View tracker

Det vardagliga

🐯📖☕️ Eftermiddagen har jag som sagt spenderat med att fortsatt att läsa Therese Lindgrens bok, den är så bra! Rekommenderar den verkligen. Läste ihop med Olof, eller han låg mest bredvid och spann, den katten alltså. Sen somnade vi , både jag och Olof. Vaknade runt halv fem och insåg att jag sovit bort fyra och en halv timme av denna dag- duktigt. Vet inte vad det är med mig men jag är ständigt trött, det är helt sjukt.

Nu har jag iallafall fixat mig inför kvällen och dess hitte på. Ska snart bege mig tillsammmans med Mirre, så får vi se vad kvällen bjuder på! Imorgon är det redan söndag, helgen går alldeles för fort..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det vardagliga

🐶🌤❄️ I morse tog jag en promenad ihop med en av våra små hundar, älskar morgon promenader på helgerna i skogen! Sen har jag fått lite plugg gjort och nu tänker fortsätta läsa Therese Lindgrens bok. Ikväll ska jag bort, men det blir en lugn kväll för mig.

Likes

Comments

View tracker

Det vardagliga

❄️🍫☕️ Idag har jag spenderat några timmar i skolan där jag fick en del gjort, skönt! Checkade av ett givande samtal också, och hur ska jag klara mig utan henne sen?.. Fasar för det. Eftermiddagen spenderade jag med Mirre, vi bakade kladdkaka och kolade en serie - väldigt mysigt! Hon är den där vännen som alltid gör mig lite friskare, den där vännen som man kan bolla om allt med. Vi är väldig lika, i tanke sättet! Vi har erfarit olika saker, saker som på något vis gör oss starka tillsammans.

Likes

Comments

Det vardagliga

✨❄️🍛 Gårdags kvällen var hur mysig som helst! God mat och toppen sällskap. Mindre kul var det att köra hem i all snö som bara föll från himlen, dock mysigt med snö kan jag tycka!

Idag började jag min tidiga morgon med gos med Olof, som han spann och var på mys humör. Kunde dock inte stanna där i sängen någon längre stund då skolan kallade. Ska checka av några timmar här sen ska jag på ett samtal och därefter umgås med Mirre. Blir en skön fredag utan några direkta måsten, hopps jag.

Likes

Comments

Det vardagliga

✨❄️🌠 Det går fort nu..

Igår spenderade jag lite tid i skolan och därefter umgicks jag med fina vänner, hur mysigt som helst.

Om någon timme ska jag be ge mig till skolan för att få lite plugg gjort och därefter åker jag till Lovisa. I eftermiddag tar vi med våra mammor ut på middag, vilket säkerligen kommer bli toppen bra! Hur mysigt är det egentligen inte att ha kvar en av sin barndomsvänner som man faktiskt umgås med precis som förr, det är värdefullt!! Och något jag håller hårt i.

Likes

Comments

Det vardagliga

👋❕💎 Bloggen har fått prioriteras bort lite under några dagar, haft mycket i skolan och med mig själv. I söndags blev det som sagt en mysig kväll hos Lovisa med fika och prat. I måndags var det skola igen, checkade av den och åkte därefter hem för att inte göra någonting. Idag har varit en ganska produktiv dag ändå, fick mycket gjort på mitt arbeta som vi jobbar med i pedagogiskt ledarskapskursen. Därefter hade jag lite matte och det nya kapitlet verkar faktiskt ha satt sig, ska jobba vidare med det imorgon tänker jag. Ska sätta mig med lite naturkunskap nu, sen fortsätta läsa Thereses Lindgrens bok "IBLAND MÅR JAG INTE SÅ BRA".

Likes

Comments

Det vardagliga

⚡🎄🎇 Redan första advent! Mysigt kan jag tycka men lite skrämmande hur himla fort det går.

Innan jag begav mig till Lovisa i fredags fick jag reda på att matte provet hade gått jätte bra! Vilket såklart känns hur bra som helst. Kvällen hos Lovisa blev även den jätte bra, maten som vi gjorde blev super god.

I lördags åkte jag till stallet på morgonen och gjorde samma princip som förra helgen, var mysigt att strosa runt där ett tag. Helg mornar är något alldeles speciellt! Efter lunch så gjorde jag ärenden på stan ihop med mamma och väl hemma tog jag fram lite av julsakerna till mitt rum - så mys!

Idag spenderade hela familjen en stund ute i stugan, för advents fika och tändning av det första av fyra ljusen på ljusstaken. Landade hemma för en stund sedan. Senare ska jag iväg till Lovisa och med mig har jag adventsfika, blir säkert hur mysigt som helst!

Likes

Comments

Det vardagliga

✨🤕😴 och helgen kunde inte kommit mer lägligt, behöver denna helg känner jag! Idag har jag spenderat några timmar i skolan. Checkade av ett matte prov vilket känns hur skönt som helst då det legat efter mig ett tag, hur det gick återstår att se. Ikväll ska jag iväg till Lovisa där det blir god mat och bara umgås.

Igår började min morgon på bästa sätt - i stallet. Strosade där någon timme innan jag blev tvungen att bege mig hemåt en snabbis för att sedan fara till skolan, vilket var mindre kul såklart. Men nu idag och imorgon tänker jag låta plugget vila lite, haft en produktiv vecka trots allt med en del gjort. Ta hand om er!

Likes

Comments

Det vardagliga

📝🍉☕ För den som är intresserad så svek vuxen världen mig ännu en gång idag. Så efter skolan åkte jag direkt till stallet för mys med Troya samt lite andra sysslor. Vilket var skönt, gjorde ett bra val att åka dit istället för att lägga mig under täcket. Efter stallet åkte jag till Lovisa där jag spenderade några timmar, vi åt pannkakor och bara pratade i mängder. Vilket även det var skönt!!

Landade hemma för någon stund sedan. Satt mig här i soffan och allt kom över mig, känner mig så fruktansvärt ledsen. Helt plötsligt så sitter man där med tårar rinnandes.

Bästa terapin

Likes

Comments

Till minne av Ramazotti

😔✨👼 Inatt spelades den 18 Mars 2016 upp igen för mig, denna gång i en dröm. Att fått upplevt det på riktigt gjorde allt så mycket starkare, det var faktiskt fruktansvärt. Helt plötsligt stod jag framför min Otto igen, det var så verkligt. Det var så mycket tårar i den drömmen precis som det var just den dagen, det var så mycket förtvivlan och känslan utav "jag kommer aldrig klara mig utan honom". Hatar hur drömmen liksom kom ifatt mig på ett skrämmande sätt och hur den greppade tag om hela mig. Just den dagen var rena mardrömmen och jag lever kvar i den ännu idag, för jag står ju här utan Otto. Varje dag påminns man utav en enorm saknad.

Sen när jag vakande så var min första tanke "tur att det inte hänt oss" innan jag kom på mig själv att det faktiskt hänt. Och det var då det kom tårar, riktiga tårar.

Älskar dig så högt!

Likes

Comments