​Gick upp när jonas skulle iväg till praktiken,har ätit  lite frukost, startat en maskin med tvätt och kollat på lite olika kryssningar. Ska snart ta ett morgonvarv med miller. I dag håller jag en tumme för min syster som ska operera sig, kommer inte skriva vad det är för operation. Men kommer ägna en tanke till henne och hoppas allt kommer gå bra.

Har ingen aning om vad jag ska göra i dag,kanske bara slöa eller städa? Vi får se vad denna gråa dag har att erbjuda.

Likes

Comments

Hoppas ni mår bra? själv mår jag jätte bra. Det är lite halvtråkigt väder så passar bra att ha en dag inne. I går började jag fundera på vad jag vill göra på min 25:års dag, vet inte om jag ska fixa en fest eller fly stan och åka på kryssning? Det är ju typ 2 månader kvar men aldrig fel att planera lite i förväg. Ska kolla på lite olika kryssningar och se om jag hittar något som låter lockande.


​I dag är jag hundvakt åt grannens söta hund och lite senare ska jag träffa min älskade storasyster som jag inte har träffat på jätte länge. Tänkte också hinna med att tvätta lite och ta ett varv med dammsugaren. Kvällen blir nog bara att slappa framför tv:n .

Likes

Comments

I dag har jag fått så mycket mer gjort än vad jag fick i går. Ska fortsätta att städa snart sen sätta mig för att dels göra en veckomeny på vad vi ska äta och även en lite lista på vad vi ska göra en vecka. Jag trivs bättre med att planera saker ,Vissa saker kan jag inte planera i förväg, och vissa saker vill jag har planerat. Hur känner ni för att planera saker i förväg? Uppdaterar senare när städningen är klar =)

Likes

Comments

Hej sitter i soffan och kollar på tv. hade tänkt att ta en riktig storstädning men nepp har varken haft ork eller någon lust. Har varit så konstigt väder så man har inte vetat om man är trött eller pigg. Nu blir det chips och tv 😊

Likes

Comments

Hoppas ni har haft en bre vecka. Själv har jag haft en bra men stressig vecka, Så ska bli så skönt med en ledig helg, så man hinner ikapp saker som vi inte har hunnit i veckan. Har inga direkta planer för helgen utan vi får se hur allt blir och vad vi vill göra. I kväll blir det att mysa till det med god mat och kanske någon film?

Likes

Comments

hej! sitter på  bussen på väg till jobbet. ska jobba kväll som jag inte gjort på länge. Det märks att folk börjar komma tillbaka från semestern,det blir mer att göra på jobbet 😊 Men jag tycker bara det är kul 😊 I dag hade jag lite extra tid så fixade till mig i håret och sminkade mig 😊

Likes

Comments

​Hur har eran måndag varit? min har varit helt okej lite seg och fick inte så mycket gjort som jag hade velat. I går när jonas skulle gå ett varv med miller såg han en spruta utanför våran trädgård. Jag skulle kolla i dag och den va kvar men det va den inte, så jag antog att någon hade tagit den. Men i dag såg jonas att den låg vid vårat staket, nästan inne på våran trädgård. Det bara kokar i  mig att någon idiot har kastat en spruta så lättåtkomlig både för barn och för hundar. Jag finner inga ord, jag vet bara att jag blir så förbannad och less. Vet inte hur vi ska göra med den, om vi ska ringa någon eller fixa det själva. 

Ha en bra måndag så hörs vi snart igen !

Likes

Comments

Har fixat lite i förrådet så vi kan få in mer saker som måste upp. Har burit upp lite saker,diskat och slängt in en maskin med tvätt. Sen tog min energi slut och jag parkerade mig i soffan framför tv:n. Jag tänkte faktiskt tipsa om två sidor som jag fick tipsat av en bloggare som jag följer.--->Här hitan ni hennes blogg Hon tipsar om en sida som heter cashback. på den sidan får man tillbaka en vis procent av det man handlar för eller en summa. Hon tipsar även om en box till sin hund och man betalar bara 79 kr för frakt. men med cashback får man 50 kr när man beställer en sån boxen. så man betalar  29 kr för den. Men om du blir medlem får du 25 kr i startbonus så då betalar du bara 4 kr Det kanske låter lite  rörigt men bli medlem på cashback så får du själv utforska  och se.

Likes

Comments

hej håller på att tar en rejäl storstädning av lägenheten. det ser för j*vligt ut så det behövs verkligen. Måste ner till jobbet för att hämta en grej som jag glömde i går och sen kanske gå förbi ÖoB och kolla lite 😊

Likes

Comments