåser.

Gick upp vid 7 när jonas åkte till jobbet, har ätit frukost, varit ute med miller och fixat till i hallen. Är supernöjd hur fint det vart bara av att rensa bordet på saker som va slängt där och lite blommor. Ska fortsätta att fixa till lite innan jag drar iväg till jobbet.

Svar på era frågor kommer inom kort och får se om det blir video inlägg eller vanligt.

Ha en fantastisk dag alla där ute <3

Likes

Comments

Hej tänkte köra igång en frågestund men istället att ni får fråga precis vad ni vill så måste meningen börja med:

Om du fick.....

bara för att göra lite annorlunda än bara vanlig frågestund. Så ställ eran fråga så svarar jag när jag har minst 10 frågor.

Likes

Comments

Hur mår ni i dag? själv är jag trött och frusen men mår endå bra.I går skulle jag städa och fixa hemma men vart det så tror ni? Nej. Blir så trött att jag har så svårt att ta tag i saker som jag ska göra (om det inte är viktiga saker) då tar jag tag i det. Men som småsaker är jätte svårt att ta tag i och om jag t.ex börjar städa så blir jag aldrig klar utan börjar med något annat eller sätter mig framför mobilen. jag har svårt att förklara i ord hur jag fungerar men hoppas ni förstår. Det är frustrerande och jag vill göra så mycket som aldrig blir av. Vet inte om jag behöver lite hjälp eller höja dosen på medicinen? Något måste jag göra. 

I går gick jag och min granne på en långpromenad och pratade om  allt mellan himmel och jord, är skönt att ha någon att prata med när man behöver får ur sig saker. 

Hoppas ni får en bra måndag så ses vi snart igen .

Likes

Comments

En solig söndag och jag är på bra humör. I dag är det en städ och tvätt dag som alltid på söndagar. ska även ta en tur ner till stan och kolla lite tror jag.

Tidigare i dag så beställde jag en smyckeshållare från min grannes hemsida. Så ska fixa lite med det senare. Ni hittar den HÄR om ni vill beställa den.

I går var jag och Jonas iväg och träffade min pappa när han endå var i Linköping. Vi hittade två snygga stickade tröjor till jonas och en matta till våran hall. det var väl det roliga som hände i går. Uppdaterar senare nu ska jag slänga in tvätt.

Likes

Comments