Alla vet vi vem Shakespeare är. Han är en manus skrivare och enligt alla någonsin är han den bästa som funnits. Men jag vet inte. De är ju inte bra längre. Nu är det bara ord man inte förstår sol en galen man försöker få oss att läsa. Men i alla fall idag i skolan har. I en Shakespeare teater grejs. Vi ska spela upp en ”show” om han liv som lär femmorna vem han var osv. Jag menar det är ju inte kul på nåt sätt, jag ser verkligen inte hur de skulle kunna lära sig på något där vi står och töntar oss på en scen.

Idag ska jag nog annars inte göra något speciellt eftersom våra betyg redan är satta och vi bara lallar runt i skolan. Men vi slutar jätte tidigt idag så det är lugnt. Jag orkar inte med all stress som cirkulerar kring skolan och människorna där. Någonstans borde ju lärarna fatta att vi inte klarar hur mycket som helst. Nästa veck får vi VINTERLOOOOV! Fy fan va härligt. Sen är det jul vilket alltid är fantastiskt. Ååååh nu blev jag genast på lite bättre humör.

Detta inlägg blev inte så långt; hinner inte.

//Hannah

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hur mår du? Jag mår väl okej. Jag är helt utmattad av dansen vill verkligen inget annat än att gå hem o bara sova och ha helg imorgon. Men så är det såklart inte eftersom det bara är torsdag. Men vad kan man egentligen göra åt saken.

Känsla av att vara på väg hem och veta att man har två läxor som man måste göra är hemsk. Jag har en so läxa och en no läxa. No läxan är en text jag måste skriva för ingen annan i min grupp tar på sig ansvaret. Det är så för det mesta. Jag ska alltid fixa och lösa allt i sista sekunden. Det är väl lite sådär kul. Man kunde ju hoppats på att någon annan hade velat göra det eller åtminstone erbjudit sig. Jag hamnar alltid i grupper där alla bara lallar runt. Vilket på ett sätt är okej för jag får allting på mitt sätt men jag måste i o för sig göra allting själv och får ingen hjälp. Men vill man ha kvar höga betyg antar jag att det är det man får göra. Jag nara ifrågasätter om det alltid kommer vara såhär för ibland blir det för mycket. Eller väldigt ofta blir det för mycket. Jag få ju då mycket med läxor än de andra i min grupp.

//Hannah

Likes

Comments

Hej!
Jag står just nu i rulltrappan vid Östermalmstorg och undrar om det verkligen är värt att åka tunnelbana. Det luktar så äckligt och det är inte najs på nåt sätt. Grejen är den at jag skulle kunna gå men jag är en lat liren skit som inte orkar göra någonting.
Tunnelbanesystemet är ju inte särskilt bra heller. Jag tänker på det varje vinter när tunnelbanorna slutar komma/fungera när det blir kallare för att det snöar eller bildas is på banorna. Jag menar kom igen Stockholm vi har gjort detta förut. Många gånger förut. Vi är inte nya till det här snälla bara fixa det tack.

Just nu är jag på väg till min dans. Idag har jag modernt och jazz. Det ska bli jättekul förutom att det är sista gången för terminen och jag är så extremt dålig på att träna utanför dansen. Borde verkligen bli bättre på det. Helt ärligt tränar jag nog mest för att då kan jag äta mer godis utan att må dåligt över det. För jag mår ofta dåligt men set är inget som inte kan fixas med lite choklad.

Alla tycker jag ska gå in och lyssna på guardians of the galaxy: the complete mix tape vol.2 det är så jävla bra låtar på det albumet.
Aja är framme nu så måste lägga ner telefonen.

//Hannah

Likes

Comments

Tjena, tjena! Hur mår du denna fina eller rättare sagt blöta och äckliga morgon? Men jag försöker vakna med en positiv stämning.
Idag ska jag nog inte göra så mycket så att skriva ett inlägg just nu kanske inte var den bästa idéen jag har haft.
Min dag kommer börja med att jag ska ha judiska studier, svenska och bild. Sen så har jag lunch som förövrigt är jätte kort vilket gör mig lite irriterad. Sen har jag so tror jag. Något mer men kommer inte ihåg vad.
Satt och kollade på Good mythical morning igår kväll och de utvärderade dåliga tatueringar folk som har varit köra har gjort. Asså förlåt men man får göra vad man vill så länge man inte tatuerar hela sitt ansikte med någon annans namn. Det är bara dumt. Vet man att det är permanent då eller? Jag vill jättegärna skaffa en tatuering men inte på ansiktet.

Jag är bara 15 men så fort jag fyller 18 ska jag fan skaffa en tatuering. Fy va najs det kommer vara. Jag kommer antagligen skaffa en någorlunda liten alpacka. Du vet inte det än om mig men jag älskar alpackor. Det är det finaste som finns. DE ÄR SÅ FLUFFIGA. Om jag fick ha ett sånt djur hemma hade jag varit så lycklig. Eller om jag ens får ha en guldfisk hade jag varit glad.
Detta var väldigt flummigt men kände att jag ville skriva något. Nu ska jag till skolan.

//Hannah

Likes

Comments

Hej! välkomna till min blogg liknande sak. Jag har inte listat ut hur denna hemsida fungerar riktigt men jaja.

Hur mår du? Jag mår som vanligt inget speciellt. det händer mycket i skolan med all gymnasiestress. Inte bara det. en tjej i min klass gör en jävligt stor grej av någonting som absolut ska uppmärksammas men hon drar det för långt. Hon försöker verka vuxen men det är hon definitivt inte. Det hon gör förstör bara för allt och alla, och det vill inte jag. Det finns ingen poäng med det.

Nog med det tråkiga nu. Jag ska vara med min kompis på nyår om hon inte backar ut. Det kommer då att bli jätte kul. Är det särskrivning? Skriver man jättekul eller jätte kul? Jag vet verkligen inte. Svenska har aldrig varit mitt starkaste ämne. Det borde vara det för jag skriver ganska mycket men ibland kan inte va bäst på det man gillar. På tal om det om det är några stavfel i texten ignorera. IGNORERA. tack så mycket.

Jag insåg nyss att jag borde söka jobb. Ett ordentligt jobb som jag får betalt för. För jag spenderar så mycket pengar på mat. Ta detta som en förvarning jag kommer inte snacka om att äta nyttigt här ellr något liknande för då skulle jag ljuga om vad jag kan och vad jag gör. okej, men tillbaka till att söka jobb, det finns inget bra för människor i min ålder. Alltså ärligt jag vill inte jobba på fik för jag hade bara förstört allt. Var mer kan man jobba?


Tack för mig så länge och så skriver jag snart!

//Hannah

Likes

Comments