Nya inlägg

psykisk ohälsa

Att liksom inte må bra men att må tillräckligt bra för att klara vardagen. Att man mår tillräckligt bra men ändå mår dåligt. Att kunna låtsas vara någon annan, någon som mår bättre, men innerst inne vara trasig. Att skratta och le på dagarna. Men att gråta, ha dödslängtan och vilja försvinna på kvällarna. För där inne, innerst inne känner jag mig bara tom men på ytan ses jag som positiv och glad. Det är konstigt. Tycker psykisk ohälsa är konstigt.

Jag är en vanlig tjej. Men, jag är också hon som legat inlag på psyket. Hon som gjort försök till att avsluta sitt liv. Hon som har en historia med självskadebeteende. Hon som blivit sjukskriven. Och så är jag hon som fortfarande inte vill dö men inte heller leva.

Mittemellan - bra och dåligt. Mittemellan är svårt. Mittemellan är väldigt otydligt. Mittemellan skapar stor skuld. Mittemellan är att överleva, och låtsas leva.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ibland kan jag nästan avsätta tid för att gråta innan jag går och lägger mig. Kanske har jag känt mig lite nedstämd under dagen och vill få gråta ut där i min säng. Men som idag, när dagen varit bra! Och största klumpen i magen sätter sig och han den där ångesten kommer så fort jag la mig i sängen. Han kommer för att påminna mig om att dagar inte kan vara bra för mig och påminna mig om alla fel jag gjort under dagen. Hatar honom, hatar han min dumma ångest.

Likes

Comments

Till minne av Ramazotti

Trehundrasextiofem dagar sedan jag för allra sista gången smekte din mjuka mule, gav sista kramen och du gav mig en sista varm blick.

Du galopperade rakt in i mitt hjärta och jag kommer för evigt önska dig tillbaka hit. Min alltid min, Otto 💕Och nu gråter jag igen.

Likes

Comments

Det vardagliga

Helgen har bara susat förbi! Har umgåtts med Lovisa både igår och idag, vilket varit kul och trevligt ❣️ Även hunnit med lite plugg samt hunnit träna.

Imorgon väntas en ny vecka, inte allt för händelserik dock eller inte än iallafall. På tisdag blir det trevlig middag hos oss, ser så i fram emot det!! Och sen ska jag veklingen försöka ta mig till skolan, varit så dålig på det ett tag nu. Men jag orkar inte, jag tar mig verkligen inte upp - är så jäkla trött både psykiskt och fysiskt. Detta ska dock ta tags i. Vilket känns jätte jobbigt, för jag vill bara kunna klara mig själv utan någon hjälp. Jag är självständig och klarar mycket själv, men vissa saker kanske man inte klarar av helt ensam.

Likes

Comments

Det vardagliga

Och imorgon är det redan onsdag! Idag var jag i stallet under förmiddagen, där blev en härlig skogstur på Sol ihop med Louice å Brioso ❣️ Efter stallet har dagen bara rullat på. Imorgon är dagens planer att åka till gymmet och därefter umgås med Lovisa.

Likes

Comments

Det vardagliga

Och det var ett tag sedan sist. Händer inte allt för mycket i mitt liv, därför dålig uppdatering som att någon på riktigt bryr sig också, jaja.

Ridit en del iallafall och varit på promenader i solen som tittat fram, även haft picknick i solskenet precis vid vattnet med en fin vän! I fredags var vi ett litet gäng som var och bowlade, hur bra kväll som helst!! Bara varit sådär i stunden med vänner, hästar och mina små vovvsingar. En minut i taget. Senaste veckorna har ångesten gjort sig påmind även depressionen, varit så himla trött, ledsen och gråtit lie för mycket. Haft ett ständigt tryck över bröstet, som väckt obehaglighets känslor. Man har väl sina svackor? Vill bara att allt det här ska lämna mig, låta mig få vara ifred.

Likes

Comments

Till minne av Ramazotti

Idag för ett år sedan suddades högt uppsatta mål och drömmar ut. Vår tid tillsammans blev helt PLÖTSLIGT tidsbegränsad, Otto skulle bli ängel på heltid.

Våra sista dagar blev precis så som jag önskat, massa mys och kärlek i mängder. Då blev tid så himla viktigt och värdefullt för oss. Så tacksam över att Otto fick vara kvar såpass länge som han var innan han fick somna in, det kändes viktigt och fint.

Likes

Comments

Det vardagliga

I måndags fyllde jag tjugo, vilket inte var något sådär jätte speciellt mer än att jag checkade av första vändan på systemet. I i tisdags blev det en vända till stallet där det blev en mysig uteritt på fina Sol. Och i onsdags var vi ute och åt med den lilla släktskaran, vilket var trevligt. Sen igår hade jag en superduper mysig förmiddag i stallet tillsammans med Brioso, vi red och umgicks - han är så go. Oså idag är det fredag, timmarna i skolan gick fort idag - vilket känns så skönt. Ikväll kommer Lovisa hit och vi ska fixa ihop någon middag och bara ha en lugn kväll.

Likes

Comments

Det vardagliga

Gårdagen var drömmigt bra!! 🍾🥂 Världens finaste vän, Lovisa, me like you 💕 Kvällen bjöd på beer pong turnering och avslutades nere på stan. Kvällen och natten blev lång, så väl hemma var det skönt att få krypa ner under täcket.

Likes

Comments

Det vardagliga

Igår var jag hos frissan och la i en lite kallare ton i håret, inte riktigt trivts med hur det var innan då det gick i orangea toner. Men det är borta nu och jag kan andas igen! Idag har jag spenderat några timmar i skolan och haft samtal, så nu tar jag helg. I helgen vankas det festligheter, Lovisa har styrt upp med en fest där b.la jag firas i förväg för på måndag FYLLER JAG 20. Jag spår en riktigt bra kväll och natt imorgon, ser fram emot det!

Ikväll tänker jag bara vara hemma, tända ett ljus för morfar också! Då det imorgon är ett år sedan som han lämnade oss sådär alldeles för hastigt. Det känns i hjärtat, det gör det. Så det är kvällens planer.

Igår gick jag och blev med sommarjobb också, dessutom så kommer jag och Lovisa få jobba ihop i sommar - drömmigt vad bra! Igår kände jag bara "don't give up". Det är jobbigt, det kan vara så pass jobbigt att jag många gånger vill få släppa. Men man vill aldrig dö. aldrig vill man dö men man vet bara inte hur man ska leva. Det är bara jag som gjort så att jag fått ett jobb, ingen annan. Ja, jag blir stolt. För jag kan om jag vill, jag måste bara börja lita på att jag kan!

Likes

Comments