Om det är några som är bra på att babbla med varandra i evigheter då är det fan jag och Nina och det är underbart!!! Vi började se en serie men pausa för vi börja snacka och serien förblev pausad kvällen ut!;D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Spenderade gårdagen med Nina på stan, fika på nodo och spenderade lite pengar. Kvällen bjöd på sällskap av Nina, Lindholm och Emmy hos mig. Vi satt och drack lite vin och åt kladdkaka medansvar vi satt och babbla om allt och ingenting!

Likes

Comments

Känns verkligen inte som fredag idag, men tackar ändå för helg såklart;) Haft en jätte skön arbetsdag med Malin idag, städade ur på länsstyrelsen och for och tapetserade upp en fototapet efter lunchen.

Likes

Comments

Middag i vanlig standard med Nina, idag blev det hemmagjorda pizza :))

Likes

Comments

En trip till Luleå där jag, Emmy och Lindholm gick på stan en sväng. Gick på sushi & sallads baren för lite middag och efter det blev det lite te och efterrätt på Fabriken. Grymt härligt och trevligt!

Likes

Comments

Första april, då alla är misstänksamma;) Jag lyckades iaf lura mamma att jag hade fått erbjudande att skriva på kontraktet till huset i Öjebyn jag har varit o kollat på, haha! Stefan och Roffe på jobbet var väldigt skeptiska och trodde inte ett dugg på vad jag och Malin sa på hela dagen!

På kvällen var jag och Sofia och käka på bishops arms. Vi satt och surra från sex till närmare tio dära tror jag, var riktigt trevligt! Vi avslutade med att gå på Olles och ta varsin drink och sen var Nina snäll och skjutsa hem oss.

Likes

Comments

Jobbat med Malin på Länsstyrelsen senaste veckan, renskrapat tak, blivit väldigt skitig och annat tråkigt. Trots de står vi uppe på ställningen o skrattar bort dagen! vi fick även besök av hennes söta son Herman ena torsdagen som hjälpte oss måla lite.

Likes

Comments

Ledig på en månad tack vare påsken känns inte helt fel, att solen också kände för att kika fram gjorde det inte sämre heller! Blev en promenad in till stan och tillbaka med musik i öronen och lite socialt sällskap via snap ;)

Likes

Comments

Påsken spenderades uppe i Vittjåkk tillsammans med familjen och Sofias lilla familj som sov i vår förgård. På lördagen kom Lisa och Andreas upp, samt moster och hennes familj. Åkte hem med Sofia och Mathias på lördagen och vidare på fest och utgång på Statt:)

Likes

Comments

Middag och en hel del surr hos Ninis är vad kvällen bjöd på! Vi sprang ifrån drickan på ica och var allmänt flummiga ;)

Likes

Comments